Τούρκος από αρνί ταύρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Τον Ταρίκ, Τούρκος στην καταγωγή δεν ήταν η πρώτη φορά που τον συναντούσα. Τον είχα γνωρίσει περίπου στις αρχές του καλοκαιριού συνταξιδεύοντας με τραίνο. Αν και μένει μόνιμα στην Ξάνθη, έρχεται πολύ τακτικά στη Θεσσαλονίκη. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να γίνει μεταξύ μας, γιατί εξάλλου κι εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα την πέσω σε οποιοδήποτε μου γυαλίσει, αρκούμε συνήθως στο μάτι.

Κουβεντιάζαμε περί ανέμων και υδάτων, τίποτα δηλαδή το ενδιαφέρον, μέχρι που έπιασε το κομμάτι σεξ. Φυσικά άφησα να μιλάει αυτός περισσότερο, μιας και μου έλεγε ιστορίες για γκόμενες που πηδούσε. Το καλό με αυτές τις ιστορίες είναι ότι εκ των πραγμάτων και χωρίς να γίνεσαι αντιληπτός, παίρνεις πληροφορίες για το άτομο, όπως για παράδειγμα το μέγεθος του πούτσου του ή τον τρόπο που γουστάρει να γαμάει κτλ.

Το καλύτερο πάντως μου το φύλαγε για το τέλος, λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό, ότι δηλαδή έχει γαμήσει και άντρες, που βρίσκει πιο εύκολα, όταν ξεμένει από γκόμενα. Εννοείται ότι παρόλο που ξετρελάθηκα με ότι άκουσα, δεν αντέδρασα με τρόπο που να καταλάβαινε ότι θα γούσταρα να πηδηχτώ μαζί του, γιατί δεν ήμουνα και σίγουρος ότι το εννοούσε πραγματικά ή απλά είχε καταλάβει ότι τον είχα φάει με τα μάτια μου σ’ ολόκληρο το ταξίδι.

Παρόλα αυτά, άρχισα να σκέφτομαι πώς να του πλασάρω το κινητό μου πριν αποχαιρετιστούμε. Αυτό που με προβλημάτιζε, ήταν η διαφορά της ηλικίας. Εγώ τριάντα εννέα, αυτός είκοσι τέσσερα. Όχι ότι κολλάω σε ηλικίες μικρότερες, ίσα-ίσα. Αυτές μου αρέσουν κι αυτές ψάχνω, αλλά είναι διαφορετικά όταν ψάχνεις ιδιωτικά π.χ.: στο ίντερνετ και άλλο να δώσεις το νούμερο σου σ’ έναν συνταξιδιώτη, για να ξανά βρεθείς τάχα μου για ποτό. Όπως κι αν έχει μπορεί η κίνηση αυτή να προκαλέσει υποψίες και δεν το ήθελα.  Με τον κίνδυνο λοιπόν να χάσω την ευκαιρία κι ενώ είχαμε ετοιμαστεί για να κατεβούμε από το τραίνο που έμπαινε πλέον στον σταθμό, άρχισα να του λέω πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα και πόσο ευχάριστη ήταν η παρέα του, με σκοπό φυσικά πάντα στην τελική, να του πλασάρω το κινητό μου πιο εύκολα.

Είχαμε ήδη αποβιβαστεί από το τραίνο και πλησίαζε η ώρα που έπρεπε να του προτείνω να ανταλλάξουμε κινητά κι αν φυσικά ήθελε να βρισκόμασταν για κανένα ποτάκι όποτε βόλευε. Αλλά πολύ γρήγορα μου έφυγε το άγχος αυτό, γιατί μόλις τον ρώτησα προς τα που πάει, μήπως και βολεύει να πάρουμε μαζί ταξί, μου είπε ότι θα έρθει να τον πάρει από τον σταθμό ένας ξάδερφος του και μου πρότεινε αυτός να ανταλλάξουμε κινητά για να μην χαθούμε. Ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί ειλικρινά. Του είπα ότι μπορεί να επικοινωνήσει ελεύθερα όποτε έχει χρόνο για ένα ποτάκι και αποχαιρετιστήκαμε.

