Η πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν απόκριες πριν δύο χρόνια, εγώ μόλις είχα έρθει στην Ελλάδα και δεν ήξερα πολύ κόσμο. Έτσι ένα μεσημέρι μου τηλεφώνησε ένας γνωστός από την χώρα που ζούσα (αυτός σπούδαζε εκεί) και μου είπε πως αν ήθελα να πήγαινα μαζί του σε ένα πάρτι μασκέ. Εγώ του είπα πως δεν ήξερα τι να βάλω, πως δεν ξέρω κανέναν και άλλες τέτοιες δικαιολογίες. Ο φίλος μου επέμενε και είπε πως θα φέρει αυτός ρούχα να ντυθώ.

Δεν πέρασε μισή ώρα και χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο φίλος μου με μια τσάντα γεμάτη με ρούχα γυναικεία. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που είχε μαζί και εσώρουχα, αξεσουάρ, τα πάντα! Πραγματικά με έκανε μια κούκλα. Δεν το κρύβω ότι είχα φτιαχτεί με όλη την εικόνα μου, αν με έβλεπα έτσι έξω θα με ήθελα.
Έτσι λοιπόν με το μίνι μου, τις γόβες μου, το στρινγκάκι μου και τις ζαρτιέρες μου, βαμμένος τέλεια και με μια κατάμαυρη περούκα με ίσιο όχι πολύ μακρύ μαλλί ξεκινήσαμε για το πάρτι.

Να πω εδώ ότι από αρκετά πιο μικρός είχα τέτοιες φαντασιώσεις, όμως μέχρι εκεί.

Όταν φτάσαμε στο μαγαζί που γινόταν το πάρτι εγώ μπήκα πολύ διστακτικά, όμως μετά από λίγο ένιωσα πιο άνετα γιατί δεν ήξερα κανέναν και δεν με ήξερε κανείς. Μετά από δυο, τρία ποτάκια ήμουν κιόλας καλύτερα, πολύ άνετος, μέχρι που άρχισαν να με κοιτάνε περίεργα διάφοροι μέσα στο μαγαζί.

Μετά βέβαια από λίγο, άρχισε να μου αρέσει αυτό. Ίσως είχε αρχίσει να βγαίνει η κρυφή μου φύση. Μετά από περίπου δύο ώρες, ο φίλος μου, μου είπε πως θα έφευγε για καμιά ωρίτσα. Έτσι λοιπόν έμεινα μόνος να πίνω και να χαζεύω, μέχρι που σηκώθηκα να πάω τουαλέτα.

Αμέσως ένιωσα να με ακολουθεί κάποιος. Δεν έδωσα σημασία μέχρι που έφτασα στον νιπτήρα της τουαλέτας και ένιωσα να με σπρώχνει κάποιος από πίσω. Με το που κατάφερα να γυρίσω, αντίκρισα έναν πενηνταπεντάρη λιγάκι χοντρούλη, να με έχει χουφτώσει από πίσω κι εγώ να προσπαθώ να του εξηγήσω πως είμαι έτσι ντυμένος λόγο πάρτι. Μάλλον λόγω μουσικής, ποτού δεν έδινε πολύ σημασία σ' αυτά που έλεγα.

Μετά από μερικά λεπτά άρχισε να μου αρέσει κι εμένα. Ένιωσα πως ήταν η ευκαιρία μου να ζήσω κάτι που μάλλον ήθελα πάντα, αλλά δεν ήθελα να παραδεχτώ. Έτσι, όταν άγγιξε με το δάχτυλο του την τρυπούλα μου, τρελάθηκα από καύλα! Ένιωσα σαν πουτάνα που θέλει να ξεσκιστεί. Ο παππούς μάλλον τρελάθηκε κι αυτός και μου είπε πως γουστάρει ξυρισμένα κωλαράκια, όπως δηλαδή το δικό μου. (ξέχασα να σας πω πως από πολύ μικρός το ξυρίζω για λόγους καθαριότητας).

Μην μπορώντας και θέλοντας να αντισταθώ, του είπα πως δεν θέλω εκεί αλλά αν είχε κάπου να πάμε. Αμέσως με έπιασε από το χέρι και με πήγε στο αμάξι του. Έβαλε μπροστά και πήγαμε σε ένα απόμερο δασάκι κανένα δεκάλεπτο από το μπαρ. Μόλις πάρκαρε, άνοιξε την πόρτα του, βγήκε πολύ γρήγορα και ήρθε προς την μεριά μου. Άνοιξε την πόρτα μου και με τράβηξε έξω, ενώ με ανάγκασε να σταθώ χαμηλά έτσι που να έχω το κεφάλι μου στο επίμαχο σημείο.

