Έρωτες στην Μύκονο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού λοιπόν τέλειωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές και είχα γυρίσει για τα καλά Αθήνα, δεν είχα ξεχάσει καθόλου τον Andrew (τον καυλιάρη παίδαρο από την Μύκονο) και είχαμε μια σταθερή επικοινωνία μέσω e-mail, video chat, κλπ. κλπ. Εδώ και καιρό μου λέει ότι έχει να κατέβει Ελλάδα για μια δουλειά αλλά δεν ξέρει πότε. Εγώ σαν τρελός για να τον ξανασυναντήσω συνέχεια στα μηνύματα μου τον έπρηζα για το πότε θα ερχόταν.

Τελικά δεν ήξερε και δεν μου έλεγε. Μια μέρα λοιπόν μου επιφύλαξε μια πολύ ωραία έκπληξη. Με παίρνει τηλέφωνο (είχαμε ανταλλάξει και κινητά) και μου λέει ότι είναι Αθήνα και θα ήθελε να με δει. Εγώ αμέσως δεν έχασα την ευκαιρία να ξαναγευτώ αυτό το υπέροχο κορμί και ετοιμάστηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και μου είπε σε ποιο ξενοδοχείο έμενε και πήγα να τον συναντήσω.

Μόλις έφτασα στο δωμάτιο του αγκαλιαστήκαμε με λαχτάρα και φιληθήκαμε με τρελό πάθος. Με πολύ γρήγορες κινήσεις πετάξαμε τα ρούχα μας και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Με ένα ασυναίσθητα βίαιο τρόπο με πέταξε στο κρεβάτι και κάθισε πάνω στο στήθος μου. Με είχε ακινητοποιήσει και βίαια μου γάμαγε το στόμα μου, σχεδόν με είχε πνίξει. Στην προσπάθεια μου να απελευθερωθώ φαίνετε να τον νευρίασα και με χαστούκισε και με έβριζε με διάφορα λόγια αποκαλώντας με πουτάνα του και συνέχισε να μου γαμάει το στόμα μέχρι που με έχυσε. Πλημμύρισε όλη μου την μούρη και το σώμα με τα χύσια του.

Αμέσως μετά με απελευθέρωσε και πήγε προς το μπάνιο. Εγώ έμεινα στο κρεβάτι χαμένος από την παράξενη συμπεριφορά του. Μετά από κανένα δεκάλεπτο επέστρεψε με ένα ύφος έτοιμος να με σκοτώσει. Με διέταξε να ντυθώ και να τον ακολουθήσω στο αυτοκίνητο. Πήγαμε σε ένα μπαρ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Παραγγείλαμε τα ποτά μας και καθίσαμε σε ένα τραπέζι. Μετά από λίγο ήρθε ένα ζευγάρι ο Philip και η Adriana, φίλοι του Andrew υποθέτω. Με σύστησε λέγοντας:

-    «Από δω ο Νίκος που σας είπα που γνώρισα στο νησί…» (τα λεγόμενα του κανονικά είναι στα αγγλικά αλλά τα μεταφράζω για να μην σας παιδεύω).

Φυσικά κατάλαβα ότι τους έχει μιλήσει για εμένα και την βραδιά που περάσαμε μαζί. Ο Philip φαινόταν καλόκαρδος και με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά, γύρω στα 30-32 χρονών μάλλον. Η Adriana ήταν μια εκθαμβωτική κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με την καλόκαρδη και ανθρώπινη στάση της. Όλη την ώρα της συζήτησης ο Andrew συνέχιζε να είναι πολύ αυταρχικός απέναντι μου και δεν καταλάβαινα γιατί.

Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι που κάποια στιγμή αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το μπαρ και αποφασίσαμε να πάμε από το ξενοδοχείο για ένα ακόμα ποτό. Όταν φτάσαμε κάτσαμε και λέγαμε πάλι διάφορα. Σε κάποια στιγμή η Adriana μίλησε στα γαλλικά κάτι με τον Andrew τα οποία δεν καταλάβαινα (μιας και δεν έχω ιδέα από γαλλικά και το ήξερε αυτό ο Andrew) αλλά φάνηκε ότι η Adriana κατσάδιαζε κατά κάποιο τρόπο τον Andrew για κάτι…

Όταν πέρασε η ώρα τα παιδιά αποφάσισαν να φύγουν και μείναμε πάλι εγώ και ο Andrew μόνοι μας και ήμουν σχεδόν έτοιμος να φύγω κι εγώ μέχρι που με σταμάτησε και με τράβηξε κοντά του και με φίλησε και μου ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του. Όπως με είχε στην αγκαλιά του ένιωθα την ψωλή του ότι ήταν καυλωμένη . Γδυθήκαμε και για άλλη μία φορά με οδήγησε προς το κρεβάτι γεμίζοντας το σώμα μου με φιλιά.

Παρά την προηγούμενη του συμπεριφορά, τον ήθελα ακόμη πολύ. Το κωλαράκι μου έκαιγε και το καυλί μου είχε γίνει σκληρό σαν πέτρα. Βρεθήκαμε σε στάση 69 να καταπίνω την ψωλάρα του και να γλείφω τα αρχίδια του κι αυτός να γαμάει το κωλαράκι μου με την γλώσσα του και εγώ διστακτικά άρχιζα να του γλείφω το δικό του κωλαράκι και να του βάζω δάχτυλο.

Μου είπε ότι δεν έχει ξανακάνει παθητικό ρόλο και δεν ξέρει αν θα του αρέσει αλλά αν αυτό χρειαζόταν για να τον συγχωρήσω για την ανάγωγη συμπεριφορά του θα το κάνει. Με το που μου το είπε αυτό έμεινα κόκαλο και χάρηκα όσο τίποτα άλλο στο κόσμο που ξανά επανήλθε στον κανονικό του εαυτό και του είπα ότι τον είχα συγχωρέσει και ότι δεν χρειαζόταν να κάνει τέτοια θυσία για εμένα μιας και έτσι και αλλιώς αυτό που ήθελα πιο πολύ ήταν να νιώσω την ψωλάρα του μέσα μου.

Δεν έχασε τον χρόνο του και με έβαλε μπρούμυτα και μου έχωσε μονομιάς την ψωλάρα του και άρχισε να με γαμάει στην αρχή σιγά και βασανιστικά και μετά που γρήγορα ενώ καθόλη την διάρκεια με φιλούσε και μου ψιθύριζε γλυκόλογα στο αφτί μου. Εκείνο το βράδυ τον έκανα να χύσει τρεις - τέσσερις φορές και την επόμενη μέρα την περάσαμε μαζί μετά από το πέρας της δουλειάς του και τον ξεζούμισα ξανά και ξανά και ξανά…

Ήταν ένας από τους καλύτερους εραστές που είχα ποτέ. Μακάρι να ξανάβρισκα έναν τέτοιον, τόσο γλυκό, τρυφερό και υπέροχο στο κρεβάτι (όχι ότι αποκλείω όλους τους άλλους, αλλά αυτοί είναι το φετίχ μου).

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")