Τρίο στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η σελίδα σου με έχει κάνει πολλές φορές να χύνω από κώλο κι από πούτσο αν και είμαι ένα απόλυτα θηλυκό πουστράκι, 37 χρονών.
Αποφάσισα να σου στείλω μια ιστορία μου για να απολαύσετε τι τσουλάκι είμαι. Συνέβη πέρυσι σε μια επαρχιακή πόλη της Κεντρικής Ελλάδας όπου ζω τα τελευταία χρόνια(τα ονόματα είναι αλλαγμένα).

Βρισκόμουν λοιπόν σε μια απομονωμένη παραλία και καθώς ήταν Μάιος ακόμα ήμουν μόνος με τις καύλες μου. ΄Έβγαλα τα ρούχα μου κι άφησα το γυναικείο άτριχο λευκό κορμί μου να το καταπιεί η δροσερή θάλασσα. Τότε πάνω από το δρόμο είδα έναν μελαψό άντρα νεαρής ηλικίας να κατεβαίνει προς το καλυβάκι που είχα αφήσει τα ρούχα μου.

Η κωλαρα μου άρχισε να πάλλεται από καβλα. Με γρήγορες κινήσεις βγήκα έξω από τη θάλασσα πριν κατεβεί εκείνος, άπλωσα μια πετσέτα χάμω και ξάπλωσα μπρούμυτα φροντίζοντας να του προσφέρω μια καυλωτική θέα της σουφρίτσας μου. Μάλιστα καθώς υποτίθεται ότι δεν τον είχα αντιληφθεί άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια μου και να παίζω με την τρυπούλα μου που είναι ξυρισμένη και τα χειλάκια της μοιάζουν με μουνάκι. ΄Άκουγα τις πέτρες καθώς περπατούσε προς το μέρος μου κι ο κώλος μου έκαιγε από καύλα. Σε λίγο ένιωσα τη σκιά του πάνω μου.

Τον καλημέρισα και του χαμογέλασα φροντίζοντας να περάσω τη γλώσσα μου από τις τσιμπουκοχειλάρες μου, όπως έκανα συχνά για να προκαλώ τους γαμιάδες μου. εκείνος μου μιλούσε και το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην κωλαρά μου που συνέχιζα να χαϊδεύω με πάθος. Μου είπε ότι με ζηλεύει που χαίρομαι έτσι τον ήλιο κι αμέσως του πρότεινα να κάνει το ίδιο. Δεν απάντησε. Με χέρια που έτρεμαν άρχισε να ξεκουμπώνει το τζιν του. Σηκώθηκα κι έκατσα στον κώλο μου για να τον απολαύσω. ΄Έβγαλε την μπλούζα, τα παπούτσια μα το φερμουάρ του τάχα \"κόλλησε\". Σαν παλιά πουτάνα προθυμοποιήθηκα να τον βοηθήσω. ΄Άλλο που δεν ήθελα να απλώσω το χέρι μου πάνω στο επίμαχο σημείο. ΄

Ήταν ψιλοφτιαγμένος. Του είπα να ξαπλώσει ανάσκελα στην πετσέτα μου κι εγώ του κατέβασα αργά το παντελόνι. ΄ένα μελαψό κορμί αρκετά γυμνασμένο παρουσιάστηκε μπροστά μου. Φορούσε ένα στενό λευκό σλιπάκι πολύ \"φορτωμένο\". Τον κοίταξα με νόήμα και μου έκλεισε το μάτι χαμογελώντας. Δεν ήθελα πολλά. ΄

Άρχισα να δαγκώνω το σλιπάκι του και να τον φιλάω με πάθος κάνοντας την ψωλή του να πάλλεται και να προβάλλει πάνω στον αφαλό του. Μούγκρισα από καβλα κι εκείνος με βοήθησε να του κατεβάσω το εσώρουχο ώστε να μυρίσω τα αφράτα του αρχίδια. ΄Άρχισα να τον τρομπάρω όπως μόνο εγώ ξέρω προκαλώντας του αναστεναγμούς καύλας. Η πούτσα του είχε γίνει κάγκελο. ΄έκανε το κεφάλι του πίσω και μου είπε\" Πάρτον μωρή άρρωστη να δεις τι θα φας σε λίγο\"

