Τρεις Νορβηγοί σε μια καμπίνα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η συμφωνία ήταν να με γαμάει ένας - ένας στη σειρά, να τελειώνει μέσα μου, χωρίς καπότα βέβαια, και μετά να παίρνει σειρά ο επόμενος. Αυτός που είχε μόλις γαμήσει θα απολάμβανε μια σπέσιαλ πίπα από τα χειλάκια μου για να χύσει άλλη μια φορά στο στόμα μου, που τόσο πολύ είχα μάθει να μου αρέσει. Ο Sjurd ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου ζήτησε 69. Χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκα από πάνω του, κι άρχισα να τον γλύφω. Εκείνος μου έκανε πίπα για λίγο ως να καυλώσω, κι όσο εγώ συνέχιζα να του τον γλύφω, οι άλλοι δύο έπαιρναν μάτι από το απέναντι κρεβάτι, παίζοντας με τα πουλιά τους, ενώ ο Sjurd σταδιακά άρχισε να ασχολείται με το κωλαράκι μου.

Σε λίγο είχε χώσει τη γλώσσα του μέσα στη τρύπα μου, και με γαμούσε έτσι. Η καύλες μου είχαν φτάσει στο απροχώρητο και κάθε άγγιγμα της γλώσσας του προκαλούσε ρίγη στο κορμί μου. Λίγο μετά εκτός από τη γλώσσα άρχισε να χώνει και δάχτυλο, ένα στην αρχή, μετά δύο και προσπάθησε και τρίτο. Πονούσε να πω την αλήθεια. Αλλά σαν σωστό πουτανάκι δεν είπα και πολλά. Απλά ψιλοτραβήχτηκα. Ένα όμως γενναίο σκαμπίλι στα κωλομέρια μου από τον Sjurd με έκανε να τουρλώσω τον πάτο μου ακόμη περισσότερο. Δεν υπήρχαν περιθώρια για ναζάκια.

Ο Sjurd συνέχισε το γλυφοκώλι σε σημείο η τρύπα μου να γίνει τόσο υγρή που πλέον τα δαχτυλά του έμπαιναν για πλάκα μέσα μου. Τότε με γρήγορες κινήσεις τραβήτηκε από κάτω μου, και πήρε και πάλι θέση πίσω μου. Ένιωσα το καυλί του να με ανοίγει στα δύο και πάλι και έκλεισα τα μάτια για να τον απολαύσω. Ένα εικοσάλεπτο γαμήσι - σφυροκόπημα του πάτου μου ξεκινούσε. Ο Sjurd τον έσπρωχνε όλο μέσα... Ένιωθα τα παπάρια του να «βρίσκουν» στα κωλομέρια μου. Μου έριχνε ως σωστός γαμιάς και τα απαραίτητα μπατσάκια στα κωλομέρια, ενώ για να με καυλώσει ακόμη περισσότερο που και που μου τον έπαιζε λίγο, ή μου τσίμπαγε τις ρώγες για λίγο, αλλά συνέχιζε να μπαινοβγαίνει με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό.

Το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά. Οι άλλοι δυο είχαν καυλώσει πολύ με την όλη φάση, και ενθάρρυναν τον Sjurd να με γκαστρώσει. Και μετά από ένα εικοσάλεπτο, ένιωσα την ψωλάρα του Sjurd μέσα μου να σκληραίνει απότομα. Το σπρώξιμό του έγινε πιο έντονο και πιο άγριο. Πλέον γρύλιζα από την καύλα:

-    «Αααα, ααααααα, αααα, αααααααααα!!!»

