Τρεις Νορβηγοί σε μια καμπίνα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τρεις Νορβηγοί σε μια καμπίνα και μια έκπληξη... να την πιεις στο ποτήρι!

Ο Baldor άρχισε να μου τον χώνει στο στόμα με μανία. Οι δυο φίλοι του, του μιλούσαν πότε στα νορβηγικά, πότε στα αγγλικά για να καταλαβαίνω κι εγώ και τον προέτρεπαν να μου τον χώνει πιο βαθιά στο στόμα. Πνιγόμουν. Το καυλί του Baldor ήταν και μακρύ γύρω στα εικοσιένα εκ, αλλά και ιδιαίτερα χοντρό, ειδικά στο πίσω μέρος. Φανταστείτε έναν οβελίσκο. Το κεφάλι της ψωλάρας του ήταν κατακόκκινο, το πετσάκι είχε τραβηχτεί πίσω και το κεφάλι ξεπρόβαλε απειλητικό, και περισφιγμένο. Φλέβες στο κορμό της ψωλής του ξεπρόβαλαν κάτω από το δέρμα, φανερώνοντας της καύλα του.

Ο Baldor μου γαμούσε το στόμα άγρια. Έφτανε μέχρι το λαρύγγι μου και κόντευα να πνιγώ. Μα τη στιγμή που ξεροκατάπινα και πνιγόμουν, αυτός ο ψώλαρος έβγαινε για δύο δευτερόλεπτα έξω, για να καρφωθεί ξανά στο λαιμό μου. Σε μια στιγμή ένιωσα όλο το πουλί του, σε όλο του το μεγαλείο καρφωμένο στο στόμα μου ως το λαρύγγι και τα αρχίδια του μεγάλα και πρησμένα ακριβώς έξω από τα χείλη μου. Ο Sjurd κι ο Sven έτριβαν τις ρώγες τους μεταξύ τους, και εγώ προσπαθούσα να τους παίζω τα καυλιά τους. Τρεις ψωλαράδες Νορβηγοί γύρω μου κατακαυλωμένοι ήταν έτοιμοι να με λούσουν στο χύσι. Κι έτσι όπως οι δύο πριν με είχαν γεμίσει σπέρμα, ο Baldor πάσχιζε να τελειώσει κι αυτός, για να ισοφαρίσει τα φιλαράκια του.

Σε αυτή την πουτσο-θύελλα που με είχε περιβάλει με έναν εικοσιενάποντο πούτσαρο στο στόμα και δύο καυλιά στα χέρια, ένιωθα τόσο πουτάνα, που η τρύπα μου άρχισε να υγραίνεται. Ο Baldor βγήκε από το λαιμό μου και με εμφανώς ερεθισμένο το πουτσοκέφαλο του γεμάτο σάλια, άρχισε να μου το δίνει στα μάγουλα πουτσοσκάμπιλο κι εγώ σαν ξέκωλο πλέον προσπαθούσα να το βάλω πάλι στο στόμα. Ήταν γλυκοψώλης ο άτιμος. Και με το στοματικό του γαμήσι με είχε καυλώσει πάρα πολύ, παρά το «πνίξιμο».

Άρχισε να την παίζει και με έβαλε να γονατίσω. Γονάτισα μπροστά τους, ντυμένος ακόμη. Οι άλλοι δυο πήραν θέση γύρω μου, και συνέχισαν να μαλακίζονται. Πρώτος έχυσε ο Sven. Τα σκάγια με βρήκαν στο στόμα, στο δεξί μάγουλο και στα μάτια. Έγλυφα και κατάπινα. Από το καυλί του Sjurd πετάχτηκε σαν πίδακας μια πηχτή ριπή σπέρματος και ακολούθησε μπόλικο υγρό σε παχύρευστη υφή, και προσγειώθηκε στο αριστερό μάγουλο, χείλη και λίγο στα μαλλιά. Ο Baldor κορύφωσε στο στόμα μου, βγάζοντας πολλά αλλά και πολύ πηχτά χύσια που στο 70% τα κατάπια αμέσως, σαν κρεμώδες γιαούρτι… ενώ λίγο ακόμη σπέρμα κατέληξε στη μύτη μου, και στα χείλη μου.

