Ο μαύρος από την λαϊκή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Βρισκόμουν στην λαϊκή αγορά για να κάνω μερικά ψώνια για το σπίτι. Όπως περπατούσα ανάμεσα στους πάγκους, πρόσεξα ένα ψηλό και σωματώδη μαύρο που πουλούσε διάφορα πράγματα.

Ο πάγκος του ήταν γεμάτος με ρολόγια, ραδιόφωνα και μαϊμού κινητά τηλέφωνα. Στην φάτσα δεν έλεγε και πολλά, μπορώ να πω ότι στην μούρη του έβλεπες ότι η θεωρεία του Δαρβίνου ότι προερχόμαστε από τους πιθήκους είναι σωστή. Μύτη πλατιά, χείλια υπερφυσικά χοντρά και κεφάλι πιθήκου συνέθεταν την εικόνα του. Εκείνο όμως που με τράβηξε πιο πολύ ήταν το θηριώδες σώματα του.

Πρέπει να ήταν γύρω στα δύο μέτρα ψηλός, ενώ το τεράστιο στέρνο του έμοιαζε γρανιτένιο τοίχος. Τα δε χοντρά γεμάτα μυς χέρια του μάλλον με κουπιά βάρκας. Επειδή όμως έχω μεγάλη αδυναμία στο μαύρο χρώμα και φυσικά στα μαύρα καυλιά, ένοιωσα την ανάγκη να τον πλησιάσω.

Έτσι έκανα τα ψώνια μου, άφησα τις σακούλες στο αυτοκίνητο και μετά επέστρεψε για να πάω στον πάγκο του μαύρου. Έκανα ότι και καλά ενδιαφερόμουν για την πραμάτεια του. Βέβαια ενδιαφερόμουν για κάτι, αλλά όχι για τα πράγματα που πουλούσε, εγώ ενδιαφερόμουν μόνο για το πράγμα που έκρυβε ανάμεσα στα σκέλια του.

Επί δέκα ολόκληρα λεπτά έψαχνα, αλλά κάτι που να μπορέσω να του πιάσω κουβέντα δεν μου έρχονταν στο μυαλό. Και ξαφνικά άρπαξα την ευκαιρία. Όπως ήμουν στο πλαϊνό μέρος του πάγκου είδα κάτω στα πόδια του μαύρου κάτι κουτιά που θα μου έδιναν την ευκαιρία να του πιάσω κουβέντα.

Πίσω από τον πάγκο αλλά όχι σε εμφανές σημείο και κοντά στα μακριά πόδια του γίγαντα μαύρου υπήρχαν κάτι κουτιά που απ’ έξω έδειχναν ότι περιείχαν κάτι πλαστικούς πούτσους, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Πήγα πίσω από τον πάγκο κοντά στον θηριώδη μαύρο. Τον πλησίασα όσο πιο κοντά μπορούσα και ύστερα τον κοίταξα από κάτω προς τα πάνω και του είπα:

-    «Πόσο τα έχεις αυτά;», ενώ του έδειχνα τα κουτιά με τους μαύρους πλαστικούς πούτσους.

Μου χαμογέλασε, δείχνοντας δύο σειρές από μεγάλα κατάλευκα δόντια, ύστερα μου είπε σε κάπως σπαστά ελληνικά:

-    «Για τη γυναίκα σου;»

Άρπαξα την ευκαιρία από τα μαλλιά, χωρίς να ντραπώ καθόλου.

-    «Όχι, για μένα!»

Ο μαύρος δεν έδειξε να σοκάρεται με αυτό που του είπα, αντίθετα, πήρε ένα κουτί, γυρίσαμε πλάτη προς τον πάγκο, έβγαλε από μέσα ένα λευκό πλαστικό καυλί με αρχίδια στη βάση και μου το έδειξε. Ενώ το κουτί απ' έξω είχε φωτογραφία ένα μαύρο καυλί, μέσα είχε λευκό.

-    «Κοίτα, επειδή μου αρέσουν τα μαύρα, έτσι σαν και το δικό σου, θα ήθελα ένα μαύρο, και να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται. Α! Και πολύ χοντρό!», του είπα ενώ τον άγγιζα και στο χοντρό μπράτσο του.

