Φοιτητής και σπιτονοικοκύρης (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Το πρωί που ξύπνησα είχα ένα πονοκέφαλο και ήμουν μέσα στα σεντόνια γεμάτα από τα χύσια μας και την μυρωδάτη βαρβατίλα του.
Έκανα ένα μπάνιο και πήγα στη σχολή. Το μεσημέρι άργησα να έρθω και μόλις μπήκα σπίτι με κάλεσε ο κύριος Λάμπρος να μιλήσουμε. Με αυτά και με τα άλλα είχα ξεχάσει ότι είχε αλλάξει ο μήνας και έπρεπε να πληρώσω το ενοίκιο.

Ανέβηκα χωρίς να πω λέξη για το ενοίκιο. Μου άνοιξε την πόρτα και πήγαμε στην κουζίνα όπου έφτιαξε καφέ. Φορούσε μια γκρι φόρμα σαν πιζάμα και ένα μπλουζάκι από επάνω. Καθώς έφτιαχνε το καφέ το μυαλό μου είχε σταματήσει. Έβλεπα τα οπίσθια του και δεν διαγράφονταν κανένα εσώρουχο από μέσα… άρχισα να ανάβω. Με το που γυρίζει και σερβίρει τον καφέ με είδε που κοίταζα περίεργα και μου είπε με ύφος πονηρό:

-    «Καλό μήνα Κώστα».

-    «Επίσης».

-    «Ξέρεις πόσο έχει σήμερα; Έχεις μια υποχρέωση απέναντι μου!»

-    «Α! Για το ενοίκιο. Συγγνώμη αλλά είχα έξοδα αυτές τις μέρες με το φροντιστήριο αγγλικών που παρακολουθώ και δεν μου έστειλαν οι γονείς μου λεφτά».

-    «Καλά δεν θα χαθούμε. Μου τα δίνεις αργότερα ή αν θέλεις βρίσκουμε άλλο τρόπο…»

-    «Σαν τι;»

-    «Εάν είσαι καλό παιδί μαζί μου θα κάνω τα στραβά μάτια…»

Και καθώς μου τα λέγε αυτά χάιδευε το φούσκωμα πάνω από τη φόρμα του. Εγώ είχα κοκκινίσει.

-    «Έλα, σου αρέσει έτσι δεν είναι;»

Με αρπάζει και με σηκώνει από την καρέκλα και με φιλάει στο στόμα. Οι γλώσσες μας μπερδεύονταν και με καύλωνε πιο πολύ και ένιωθα το χέρι του να χαϊδεύει τον πισινό μου μέσα από το εσώρουχο. Τον φιλούσα παθιασμένα και υπνωτισμένα και κατέβηκα στη ζώνη της φόρμας και την κατέβασε απότομα. Πετάχτηκε το θηρίο του. Λείο και καθαρό. Σήμερα το είχε ξυρίσει καθώς και τα αρχίδια του είχαν λιγότερες τρίχες. Ήταν παχύ σαν στενόμακρο αγγούρι και γυάλιζε.

Μου το δίνει στο στόμα και άρχισε ένα ρυθμικό γαμήσι. Εγώ του χούφτωνα τα αρχίδια και σάλιωνα με την γλώσσα μου όλο τον πουτσοκορμό του. Έπαιζα το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα μου και χάιδευα τα αρχίδια του. Εκείνος κουνιόταν άγρια και με γάμαγε στο στόμα. Βόγκαγε από καύλα. Σκύβει και καθώς του έκανα πίπα αρχίζει και χαϊδεύει τον κώλο μου κατεβάζοντας το εσώρουχο μου και δίνει σκαμπίλια στο κωλομέρια μου.

Σταματάει προς στιγμή και βγάζει την μπλούζα του κι εγώ γδύθηκα τελείως. Είχα καυλώσει άγρια.

-    «Έλα» μου λέει, «να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση χθες».

Και καθώς ήμασταν αγκαλιασμένοι και πουτσοτριβόμαστε, με πάει στο δωμάτιο που είχε σαν βοηθητικό ανάμεσα στις κρεβατοκάμαρες. Το μόνο που υπήρχε εκεί ήταν ένα κομοδίνο κι ένα στρώμα κάτω στο πάτωμα. Κάθεται οκλαδόν στο στρώμα με το καυλί του πέτρα προς το ταβάνι.

-    «Έλα μικρέ, ρούφα τον!».

Πέφτω γονατιστός μπροστά του με τα πόδια ανοιχτά και αρχίζω να τον πιπώνω. Τα πόδια μου ανοίγουν και άλλο και πέφτω μπρούμυτα, ενώ εκείνος χάιδευε την σούφρα μου. Γυρίζει και καθώς ήμουν μπρούμυτα, έρχεται από πίσω και αρχίζει ένα γλυφοκώλι και φιλιά στα κωλομάγουλα. Με τρέλανε! Με τις δακτύλες του ζούλαγε τα κωλομέρια μου κι εγώ έσπρωχνα την λεκάνη μου προς το μέρος του και χωνόταν κι άλλο η γλώσσα του μέσα.

-    «Μη κουνηθείς μικρέ, χαλάρωσε, επιστρέφω…».

-    «Ναι, ότι πεις!»

Σε λίγο έρχεται από την κουζίνα με ένα μπουκάλι σαντιγί και άρχισε να ρίχνει στην κωλοχωρίστρα μου και με έγλυφε μέχρι που καθάριζε την περιοχή. Έχωνε τα δάκτυλα του μέσα μου και έτρεμα από καύλα.

