Τρεις Νορβηγοί σε μια καμπίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έζησα πριν πέντε εβδομάδες, ενώ ταξίδευα για Ρόδο για ολιγοήμερες διακοπές. Καθότι το ταξίδι διαρκεί αρκετές ώρες, είχα προνοήσει να κλείσω καμπίνα για να χαλαρώσω και ίσως να κοιμηθώ και λίγο πριν φτάσω την επόμενη μέρα στη Ρόδο, όπου εκτός από διακοπές θα συναντούσα και ένα φίλο για κάτι δουλειές.

Ετοιμάστηκα, κατέβηκα στο λιμάνι, πήρα τη βαλίτσα μου και μπήκα στο πλοίο. Χαμός από τουρίστες, κυρίως Βρετανούς νεαρής ηλικίας, αλλά και κάτι Γερμανούς και Ολλανδούς διαφόρων ηλικιών, ανάμεσα στους πολλούς Έλληνες. Αφού τσέκαρα το εισιτήριό μου, με οδήγησαν στην καμπίνα μου, όπου άφησα τη βαλίτσα, πήρα το πορτοφόλι στο τσαντάκι μέσης μου και βγήκα στην πρύμνη του πλοίου να χαζέψω την επιβίβαση, αλλά και την αναχώρηση του πλοίου. Από μικρός μου άρεσε να το κάνω αυτό.

Έκατσα αρκετή ώρα εκεί, όρθιος, περιμένοντας να ξεκινήσουμε και όταν φύγαμε από το λιμάνι, ξεκίνησα κι εγώ για μια μικρή βόλτα στο πλοίο, πότε μπροστά, πότε μέσα στο καθιστικό, ώστε να περάσει η ώρα. Ο μεσημεριανός ήλιος σιγά - σιγά έχανε τη δύναμή του και το απέραντο γαλάζιο απλωνόταν μπροστά μας. Θα χρειαζόταν ακόμη πολλές ώρες για να χαθεί τελείως, παρέχοντας όμως στους επιβάτες έναν ήλιο πορτοκάλι πάνω στη θάλασσα και μια θέα φανταστική, που από μόνη της είναι διακοπές!

Στο κατάστρωμα τα καθίσματα ήταν πίτα από τουρίστες. Δε βρήκα κάθισμα εκεί για να απολαύσω τη θέα και άρχισα να περπατάω κατά μήκος της δεξιάς πλευράς, μπας και βρω τίποτε στα πλάγια. Δε βρήκα τίποτε και αποφάσισα να πάω να πάρω έναν καφέ. Επιστρέφοντας βρήκα κάθισμα άδειο αλλά αρκετά μπροστά στη δεξιά πλευρά, σχεδόν μερικά μέτρα πίσω από τη γέφυρα του πλοίου. Εδώ να σημειώσω πως είχα κλείσει καμπίνα δίκλινη, παρόλο που ταξίδευα μόνος μου. Κάθισα λοιπόν στο παγκάκι στο πλάι του πλοίου και απολάμβανα τον καφέ μου, ώσπου με πλησίασε ένας 28άρης τουρίστας και σε σπαστά αγγλικά με ρώτησε αν η θέση δίπλα μου ήταν πιασμένη για να καθίσει.

Ως φιλόξενος έλληνας κι εγώ, μαζεύτηκα κάνοντάς του χώρο για να καθίσει, αλλά και για να μην φύγει αυτός ο θεός από δίπλα μου. Ψηλός πάνω από δυο μέτρα, με μια επιδερμίδα χρυσαφιά, με ένα καλό στρώμα μαυρίσματος και ένα κατάλευκο χαμόγελο σε ένα πρόσωπο που είχε έναν υπέροχο συνδυασμό... αρρενωπότητα ενός ώριμου άντρα, παρά το νεαρό της ηλικίας του και φρεσκάδα ενός νέου άντρα γεμάτο καύλες και όνειρα. Νορβηγός παρακαλώ και κορμάρα. Πήγαινε διακοπές στη Ρόδο επίσης με τους φίλους του και στο καπάκι Κρήτη. «Ωραία!», σκέφτηκα. «Θα έχουμε καλή παρέα στη διαδρομή και ίσως και στο νησί».