Ο μαύρος έσκυψε πιάνοντας ένα αρκετά μεγάλο κουτί, το άνοιξε, αλλά μέσα είχε πάλι λευκό. Άρχισε να ψάχνει… τελικά απογοητευμένος μου είπε:

-    «Όλα άσπρα είναι, αλλά είναι καλά και αυτά, θα σου αρέσουν!»

Τον κοίταξα όλο νάζι λέγοντας:

-    «Τίποτα, άμα δεν είναι μαύρο δεν το θέλω. Ξέρεις πόσο όρεξη έχω να μπουκωθώ με ένα μαύρο χοντρό καυλί; Αν ήταν και ζωντανό ακόμα καλύτερα…!»

Ο μαύρος με κοίταξε, έξυσε το κεφάλι του, έκανε πίσω τα μακριά μαλλιά του που τα είχε δεμένα σε πολλές, πολλές μικρές κοτσίδες και μετά μου είπε:

-    «Έλα κατά τις τρεις το μεσημέρι, άμα θες μπορώ να σε γαμήσω εγώ. Θα πάμε στο σπίτι σου».

-    «Στο σπίτι μου δεν μπορώ, είμαι παντρεμένος».

-    «Οκ, τότε στο δικό μου. Έλα το μεσημέρι θα σε περιμένω εδώ».

Έφυγα αγοράζοντας ένα μικρό ραδιόφωνο και γύρισα χαρούμενος πίσω στο σπίτι. Ευτυχώς δεν δούλευα εκείνη την ημέρα, έτσι έκανα ένα μπάνιο, καθάρισα όσο πιο καλά μπορούσα την τρύπα μου και λίγο πριν φύγω για τον μαύρο μου εραστή, πέρασα την τρύπα μου με μπόλικη βαζελίνη μιας και είναι το λιπαντικό που κρατάει για περισσότερη ώρα. Ήξερα ότι η τρύπα μου θα δεινοπαθούσε καρφωμένη από την σίγουρα μεγάλη μαύρη καυλάρα.

Στις τρεις και δέκα περίπου ήμουν εκεί. Είχε μαζέψει και ήταν έτοιμος με περίμενε. Μπήκα στο φορτηγό και κάθισα δίπλα του. Έβαλε μπροστά, πριν βάλει την πρώτη στο κιβώτιο των ταχυτήτων μου χάιδεψε το μπούτι. Το άνοιξα περισσότερο και του το έφερα ακόμα πιο κοντά στο χέρι του. Εκείνος το χούφτωσε δυνατά λέγοντας:

-    «Θα περάσουμε καλά. Θα φας καλά πούστη!»

Μια ώρα κάναμε μέχρι να φθάσουμε (δεν έχει σημασία που), άλλα δέκα λεπτά για να βρει θέση να παρκάρει, και τελικά καταλήξαμε σε ένα υπόγειο διαμέρισμα.

Ήταν μια πολύ μικρή γκαρσονιέρα. Ένα μικρό κρεβάτι στη γωνία, ένα τραπέζι στη μέση του δωματίου, μερικά άπλυτα ρούχα πεταμένα δεξιά και αριστερά ήταν ο διάκοσμος του διαμερίσματος, όπως επίσης και δύο κλειστές πόρτες που από ότι κατάλαβα η μία ήταν της κουζίνας και η άλλη του μπάνιου.

Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού που είχε επάνω του στρωμένο ένα κιτρινισμένο από τον ιδρώτα σεντόνι. Δεν ήταν και ότι το πιο καθαρό είχα δει, αλλά ποσώς με ενδιέφερε, εκείνο που με ένοιαζε εμένα ήταν να δέσω τα πόδια μου γύρω από την μαύρη μέση του θηριώδη μαύρου εραστή μου. Τον είδα να κάθεται δίπλα μου στο κρεβάτι και έμοιαζε σαν να ήταν όρθιος ακόμα.
Άναψε τσιγάρο, άναψα και εγώ ένα και αρχίσαμε να καπνίζουμε. Πέρασε το ένα χέρι του κάτω από την μπλούζα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τις ρώγες μου.

Εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία άπλωσα το χέρι μου, κατέβασα το φερμουάρ του τζιν του και έχωσα το χέρι μου μέσα. Φορούσε σλιπάκι, δεν χρειάστηκε να ψάξω και πολύ και το χέρι μου πάνω από το σλιπάκι έπιασε ένα πράγμα λες και ήταν μάνικα.