Κι εκείνος ατάραχος μου ξέσκιζε τον πάτο. Σε δευτερόλεπτα μου τον κάρφωσε μέσα και τότε συνέβη η έκρηξη. Ένιωσα το κωλαράκι μου να γεμίζει. Ένα ζεστό υγρό πετάχτηκε σε κάθε σπιθαμή του κώλου μου, όσο ο Sjurd έχυνε μέσα μου. Σε κάθε ριπή, ένιωθα τη ψωλή του να γλιστρά όλο και πιο μέσα... ενώ μερικά δευτερόλεπτα μετά ένιωθα τον πάτο μου γεμάτο, ενώ όσο ο Sjurd μου τον έχωνε για λίγο χρόνο ακόμη, ένιωθα λίγη ποσότητα από την γλυκιά του κρέμα να μην αντέχει να μείνει μέσα μου και να γλιστράει προς τα έξω. Αυτή η γλυκιά αίσθηση πως με είχε χύσει, γινόταν τώρα ρίγος. Μέσα στην καύλα της στιγμής παραδομένος δεν είχα καταλάβει τι έκανε.

Ο Sjurd μπαινόβγαινε τώρα αργά - αργά μέσα μου και κάθε φορά που επιχειρούσε να ξαναμπεί ένιωθα το στόμιο της τρύπας μου να υγραίνεται ολοένα και περισσότερο. Η ψωλάρα του εμφανώς πιο χαλαρή τώρα, ήταν πασαλειμμένη με χύσια που δρόσιζαν το κωλαράκι μου, όσο εκείνος μου τον έχωνε, τραβιόταν πίσω και πάλι έσπρωχνε μπροστά.
Έμεινα εκεί στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι, και όταν ο Sjurd βγήκε τελείως από μέσα μου ένιωσα τον κώλο μου να αδειάζει. Ξάπλωσα για λίγο πάνω στο κρεβάτι και αστραπιαία σηκώθηκα αφού το σκέπασμα ήταν κάτω από την κοιλιά μου υγρό. Είχα χύσει κι εγώ μέσα στην ηδονή του πάθους μου.

Ο Sjurd ήρθε και κάθισε με ανοιχτά τα πόδια μπροστά μου, ανασήκωσα το κεφάλι και σε εκατοστά από το στόμα μου ήταν εκεί... η ψώλα του λίγο πεσμένη αλλά πασαλειμμένη με χύσια ήταν εκεί. Ο Sjurd ζήτησε πίπα. Έντονη και βαθειά. Τον έβαλα στο στόμα όπως ήταν. Η γεύση από τον κώλο μου με ερέθισε. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω έντονα και παρατήρησα πως όταν ακουμπούσα με τη γλώσσα μου το κεφάλι του πούτσου του εκείνος τεντωνόταν έντονα και έδειχνε λίγο ενοχλημένος, αν και δε μου είπε να σταματήσω.

Ο Sven βρισκόταν ήδη πίσω μου, και μου χάιδευε τον κώλο. Από μέσα μου είχαν αρχίσει να τρέχουν προς τα έξω χυσάκια, που πλέον σε γαλακτώδη μορφή είχαν ανάγκη να βγουν έξω, και να τρέξουν. Ο Sven μου ανασήκωσε τη μέση, έτσι που το κωλαράκι να είναι και πάλι τουρλωμένο, μου φίλησε το κωλομέρι μου και με μια ελαφριά δαγκωματίτσα ξεκίνησε τη δουλειά του. Μου έβαλε το δάχτυλό του μέσα και άρχισε να παίζει με την τρύπα μου. Το δάχτυλο γλιστρούσε μέσα μου τόσο όμορφα, και η ηδονή μου έφτανε στα ουράνια. Βογκούσα από καύλα.

Ο Sjurd ολοένα και χαλάρωνε μέσα στο στόμα μου. Η ψωλάρα του ήταν πλέον ένα χαλαρωμένο πουλάκι που το μόνο που ήθελε ήταν να ξαποστάσει. Και το στόμα μου, υγρό και ζεστό ήταν ο ιδανικός χώρος. Παρόλο που με μαεστρία τον είχα καθαρίσει από τα χύσια του, εκείνος μου κρατούσε το κεφάλι με τα χέρια και δε με άφηνε να τον βγάλω από το στόμα. Ο Sven άρχισε να μιλάει πρόστυχα. Με έλεγε πουτανίτσα. Το κοντάρι του είχε μεγαλώσει αρκετά από τη μαλακία τόση ώρα και στεκόταν όρθιο πίσω από τη τρύπα μου.

