Σε μερικές ώρες (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είχαμε μείνει εκεί που με φιλούσε ο Χρήστος και μου παραβίαζε τον κώλο ο θείος.
Όση ώρα φιλιόμασταν με το Χρήστο μου άνοιγε τα κωλομέρια και ο θείος μου έβαζε δάχτυλα όσο ο Κώστας τον τσιμπούκωνε. Τον Νίκο για λίγο τον έχασα δεν ήξερα που ήταν. Σε λίγο ήρθε και φώναξε:

-    «Κοιτάξτε τι έφερα!!!»

Είχε πάει στην κουζίνα και πήρε το σιρόπι σοκολάτας που είχα στο ντουλάπι. Όταν το είδα τρομοκρατήθηκα. Το είχαμε δοκιμάσει να με γαμήσει ο Κώστας με αυτό αλλά ο πόνος ήταν απερίγραπτος επειδή κολλούσε απίστευτα.

Ο Χρήστος σταμάτησε να με φιλάει και με έριξε στο κρεβάτι. Μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα και έκαναν κάτι που δεν το περίμενα. Με έδεσαν από τα κάγκελα του κρεβατιού χέρια πόδια. Ήμουν πραγματικά στο έλεος τους. Κάποιος άνοιξε την ντουλάπα μου και κάτι έψαχνε...

Σε λίγο κατάλαβα τι ήταν αυτό. Ήταν η ζώνη μου η οποία προσγειώθηκε με δύναμη στο κωλαράκι μου. Ήταν επτά απανωτές. Μετά ο θείος τους έβαλε να μου φτύσουν όλοι το κοκκινισμένο κωλαράκι και άρχισε με χτυπάει με ανοιχτά τα δάχτυλα όλο τα κωλομέρια. Αφόρητο τσούξιμο.

Και τότε ήρθε η σειρά του σιροπιού. Έβγαλαν εντελώς το καπάκι από πάνω για να πέφτει πιο πολύ και το άδειασαν πάνω στον κώλο μου. Κάποιος κρατούσε ανοιχτή και την τρύπα μου για να μπει και μέσα. Στην αρχή με πασάλειψαν και μου έκαναν ένα ελαφρύ μασάζ. Στη συνέχεια μια γλώσσα περιποιούταν την τρύπα μου τόσο επιδέξια που θα μπορούσα να χύσω.

Και τότε ξεκίνησε το σκληρό παιχνίδι. Ήρθε από πάνω μου ο θείος και ακούμπησε το κεφαλάκι της πούτσας του πάνω στην τρύπα μου. Το χτύπησε μια - δυο φορές και αμέσως ξεκίνησε τη διείσδυση. Τρομερός πόνος! Άρχισα να φωνάζω και να παρακαλάω να σταματήσει.

Ο ξάδερφος μου έφερε την πούτσα του στο στόμα μου και άρχισε να με γαμάει με βία ώσπου έχυσε μέσα στο στόμα μου. Έβγαλε πάρα πολύ σπέρμα και το ήπια όλο. Όσο μπόρεσα δηλαδή.

Ο θείος ωστόσο δε σταμάτησε να με γαμάει μέχρι που ο Κωστάκης μου πήγε από πίσω του και του τον κάρφωσε λέγοντας του:

-    «Πουστόγερε, μόνο εσύ θα γαμούσες νόμιζες; Θα σου κάνω την τρύπα γαρύφαλλο!»

Και τότε ξεκίνησε και ο θείος να βογκάει και να φωνάζει.
Σε κάποια στιγμή ο Χρήστος μου έλυσε τα χέρια και τα πόδια και με γύρισαν ανάσκελα. Τότε ο Χρήστος μου ζήτησε να σηκωθώ και να είμαι στην αγκαλιά του θείου. Το έκανα και έγινε κάτι το οποίο πραγματικά δεν είχα ξανακάνει. Ο Χρήστος ήρθε από πίσω μου και άρχισε να βάζει την πούτσα του και αυτός στην κωλότρυπα μου. Οι φωνές μου μπορεί να ακούστηκαν ως τη Θεσσαλονίκη. Ένας απίστευτος πόνος σαν να με χωρίζουν στα δύο.

Σε κάποια στιγμή βρήκαν το ρυθμό τους και άρχισαν να με γαμάνε. Μόνο τα βογκητά μου ακούγονταν σε όλο το σπίτι. Και τότε σχεδόν ταυτόχρονα ο θείος κι ο Χρήστος με γεμίζουν με τα χύσια τους. Η τρύπα μου τα σεντόνια από το κρεβάτι και οι πούτσες τους ήταν γεμάτα από σπέρμα άφθονο! Σταμάτησε και ο Κώστας να γαμάει το θείο και με ξάπλωσε μπρούμυτα και με έχυσε κι αυτός στην κωλότρυπα.

Τότε έγινε κάτι το οποίο εγώ ευχαριστήθηκα πολύ: ο ξάδερφος μου είχε ξανά καυλώσει και ήταν έτοιμος να χύσει. Ο Κώστας τον προέτρεψε να χύσει κι αυτός μέσα μου. Οι άλλοι δυο πήγαν να πλυθούν οπότε μείναμε οι τρεις μας. Αφού λοιπόν άδειασε ο Νίκος τα υγρά του μέσα μου τον πιάνει με βία ο Κώστας και τον βάζει να μου ρουφήξει τα περιεχόμενα της τρύπας μου.

Του έφερε τη μούρη στον κώλο μου και όπως ήταν στα τέσσερα του έχωσε το ομοίωμα πέους που μου είχε αγοράσει στο παρελθόν. Βόγκηξε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Στο τέλος μετά από απαίτηση του Κωστάκη μου έχυσα κι εγώ στο στόμα του Νίκου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")