Η πρώτη παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν με εξίταρε η ιδέα μιας παρτούζας. Μου φαινόταν πιο λογικό και πιο καυλωτικό να δίνεις όλες σου τις δυνάμεις, το πάθος και την ένταση σε έναν μόνο παρτενέρ, πάνω στον οποίο θα ξεδίπλωνες ολόκληρη την τεχνική σου. Για το λόγο αυτό δεν έψαξα και δεν δέχτηκα τρίο και παρτούζες, μέχρι ένα απόγευμα που πήγα για καφέ στο Μπουρνάζι με ένα φίλο μου.

Καλό παιδί, δε λέω, αλλά όχι ο τύπος μου και εγώ όχι ο δικός του. Αυτό δεν μας εμποδίζει βέβαια να είμαστε φίλοι καλοί και να τα λέμε που και που. Είχα ένα χρόνο να τον δω και θυμάμαι τον είχα αφήσει να αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει σεξ με άντρα ή όχι. Τον βρήκα όμως όχι απλά να έχει ξεπεταχτεί αλλά να μου δηλώνει κιόλας ότι τη βρίσκει μόνο με τρίο και παρτούζες.

Το συζητήσαμε αρκετή ώρα μιας και έως τότε εγώ δεν είχα κάνει ποτέ, ώσπου έριξε την ιδέα. Είχε δυο καβάντζες μου είπε, με τους οποίους έκανε τρίο και με ρώτησε αν ήθελα να το κανονίσει ώστε να κάνουμε όλοι μαζί. Μου διευκρίνισε πως δεν ήμουν υποχρεωμένος να κάνω κάτι μαζί του αλλά του απάντησα πως δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορεί να μην ήταν ο τύπος μου αλλά δεν ένιωθα πως δεν ήθελα ούτε να μου τον δει. Η μια καβάντζα ήταν ενεργητική και η άλλη έκανε παθητικό μόνο.

Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά και μόλις μου έδωσε τη μικρή ώθηση του:

-    «Έλα κι αν δεν σου αρέσουν φεύγεις…»

Σκέφτηκα πως δεν είχα τίποτα να χάσω. Έκανε δυο τηλεφωνήματα και το ραντεβού κανονίστηκε σε μια ώρα στο σπίτι του, που ήταν κάπου στο Περιστέρι. Φτάσαμε πρώτοι, γιατί ήθελε να κάνει ένα συμμάζεμα και λίγο αργότερα κατέφτασε ο πρώτος, ο παθητικός. Συμπαθητική φυσιογνωμία, από εκείνα που λες “καυλάκια”, ομιλητικός και επικοινωνιακός. Μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα γιατί είχε και καλό χιούμορ.

Μετά από κάμποση ώρα έφτασε και ο ενεργητικός της παρέας. Ήταν τριαντάρης, ψηλός και γεροδεμένος, που δε μιλούσε πολύ. Μου άρεσε και στο νόημα που έκανε ο φίλος μου κούνησα διακριτικά το κεφάλι για να δείξω πως εγκρίνω. Συζητήσαμε για λίγη ώρα, χαζέψαμε τηλεόραση και μαλακιστήκαμε γενικώς, όταν ο φίλος μου, δίνοντας το σύνθημα, έκατσε στα πόδια του παθητικού και άρχισαν να φιλιούνται.

Τόσο εγώ όσο και ο ενεργητικός μείναμε αμέτοχοι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο με κάποια νευρικότητα. Σκέφτηκα πως μπορεί να μην του άρεσα αλλά δεν τον έβλεπα να φεύγει κιόλας. Εντωμεταξύ οι άλλοι δύο είχαν μπει για τα καλά στο παιχνίδι, αφού είχαν αρχίσει ήδη να γδύνονται. Ο παθητικός της παρέας γύρισε προς το μέρος μου, άρχισε να με φιλάει και ανταπέδωσα.

