Σε μερικές ώρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας καυλωμένα αγοράκια.
Είμαι ο Μάνθος και σπουδάζω στην Αθήνα. Έχω σχέση εδώ και δύο εβδομάδες με ένα κουκλί και περνάμε τέλεια.

Σε μια έξοδο μου για καφέ συνάντησα τον παλιό μου κολλητό και μιλήσαμε λιγάκι για τις ζωές μας ως τώρα. Ο Χρήστος έχει περάσει γυμναστική ακαδημία φαντάζεστε σώμα, και συγκατοικούσε με τον ξάδερφο μου στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος, ο ξάδερφος μου, είχε τελειώσει της σπουδές του στην πληροφορική και δούλευε ήδη. Και οι δυο καλογυμνασμένοι πολύ όμορφα παλικάρια.

Ο Χρήστος μου είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι γουστάρει και τα δύο φύλα, το ίδιο και εγώ. Με τα πολλά τον κάλεσα στο σπίτι. Θα ερχόταν και οι τρεις τους μιας και τους είχε κατεβάσει ο θείος μου στην Αθήνα. Τους περίμενα την επομένη στις πέντε, ότι ώρα δηλαδή επέστρεφα από τη σχολή.

Μπήκαν μέσα και κάθισαν. Μιλήσαμε για κανένα πεντάλεπτο και σηκώθηκα να κάνω καφέδες. Όπως σηκώθηκα ακούω την πόρτα του δωματίου να ανοίγει. Ωχ! Τον Κώστα τον είχα ξεχάσει εντελώς. Βγαίνει, με βλέπει έξω από την πόρτα του σαλονιού με πιάνει και με ρουφάει κυριολεκτικά στα φιλιά. Οι άλλοι έχουν μείνει μαλάκες! Επίσης να πω πως ήταν εντελώς γυμνός με την πούτσα κάγκελο. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, τι να πω. Σταματάει και βλέπει τους καλεσμένους μας.

-    «Γεια!», ήταν το μόνο που είπε και έτρεξε στο μπάνιο.

Εγώ κάθομαι σαν μαλάκας και κοιτάζω βασικά τον θείο μου ο οποίος είπε την πρώτη φράση:

-    «Ρε μαλάκα, πουστάρας είσαι;»

Πρέπει να κοκκίνισα, να πρασίνισα, δεν ξέρω τι άλλο… Εκείνη την ώρα βγαίνει με μια πετσέτα στη μέση με πιάνει αγκαλιά και λέει ανοιχτά:

-    «Όποιος έχει θέμα με τη σχέση μας πρόβλημα του. Εγώ αυτό το αγόρι το γουστάρω».

Περίμενα να τα χάσουν αλλά αυτό που άκουσα ήταν εντελώς τρελό.

-    «Για σένα αγόρι μου δεν με νοιάζει αλλά τον ανιψιό μου για να μην τον αποκαλύψω στους δικούς του θα μας κάνει ότι σου κάνει…»

Τιιιιι; Κοιτάω τον Κώστα και του λέω:

-    «Δεν το ριψοκινδυνεύω».

Τον φιλάω στο στόμα, του ζητάω συγγνώμη και πάω προς το θείο μου. Σηκώνεται, τα πατάει όλα και κάνει νόημα και στους άλλους δύο. Πέφτω στα γόνατα και βάζω στο στόμα την πουτσάρα του. Ήταν πεσμένη και τεράστια με μια μεγαλούτσικη κοιλιά, βυζάρες τέλειες, το ίδιο και οι ρώγες και πεταχτό κώλο. Όσο τον έγλυφα τον αισθανόμουν να μεγαλώνει ώσπου έγινε ολόκληρο τέρας. Χοντρό και μακρύ. Εμπειρία αξέχαστη.

Οι άλλοι δύο τραβούσαν μαλακία και έφτυναν στο στόμα μου, στη μάπα μου και στην πούτσα του θείου. Σε λίγα λεπτά ο θείος τραβιέται και μου λέει να ανοίξω το στόμα. Στοχεύει και μου πετάει με δύναμη το καυτό πηκτό του σπέρμα. Ήταν πολύ αλμυρό, πολύ πηκτό σε σχέση με του Κώστα και πάρα πολύ. Δεν ήθελα να το καταπιώ, δεν μπορούσα και μου τράβηξε μια σφαλιάρα.

Η πούτσα του δεν έλεγε να πέσει και έκατσε λίγο στην άκρη. Βασικά δεν τον έβλεπα γιατί τη θέση του είχε πάρει ο ξάδερφος μου ο οποίος μου γαμούσε το στόμα με δύναμη, ενώ ένιωθα τη γλώσσα του Χρήστου στον κώλο μου. Εκείνη την ώρα γυρνάω να δω τι κάνει και μένω μαλάκας. Ο θείος μου με τον Κώστα φιλιούνται και χουφτώνονται. Βασικά χάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να τον απατήσω.

Μια δυνατή σφαλιάρα από τον Νίκο με επέστρεψε στο τσιμπούκι. Ήταν πολύ πιο βίαιος από τον θείο μου αλλά με πιο μικρή πούτσα από του θείου. Εκείνη τη στιγμή με παίρνει ο θείος αγκαλιά και με πάει στο δωμάτιο. Πιάνει το κεφάλι μου και το βάζει μπροστά στα βυζιά του και μου λέει:

-    «Πιες γαλατάκι από του θείου τη ρώγα. Ρούφα με δυνατά!»

Το έκανα και μου άρεσε πολύ. Έρχονται οι άλλοι τρεις. Ακούω τον Νίκο να μου λέει:

-    «Πουτανάκι μου, σήμερα θα μάθεις τι σημαίνει να είσαι και πουτάνα και απλήρωτη».

Με τραβάει από τα χέρια του θείου και μου ρίχνει απανωτές σφαλιάρες. Με φτύνει στη μάπα και με έλεγε τσουλάκι και πουστάρα. Τότε έρχεται η σειρά του Χρήστου. Με πιάνει στα χέρια του και με φιλάει στο στόμα τρυφερά και γλυκά. Τότε αισθάνομαι ένα δάχτυλο να παραβιάζει την τρύπα μου. Ήταν ο θείος. Ήξερε τι έκανε πολύ καλά.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")