Όλο μου το πρόσωπο το ένιωθα γεμάτο χύσι. Μύριζε τέλεια. Τρία διαφορετικής σύστασης χύσια, πηχτά μεν, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο, βρίσκονταν πασαλειμμένα πάνω στο πρόσωπό μου. Ο Baldor αμέσως μετά τις τελευταίες σταγόνες που βγήκαν από το παπάρι του, άρχισε να το χρησιμοποιεί σαν κουτάλι. Το ίδιο έκαναν και οι φίλοι του. Πασάλειβαν τα καυλιά τους στα χύσια τους, είτε τα δικά τους, είτε των φίλων τους, και μου τα έδιναν λίγα - λίγα στο στόμα. Εγώ σαν πουτάνα που με είχαν κάνει, κατάπινα χωρίς πολλά νάζια και σε πέντε λεπτά με είχαν ταΐσει όπως έπρεπε.

Ξεθεωμένοι από το χύσιμο και από το συνεχές γλύψιμο κάθισαν στην κουκέτα και οι τρεις σαν πασάδες και με έβαλαν να τους κάνω πίπα… μέχρι να τους σηκωθεί ξανά. Έγλυφα συνέχεια. Ακόμη είχα τη γεύση από τα σπέρματά τους. Κι όμως, χωρίς γουλιά νερό, συνέχιζα το γλύψιμο. Τα ιδρωμένα τους κορμιά ειδικά γύρω από το καυλί τους αλλά και οι μασχάλες τους, με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόσο τσουλί ήμουν. Έτσι όπως έσκυβα πάνω από το καυλί τους και με τέχνη το ρούφαγα, τούρλωνα με νάζι τον κώλο μου προς τα πίσω.

Ο Sjurd δεν άργησε να πάρει θέση πίσω μου, όσο ρούφαγα το καυλί του Sven και με ξεκούμπωσε. Με γρήγορες κινήσεις μου αφαίρεσε παντελόνι και εσώρουχο κι εγώ πλέον ακόμη πιο ναζιάρικα κουνούσα το κωλαράκι μου, και τον τούρλωνα έτσι ώστε να νιώθω τη τρύπα μου να παίρνει αέρα. Ήθελα απεγνωσμένα πούτσο από πίσω. Ο Sjurd άρχισε ήδη να μου βάζει δάχτυλο ενώ έγλυφα τον άλλο. Ο Sven μου αφαίρεσε το μακό μπλουζάκι και τελείως γυμνός μπροστά τους πλέον, ήμουν έτοιμος να παραδοθώ στις ορέξεις τους. Ο Baldor άρχισε να βοηθά στην προετοιμασία της τρύπας μου.

Τέσσερις αντρικές νεανικές παλάμες με μακριά στρογγυλά δάχτυλα άρχισαν να μου βάζουν χέρι, να βάζουν δαχτυλάκια μέσα μου, και που και που να μου παίζουν το πουλί μου. Είχα κλείσει τα μάτια και το απολάμβανα. Το καυλί του Sven άρχισε να μεγαλώνει και πάλι. Οι άλλοι δυο έφτυναν την τρύπα μου και έχωναν απροκάλυπτα τα δάχτυλά τους μέσα…. με γαμούσαν με τα δάχτυλα εναλλάξ. Κι όταν έβγαζα κραυγές πόνου «Αχ!», έτρωγα και μια νορβηγική σφαλιάρα στα κωλομέρια.

Ο Sven με πίεζε πάνω στο καυλί του. Ήθελε να φτάσει βαθειά στο λαιμό μου. Οι άλλοι δυο με ρωτούσαν πρόστυχα αν γουστάρω. Μούγκριζα με το καυλί του Sven στο στόμα μου, απαντώντας καταφατικά. Ο Sjurd άρχισε να μου βάζει δύο δάχτυλα μαζί, όσο ο Baldor έφτυνε πάνω από την τρύπα μου. Τα σάλια του Baldor τα έσπρωχνε ο Sjurd μέσα με τα δάχτυλά του, και εγώ εκστασιασμένος είχα γυρίσει προς τα πίσω και κοίταγα το κωλο-γαμήσι με το δάχτυλο ενώ έπαιζα μηχανικά το καυλί του Sven.