Σύντομα ξεκίνησαν να με γδύνουν και όχι πολλή ώρα μετά ο παθητικός μου τον πήρε στο στόμα του. Πολύ καλός, πάρα πολύ καλός θα έλεγα, και η απόλαυση εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν πήρε μέρος στην πίπα και ο φίλος μου. Πρώτη φορά με έγλυφαν δύο μαζί και το απόλαυσα. Αλλά δεν μπορούσα να ξεχάσω και τον ενεργητικό που καθόταν απέναντι και κάπνιζε κοιτάζοντας, αφού ίσως έτσι την έβρισκε.

Άπλωσα το χέρι μου και τον προσκάλεσα. Έσβησε το τσιγάρο και ήρθε, κάθισε δίπλα μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε όση ώρα οι άλλοι δύο στα πόδια μου μοιράζονταν το καυλί.

Σύντομα ήμασταν όλοι γυμνοί και ξάπλωσα ανάμεσα στα πόδια του ενεργητικού, δίνοντάς του το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής του, μιας και με μεγάλη ικανοποίηση παρατήρησα πως το μέγεθός του σαφώς και ξεπερνούσε τα είκοσι εκατοστά. Το σύμπλεγμα συνέχισε να γλύφεται, να φιλιέται και να χαϊδεύεται, όταν πλέον μας ζητήθηκε να φορέσουμε προφυλακτικά. Καθιστοί όπως ήμασταν στον καναπέ, εγώ και ο ενεργητικός φορέσαμε τις καπότες. Τότε ο παθητικός ήρθε και κάθισε πάνω μου και ο φίλος μου στον ενεργητικό. Μπορώ να πω ότι ο δικός μου παρτενέρ, με ελάχιστες κινήσεις, κατάφερε να με κάνει να θέλω να τελειώσω αλλά συγκρατήθηκα.

Όση ώρα πηδιούνταν πάνω μας, εγώ και ο ενεργητικός φιλιόμασταν και το ίδιο έκαναν και οι άλλοι δύο. Κάποια στιγμή κατέβηκαν και άρχισαν να παίζουν με ένα δονητή που έβαζε ο ένας στον άλλο. Ο ενεργητικός συνέχισε να παρακολουθεί παίζοντας με τον εαυτό του ώσπου οι ματιές μας συναντήθηκαν ξανά και καταλάβαμε πως αρέσαμε ο ένας στον άλλο.

Χωρίς να χάσω χρόνο τον καβάλησα, τον φίλησα και αμέσως φόρεσε προφυλακτικό. Κάθισα σε εκείνο το μεγάλο καυλί με όλη μου την ευχαρίστηση. Το σεξ μας ήταν δυνατό και έντονο, ενώ τα φιλιά μας ακούγονταν σε όλο το χώρο. Όταν με γύρισε ανάσκελα και πέρασα το ένα πόδι μου στην πλάτη του καναπέ και το άλλο στα πλευρά του, τα έδωσε όλα. Ήθελα να φωνάξω αλλά κρατήθηκα, όπως με το ζόρι κρατήθηκα ξανά για να μην τελειώσω.

Το τέλος όλης αυτής της ιστορίας με βρήκε να πηδάω το φίλο μου δυνατά, εκείνος τον παθητικό και εμένα ο ενεργητικός. Και όταν το πράγμα έφτανε στο απροχώρητο, οι δύο απόλυτα παθητικοί μας πήραν τσιμπούκια και τελειώσαμε και οι δύο επάνω τους, χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε.

Δεν ήταν άσχημη η εμπειρία αλλά δεν μπορείς, από ότι κατάλαβα, να μην δείξεις προτίμηση σε κάποιον. Και με εκείνον που είδαμε ότι είχαμε χημεία περάσαμε ένα δίμηνο που πηδιόμασταν μόνοι μας, χωρίς τους άλλους δύο, σχεδόν κάθε μέρα.

Μέχρι που μου αποκάλυψε πως ήταν αρραβωνιασμένος και θα παντρευόταν σύντομα, γεγονός που θεώρησα ως τετριμμένη δικαιολογία για να ξεκόψουμε, μέχρι που παραβρέθηκα στο γάμο του. Έκτοτε ζει με τη γυναίκα του και το ένα τους παιδί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")