Ούτε που κατάλαβα πότε πέταξε έξω ένα παπάρι καμιά εικοσαριά εκατοστά, αρκετά χοντρό και ξυρισμένο, και τα αρχίδια του. Στην αρχή τα έχασα, αλλά πολύ γρήγορα ένιωσα το χέρι του να τραβάει το κεφάλι μου προς το καυλωμένο του εργαλείο. Χωρίς πολλά - πολλά τον πήρα στο στόμα. Δεν το είχα ξανακάνει, όμως μάλλον το είχα μέσα μου γιατί αμέσως είδα ότι τον τρέλαινα. Και όσο τον έβλεπα να τρελαίνεται, τόσο έβαζα τα δυνατά μου γλύφοντας τον όλον, από τα αρχίδια μέχρι το καυλί του που είχε πρηστεί και ήταν έτοιμος να χύσει. Το καλό ήταν ότι είχε πολύ ωραία γεύση και ήταν πολύ περιποιημένος.

Εκεί λοιπόν που είχα αφοσιωθεί στο ρούφηγμα και στο γλύψιμο της ψωλάρας του παππού, ένιωσα να με σηκώνει όρθιο, να με γυρνάει προς το αμάξι και να με υποχρεώνει να σκύψω. Εγώ πλέον άλλο που δεν ήθελα βέβαια...

Έτσι όπως έχω σκύψει, νιώθω τα χέρια του να μου ζουλάνε το κωλαράκι. Σε λίγο μου κατεβάζει το στρινγκάκι και νιώθω την γλώσσα του να έχει χωθεί μέσα στην τρυπούλα μου. Τρελάθηκα, ανατρίχιασα, τρέμανε τα πόδια μου. Μόλις έβαλε και το δάχτυλο του μέσα στο κωλαράκι μου, μου ήρθε να πέσω κάτω. Η καύλα μου δεν περιγραφόταν. Αμέσως μετά έβαλε και δεύτερο και τρίτο δάχτυλο και ήταν σαν να τα κατάπινε η τρυπούλα μου.

Μετά από λίγο έβγαλε τα δάχτυλα και άρχισε να με γλύφει απαλά. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα για πρώτη φορά να τον παρακαλάω να με ξεσκίσει, να μου πάρει την παρθενιά.

Έτσι και έγινε. Σηκώθηκε, φόρεσε ένα προφυλακτικό, έτριψε για λίγο το καυλί του πάνω στην μουσκεμένη τρυπούλα μου, που παρακαλούσε πλέον να γεμίσει με το κρέας του παππού, και με απαλές κινήσεις άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Στην αρχή για λίγο με έτσουξε, ήταν και τεράστιος, αλλά πολύ γρήγορα μου πέρασε το τσούξιμο και ήρθε μια τεράστια ικανοποίηση.

Είχε ήδη καταφέρει να μου τον έχει καρφώσει όλον μέχρι την βάση του μέσα μου και να μπαινοβγαίνει όλο και πιο γρήγορα. Είχα χαθεί. Δεν ήθελα να σταματήσει, ήθελα να με γαμάει ώρες, μέρες!

Μετά από κανένα τέταρτο, ένιωσα να τρέχουν τα χύσια μου από το καυλί μου χωρίς καν να τον αγγίξω. Και μετά από κανένα δεκάλεπτο από το δικό μου χύσιμο, ο παππούς είχε φτάσει στο ζενίθ. Βόγκαγε, μου έλεγε πόσο καυλιάρα πουτάνα είμαι και άλλα τέτοια μέχρι που βγαίνοντας από το κωλαράκι μου που είχε πάρει φωτιά, μου ζήτησε να γυρίσω προς το μέρος του.

Έτσι και έκανα. Αυτός τράβηξε το προφυλακτικό και προτού καταλάβω άρχισε να χύνει. Χωρίς να χάσω χρόνο έβαλα το καυλί του στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω. Αυτός τρανταζόταν από καύλα κάθε φορά που τον ρούφαγα. Ακόμα δεν ξέρω πως κατάφερα και κατάπια όλα αυτά τα χύσια!!! Αλλά μου αρέσανε πολύ! Τον καθάρισα μέχρι την τελευταία σταγόνα!

Κάτσαμε για λίγο στο αμάξι να ηρεμήσουμε και χωρίς να πούμε κουβέντα, γυρίσαμε στο μπαράκι. Εκεί με άφησε (ούτε τα ονόματα μας δεν είπαμε) κι αυτός έφυγε ενώ εγώ μπήκα μέσα, όπου πριν λίγη ώρα είχε γυρίσει και ο φίλος μου.

Το τι έγινε μετά θα σας το γράψω κάποια άλλη φορά. Πάντως αυτή η νύχτα ήταν ατέλειωτη και μάλιστα σε κάτι που μου συνέβαινε πρώτη φορά...
Μάλλον είμαι καλή σαν γκόμενα!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")