Ο φαρμακοποιός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η φαγούρα ήταν ενοχλητική, δεν μπορούσα να την αντέξω άλλο. Του είχα πει πως είμαι αλλεργικός στα προφυλακτικά, δεν με πίστεψε. Μπορεί να μην έφταιγε το προφυλακτικό, αλλά δεν θέλω να μου περάσει από το μυαλό η σκέψη μήπως κόλλησα κανένα αφροδίσιο νόσημα.

Όλο λέω πως θα είμαι προσεκτικός, δεν ξέρω πως παρασύρομαι, δεν είμαι μικρός πια. Μπήκα στο πρώτο φαρμακείο που βρήκα στην Πατριάρχου Ιωακείμ. Ήμουν αμήχανος, ένιωθα ταπεινωμένος, έπρεπε να βρω μια λύση, να ανακουφιστώ. Στο φαρμακείο κανένας. Ο ηλικιωμένος φαρμακοποιός που βρίσκεται συνήθως μέσα, απουσιάζει. Γαμώ την ατυχία μου.

Ξαφνικά, βγαίνει από το δωματιάκι, ένας νεαρός, με άσπρη στολή. Με ρώτησε σε τι μπορεί να με βοηθήσει. Του είπα πως θέλω τον φαρμακοποιό. Μου εξήγησε πως ο φαρμακοποιός λείπει σε διακοπές και πως αυτός τον αντικαθιστά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν έτοιμος να φύγω.

Ακούω ξανά τη φωνή του, με ρωτά αν μπορεί να με βοηθήσει, βλέπει την αμηχανία μου, δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθώ σ’ αυτόν ή να πάω σ’ ένα άλλο φαρμακείο. Με ξαναρωτά, αν θέλω προφυλακτικά ή κάτι παρεμφερές. Διστάζω, η φαγούρα με ενοχλεί, η ζέστη κάνει εντονότερο το πρόβλημά μου, δεν αντέχω, του λέω πως υποφέρω από ένα είδος αναφυλαξίας… στο πέος μου.

Χαμογελά, όχι κοροϊδευτικά, με ρωτά για το είδος της αναφυλαξίας, αν πρόκειται για μόλυνση από μύκητα ή γδάρσιμο. Δεν ξέρω τι να του απαντήσω, διστάζω ξανά. Μου προτείνει να τον ακολουθήσω στο δωματιάκι, κλείνει την κουρτίνα μόλις περνώ και μου λέει πως πρέπει να δει το πέος μου για να καταλάβει το είδος της αναφυλαξίας.

Ξεκουμπώνω την ζώνη μου, τραβώ το φερμουάρ και κατεβάζω το παντελόνι. Τα χέρια μου έχουν ιδρώσει, από το άνοιγμα του εσωρούχου. Βγάζω το καυλί μου. Έχω κοκκινίσει, είμαι σίγουρος πως έχω κοκκινίσει. Βλέπω τον νεαρό εξίσου αμήχανο. Σταγόνες ιδρώτα σχηματίζονται στο μέτωπό του.

Με καθησυχάζει, πρόκειται για μια απλή μορφή αναφυλαξίας. Μου προτείνει μια αλοιφή που δίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Στέκομαι με το καυλί να ξεπροβάλλει από το εσώρουχό μου. Φεύγει για λίγο κι εγώ μαζεύω τα ρούχα μου. Έρχεται, μου δείχνει ένα κουτί, το ανοίγει, μου δίνει να διαβάσω τις οδηγίες.

Είναι μια κρέμα για την φαγούρα των γεννητικών οργάνων που προκαλείται από υπερβολική τριβή ή την χειρωνακτική κατάχρηση. Είναι εξωτερικής χρήσης, ανακουφίζει, δίνει μια αίσθηση δροσιάς γιατί είναι σε μορφή τζελ. Πολύ απλή στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την απλώσω με ελαφριές κυκλικές κινήσεις σε ολόκληρο το μήκος του πέους, προετοιμάζοντας το από πριν ώστε να είναι σε στύση.