Το επόμενο διάστημα είχαμε βρεθεί δυο φορές για καφέ κάπου έξω. Δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ έναν τρόπο, για να βρεθούμε στο σπίτι μου, που σίγουρα θα μπορούσα να παλέψω την κατάσταση διαφορετικά. Η αλήθεια είναι ότι με τον Ταρίκ δεν είχαμε κοινά ενδιαφέροντα για συζήτηση, την οποία πάντα την γυρνούσε στις γκόμενες, αλλά όλως τυχαία προφανώς δεν ξανά επανέλαβε το γαμήσι με άντρες, ίσως επειδή την πρώτη φορά δεν το σχολίασα, να νόμιζε ότι με ενόχλησε.

Τέτοιες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου και αποφάσισα να το παίξω κορώνα γράμματα. Τις δύο πρώτες φορές που βρεθήκαμε ήταν με πρωτοβουλία του Ταρίκ, έτσι αποφάσισα λοιπόν η τρίτη να είναι με δική μου πρωτοβουλία (όταν θα ήξερα ότι είναι Θεσσαλονίκη), καλώντας τον στο σπίτι για φαγοπότι. Έτσι κι έγινε. Δεν είχε καμιά αντίρρηση στην πρόταση μου. Ετοίμασα κάτι πρόχειρο και με γεμάτη την κάβα περίμενα να έρθει, αγωνιώντας για την εξέλιξη της βραδιάς. Έκανα διάφορα σενάρια στο μυαλό μου για το πώς μπορώ να του αποκαλύψω τις προθέσεις μου και πάντα κατέληγα ότι για να γίνει αυτό, πρέπει να αναφερθεί και πάλι στα γαμήσια που έκανε με άντρες ή αν δεν το έκανε αυτός, να τον ρωτούσα εγώ.

Αφού είχαμε φάει, μας σέρβιρα ουίσκι και καθίσαμε στο σαλόνι. Όσο περνούσε όμως η ώρα με τον Ταρίκ να μιλάει για γκόμενες, αλλά να μην λέει τίποτα για άντρες, σκέφτηκα ότι αν δεν έκανα εγώ την αρχή, το βράδυ αυτό θα πήγαινε χαμένο. Έτσι περίμενα να μου δώσει την ατάκα, για να ρωτήσω εγώ για τους άντρες, αλλά κάτι τέτοιο δεν γινόταν. Οπότε πήρα μια βαθιά ανάσα και ρώτησα, πόσες φορές γάμησε άντρες τις εποχές που είχε ξεμείνει από γκόμενα. Δεν φάνηκε να τον ενόχλησε καθόλου η ερώτηση μου, απεναντίας μου είχε πει και μερικές φάσεις που έκανε.

Εγώ μέσα από ερωτήσεις, ψάρευα τα γούστα του σε άντρες, αλλά αυτό που με ένοιαζε περισσότερο ήταν οι ηλικίες, κάτι στο οποίο έμαθα ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έτσι λοιπόν το επόμενο μου βήμα ήταν να του αποκαλυφθώ. Και δεν άργησε να γίνει αυτό, γιατί μέσα στην συζήτηση με ρώτησε αν κι εγώ έχω γαμήσει ποτέ άντρα. Για μένα εκείνη την στιγμή και χωρίς να το πολυσκεφτώ, ήταν η τέλεια ατάκα για την συνέχεια. Τον κοίταξα και απλά του είπα ότι δεν έχω γαμήσει εγώ άντρα, αλλά με έχουν γαμήσει άντρες.

