Παράλογες απαιτήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

-    «Ναι, ναι… ναι… ναι…», λέω αναστενάζοντας.

Τα χείλια μου σφραγίζουν τα δικά σου και τα φιλιά μου γίνονται πιο παθιασμένα γιατί πεινώ. Τα δάχτυλά σου εξακολουθούν να μπαινοβγαίνουν στην κωλοτρυπίδα μου ή να κάνουν βόλτες γύρω - γύρω από την είσοδό της. Δεν έχω πλέον αντιστάσεις. Λύνομαι…

-    «Ναι… Θέλω να με γαμάς, ενώ θα με βλέπεις να τραβάω μαλακία τον πούτσο μου. Θέλω να πονάει ο πούτσος μου από την καύλα και να μην είσαι υπεύθυνος εσύ, αλλά εγώ…», λέω.

Και για να δείξω πόσο αποφασισμένος είμαι πιάνω μια χούφτα από τις μπούκλες σου και φέρνω με δύναμη το κεφάλι σου ενάντια στο δικό μου. Τα κεφάλια μας συγκρούονται. Το χαμόγελο εμφανίζεται αμέσως στο πρόσωπό σου και με το βλέμμα σου προσπαθείς να διαλευκάνεις ποια είναι η αιτία που συμπεριφέρομαι ως αλλόφρονας.

-    «Ξεκίνα να τραβάς μαλακία, και μην ανησυχείς, εδώ είμαι εγώ…», λες και μου κρατάς το κεφάλι ακίνητο με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαι υποχρεωμένος να σε κοιτάζω μόνο στα μάτια και πουθενά αλλού.

Δαγκώνομαι… Κοκκινίζω… και χαμηλώνω το βλέμμα μου… Τεντώνω το κορμί μου προς τα μπρος κι έτσι όπως στέκομαι χρησιμοποιώ το ένα μου γόνατο για στήριγμα. Αθόρυβα και χωρίς γκρίνια, με τα πόδια πάντοτε ανοιχτά, ξεκινώ να παίζω με τον πούτσο μου. Τα λεπτά, μακριά μου δάχτυλα μιμούνται το πέταγμα του αεροπλάνου γύρω - γύρω από τον πούτσο μου, λίγο προτού τον γραπώσω. Κάπου - κάπου σηκώνω το βλέμμα μου και τον βλέπω να παρακολουθεί τα πάντα.

Με μια αγωνία στα μάτια με βλέπει να κρατώ ως τροπαιούχος τον σκληρό μου πούτσο στη χούφτα. Το βλέμμα του ακολουθεί τη κίνηση του χεριού μου. Είμαι σίγουρος πως παθαίνεις απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια. Με τον πούτσο μου σε πλήρη ανάπτυξη και με μια στύση εντυπωσιακή, χτυπώ από μόνος μου την χούφτα μου. Ο ήχος που ακούγεται θυμίζει αυτόν ενός χαστουκιού. Κάθε χτύπημα αφήνει και από μια υγρή κηλίδα στο χέρι μου…

Ενώ εγώ παίζω με τον πούτσο μου, ο δικός σου πούτσος πλησιάζει απειλητικά την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Μπορώ ν’ ακούσω… να δω… να αισθανθώ την ένταση της καύλας σου. Ο πούτσος σου είναι τόσο επιβλητικός. Κατέχει μια σημαντική θέση στην εκτίμησή μου. Σπρώχνεις αρχικά το κεφάλι του πούτσου σου, πιέζοντας ελαφρά, και χαρίζοντας λίγο πόνο στην κωλοτρυπίδα μου. Προσπαθώ να συνεχίζω την μαλακία, γδέρνοντας την χούφτα μου, αλλά θέλω να παρακολουθώ κι εσένα. Δεν γίνεται διαφορετικά μιας και αναστενάζεις τόσο δυνατά. Τα δάχτυλά μου εργάζονται πυρετωδώς πάνω στον πούτσο μου.

-    «Πιο γρήγορα, μωρό μου…», σιγοτραγουδώ…

-    «Το ίδιο ζητώ κι εγώ από σένα, κούκλε…», λες…

Κλαψουρίζω σαν μωρό…

-    «Σε παρακαλώ… σε παρακαλώ…», ζητώ. «…δώσε πόνο στην κωλοτρυπίδα μου. Τον χρειάζομαι… Σε χρειάζομαι… Θέλω να με πονέσεις και στη συνέχεια να χύσεις όσο σπέρμα μπορείς να έχεις…», ζητώ απελπισμένα.

Είμαι ικανοποιημένος που εισακούγομαι όσο παράλογες κι αν είναι οι απαιτήσεις μου. Βάζεις το ένα χέρι πάνω μου και με το άλλο πιάνεις από την βάση τον πούτσο σου. Εκτελείς στρατηγικά το σχέδιό σου για να αισθανθώ πόνο. Θα ήμουν αχάριστος αν ξεκινούσα να γκρινιάζω. Πιέζεις τον πούτσο σου μέσα μου με δύναμη. Αν μπορούσες να με ξεσκίσεις, θα το είχες κάνει. Για μια στιγμή κρατάς ακίνητο τον πούτσο σου, αφήνοντας την σφικτή κωλοτρυπίδα μου να φιλοξενήσει την περίμετρό του. Τα δάχτυλά μου παίζουν αδιάκοπα με τον πούτσο μου, αλλάζοντας όμως τακτικά ρυθμό.

Βογγητά ευχαρίστησης βγαίνουν από το στόμα μου. Από απόσταση ακούω και τα δικά σου. Βαφτίζεις ορισμένα από τα δάχτυλά σου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου κι ας υπάρχει και ο πούτσος σου. Ξεκινάς με ενθουσιασμό να κινείς μέσα - έξω τον πούτσο σου. Μιμούμαι τις κινήσεις σου. Αναστενάζω δυνατά καθώς ο πόνος χτυπάει την πόρτα μου. Αν μπορούσες να με κάνεις να πονέσω περισσότερο θα σου ήμουν υπόχρεος. Ο πούτσος σου κινείται μέσα - έξω στην κωλοτρυπίδα μου. Ο πούτσος μου κινείται μέσα - έξω στην χούφτα μου.

Για μια στιγμή τον τραβάς έξω. Μου χαμογελάς διαβολικά, και τον επαναφέρεις μέσα μου. Σου αρέσει να με πειράζεις. Εκμισθώνεις μεγάλη έκταση βάθους της κωλοτρυπίδας μου για να χωρέσει ολόκληρος ο πούτσος σου. Αρχίζω να αισθάνομαι ενοχλήσεις στον πούτσο μου. Το χρώμα του έχει γίνει βαθύ ερυθρό από την υπερβολική τριβή.

-    «Θέλεις να χύσεις, σκληρό αγόρι;», ρωτάς.

Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν θέλω να πω αυτό που θέλεις ν’ ακούσεις…

-    «Ομολόγησε…», λες.

Με αρπάζεις από τα μπούτια και βυθίζεσαι μέσα μου. Με γαμάς τόσο σκληρά. Η ανάσα μου βγαίνει με δυσκολία. Αισθάνομαι τον ιδρώτα σου να προσγειώνεται στο κορμί μου. Ξαφνικά τραβάς ξανά έξω τον πούτσο σου. Λαχανιάζεις με το στόμα ανοικτό. Παρατηρώ μια σύσπαση στον πούτσο σου, αλλά δεν ξέρω αν είσαι έτοιμος να χύσεις…

Μέχρι να βεβαιωθώ, επιβραδύνω τον ρυθμό της μαλακίας…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")