Η άλλη πλευρά του στρατού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Νίκος. Βασικά η ιστορία αυτή είναι για το πως από στρέιτ έγινα bisexual, αν και είναι σαν διήγημα, ειλικρινά με ερεθίζει τώρα που την σκέφτομαι.

Στα δεκαεννιά μου (δεν λέω τωρινή ηλικία) κλήθηκα να υπηρετήσω την πατρίδα, και το έκανα και με το παραπάνω όπως θα δείτε. Βασικά από τότε ήμουν χαμηλού προφίλ, ήρεμος, πράος, δεν μπλεκόμουν σε καβγάδες και πάντα με έκαναν οι άλλοι ότι ήθελαν, γιατί ήμουν άτολμος. Έτσι, στο στρατό έπιασα λίγες φιλίες και καλές.

Εντωμεταξύ, ο Κώστας (ένας φαντάρος σαν εμένα), μου είχε πει:

-    «Πρόσεχε μαλάκα, οι βαθμοφόροι γαμάνε εδώ μέσα, ξέρω τι σου λέω».

Εγώ όμως υπέθεσα ότι μιλούσε σε βαθμό ότι π.χ. οι βαθμοφόροι είναι άγριοι και φωνάζουν. Τελικά το εννοούσε και όλα άρχισαν ένα απόγευμα που κάθισα μέσα ενώ είχα έξοδο και χάζευα τα γράμματα από την κοπέλα μου. Ήρθε ο λοχαγός μου και μου είπε ότι με θέλει ο διοικητής. Εγώ πήγα σέρνοντας τα πόδια μου, η βαρεμάρα κυριολεκτικά με είχε καταβάλει.

Χτύπησα την πόρτα και άκουσα ένα τραχύ:

-    «Περάστε».

Εγώ το έκανα κι έκλεισα την πόρτα πίσω μου. Ο διοικητής, ήταν γύρω στα σαράντα οκτώ με πενήντα, δεν ξέρω ακριβώς ηλικία, με αρρενωπά χαρακτηριστικά, γκριζαρισμένα μαλλιά, κλασσικά κοντοκουρεμένα, με αγριωπό βλέμμα και ρυτίδες που τον κολάκευαν.

-    «Προσοχή!», φώναξε κι εγώ βάρεσα προσοχή.

Έτρεμα. Όπως σας είπα είμαι πολύ άτολμος και το να με καλέσει ο διοικητής, σημαίνει ότι μάλλον μπλεξίματα έχω.

-    «Ανάπαυση!», φώναξε κι εγώ βάρεσα ανάπαυση. «Λοιπόν στρατιώτη, τι έμαθα;» ρώτησε.

Εγώ κατάλαβα την τεχνική του, ήθελε να με ψαρώσει. Αν ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση του, έπρεπε να μην ψαρώσω σε ότι λέει, έτσι μου είχαν πει τα παιδιά.

-    «Τι μάθατε κύριε Διοικητά;», ρώτησα εγώ με σοβαρότητα.

-    «Ότι είσαι πούστης».

Εγώ ξαφνιάστηκα κι αμέσως απάντησα:

-    «Όχι κύριε διοικητά».

Και φυσικά ήταν αλήθεια. Δεν ήμουν γκέι ούτε bi, καθώς πριν από αυτό που θα διηγηθώ δεν γούσταρα άνδρες.

-    «Εγώ όμως αυτό έμαθα στρατιώτη», είπε με λίγη δόση ειρωνείας τώρα.

-    «Όχι κύριε διοικητά», επανέλαβα εγώ σταθερά.

-    «Αυτό άσε να το διαπιστώσω μόνος μου…», είπε εκείνος.

Εγώ ανησύχησα λίγο όταν είπε αμέσως μετά:

-    «Στρατιώτη, κατέβασε τα παντελόνια σου κι ακούμπα με τα χέρια στο γραφείο».

Το έκανα, τρεμάμενος και ντροπιασμένος. Εκείνος πήγε πίσω μου, έπιασε τα κωλομέρια μου και τα χώρισε.

-    «Χμμ… παρθένος βλέπω! Άρα δεν αληθεύουνε οι φήμες» είπε.

Εγώ στηριζόμουν στο γραφείο ντροπιασμένος εντελώς, αλλά εντολές διοικητού, τι να έκανα; Μετά έβαλε το χέρι του από μπροστά και άρχισε να παίζει με το πέος μου ενώ συγχρόνως μου έτριβε το εργαλείο του στον κώλο μου.

-    «Σ’ αρέσει;» ρώτησε.

Εγώ δεν απαντούσα, είχα ξεφτιλιστεί εντελώς. Τελευταία στιγμή κάνω πίσω και τον σπρώχνω.

-    «Σας απαγορεύω κύριε διοικητά» φώναξα.

-    «Άκουσε, ή θα κάνεις ότι γουστάρω, ή θα σου κάνω την ζωούλα σου κόλαση εδώ μέσα κωλόψαρο!», φώναξε μέσα στα μούτρα μου.

Εγώ το σκέφτηκα λίγο και άφησα πάλι τα παντελόνια μου να πέσουν, στηρίχτηκα στο γραφείο, και τον άφησα να με ξεπαρθενέψει. Το έκανε άγρια. Εγώ δαγκωνόμουν, δεν ήθελα να βογκήξω. Ένιωθα αηδία για τον εαυτό μου, όχι γιατί με πηδούσε, αλλά γιατί από ένα σημείο και μετά άρχισε να μ’ αρέσει κι ένιωθα τόσο χάλια γι’ αυτό. Ο κώλος μου δέχτηκε το καυτό σπέρμα του μέσα.

Ντύθηκα κι από τότε άρχισα να τρώω πάσες από βαθμοφόρο σε βαθμοφόρο. Συγκεκριμένα με γαμούσαν τρεις υψηλόβαθμοι, ο ένας από αυτούς ήταν ο διοικητής τους άλλους δύο δεν θέλω να τους αναφέρω για ευνόητους λόγους.

Πριν το στρατό δεν ήθελα ούτε καν να σκέφτομαι το γαμήσι μεταξύ ανδρών και μετά τον στρατό, ήξερα πως να κάνω στοματικό, βαθύ λαρύγγι, πρωκτικό, ισπανικό (γιατί ήμουν λίγο γεμάτος).

Τώρα που τα σκέφτομαι, ήταν απίστευτη καύλα. Αν ξαναπήγαινα θα τα έκανα χωρίς αναστολές. Τώρα είμαι παντρεμένος και πηδάω κοπέλες, αλλά αν τύχει κανένας ωραίος άνδρας γίνομαι εγώ η κοπέλα για εκείνον.

Αυτά. Περιμένω σχόλια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")