Η πρώτη αντίδραση του ήταν να παγώσει και να δείχνει ότι δεν το περίμενε. Ρώτησα λοιπόν γιατί του φάνηκε τόσο περίεργο αυτό που άκουσε, αφού έτσι κι αλλιώς έχει πηδήξει άντρες. Μου απάντησε ότι εκτός του ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ του κάποιον με αυτόν τον τρόπο παρά μόνο σε πιάτσες, δεν του πέρασε καν από το μυαλό ότι μπορεί να είμαι γκέι. Όταν ρώτησα, γιατί τόσο εύκολα όταν ταξιδεύαμε μου είπε ότι έχει πηδήξει και άντρες, μου είπε με πραγματική αφέλεια:

-    «Γιατί να μην το πω; Δεν γαμιέμαι εγώ, εγώ γαμάω».

Για λίγη ώρα μείναμε σιωπηλοί κι επειδή δεν έβλεπα να λέει κάτι κι ο Ταρίκ, είπα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς ήξερε για μένα πλέον. Του είπα λοιπόν ότι είχα σκεφτεί για να καταφέρω να του πω ότι θέλω να γαμηθώ μαζί του και μου απάντησε ότι αν του το έλεγα στο τραίνο θα με γαμούσε εκείνη την μέρα αφού έτσι κι αλλιώς το βράδυ έψαξε και βρήκε άντρα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι συναντήσεις με τον Ταρίκ για σεξ. Αυτό που δεν μου άρεσε σε αυτόν ήταν ότι διέφερε από άλλους αλλοδαπούς, Τούρκους, Αλβανούς οι οποίοι στο σεξ σε κάνουν να νιώθεις πουτάνα τους και σίγουρα περίμενα το ίδιο και από τον Ταρίκ. Τι πρώτες δυο φορές υπέθεσα ότι είναι συγκρατημένος και δεν του βγαίνει, μιας από τις ιστορίες που μου διηγιόταν φαινόταν ότι ήταν πρόστυχος στο σεξ που κάνει. Αφού είδα ότι και την τρίτη φορά ήταν το ίδιο, αποφάσισα να τον ενεργοποιήσω την επόμενη φορά, μήπως και κολλάει σε κάτι.

Αφού είχαμε κάνει λιγάκι κεφάλι από μερικά ουϊσκάκια, που είχαμε πιει, ο Ταρίκ ως συνήθως άρχισε να τρίβει τον πούτσο του, κάτι που σήμαινε ότι πρέπει να γονατίσω ανάμεσα στα πόδια του, να του ξεκουμπώσω το παντελόνι και να του πάρω ήρεμα κι ωραία πίπα. Εκείνη τη στιγμή του είπα να πάει να κάνει ντους κι όσο θα το κάνει, να σκέφτεται ότι μέσα τον περιμένει ένα πουτανάκι που θα του κάνει όλα τα γούστα… ότι θα το ξεφτιλίσει στον πούτσο. Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω και σηκώθηκε μπροστά μου, πιάνοντας μου το κεφάλι και τρίβοντας το με δύναμη πάνω στον πούτσο του.

-    «Ένα - ένα μου τα λες καριόλα!»

Συνέχιζε να μου τρίβει το πρόσωπο στον πούτσο του, μέχρι που μου έσπρωξε το κεφάλι λίγο πίσω και είπε:

-    «Έλα τώρα, ξεκούμπωσε το παντελόνι και πάρε την πούτσα μου στο στόμα».

Το ύφος του Ταρίκ δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές, αναγνώριζα πλέον έναν Τούρκο γαμιά και ήξερα ότι θα περάσω τέλεια. Πλέον δεν καθόταν ήρεμος στον καναπέ παίρνοντας του πίπα, αλλά μου κρατούσε το κεφάλι γερά με τα δυο χέρια του και μου γαμούσε το στόμα λυσσαλέα. Αρκετές φορές πνιγόμουν από τα βίαια καρφώματα της ψωλής του στο λαρύγγι μου.

-    «Έτσι σου αρέσει μωρή πουτάνα, ε; Θα σε πνίξω με την πούτσα μου!»

