Τρελό χύσιμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κοιταζόμουν στον καθρέφτη του μπάνιου του κι έπλενα το πρόσωπό μου απ’ τα χύσια του. Είχε χύσει πολύ ο μαλάκας. Μ’ έβαλε να του ρουφάω τα παπάρια ενώ μαλακιζόταν και μου τα έσκασε όλα στη μάπα. Του είχα βάλει και δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα λίγο πριν τη κρίσιμη στιγμή και δεν πρόλαβε καν να με ειδοποιήσει. Δε χαλάστηκα όμως. Είναι η καλύτερή μου να με χύνουν.

Όπως μ’ έβλεπα στον καθρέφτη φαινόμουν πολύ μικρός. Θα γούσταρα να φαίνομαι λίγο πιο άντρας. Να είχα περισσότερες τρίχες στο στήθος, λίγο παραπάνω γενάκι. Πέρα από λίγες τρίχες στις μασχάλες και στην πούτσα μου δεν έχω άλλες. Αλλά ίσως αυτό να γουστάρουν οι τριαντάρηδες που με γαμάνε. Αυτός τώρα δε μ’ άφησε να πάρω ανάσα. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο σπίτι του και μ’ έβαλε να τον τσιμπουκώσω αμέσως.

Είχε καθίσει στον καναπέ κι εγώ γονατισμένος μπροστά του, του δούλευα καλά το εργαλείο. Στο τσιμπούκι μου αρέσει να αρχίζω να ρουφάω μόνο το κεφάλι και να του την παίζω αργά με το χέρι και αφού του γίνει πέτρα, να τον καταπίνω όσο πάει και να τον αφήνω από εκεί να μου γαμήσει το στόμα μόνος του. Καυλώνω να βλέπω τα πρόσωπα των γαμιάδων μου παραμορφωμένα απ’ την προσπάθεια να μη με χύσουν γρήγορα ενώ μου πηδάνε το στόμα.

Αυτός σήμερα με σταμάτησε δυο φορές ενώ του τον έγλυφα για να μη χύσει. Ίσως ήθελε και να μαζέψει πολύ σπέρμα στ’ αρχίδια του για να με γεμίσει μετά. Είχε χοντρά ξυρισμένα παπάρια και του τα πιπίλιζα μέχρι να συνέλθει και να χώσει την ψωλή του πάλι στο λαρύγγι μου.

Στο γαμήσι πήγαινε αργά και αισθησιακά. Με γέμιζε μέχρι τα αρχίδια του και μετά τον τραβούσε σχεδόν όλο και τον βύθιζε πάλι αργά. Προσπαθούσε να κρατήσει σταθερή την αναπνοή του μα του ξέφευγαν συνέχεια αναστεναγμοί καύλας και η ψωλή του παλλόταν ασταμάτητα μέσα μου. Τώρα που έχω πάρει αρκετούς πούτσους γουστάρω πολύ να με γαμάνε μεγάλα καυλιά. Μ’ αρέσει να τα νιώθω να ανοίγουν δρόμο στην τρύπα μου και να με ξεκωλιάζουν.

Ο τύπος είχε ωραίο πούτσο με χοντρές μπλε φλέβες σε όλο το μήκος του και χοντρό πουτσοκέφαλο. Ήξερα πως αύριο θα περηφανευόταν στους φίλους του για το κωλαράκι του δεκαοχτάχρονου που γάμησε εχθές. Οι πιο μεγάλοι γουστάρουν πολύ να έχουν πέραση στους μικρούς.

Είχα ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια μου στους ώμους του για να με πηδήξει. Αυτός μου δάγκωνε συνέχεια τις ρώγες. Τις έγλυψε πρώτα καλά με γρήγορες κινήσεις της γλωσσίτσας του και μετά, όπως ήταν καυλωμένες, τις παγίδευε με τα δόντια του και με τρέλαινε. Με είχε σκεπάσει με τον ιδρώτα του και όμως με γαμούσε ανυπομονούσα να έρθει η ώρα να πάρω τα ιδρωμένα αρχίδια του στο στόμα μου και να τα γευτώ.

Ξέπλυνα λίγο και την κοιλιά μου στο μπάνιο. Είχα χύσει όπως με γαμούσε και ακόμα κολλούσα. Ο πούτσος μου όμως τον έβλεπα στο καθρέφτη είχε κοκκινίσει απ’ τη μαλακία που τράβαγα τόση ώρα. Η τρύπα μου είχε ακόμα το γλυκό τσούξιμο που μένει μετά από ένα καλό γαμήσι. Την ακούμπησα λίγο με το δάχτυλο μου.

Όταν βγήκα απ’ το μπάνιο τον βρήκα ακόμα να κάθεται στον καναπέ.

-    «Θες να σε πετάξω στο μετρό;», ρώτησε.

-    «Δεν χρειάζεται», απάντησα.

Κι έμεινα να χαζεύω τις σγουρές τρίχες στο στέρνο του…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")