Έσβησε το τσιγάρο, σηκώθηκε όρθιος, έβγαλε την άσπρη μακό του, τα μάτια μου γέμισαν από ένα μαύρο, γυαλιστερό και γυμνασμένο κορμί. Ύστερα κατέβασε το τζιν, φάνηκε το σλιπάκι του που είχε και μια μεγάλη κιτρινίλα μπροστά (όσο και να το τινάξεις η τελευταία σταγόνα στο σλιπάκι μένει), αυτή η κιτρινίλα με ερέθισε ακόμα πιο πολύ.

Φαίνεται πως κατάλαβε τι κοιτούσα.. Έτσι όταν το έβγαλε, μου το έτριψε στην μούρη χωρίς να προλάβω να δω το περιεχόμενο, μιας και μου είχαν σκεπαστεί τα μάτια από το κιτρινισμένο και με βαριά μυρωδιά σλιπάκι.

Μετά το πέταξε στο πάτωμα. Τότε ήταν που είδα το τρομερά χοντρό (τερατώδες χοντρό) και τεράστιο πράγμα που κρέμονταν σαν χοντρός σωλήνας μπροστά του. χωρίς υπερβολές παιδιά έφθανε σχεδόν πέντε δάκτυλα λίγο πριν το γόνατο του.

Για να σας πω την αλήθεια ένοιωσα κάποιο φόβο στην θέα εκείνου του υπερφυσικού εργαλείου. Μετά το πρώτο σοκ, πρόσεξα τα τεράστια αρχίδια που σε λίγο θα άδειαζαν το περιεχόμενο τους σε μένα.

Γδύθηκα βιαστικά, με ξάπλωσε στο κρεβάτι με τα βρώμικα σεντόνια που μύριζαν την βαριά μυρωδιά του ιδρώτα του, ύστερα στάθηκε από πάνω μου… Έφερε το τεράστιο πράγμα κοντά στο στόμα μου. Το πήρα στο χέρι μου και άρχισα να περνάω την υγρή γλώσσα μου γύρω από το χοντρό πουτσοκέφαλο, ενώ κάθε τόσο του έγλυφα τα χοντρά αρχίδια του που μέσα τους έκρυβαν το υγρό που τόσο πολύ ήθελα να γευτώ.

Η άκρη της γλώσσας μου χώνονταν μέσα στην τρύπα του τεράστιου πουτσοκέφαλου αναγκάζοντας την να αφήνει αρκετά προσπερματικά υγρά πάνω στην γλώσσα μου. Δεν είχε πλυθεί και μύριζε έντονα σαν πρόβατο, αλλά αυτό με άναβε τρομερά.

Έχωσα όσο περισσότερο πουτσοκέφαλο μπορούσα μέσα στο στόμα μου και άρχισα να τρομπάρω με απαλές κινήσεις, πότε πάνω κάτω και πότε κυκλικά το χοντρό πετσάκι του. Μόρφαζε από καύλα, τα χοντρά χείλια του ήταν ανοιχτά, ενώ τα μαλλιά του έπεφταν στα μάτια και στο στήθος του.

Ξαφνικά μου τον πήρε μέσα από το στόμα μου. Κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να δεινοπαθήσει η ξεσκισμένη και από άλλες φορές τρύπα μου. Βέβαια μπορεί να μου την είχαν ξεσκίσει αρκετοί βαρβάτοι ψωλαράδες μέχρι τώρα, αλλά ήξερα ότι εκείνο το πράγμα μπορεί να με έστελνε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Έμεινα ανάσκελα, γιατί με ένα τέτοιο θηρίο δεν ήταν δυνατόν να κάτσω στα τέσσερα για πισωκολλητό μιας και στο πισωκολλητό το καυλί ξεσκίζει έντονα. Και με ένα τέτοιο θηρίο μέσα μου δεν ήταν να παίζει κανείς.

Έτσι άνοιξα τα πόδια, σήκωσα την λεκάνη μου αρκετά, άνοιξα τα κωλομέρια μου με τα δύο μου χέρια και έμεινα να περιμένω τα κύματα πόνου που θα ανέβαιναν στο κεφάλι μου…

Πραγματικά έτσι και έγινε. Αισθάνθηκα το σκληρό, χοντρό, μαύρο καυλί να βυθίζεται γλιστρώντας στην βαζελίνη, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του μέσα μου. Μούδιασα ολόκληρος. Εκείνος προσπάθησε να χώσει όσο περισσότερο παλούκι μπορούσε μέσα μου.