Και συνέχισε δυνατότερα το γαμήσι στο στόμα μέχρι που τον κάρφωσε όλο μέσα στο λαρύγγι μου και τον κρατούσε εκεί.

-    «Πω πω! Στο έσκισα το στόμα ρε καριόλα!»

Και τραβήχτηκε έξω.

-    «Κατέβασε το παντελόνι σου και στήσου στα τέσσερα εκεί στον καναπέ». είπε και φόρεσε ένα προφυλακτικό.

Εγώ στο μεταξύ πήρα και έβαλα πολύ λιπαντική κρέμα στην κωλοτρυπίδα μου και στήθηκα περιμένοντας τον γαμιά μου. Άρχισε να μου τρίβει το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα και μερικές φορές μικρές σπρωξιές ίσα για να μπει το μισό μέχρι που ακούμπησε τον πουτσοκέφαλο του στην τρύπα και με μια απότομη μικρή σπρωξιά το έβαλε όλο μέσα μου.

Μου ξέφυγε ένα δυνατό βογκητό κάτι που φάνηκε να γούσταρε ο Ταρίκ.

-    «Τι βρε πούστη, σε πόνεσε η πούτσα μου;» και μου ρίχνει ένα πολύ δυνατό κωλοσκάμπιλο.

Εγώ από τον πόνο τραβήχτηκα μπροστά κι ο πούτσος του Ταρίκ βγήκε από την τρύπα μου.

-    «Τι τραβιέσαι ρε πούστρα; Έτσι δεν είπες να σε γαμήσω; Σαν πουτάνα δεν θέλεις; Έτσι γαμάω εγώ τις πουτάνες!» και με ξανάσπρωξε κάτω.

Αυτή τη φορά ακούμπησε τον πούτσο του στην τρύπα, αλλά η είσοδος που έκανε ήταν πιο γρήγορη. Έβαλε το πουτσοκέφαλο και έσπρωχνε συνέχεια με μικρές κι απότομες κινήσεις. Η καύλα ήταν απίστευτη. Έσκυψα περισσότερο και άνοιξα όσο μπορούσα τα πόδια. Ο Ταρίκ συνέχισε να με γαμάει με τις μικρές κι απότομες κινήσεις, μέχρι που έχωσε όλο τον πούτσο του μέσα μου.

Συνέχισε βγάζοντας τον όλο από μέσα μου και τον ξανά έχωνε με μια κίνηση όλο ξανά μέσα, κι αρχίζοντας σταδιακά αλλά γρήγορα να ανεβάζει τον ρυθμό του μέχρι που έφτασε να με γαμάει λυσσαλέα δίνοντας με πολλά κωλοσκάμπιλα εναλλάξ στα κωλομέρια. Όσο ο Ταρίκ με άκουγε να βογκάω από πόνο κι ηδονή, τόσο συνέχιζε το ξέσκισμα εντονότερα. Σταμάτησε απότομα και κάθισε στον καναπέ.

-    «Έλα τώρα, κάτσε πάνω στην πούτσα μου» και με τράβηξε από το χέρι καθοδηγώντας με να καθίσω με πρόσωπο προς αυτόν.

Με το ένα χέρι έπιασα τον Ταρίκ από τον ώμο και με το άλλο τον πούτσο του κι αυτός μου άνοιγε τα κωλομέρια όσο κεντράριζα τον πούτσο του στην τρύπα. Άρχισα σιγά - σιγά να βυθίζω τον πούτσο του μέσα μου, αλλά δεν φάνηκε να έχει διάθεση να παίξει στο δικό μου ρυθμό. Με έπιασε σφιχτά κι άρχισε για μια ακόμα φορά να κουνιέται τρελά, ενώ εγώ τον είχα αγκαλιάσει από τον λαιμό λέγοντας του ότι με σκίζει με την ψωλάρα του σαν πουτανάκι.

