Καύλα στο κόκκινο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είσαι ξαπλωμένος μπρούμυτα, κατά το ήμισυ πάνω στο κρεβάτι, κατά το ήμισυ πάνω στα μαξιλάρια. Εννοείται ότι είσαι γυμνός. Έρχομαι και σε καβαλικεύω, για μια ακόμα φορά. Έχω επιχειρήσει ήδη τρεις ή τέσσερις φορές να σου επιτεθώ για να σε γαμήσω, αλλά ξεχάστηκα στα φιλιά και στα χάδια και δεν προχώρησα. Τώρα είναι η ευκαιρία.

Έχω κρατήσει όλη την ένταση του οργασμού μου μόνο για σένα. Κάθε προηγούμενη φορά, αλλά και τώρα, το δυνατό σημείο πάνω μου είναι ο σκληρός πούτσος μου. Υγρός και εύγεστος. Η ανάγκη μου για γαμήσι όλο και αυξάνεται. Θέλω να βρεθώ επειγόντως μέσα σου. Έτσι όπως είσαι ξαπλωμένος δεν μπορείς να με δεις, αλλά με αισθάνεσαι, με καταλαβαίνεις, ξέρεις τι θέλω. Ξέρεις ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια των επιθυμιών μου. Θέλεις κι εσύ να σε κρατήσω από πίσω και να χωθώ μέσα σου, αλλά εγώ καθυστερώ.

Κρατιέμαι αν και η σκέψη μου είναι με ποιο τρόπο κάθε καυτή εκτόξευση του σπέρματός μου θα καλύψει το δέρμα σου. Ειλικρινά, ο μόνος στόχος μου είναι η καυτή υγρή έκφραση του οργασμού μου, ως αποτέλεσμα.

Και τώρα έρχομαι στο ζητούμενο. Η βαθμός της καύλας μου χτυπάει κόκκινο. Τόσο καυλωμένος δεν ήμουν ούτε την τρίτη, ούτε την τέταρτη φορά που επιχείρησα να σε γαμήσω. Είμαι απελπισμένος. Πρέπει… Χρειάζομαι, να χύσω. Είμαι ανίκανος να κρατηθώ περισσότερο.

Κάθομαι αναπαυτικά πάνω σου.

Ο πούτσος μου είναι υγρός, όπως πάντα όταν πρέπει να πνιγεί μέσα σου. Δεν με πειράζει αν θα μπει ολόκληρος μέσα σου ή όχι. Θέλω όμως να τον αισθανθείς. Να αισθανθείς όσα εκατοστά θα βρεθούν στην κωλοτρυπίδα σου. Αυτή την εικόνα, του πούτσου μου να ολισθαίνει κινούμενος πέρα - δώθε τρίβοντας τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας σου, περιμένω να δω.

Αφήνω να εισχωρήσει μέσα σου η βάλανός μου. Ακούσια η γλώσσα μου πετάγεται έξω, σαν να είναι γλώσσα φιδιού. Στέλνω την διέγερσή μου στα βάθη του κορμιού σου.

Είμαι τόσο κοντά στο να χύσω, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Ο ρυθμός μου γίνεται πιο επείγων, πιο άπληστος. Γλιστρώ μέσα στο κορμί σου, μέχρι που φτάνω στο απροχώρητο. Η κίνηση του πούτσου μου γίνεται πιο λάγνα, πιο ανυπόμονη. Βογκάς έντονα σε κάθε διείσδυση.

Πιάνω τον σκληρό πούτσο μου με το ένα χέρι και χτυπώ χαριτωμένα τα κωλομέρια σου. Προχωρώ σ’ αυτή την πράξη για να καθυστερήσω την εκσπερμάτιση μου. Αναπνέω σκληρά και ετοιμάζομαι για το επόμενο βήμα μου. Ευτυχώς, με βοηθάς κι εσύ.

-    «Χύσε. Χύσε στο πρόσωπό μου. Χύσε πάνω μου. Θέλω τα χύσια σου να στολίσουν το κορμί μου!», μου λες ψιθυριστά.

-    «Γύρνα ανάσκελα.», σου ζητώ.

Ο πούτσος μου συσπάται στο χέρι μου, πνίγεται στα υγρά του, στα διάφανα υγρά που κυλούν πριν έρθει το λευκό, πηχτό ποτάμι σπέρματος. Στην πρώτη καυτή εκτόξευση, το πρώτο θύμα είναι το στόμα σου και η γύρω περιοχή. Βογκάς από ευχαρίστηση μέχρι που μια δεύτερη εκτόξευση ραβδώνει το πρόσωπό σου και στάζει στον λαιμό σου. Η τρίτη εκτόξευση, μάλλον λόγω άτονης ορμής, είναι δώρο για τα δάχτυλά μου. Όλο το σπέρμα μου συγκεντρώνεται στο λακκάκι του λαιμού σου.

Σε κοιτάζω που αναπνέεις αργά. Το σπέρμα μου έχει ντύσει το πρόσωπό σου, τον λαιμό σου. Σκύβω για να σε φιλήσω και λερώνω τα χείλια μου. Συγχρόνως γλύφω τα χύσια μου. Σε φιλώ ξανά. Γλιστρώ τα δάχτυλά μου πάνω στα μπούτια σου, λερώνοντάς τα κι αυτά. Είμαι αποφασισμένος να μη μείνει τίποτα καθαρό απόψε.

Και μετά γλιστρώ τα υγρά δάχτυλά μου μέσα στην κωλοτρυπίδα σου, για να μη μείνει με το παράπονο, για να μη μείνει απότιστη, και ξεκινώ να σε γαμάω μ’ αυτά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")