Έβαλε μέχρι εκεί που χώρεσε. Είχα την εντύπωση ότι θα έβγαινε από τον αφαλό μου. Όταν πια άρχισε να με ξεσκίζει κανονικά τα χύσια μου έσταζαν από το καυλί μου, χωρίς καν να το αγγίζω.

Ήταν καθισμένος στα πόδια του ενώ τα κωλομέρια μου ακουμπούσαν πάνω στα δυνατά του μπούτια, με κρατούσε από τους γοφούς και με τράβαγε καρφώνοντας με στο τρομερό καυλί του. Πονούσα σαν τρελός, αλλά εκείνο το θηριώδες πράγμα που είχα μέσα μου με έκανε να αντέχω όλα τα κύματα του πόνου που μου μούδιαζαν το πούστικο κορμί μου.

Κοιτούσα τα μαύρα δυνατά του χέρια πάνω στο άσπρο μου δέρμα και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Λειτουργούσε σαν κλειτορίδα που έχει απανωτούς οργασμούς.

Ο προστάτης μου ήταν αδύνατον να συγκρατήσει τίποτα μιας και το θηρίο τον κτυπούσε αλύπητα ξεσκίζοντας τα πάντα μέσα μου. Βογκούσε από καύλα ξεσκίζοντας με, ενώ εγώ αναστέναζα παθιάρικα σαν γκόμενα. Δέκα λεπτά αργότερα είχα χύσει τόσο πολύ που δεν είχα να βγάλω τίποτα άλλο από κάτουρο. Ο πούτσος μου έσταζε πάνω στην κοιλιά μου.

Εκείνος με έχει πασαλείψει με τα χύσια μου όλο μου το πρόσωπο. Ξαφνικά ένιωσα να βγαίνει από μέσα μου τόσο απότομα που νόμισα ότι θα μου έδινε τα άντερα μου στο χέρι. Το κενό που δημιουργήθηκε από την ορθάνοιχτη τρύπα μου γέμισε με αέρα. Τον αισθάνθηκα να μπαίνει μέσα στα άντερα μου.

Άνοιξε τα πόδια και ανέβηκε όσο πιο κοντά στο στόμα μου μπορούσε. Είδα ότι το τεράστιο καυλί του ήταν αρκετά λερωμένο από μένα μιας και με είχε ξεσκίσει τόσο βαθιά μέσα μου. Άρχισε να τρομπάρει το τεράστιο, πρησμένο από την καύλα καυλί του βάζοντας το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου.

Προσπερματικά υγρά μου γέμισαν το στόμα μου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά η «μάνικα» άδειαζε τόσα πολλά χύσια που λες και μου είχαν αδειάσει ένα κουτί με κρέμα γάλακτος μέσα στο στόμα μου. Προσπάθησε να καταπιώ όσα μπορούσα περισσότερα από εκείνα τα υγρά, όσα δεν μπόρεσα (ήταν τόσα πολλά και τόσο πηχτά) που μου ήταν αδύνατον να τα καταπιώ όλα, αν και θα ήθελα.

Λίγο μετά και αφού είχε στραγγίσει όλο το καυλί του, ξάπλωσε δίπλα μου. Σε λίγο τον πήρε ο ύπνος. Σηκώθηκε προσέχοντας να μη τον ξυπνήσω, πήγα στο μπάνιο, ξέπλυνα όσο μπορούσα τα χύσια από το πρόσωπο μου, παίρνοντας μερικά με το δάκτυλο μέσα στο στόμα μου. Ντύθηκα και πριν φύγω του έσκασα ένα φιλί στο χοντρό, όμορφο και μαύρο πουτσοκέφαλο του.

Ύστερα έφυγα αλλά στον δρόμο κατάλαβα ότι περπατούσα με δυσκολία καθώς αρκετή πόνοι μου όργωναν το κορμί καθώς τα άντερα μου προσπαθούσαν να πάρουν την θέση τους μετά από το τρομερό πράγμα που είχε μπει μέσα τους.

Έζησα όμως μια υπέροχη στιγμή. Είναι το κάτι άλλο αυτοί οι μαύροι. Αυτή η αντίθεση του χρώματος σε κάνει να τρελαίνεσαι και να αψηφάς κάθε κίνδυνο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")