Με μια κίνηση με τραβάει από πάνω του και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα στο πάτωμα. Ίσα που πρόλαβα και πήρα ένα μαξιλαράκι από τον καναπέ και έβαλα κάτω από την λεκάνη μου. Μου έπιασε τα πόδια από τους αστράγαλους και χωρίς χρησιμοποιήσει τα χέρια, κέντραρε τον πούτσο του κι άρχισε να τον σπρώχνει μέσα.

-    «Τώρα θα καταλάβεις πως γαμάει καλά τις πουτάνες ο Τούρκος, παλιοπουτάνα!»

Κι αφού είχε όλο τον πούτσο του μέσα μου, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και με έπιασε και με τα δυο χέρια από την βάση του λαιμού μου αρχίζοντας ταυτόχρονα ένα ανελέητο σφυροκόπημα της κωλοτρυπίδας μου. Γεμάτος από ηδονή μου ξέφευγαν βογκητά.

-    «Πονάς πουτανάκι ε; Σου αρέσει η πούτσα μου όμως ε;»

Το γαμήσι άρχισε να το κάνει κοφτό, βγάζοντας τον πούτσο του σχεδόν όλο και καρφώνοντας τον ξανά μέσα με δύναμη. Πόνεσα αρκετά γι’ αυτό και προσπάθησα να σταματήσω αυτόν τον τρόπο που με γαμούσε. Στον Ταρίκ όμως δεν άρεσε, που ήδη το πρόσωπο είχε αγριέψει αρκετά. Μου έριξε ένα χαστούκι κι έσκυψε αρκετά κοντά στο πρόσωπο μου το δικό του.

-    «Εσύ δεν ήθελες τούρκικο γαμήσι μωρή πούστρα; Γι’ αυτό σκάσε μη πάω και γαμήσω άλλον πούστη οκ;»

Μόλις του έγνεψα ναι, από την καύλα δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη εξάλλου, με έφτυσε δυο φορές στο πρόσωπο.

-    «Έτσι ξεφτιλισμένη πουτάνα! Μόνο ναι θα λες στον Ταρίκ».

Έβαλε τα πόδια μου ανάμεσα στα μπράτσα του και με σήκωσε ελαφρώς συνεχίζοντας το γαμήσι και φτύνοντας με κατά διαστήματα. Δεν πέρασε αρκετή ώρα που τραβήχτηκε και ήρθε ακριβώς πάνω στο πρόσωπο μου.

-    «Γλείψε τα αρχίδια μου».

Το έκανα χωρίς καμία αντίρρηση, τα έγλειφα, τα ρουφούσα στο στόμα…

-    «Πριν σε χύσω, γονάτισε ξανά στα τέσσερα».

Στα τέσσερα - πέντε λεπτά αυτά που με γάμησε μέχρι να χύσει ήταν το κορυφαίο. Με έσκισε στην κυριολεξία. Μου κοκκίνισε τα κωλομέρια από τα επανωτά κωλοσκάμπιλα και λίγο πριν χύσει με τράβηξε να γονατίσω μπροστά του.

-    «Άνοιξε το στόμα και βγάλε την γλώσσα να σε χύσω».

Άρχισε να τον παίζει με δύναμη και σε δευτερόλεπτα έτρεμε ολόκληρος.

-    «Χύνω μωρή πουτάνα!»

Και πετάχτηκαν τα καυτά του χύσια σε όλο το πρόσωπο. Έγλειφα τα χύσια σαν πουτανάκι κι ο Ταρίκ κοιτούσε ξελαφρωμένος την γεμάτη από τα χύσια του μάπα μου, χτυπώντας μου πουτσοσκάμπιλα. Με έπιασε από τα μαλλιά και μου τράβηξε ελαφρά το κεφάλι πίσω.