Λίγο μετά το δακτύλωμα ο Sven μου τον κάρφωσε χωρίς ίχνος δισταγμού, σε σημείο να μου πεταχτούν τα μάτια έξω. Άρχισε να με γαμάει κι αυτός σε ίδιους ρυθμούς με το φίλο του. Μπαινόβγαινε τόσο ωραία που το μόνο που ήθελα ήταν να μην τελειώσει ποτέ. Όμως το χύσι του Sven ήταν το πιο γευστικό από όλα όσα δοκίμασα ποτέ μου. Παραδόθηκα στα χέρια του και με κλειστά μάτια πλέον απολάμβανα το γαμήσι του. Οι κραυγές ηδονής μου ακούγοντας σε όλο το χώρο. Σίγουρα αν περνούσε κανείς από έξω, θα άκουγε ένα αγοράκι να φωνάζει καυλωμένο σαν μουνόπανο. Ο Sven γαμούσε τόσο ωραία.

Εγώ εξουθενωμένος από τόσο πούτσο που είχα φάει, δε μπορούσα πλέον να συγκρατήσω τα γόνατά μου για να γαμιέμαι στα τέσσερα. Ο Baldor το κατάλαβε αυτό γρήγορα. Ο Sjurd έδωσε τότε τη θέση του στον Baldor που ξάπλωσε παράλληλα με μένα στο κρεβάτι από κάτω μου, και με τράβηξε στην αγκαλιά του. Στην αγκαλιά του πρίγκιπα. Εκεί άρχισε να με φιλάει στο στόμα με γλώσσα όσο ο Sven μου πέταγε τα μάτια έξω. Ο Baldor με σηκωμένο το καυλί άνοιξε τα πόδια του σαν πασάς και με έβαλε να τον καβαλήσω.

Ο Sven με έσπρωξε προς το μέρος του Baldor και ανέβηκε κι αυτός στο κρεβάτι. Άρχισε να μου τον βάζει και εκείνος από πίσω. Καθόμουν πάνω στις ψωλάρες τους. Έμπαιναν εναλλάξ. Μια ο ένας, μια ο άλλος. Το κωλαράκι μου είχε παραδοθεί. Το ξέσκιζαν δυο παιδαράδες παρέα. Ο Baldor μου τον κάρφωνε πιο μαλακά, αφού προσπαθούσε να μου τον χώνει ενώ εγώ καθόμουν πάνω του, ενώ ο Sven ήταν εμφανώς πιο άγριος και άγαρμπος. Αυτό όμως με εξίταρε τόσο που άρχισα να ξεφωνίζω σαν πουτάνα.
Οι φωνές μου πρέπει να ακούστηκαν ως έξω, αφού σε λίγα λεπτά ακούστηκε ένα συνεχόμενο χτύπημα στην πόρτα.

Πάγωσαν όλοι. Εγώ με τα πολλά δεν ήθελα να ανοίξω. Όμως το χτύπημα έγινε εντονότερο, και έπρεπε πλέον να ανοίξω. Φόρεσα ένα σλιπ στα γρήγορα, και πήγα στην πόρτα. Γύρισα το χερούλι και την άνοιξα για να διαπιστώσω πως κάποιος από το πλήρωμα ήρθε να ρωτήσει αν όλα ήταν καλά, καθότι ακούγονταν φωνές από μέσα πριν. Ντροπιασμένος αλλά εμφανώς ερεθισμένος αφού ο καμαρότος ήταν και γαμώ τα παιδιά, δεν ήξερα τι να απαντήσω. Με έντονο ενδιαφέρον με ρωτούσε αν όλα ήταν καλά, καθότι το δωμάτιο ήταν άνω κάτω, λες και κάποιος πάλευε εκεί μέσα, ενώ σε μια γωνία στέκονταν και οι τρεις άντρες μου γυμνοί.

Δεν ήθελα όμως να γίνει θέμα. Οπότε με περίσσια προσπάθεια, του είπα να περάσει. Στην αρχή δίστασε, και τότε είπα να τα παίξω όλα για όλα. Του είπα:

-    «Πέρνα, κι αν γουστάρεις θα σου κάνω και πίπα!»