-    «Σε θέλω, με τρελαίνεις Λάμπρο! Μου αρέσει…»

-    «Θα σε κάνω δικό μου απόψε μικρέ!»

Ακούω ένα θόρυβο. Ανοίγει μια καπότα και την βάζει στην σουβλερή πούτσα του. Αρχίζει να μου χώνει τις δαχκτύλες του και ενώ είχε λαδώσει καλά το σαρκικό σπαθί του, μου πιέζει την σούφρα και μου το χώνει με τη μία. Μπαινοβγαίνω με δύναμη. Με ρίχνει στο στρώμα μπρούμυτα και αρχίζει να κάνει πους - απ πάνω μου.

-    «Αααααα!».

Εγώ με τα πόδια μαζεμένα κι εκείνος με γάμαγε. Με γυρίζει ανάσκελα και μου σηκώνει τα πόδια μα τα χέρια του και μου τον έχωνε. Εγώ χάιδευα το καυλί μου και έβλεπα το τριχωτό στέρνο του και άναβα.
Ανοίγει τα πόδια μου αρκετά με τα χέρια του και μου δίνει γαμιές, ενώ με το ένα χέρι μου έπαιζα το καυλί μου και με το άλλο χάιδευα τα μπούτια του.

-    «Σ’ αρέσει καυλόπαιδο;»

-    «Ναι αφέντη μου… Ααααααααααα!»

Με γυρίζει στο πλάι με τα πόδια διπλωμένα και συνεχίζει το σφυροκόπημα ενώ μου έγλυφε συγχρόνως την πατούσα μου. Καύλωνε ακόμα πιο πολύ καθώς άλλαζε στάση. Πέφτει πάνω μου και με φιλάει και μου σηκώνει τον κορμό έτσι ώστε η σούφρα μου να είναι στην ευθεία με το σαρκικό σπαθί του. Με τα χέρια του κρατάει τα πόδια μου κι εγώ τρίβω τις ρώγες του ενώ εκείνος επιταχύνει κι άλλο το ρυθμό. Ο ήχος του πούτσου που μπαινόβγαινε μέσα μου μας καύλωνε και τον ερέθιζε κι άλλο.

-    «Μπράβο καριόλη μου! Ετσι, να ευχαριστηθεί ο κύριος Λάμπρος…».

-    «Ότι θέλεις πασά μου!».

Ήταν τόσο παχιά η πούτσα του που ένιωθα κενός όταν έβγαινε!

-    «Οοοοοοοο!»

-    «Ααααααααααααα!!!»

Σηκώνεται και κάνει βαθύ κάθισμα και συνεχίζει να με γαμάει. Τρελάθηκα! Η σούφρα μου είχε ανοίξει.

-    «Έλα, καβάλησε τον!», μου λέει.

Ξαπλώνει και κάθομαι πάνω του κι αρχίζει ένα γαμήσι δυνατό. Με τα χέρια μου τον οδηγούσα και χάιδευα τα αρχίδια του. Όλο τον έπαιρνα μέσα. Στερεώνομαι με το ένα χέρι στο στρώμα και γέρνω λίγο τον κορμό μου κι εκείνος μέσα μου να ανασηκώνει την λεκάνη του και να μου δίνει δυνατές γαμιές.

-    «Στρίψε ρε πουστράκο!».

Και γυρίζω ανάποδα ώστε να βλέπει την πλάτη μου και είναι ακόμα μέσα μου. Κάθομαι πάνω του και με τα πόδια ανοικτά. Εκείνος συνεχίζει να με γαμάει ζουλώντας και σπρώχνοντας τα κωλομέρια μου με τις χερούκλες του, ενώ εγώ του χαϊδεύω τις αρχιδάρες του. Ήμουν ακίνητος σε βαθύ κάθισμα πάνω του κι εκείνος κουνιόταν ρυθμικά και με γάμαγε ανελέητα. Είχαμε ιδρώσει από την ένταση και οι δύο.

-    «Έτσι μωρό μου… Το απολαμβάνεις;»

-    «Ναι, ναι, ναι!!!»

Με ρίχνει μπρούμυτα και αρχίζει το ανατολίτικο. Ήμουν στη στάση που προσκυνάνε οι μουσουλμάνοι κι εκείνος με γάμαγε άγρια ενώ μου χάιδευε τις ρώγες και τα μαλλιά.
Φτύνει στη σούφρα μου και στον πούτσο του και με γυρίζει ανάσκελα με τα πόδια στους ώμους του και συνέχιζε το ξεπάτωμα. Είχα απορία μέχρι πόσο θα άντεχε!

Όταν κόντευε να χύσει, βγαίνει, πετάει την καπότα κι αρχίζει να την παίζει πάνω μου ενώ εγώ έσφιγγα τα αρχίδια του και μαλακιζόμουν. Μέχρι που έτρεχε το πουτσόγαλο πάνω στο στέρνο μου κι εγώ χάιδευα την πετρωμένη του κοιλιά.

-    «Πάρτα καριόλη! Ααααααααααααααααααααααα!!!»

-    «Μμμμμμμμ…»

-    «Έπεσε πάνω μου και χαϊδευτήκαμε και τα κορμιά μας γυάλιζαν από τα χύσια!»

-    «Κύριε Λάμπρο μου άρεσε πολύ!»

-    «Το ευχαριστήθηκες μωρό μου; Είδες τι έχανες τόσο καιρό; Σε έχει ικανοποιήσει έτσι άλλος;»

-    «Όχι, είσαι τέλειος γαμιάς!»

-    «Έλα, πάμε να κάνουμε ένα ντουζάκι και να τσιμπήσουμε κάτι».

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")