Με στράγγιξε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα τα παραδεχτώ, υπάρχουν βραδιές όπου δεν θέλω να γαμηθώ με τον σύντροφό μου, θέλω απλά να πιω το σπέρμα του. Έτσι, ως μια προσπάθεια συντήρησης του οργανισμού μου…
Ακόμα και έτσι, το μωρό μου κάνει τα πάντα για να με ικανοποιήσει κι αυτή η προσπάθειά του με συγκινεί τόσο πολύ με αποτέλεσμα να το απολαμβάνω ιδιαίτερα.

Αυτό συνέβη χθες το βράδυ…

Ξενυχτούσαμε σαν τις κουκουβάγιες μήπως χρειαστούμε κάτι… Από την ημέρα που έβγαλε το πρώτο του δόντι, είναι στοίχημα αν έχω κοιμηθεί περισσότερες από πέντε ώρες συνολικά.

Εννοείται πως ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας αρκετά νωρίς, αλλά δεν κοιμόμαστε ή κοιμόμαστε εναλλάξ. Πότε εκείνος, πότε εγώ, σαν να είμαστε φαντάροι που κάνουν σκοπιές. Γύρω στις δώδεκα τα μεσάνυχτα αισθάνθηκα τα χέρια του να τρίβουν και να χαϊδεύουν κάθε εκατοστό του κορμιού του.

Ένιωσα κολακευμένος. Τα δάχτυλά του έτριψαν τις τρίχες του στήθους μου και πολύ γρήγορα ξεκίνησε την ανάβασή του πάνω στις ρώγες μου. Του αρέσει να ανεβαίνει σε οτιδήποτε στρογγυλό υπάρχει πάνω μου… αποδεδειγμένα.

Ξαφρίζοντας τη μεγαλύτερη περιοχή του πάνω μέρους του κορμιού μου, άρχισε να τρίβει το εφηβαίο μου, πρώτα απαλά και στη συνέχεια με περισσότερο πάθος. Ο πούτσος μου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην όλη δραστηριότητα. Ήμουν άγρυπνος, αλλά δεν ήμουν ο μόνος…

Συνέχισε με φωνή ψιθυριστή να μου λέει όσα επρόκειτο να κάνει για ν’ αφήσει την κωλοτρυπίδα μου υγρή. Ούτε που τόλμησε να ξεστομίσει την λέξη «βαζελίνη». Είχε άλλες ιδέες στο μυαλό του… Τον είδα να σκύβει και να πλησιάζει το κεφάλι του στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου.

Φυσικά, μ’ ένα και μόνο πέρασμα της γλώσσας του η κωλοτρυπίδα μου απέκτησε τα πρώτα της υγρά. Αρκετά σύντομα η βελούδινη γλώσσα του θα έγλυφε και θα ρουφούσε την κωλοτρυπίδα μου, φέρνοντάς με σε μια άγρια κατάσταση. Μου αρέσει όταν χρησιμοποιεί τα χέρια του. Η γλώσσα του χρειάζεται πολλά ακόμη μαθήματα…

Περίμενα την επίθεσή του φωνάζοντας το όνομά του…

Όταν κουράστηκε να κινείται μέσα μου, το χέρι του ήταν ήδη λερωμένο. Του αρέσει τόσο πολύ το σπέρμα μου. Για να το αποστάξει είναι ικανός να φτάσει τον άλλο στα όριά του. Έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου και τον στράγγιξε, τον στράγγιξε κυριολεκτικά!
Στη συνέχεια τον έχωσε ξανά μέσα μου. Τον πήρα αυτή τη φορά με δισταγμό. Έως ότου να χύσω. Μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια, κάθε τόσο;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")