Δεν άργησε να μπει και να γδυθεί μπροστά μας τελείως. Του εξήγησα σε μέσες άκρες τι συνέβη. Η έκπληξή του ήταν έντονη, όταν του είπα πως οι τρεις αυτοί φίλοι με είχαν κάνει το πουτανάκι τους και πως με μάθαιναν πως να τον παίρνω από τον κώλο, ακριβώς τη στιγμή που χτύπησε η πόρτα. Εκείνος καυλωμένος είπε πως γούσταρε πολύ να το δει αυτό, δυο παιδιά να γαμάνε μαζί κώλο. Και η επιθυμία του έγινε δεκτή.

Ο Sven κι ο Baldor δεν άργησαν να ξαναπάρουν τις θέσεις τους και να με βάλουν στη μέση. Η τρύπα μου μετά το μικρό διάλλειμα πήρε και πάλι φωτιά. Οι Νορβηγοί γαμιάδες μου με καραξέσκιζαν όσο ο έλληνας καμαρότος άρχισε να μαλακίζεται. Ο Δημήτρης, τριανταπεντάρης αρραβωνιασμένος, με δεκαοκτάρικο καυλί και τριχωτό στήθος, μέσα στους μύες και τα μπράτσα ήταν ένας δουλευταράς παίδαρος που ταξίδευε τακτικά, και η γυναίκα του δεν του έδινε κώλο ούτε στόμα. Πήγαινε με πολλές πουτάνες, αλλά ήταν η πρώτη φορά που θα γαμούσε αγόρι από κώλο και μάλιστα με παρέα. Οι νορβηγοί γαμιάδες μου επιτάχυναν και με τα πολλά σε δέκα λεπτάκια είχαν γεμίσει και οι δύο μαζί τον κώλο μου με σπέρμα.

Ο Sven βγήκε πρώτος από μέσα μου δίνοντας χώρο στον Baldor να μου τον χώσει λίγο ακόμη. Το καυλί του Sven κατέληξε στο στόμα μου για πίπα, ενόσω ο Baldor μπαινόβγαινε για λίγο ακόμη μέσα μου. Η αίσθηση, το ζεστό του καυλί να γλιστράει μέσα μου ήταν φανταστική. Λίγο μετά ο Δημήτρης εμφανώς καυλωμένος που με έβλεπε να ρουφάω τόσο λαίμαργα τις ψωλάρες τους και να γλύφω τα χύσια τους, σηκώθηκε και μου τον πρόσφερε πίπα λέγοντάς μου στα ελληνικά πως αν του τον φροντίσω καλά, θα φροντίσει κι εκείνος να χορτάσω πούτσο. Σκέφτηκα πως θα πει σε κανένα φίλο του από το πλήρωμα να με σκίσουν μαζί, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα πως ο Δημήτρης δεν ήθελε να μοιράζεται.

Οι τρεις νορβηγοί γαμιάδες πετάχτηκαν για δυνάμεις στην καντίνα και για χαλάρωση, όσο πίπωνα τον ελληνάρα ναυτικό. Τα χύσια του δεν άργησαν να φτάσουν στο στόμα μου. Και έκπληκτος από την ποσότητα τα ρούφηξα κάνοντάς τον να σφαδάζει από την καύλα. Έχυνε μέσα μου και εγώ συνέχιζα να τον γλύφω. Η βαρβατίλα του και ο αντρικός του αναστεναγμός με έκαναν να καταλάβω πως όσο πιο τριχωτός είναι ένας άντρας τόσο πιο γνήσιο αρσενικό είναι. Και στο καπάκι του πρόσφερα κωλαράκι. Ήθελε όμως να πλυθώ πρώτα.