Ο Sjurd φόρεσε καπότα και ετοιμάστηκε κατάλληλα, παίρνοντας θέση πίσω από τον κώλο μου. Ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του πίσω από τη τρύπα μου, και αργά - αργά τον έχωσε μέσα. Βογκούσα. Όχι από πόνο, αλλά από καύλα. Ο Baldor ήρθε μπροστά μου, και μαζί με τον Sven άρχισαν να παίζουν τα καυλιά τους μπροστά στο στόμα μου. Ήθελαν πίπα. Πρόθυμα, άρχισα να τα ρουφάω. Ο Sjurd μπήκε μέσα, σταμάτησε για λίγο να τον συνηθίσω, και σταδιακά άρχισε να μπαινοβγαίνει. Ένιωθα όλο μου το κορμί να συσπάται. Ζαλίστηκα από την καύλα.

Το κωλαράκι μου ήταν και πάλι γεμάτο. Ένιωθα τα αρχίδια του να κρέμονται πίσω μου, και τα χέρια των Baldor και Sven να μου χαϊδεύουν τον ώμο, και να προσπαθούν ταυτόχρονα να παραβιάσουν το στόμα μου, για να τους γλύψω. Ο Sjurd με γαμούσε αλύπητα. Σαν σωστός καβαλάρης μπαινόβγαινε με τέτοια μαεστρία που γρύλιζα σαν τις πουτάνες στα πορνό όταν τις γαμάνε δυο ντερέκια μαζί. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά και ασυνείδητα είχα αρχίσει να κουνιέμαι στο ρυθμό του. Ο Sjurd με γαμούσε έντονα χωρίς σταματημό και το καυλί του μπαινόβγαινε μέσα μου σαν ζεστή συρματόβεργα. Εγώ με κλειστά τα μάτια απολάμβανα το γαμήσι που μου πρόσφερε ενώ οι άλλοι δυο μου τον έδιναν στο στόμα. Ο Sjurd συνέχιζε ασταμάτητα να με γαμάει, και που και που μου έχωνε και κάνα δυο σφαλιάρες στα κωλομέρια. Ήμουν πλέον πουτανάκι περι…οπής!!!

Το σφυροκόπημα του Sjurd διήρκεσε λίγο ακόμη, και ξαφνικά μέσα στη ζάλη από τόσο καυλί πίσω μου, ένιωσα τον Baldor να χάνεται από το στόμα μου, και να παίρνει θέση στην κουκέτα ανάσκελα. Με δυο λέξεις του ο Sjurd βγήκε από μέσα μου, και με οδήγησε να κάτσω πάνω στο καυλί του Baldor. Το καβάλησα απαλά στην αρχή, αλλά ο Sjurd κι ο Sven σαν έμπειροι γαμιάδες μου ανασήκωσαν τα πόδια, κάνοντάς με να καρφωθώ στην κυριολεξία πάνω στην ψωλάρα του φίλου τους. Όταν μπήκε μέσα μου με τέτοια ορμή, μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Πόνεσα και έκανα να ανασηκωθώ, αλλά ο Baldor με καθησύχασε με ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα «πείθοντάς» με να μείνω στη θέση μου… για ότι θα ακολουθούσε.

Το στήθος μου έβλεπε το στήθος του Baldor και το καυλί του ήταν πλέον καρφωμένο στην τρύπα μου. Ο Sjurd με τον Sven άρχισαν να μου βάζουν χέρι και να με ανασηκώνουν ρυθμικά για να ανεβοκατεβαίνω πάνω στον πούτσο του Baldor. Ο Baldor εκστασιασμένος και απόλυτα χαλαρός πάνω στην κουκέτα απολάμβανε τον πάτο μου. Πλέον μπαινόβγαινε μέσα μου αλλά με δική μου προσπάθεια. Τα γόνατά μου έκαιγαν από την άσκηση, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω. Ένιωθα τόσο γεμάτος.