Σε τριάντα λεπτά το δέρμα του πέους θα έχει απορροφήσει την κρέμα, απλά πρέπει να διατηρώ την στύση για να είναι οι πόροι του δέρματος πλήρως διεσταλμένοι. Οι οδηγίες τελείωναν με την σημείωση ότι όσοι ασθενείς είναι επιρρεπείς στο να εκσπερματώνουν, πρέπει να λάβουν ειδικά μέτρα για να το αποτρέψουν αυτό και με την προειδοποίηση ότι η ανεξέλεγκτη χρήση της κρέμας από τον ασθενή μπορεί να τον οδηγήσει σε αυνανιστικό εθισμό ή σε επιδείνωση της προϋπάρχουσας αυνανιστικής συνήθειας. Γι’ αυτό τον λόγο η εφαρμογή πρέπει να γίνει με την επίβλεψη είτε γιατρού, είτε νοσοκόμας.

Και τώρα τι γίνεται; Το κατάλληλο φάρμακο βρισκόταν στα χέρια του πιο ακατάλληλου ανθρώπου για να το χρησιμοποιήσει. Τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι άλλο για να μου προτείνει. Ήταν το μόνο που μπορούσε να με ανακουφίσει και πιθανότατα να με γιατρέψει. Μου είπε πως η σύζυγος που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Μισώ την βεβαιότητα κάποιων πως μια γυναίκα με περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσω σπίτι.

Του λέω πως ούτε είμαι παντρεμένος, ούτε έχω γκόμενα. Προς μεγάλη μου έκπληξη, πρότεινε να με βοηθήσει αυτός στην εφαρμογή. Θα ήμουν χαζός αν δεν δεχόμουν, απλά το έπαιξα δύσκολος και καλά…

Ξεκουμπώνω ξανά την ζώνη μου, τραβάω το φερμουάρ, κατεβάζω παντελόνι και εσώρουχο μαζί. Γνωρίζω πως τον φέρνω σε δύσκολη θέση, γιατί αυτή τη φορά οι κινήσεις μου δεν είναι καθόλου αμήχανες. Στέκεται παγωμένος μπροστά μου, χαμηλώνει το βλέμμα του, παίρνει το καυλί μου στην παλάμη του, το κοιτά, ελέγχει το γδάρσιμο…

Υποθέτω πως εκτός από το δικό του, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που πιάνει πέος άλλου άνδρα. Αισθάνομαι πως με γαργαλάει. Το ζυγίζει στην παλάμη του και μου λέει πως με την εφαρμογή της κρέμας θα νιώσω αμέσως καλύτερα. Τον ρωτώ αν είναι βέβαιος και μου λέει «ναι» με σιγουριά. Με παρακαλεί να καθίσω σε μια από τις δυο καρέκλες.

Κάθομαι, βάζει ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια, παίρνει μια πετσέτα, πιάνει το καυλί μου και το χαϊδεύει. Παρά τη φαγούρα το καυλί μου σηκώνεται με ευκολία. Φέρνω την εικόνα του μωρού μου στο μυαλό μου. Χαμογελά αμήχανα, το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε. Ανοίγει το σωληνάριο, το τρυπά, βάζει λίγη κρέμα στο χέρι του, ξεκινά να την αλείφει σε όλο το μήκος του καυλιού μου νευρικά. Ακουμπά κατά λάθος τους όρχεις μου και μου ζητά συγγνώμη.