Έτσι και έκανα. Μπήκα στο ντους έχωσα το λάστιχο από το τηλέφωνο πίσω μου και άδειασα κυριολεκτικά από ότι υπήρχε εκεί. Καθαρούλης και καυλωμένος και πάλι, στήθηκα στα τέσσερα στο κρεβάτι περιμένοντάς τον να μπει. Ο Δημήτρης μου τον έδωσε και πάλι πίπα, δυο -τρία πουτσοσκάμπιλα για αρχή και πάνω που είχα καυλώσει μου αστράφτει δυο χαστούκια αντρικά και σηκώνεται και φεύγει. Αναστατωμένος, ρωτάω γιατί, και με περίσσιο θράσος μου λέει, πως αν θέλω να τον πάρω, να φροντίσω στο τάδε δρομολόγιο επιστροφής να είμαι στο πλοίο. Κι αν είμαι, θα με γαμάει ως την άφιξη στο λιμάνι. Αν πάλι όχι, εγώ θα χάσω. Και έκλεισε την πόρτα πίσω του.

Εγώ αναστατωμένος ακόμη, έκατσα στο κρεβάτι και προσπαθούσα να συνέλθω. Οι τρεις γαμιάδες επέστρεψαν, κι ο Baldor με ρώτησε αν μπορούσαν να κοιμηθούν στο άλλο κρεβάτι, ως να φτάσουμε. Δεν είπα όχι. Μπήκαν μέσα και τα έβγαλαν και πάλι όλα. Εγώ έκπληκτος τους ρώτησα αν έχουμε και νέο γύρο και ο Baldor εμφανώς χαρούμενος μου απάντησε μπροστά σε όλους.

-    “Now that we know you, we will fuck you all time on the island. We only need some time now to get rest. And just because we know how good you are in sucking etc… we allow you to pick one of us to sleep with…”, και έκλισε το ματάκι στους άλλους, ενώ ταυτόχρονα μου έπιασε τον κώλο.

Εγώ μπερδεμένος, δεν ήξερα ποιον να πρωτοπάρω. Με λίγο σκέψη κατέληξα στον Sven, που σαν πρώτος γαμιάς μου είχε τη τιμητική του. Με τον Sven κοιμηθήκαμε μερικές ώρες αγκαλιά ενώ οι Baldor και Sjurd μοιράστηκαν το διπλανό κρεβάτι. Γύρω στις επτά το πρωί μας ξύπνησε το κινητό μου. Το πλοίο απείχε μόνο ένα λιμάνι δρόμο για να φτάσουμε στο νησί. Ο Baldor σηκώθηκε για κατούρημα. Ο Sjurd τεντώθηκε στο κρεβάτι, ενώ ο Sven δίπλα μου εμφανώς καυλωμένος προσπαθούσε να χουζουρέψει κάτω από το σκέπασμα. Τα ζεστά μας κορμιά ήταν σχεδόν κολλητά στο σημείο του πούτσου μας.

Ο Sven είχε καύλες πρωϊνές. Και για μένα αυτό ήταν η κατάλληλη ώρα. Όσο ο Baldor κατούραγε κι ο Sjurd τεντωνόταν, εγώ αφού φίλησα τις ρώγες του Sven με το ζεστό μου στοματάκι κατέβηκα και στάθηκα πάνω από το επίμαχο σημείο, και με μια κίνηση τον έβαλα στο στόμα μου. Ζεστός και υγρός, λίγο σηκωμένος αλλά με εμφανή σημάδια βελτίωσης ο Sven άρχισε να αναστενάζει, όσο ο πούτσαρός του σηκωνόταν κι άλλο στο στόμα μου. Ο Baldor πήγε κοντά στο Sjurd και άρχισε να του το γλύφει επίσης. Sjurd και Sven βογκούσαν από καύλα, όσο εγώ κι ο Baldor τους γλύφαμε.

Ύστερα αλλάξαμε θέσεις και πλέον οι Sjurd και Sven μας έκαναν πίπα. Ο Sjurd ως γνήσιος και πρόστυχος γαμιάς, δεν άργησε να σκεφτεί μια άκρως τολμηρή ιδέα. Έφερε ένα ποτηράκι και αφού τον έπαιξε λίγο έχυσε μέσα στο ποτήρι. Ύστερα προσκάλεσε τον καθένα μας να το κάνουμε αυτό. Δε ξέρω γιατί, αλλά συμμετείχα. Κι όταν κι ο Baldor τελευταίος έχυσε μέσα, ο Sjurd χρησιμοποιώντας το δάχτυλό του τα ανακάτεψε όλα μαζί και μου πρόσφερε το ποτήρι. Βούτηξε δυο δάχτυλα από το χέρι του καλά μέσα σε αυτό το πρωινά γάλα, και τα έφερε γρήγορα στο στόμα των φίλων του. Ένα ο καθένας.