Και ξαφνικά, εκεί που τα γόνατά μου παρακαλούσαν για μια παύση, ο Baldor με σταμάτησε με ένα ακόμη φιλί... ενώ ο Sven άρχισε να με χαϊδεύει πιο έντονα πίσω, βάζοντας μου και ένα δαχτυλάκι. Σαν να με τσάκισε κρυάδα, βόγκηξα πουτανίστικα και δευτερόλεπτα μετά ένιωθα πίεση πίσω μου. Ναι, ο Sven είχε πάρει θέση για διπλόπουτσα. Με αρκετό σπρώξιμο και μπόλικο σάλιο μου τον κάρφωσε επίσης. Πλέον δε χωρούσε αμφιβολία πως ήμουν πουτανάκι. Με έκαναν ότι ήθελαν. Τα βογκητά μου πρέπει να ακούγονταν σε όλο το διάδρομο του πλοίου. Με ξέσκιζαν μαζί. Μπαινόβγαιναν μέσα μου ασταμάτητα κι εγώ παραδομένος στην ηδονή παρακαλούσα να συνεχίσουν. Ο Sjurd καυλωμένος από την όλη φάση, έφερε το καυλί του στο στόμα μου και εκεί συνειδητοποίησα πως έτρωγα τρία μαζί. Η τρύπα μου είχε γίνει μουνί, γεμισμένη με σάλια και δυο ψωλάρες και μια ακόμη χοντρή και καυτή στο στόμα.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο σε αυτή τη στάση, τους ένιωσα όλους να μεγαλώνουν απειλητικά μέσα μου. Και δευτερόλεπτα μετά γέμισε το κωλαράκι μου από καυλί που συσπόνταν μέσα μου και ριπές γλυκού γάλακτος να γεμίζουν κάθε άκρη του κώλου μου. Οι γαμιάδες μου όχι μόνο δε σταμάτησαν για να χύσουν μέσα μου, αλλά αμέσως μετά λες και το χύσι τους ήταν λιπαντικό, συνέχισαν να με γαμάνε έντονα, παρόλο που όλοι τους φορούσαν καπότες. Ο Sjurd με έχυσε μέσα στο στόμα και τα κατάπια όλα σαν σωστό πουτανί.

Όταν η στύση τους άρχισε να υποχωρεί βγήκαν αναγκαστικά από μέσα μου κι εγώ έμεινα γονατιστός στο κρεβάτι με τουρλωμένο γαμημένο κώλο γεμάτο χύσια και ιδρώτα. Έσταζα κυριολεκτικά από παντού. Ήθελα έντονα να αεριστώ, αλλά μόνο ήχος δεν έβγαινε. Σε κάθε μου προσπάθεια λίγες σταγόνες από τις πρωκτικές εκκρίσεις μου κυλούσαν από μέσα μου. Κι ο Sjurd, που τόση ώρα με γαμούσε από το στόμα, βρήκε την ευκαιρία να μου πασαλείβει τις εκκρίσεις μου γύρω στην τρύπα μου με την καυτή σιδερόβεργά του. Στο τέλος μου χάρισε ένα γλυκό φιλί στο στόμα και φιλικά μου χτύπησε το δεξί μου κωλομέρι.

Έμεινα λίγο σε αυτή τη στάση να ξαποστάσω ενώ οι τρεις τους μπήκαν στο ντους. Σαν τρεις σωστοί γαμιάδες επαινούσαν ο ένας τον άλλο για το κατόρθωμά τους ενώ εγώ ηρεμούσα με κλειστά μάτια απολαμβάνοντας την αίσθηση. Κι όταν τους κοιτούσα για λίγο σκεφτόμουν πόσο ψωλαράδες ήταν και τι μου έκαναν λίγο πριν, όσο η πλέον ξεσκισμένη μου τρυπούλα σφιγγόταν. Κι όπως ήμουν χαλαρός στην κουκέτα και οι τρεις καθαροί πλέον, ήρθαν και κάθισαν γύρω μου. Με χάιδευαν στο κορμί, μου τράβηξαν μαλακία και σιγά - σιγά και πάλι πήραν θέση για ένα τελικό τσιμπούκι. Άρχισα να γλύφω ξανά έναν - έναν στη σειρά…

Αυτή η πίπα όμως σφράγισε τις προτιμήσεις μου. Με έβαλαν να κάτσω πάνω στην κουκέτα, πήραν θέση και οι τρεις μπροστά μου για πίπα. Τους έγλυφα τον έναν μετά τον άλλο. Όπου και να γυρνούσα το βλέμμα μου υπήρχε ένας ψώλαρος με κατακόκκινο κεφάλι για μένα. Έγλυφα σαν πεινασμένος μπροστά σε μπουφέ. Ότι έβρισκα μπροστά μου το ρούφαγα λαίμαργα. Οι τρεις τους άρχισαν να μου γαμάνε το στόμα και το λαρύγγι ρυθμικά. Σε λίγα λεπτά με έβαλαν να γονατίσω. Στήθηκαν από πάνω μου, με διέταξαν να βγάλω έξω τη γλώσσα και να μείνω σε αυτή τη στάση ως να χύσουν. Έχυσαν και οι τρεις στο στόμα.