-    «Έτσι δεν θέλεις να σε γαμάνε οι Τούρκοι ρε πούστη;»

Με έφτυσε στο πρόσωπο, δίνοντας μου πάλι τον πούτσο του στο στόμα, που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε μαλακώσει καθόλου. Μου έδινε ένα τρελό τσιμπούκι, πότε γαμώντας μου το στόμα, πότε σφαλιαρίζοντας το πρόσωπο με τον πούτσο του, πότε φτύνοντας με και χαστουκίζοντας με αν δεν τον κοιτούσα στα μάτια όταν με έφτυνε. Τα χύσια του και για δεύτερη φορά που δεν άργησαν να έρθουν, ήταν πολλά. Ένιωθα το πρόσωπο μου γεμάτο από τα χύσια και τα φτυσίματα που μου έκανε.

-    «Αν είσαι καλό πουτανάκι μαζί μου, θα σε γαμήσω κι άλλες φορές όταν θα έρχομαι Θεσσαλονίκη».

Και πήγε στο μπάνιο για να πλυθεί. Εγώ άραξα στον καναπέ και προσπαθούσα να συνέρθω από το γαμήσι που μου έριξε ο Ταρίκ, περιμένοντας τον εξάλλου να βγει για να πλυθώ κι εγώ από τα χύσια του, που έσταζαν ακόμα στο στήθος μου από το πρόσωπο. Σε κανένα δεκάλεπτο περίπου ακούω τον Ταρίκ να με φωνάζει στο μπάνιο. Η έκπληξη μου σίγουρα δεν μπορούσε να κρυφτεί, όταν είδα τον Ταρίκ να παίζει με τον πούτσο του και να μου λέει:

-    «Έλα… θα χύσω!»

Γονάτισα μέσα στη ντουζιέρα για να δεχτώ και τα τρίτα χύσια του Ταρίκ, που δεν άργησαν καθόλου μιας κι ήταν έτοιμος να χύσει όταν με φώναξε. Μόλις τελείωσε μου είπε να του πλύνω τον πούτσο, πήρε μια πετσέτα και βγήκε στο σαλόνι, για να κάνω κι εγώ το μπάνιο μου. Βγαίνοντας είδα τον Ταρίκ να κάθεται στον καναπέ γυμνός (κι επιτέλους με χαλαρωμένο τον πούτσο) να έχει σερβίρει ουίσκι.

Στην κουβέντα που είχαμε, για τον τρόπο που με γαμούσε τις πρώτες φορές, μου είπε ότι ο τρόπος της γνωριμίας μας τον έκανε πιο επιφυλακτικό κι επειδή εγώ δεν έδειχνα να ενδιαφέρομαι για κάτι πιο πρόστυχο. Μου είπε επίσης ότι κι αυτός χαλιόταν στις πρώτες φορές, γιατί του αρέσει να γαμάει γενικά όπως εκείνη την μέρα και ειδικότερα τους γκέι κι ότι μερικές φορές ερχόταν μόνο και μόνο για να μην κλείσει την πόρτα κάτι το οποίο εκείνη την μέρα άλλαξε. Του είπα κι εγώ ότι μου φάνηκε παράξενο, γιατί ότι εμπειρίες είχα με αλλοδαπούς, Τούρκους, Αλβανούς κτλ., ήταν γαμιάδες πολύ καλοί.

Με τον Ταρίκ από εκείνη την μέρα βρεθήκαμε άλλες δυο φορές, μια ήρθε μόνος και την δεύτερη με έναν ξάδερφο του εικοσιενός χρονών (έτσι είπε, έτσι λέω), με τον οποίον με ξεφτίλισαν εντελώς. Έχει να επικοινωνήσει πολύ καιρό μαζί μου, που σημαίνει ότι μάλλον έχει βρει κανένα γκομενάκι και δεν έχει ανάγκη να ξεδώσει σε άντρες. Ελπίζω να με θυμηθεί ξανά τις εποχές που θα πέσει ξεραΐλα.

Μέχρι τότε όμως, πάμε για τον επόμενο μικρό γαμιά μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")