Ο Baldor κι ο Sven τα έγλυψαν με μανία και άρχισαν να φιλιούνται μεταξύ τους με γλώσσα. Ο Sjurd χωρίς να χάσει καιρό μου είπε:

-    “What are you waiting for? This is our best milk… only for you!”

Και χωρίς δεύτερη σκέψη, κοιτώντας τους ξελιγωμένος, πλησίασα το ποτήρι στα χείλη μου. Το σήκωσα ελαφρώς πάνω από το μέτωπό μου, και ως γνήσιος έλληνας απάντησα:

-    «Στην υγειά σας!», και με δυο γουλιές το κατέβασα σαν να ήταν γάλα.

Μια γεύση από γλυκό χύσι γέμισε το στόμα και το λαρύγγι μου. Όσο οι σταγόνες του κατέβαιναν προς το λαιμό μου, τόσο ήθελα κι άλλο. Οι τρεις νορβηγοί γαμιάδες μου έκπληκτοι, με έπιασαν από το χέρι, με σήκωσαν από το κρεβάτι και με έβαλαν στη μέση. Γύρω μου αυτοί, γυμνοί και καυλωμένοι ακόμη, άρχισαν τα γλωσσόφιλα και τα πιασίματα.

Το ταξίδι μου για Ρόδο ξεκίνησε τέλεια, και τέλειωσε ακόμη πιο τέλεια. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και e-mail… Από το πλοίο ανακοινώθηκε η άφιξη στο νησί, και τα παιδιά έπρεπε να πάνε στο γκαράζ. Εγώ αφού ετοιμάστηκα στα γρήγορα πήρα τα μπαγκάζια μου στα χέρια και με φρεσκογαμημένο κωλαράκι, έφτασα σε ένα νησί γνωστό για τα πηδήματά του. Στην προβλήτα με χαιρέτισαν ξανά, και κανονίσαμε να βρεθούμε κάποιο απόγευμα για μπάνιο και αργότερα για διασκέδαση.

Στην έξοδο του λιμανιού με περίμενε ένας φίλος-συνεργάτης! Με παρέλαβε με το αμάξι του και φύγαμε κατευθείαν για το ξενοδοχείο. Έστρεψα το βλέμμα μου προς τη θάλασσα και το καράβι που έφευγε, αναπολώντας τις στιγμές στην καμπίνα. Ο συνεργάτης μου νόμιζε πως χάζευα απλά... τη θέα! Ένα sms έσκασε στο κινητό μου. Στο άνοιγμά του ένα πλατύ χαμόγελο βγήκε από μέσα μου. Ο Sven και η παρέα του με προσκαλούσαν για καυτές και υγρές νύχτες στο ξενοδοχείο τους. Εννοείται πως κάθε βράδυ για οκτώ μέρες περίπου με ξέσκιζαν συνέχεια.

Με τον Sven έχουμε κρατήσει επαφή και συνεχίζουμε να μιλάμε μέσω διαδικτύου, ενώ πρόσφατα σε ένα ταξίδι μου προς Δανία βρεθήκαμε για λίγες ώρες στο αεροδρόμιο και κατέληξα να τον ρουφάω στις τουαλέτες με μανία, πριν φύγει με άλλη πτήση. Τον Δημήτρη δεν τον είδα, αφού αποφάσισα να αλλάξω πλήρως το πρόγραμμα των διακοπών μου. Έμεινα Ρόδο και στα χέρια των τριών Νορβηγών... γαμιάδων μου.

Έκτοτε στο κρεβάτι είμαι απόλυτα παθητικός. Και εννοείται πως δεν αφήνω... σταγόνα να πάει χαμένη.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")