Ακόμη και τώρα που το καταγράφω εδώ, στη σκέψη και μόνο, ξελιγώνομαι. Το μείγμα από τόσο χύσιμο ήταν μπόλικο και μου γέμισε το στόμα πολύ γρήγορα. Δεν έπρεπε να το καταπιώ, πριν τελειώσουν όλοι. Έτσι τα κράτησα στο στόμα και μετά άρχισα να τα καταπίνω με μικρές - μικρές γουλιές για να το απολαύσω. Οι ριπές έρχονταν η μια μετά την άλλη, πηχτό χύσι, ζεστό και τόσο όμορφο στο άρωμά του υπήρχε παντού μέσα μου. Ο καθένας τους μου τον έχωνε στο στόμα αφού έχυνε για να τον γλύψω καλά, και να καθαρίσω από τα καυλιά τους ότι υπόλειμμα είχε μείνει. Και όταν οι γεύσεις μπερδεύονταν, το στόμα μου απολάμβανε εξαιρετική creme brülle.

Όταν τελείωσαν φόρεσαν και πάλι τα ρούχα τους και είπαν πως θα πήγαιναν μια βόλτα να πάρουν λίγο αέρα. Εγώ όφειλα να πάω να κάνω ένα ντουζάκι, να ετοιμαστώ και σε μια ωρίτσα, αφού πρώτα έτρωγαν για να πάρουν δυνάμεις, θα επέστρεφαν για ολονύκτιο γαμήσι. Ένας - ένας αφού ντύθηκε άφησε το δωμάτιο, και επέστρεψε στο σαλόνι. Εγώ έμεινα στο πάτωμα του δωματίου γαμημένος, ξεσκισμένος και μέσα στο χύσι και τον ιδρώτα.

Το ελαφρό κούνημα του πλοίου με έκανε να ζαλιστώ λίγο, και όταν συνήλθα μπήκα στο ντους. Το καυτό νερό πάνω μου σε συνδυασμό με ένα υγρό σαπούνι έκανε θαύματα. Χαλάρωσα πλήρως και επέστρεψα στο κρεβάτι για να ξεκουραστώ. Μία ώρα μετά και οι τρεις άντρες μου, ήταν στις θέσεις τους. Καρδαμωμένοι και ξεκούραστοι, έτοιμοι για έναν ακόμη γύρο ατέλειωτου γαμησιού. Η ώρα ήταν ήδη μία το βράδυ. Με το πλοίο να φτάνει στο νησί στις οκτώ περίπου το πρωί υπήρχαν μπροστά μας άλλες επτά τουλάχιστον ώρες όπου θα με ξεπάτωναν κατά συρροή και εξακολούθηση…

Το πρώτο πράγμα που έκαναν όταν μπήκαν στο δωμάτιο ήταν αν είμαι εντάξει, κι αν πονάει πίσω η τρύπα μου. Μπόρεσα μόνο να ψελλίσω: «Λίγο…», και σε κλάσματα δευτερολέπτου ήταν και οι τρεις πάλι ολόγυμνοι μπροστά μου. Θεϊκά κορμιά πανέτοιμα για έντονο σεξ. Όπως ήταν έτσι γυμνοί μπροστά μου ο Sjurd ήρθε αρκετά κοντά μου, και του τον έπιασα και άρχισα να τον γλύφω και να τον μαλακίζω. Αμέσως σηκώθηκε περήφανος και έτοιμος για δράση. Μόνο που αυτή τη φορά θα υπήρχαν άλλοι όροι. Το τέως παρθένο μου κωλαράκι, που πριν λίγες ώρες είχαν ξεπατώσει οι τρεις τους, τώρα θα γινόταν ένα σωστό μουνί.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")