Συνεχίζει με αργές κυκλικές κινήσεις. Τον κοιτώ, έχει πυκνές βλεφαρίδες, μικρές φακίδες στη μύτη και στα μάγουλα. Από το άνοιγμα της ποδιάς ξεπετάγονται οι τρίχες του στήθους του. Το χάδι του γίνεται ευχάριστο, καυλώνω. Καταλαβαίνει πως το καυλί μου έχει γίνει πιο σκληρό. Προσπαθώ να διώξω τις σκέψεις μου. Τον ρωτώ πως προχωρά η διαδικασία. Χαμογελώ, θέλω να μάθω το όνομά του. Μου το λέει, του λέω το δικό μου. Δεν ξέρω πόσο άνετα νιώθει. Είναι περίεργο να συστήνεσαι σε κάποιον που κρατά το καυλί σου στο χέρι.

Γελάμε και ο πάγος σπάει. Μου λέει πως ταλαιπωρώ το καυλί μου. Δεν τον προσέχω, παρατηρώ τα χείλια του, τα αξύριστά μάγουλά του. Κάτι με ρωτά, δεν ακούω. Σταματά να αλείφει το πέος μου. Συγκεντρώνομαι… Μου λέει να πω στην κοπέλα μου πως το καυλί είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να είναι προσεκτική. Του λέω πως δεν έχω κοπέλα. Η εικόνα του μωρού μου έρχεται στο μυαλό μου ξανά. Θέλω να του πω ότι είμαι πούστης, δεν είναι όμως της στιγμής.

Κοιτώ το πέος μου. Το αισθάνομαι δροσερό, είναι υγρό από την κρέμα. Κάτι μου λέει ο νεαρός. Με συμβουλεύει να ελέγχω τον τρόπο που αυνανίζομαι ή με αυνανίζει η κοπέλα μου. Τα θέλει ο κώλος του να του αποκαλύψω την αλήθεια. Με ρωτά αν αισθάνομαι δροσιά. Του απαντώ «ναι», θέλω να αναστενάξω, να φωνάξω, θέλω να εκσπερματίσω. Του το λέω. Μου λέει να προσπαθήσω να μην το κάνω.

Χαμογελά και μου προτείνει να σκέφτομαι την στιγμή, ότι δηλαδή ένας άνδρας αλείφει κρέμα στο καυλί μου. Το κάνει επίτηδες. Τώρα θέλω να εκσπερματίσω πιο πολύ. Του ζητώ να σταματήσει το μασάζ. Καταλαβαίνει πως θα εκσπερματίσω. Τυλίγει με τα δάχτυλά του την βάση του πέους μου, χαμογελά, μου λέει πως και να εκσπερματώσω ασκώντας πίεση στην βάση του πέους μου δεν υπάρχει περίπτωση να χυθεί ούτε σταγόνα σπέρματος.

Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την φράση του και νιώθω το σπέρμα να κυλάει μέσω της ουρήθρας μου και να πετάγεται με ορμή πάνω του. Τον κοιτώ… Στη θέση του θα θύμωνα. Προσέχω τα μάγουλά του που έχουν αναψοκοκκινίσει. Μου λέει πως ήταν φυσικό να χάσω τον έλεγχο. Έπρεπε να χρησιμοποιήσει μαντηλάκι και όχι πετσέτα που ερεθίζει περισσότερο.

Σηκώθηκε, σηκώθηκα κι εγώ. Μου έδωσε χαρτί για να σκουπιστώ κι έβγαλε τα γάντια. Σκουπίστηκα κι αυτός έπλενε τα χέρια του. Πρόσεξα τα μακριά δάχτυλά του. Ανέβασα παντελόνι και εσώρουχο και ντύθηκα. Γύρισε, με κοίταξε και χαμογέλασε.

Έβγαλα το πορτοφόλι για να τον πληρώσω. Με πλησίασε και δεν κρατήθηκα, ήθελα να του πω την αλήθεια. Του την είπα… Είμαι gay. Χαμογέλασε και μου είπε πως το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή. Γελάσαμε…

Είμαι ερωτευμένος… Τον ρώτησα πόσο κάνει η κρέμα κι αυτός μου είπε τι ώρα να περάσει το απόγευμα από το σπίτι για την δεύτερη εφαρμογή της κρέμας…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")