Σαν υποτακτική τσούλα που είμαι άρχισα να γλείφω εναλλάξ, τα αρχίδια του, την καυλάρα του και τη σουφρίτσα του κάνοντας τον να με βρίζει σαν πόρνη. Ξαφνικά ενώ βρισκόμουν στα τέσσερα σκυλίσια και τον έγλειφα τρελά, αισθάνθηκα ένα άλλο χέρι να χαϊδεύει την φλογισμένη μου σούφρα. ΄Ένας γνωστός γαμιάς μου είχε δει το αυτοκίνητο μου στο δρόμο κι έτρεξε να με πηδήξει. Με είδε με τον μαύρο και μάλλον θέλησε τρίο. ΄Έτσι αθόρυβα μπήκε στο παιχνίδι και φυσικά δεν είχα καμία αντίρρηση. Ο μελαψός παιδαράς 28αρης μου γαμούσε με δύναμη το στόμα κι ο άλλος μου έγλειφε τον κώλο. ΄Έσταζα από καύλα από πούτσο κι από κώλο. Οι γαμιάδες μου άρχισαν να σχολιάζουν τι πουτάνα ήμουν. Ο φίλος μου έλεγε στον μαύρο να με περιποιηθεί όπως μου άξιζε κι ο άλλος φώναζε πως θα μου κάρφωνε το λαρύγγι.

Γρήγορα όμως άλλαξαν θέση. Ο μαύρος ήρθε από πίσω μου και με κάρφωσε δυνατά καθώς ο παλιός κωλοσκίστης μου τον είχε προετοιμάσει με μπόλικα υγρά. ΄Άρχισα να βογκάω από πόνο και καύλα και για να μη φωνάζω ο μόνιμος γαμιάς μου ήρθε και με πίπωσε. Έγλυφα την πούτσα του για να αντέξω τον πόνο της κωλαρας μου. Με έσκιζαν ξανά δυο ψωλαράδες σαν παλιοπουτανα.

Ο μαύρος 28αρης μου έριχνε σφαλιάρες στα κωλομέρια κι ο άλλος πίεζε το κεφάλι μου πάνω του να τα καταπιώ την πούτσα. πνιγόμουν από κώλο κι από στόμια κι έχασα τον κόσμο γύρω μου. Συνήρθα μόνο όταν άρχισαν οι δυο καταρράκτες να με χύνουν στα μούτρα βρίζοντας με σαν το χειρότερο τσουλί.

Σε λίγο το πουτανιάρικο κορμί μου είχε γεμίσει λευκό πηχτό αντρικό σπέρμα. Τα χυσια τους δεν περιορίστηκαν στο στόμα μου. Κύλησαν γαργαλιστικά στο λαιμό μου, στις καυλωμένες θηλές μου, στην κοιλιά μου, έτρεξαν γύρω από τα μπούτια μου, άρπαζα κι εγώ χοντρές σταγόνες και έτριβα την κλειτορίδα μου πλουτίζοντας το μείγμα των δυο γαμιάδων μου με τα δικά μου χυσια που εκτοξεύτηκαν ως τα μαλλιά μου.

Σηκωθήκαμε και μπήκαμε στη θάλασσα τρίβοντας ο ένας τον άλλο ικανοποιημένοι. ΄ένιωθα μεγάλη ψωλού κι εκείνοι πολύ ικανοποιημένοι από την συνάντησή μας. ΄έκανα μια βουτιά στον καθέναν κι έδωσα από ένα φιλί στην καθαρή πούτσα του καθενός.

Βγήκα από τη θάλασσα σινάμενος κουναμενος, ώστε να έχουν τη θέα μου καθώς ντυνόμουν πουτανιαρικα, μάζεψα τα πράγματα μου και στέλνοντας τους ένα φιλάκι έφυγα ικανοποιημένος αν και το κωλαρακι μου πονούσε λίγο από την πούτσα του αράπη που τώρα σας αποκαλύπτω πως την είχε 25 εκατοστά!!!

Παρακαλώ να δημοσιεύσεις το mail μου κι αν κάποιος γουστάρει, μόνος ή με το φίλο του(ο καλός ο μύλος...) ας καλέσουν για να τους αποδείξω πως αυτή η ιστορία δεν είναι ένα παραμύθι

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")