Στην αρχή δν μιλούσε κανείς μας. Τα λεπτά της ώρας περνούσαν αργά - αργά χωρίς τίποτε το ενδιαφέρον να συμβαίνει. Εγώ έπινα ατάραχος τον φραπέ μου και αγνάντευα το πέλαγος, ενώ εκείνος είχε φορέσει ακουστικά και άκουγε μουσική στο ipod του. Φορούσε βερμούδα και πέδιλο. Τα μακριά δάχτυλα των ποδιών του με έβαλαν σε σκέψεις και τα στρογγυλά δάχτυλα στα χέρια του έκαναν τη σκέψη μου να τρέχει με καυλωτικές ιδέες του τι έκρυβε μέσα από τη βερμούδα. Εκείνος απασχολημένος στα sudoku του και στη μουσική του δεν έδινε καμιά σημασία στο βλέμμα μου, που είχε καρφωθεί στη ζάρα της βερμούδας πάνω από το πουλί του, που τόσο ήθελα να το πιάσω εντελώς κατά λάθος. Μόνο περιστασιακά, σηκώνοντας λίγο το κεφάλι του από το βιβλίο με τα sudoku για να ξεπιαστεί, χαμογελούσε αμήχανα.

Κάποια στιγμή, προκειμένου να σπάσει ο πάγος και να ξεκινήσει η παρέα, τον ενόχλησα λέγοντάς του αν θα μπορούσε να μου κρατήσει τη θέση ως να πάω για κατούρημα και έγνεψε καταφατικά. Πήγα κατευθείαν στο μπαρ, πήρα δυο φραπέδες και μερικά γαλατάκια στο χέρι, δυο καλαμάκια και επέστρεψα δίπλα του. Η θέση μου ήταν εκεί και με περίμενε. Κάθισα και αφού είπα ευχαριστώ, του έδωσα τον έναν φραπέ. Με ρώτησε αν ήταν για αυτόν, με μια απορία:

-    “Is it for me?”

-    “Yes, give it a try. It’s the coffee specialty you will find only in Greece!”

-    “Wow, thanks… that’s Greek hospitality, jah?”

Χαμογελώντας απάντησα:

-    “More or less. You like it? We call it frappe!”

-    “Mmm…”, απάντησε καταπίνοντας μια γουλιά. “…it’s iced, good for this weather! Thanks again! It’s great”.

Βγάζοντας τα γαλατάκια από την τσέπη απάντησα:

-    “If you want, you may add some milk in it! I don’t add milk in coffee. I prefer milk pure. And as we say in Greece… men and coffee only black!” χαμογελώντας.

Έσκασε στα γέλια! Πήρε ένα γαλατάκι, το πρόσθεσε στο φραπέ και δοκίμασε.

-    “I Think I will add some more! It tastes better with milk!”

-    “Here you are! I Hope you enjoy it!”, απάντησα και του έδωσα τα γαλατάκια.

Όταν πλέον απολάμβανε το φραπέ του, του έπιασα τη συζήτηση. Μιλήσαμε λιγάκι γενικά και εκεί μου είπε πως έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα και πως φέτος θα πήγαινε Ρόδο τέσσερις μέρες και μετά άλλες δέκα Κρήτη. Ταξίδευε μαζί με δυο φίλους του που βρήκαν τον ήλιο της Ελλάδας αρκετά καυτό για τις συνήθειές τους και προτίμησαν να περάσουν την ώρα τους στο καθιστικό του πλοίου, παρά στο ηλιόλουστο κατάστρωμα.

Αυτός, επειδή ήθελε να απολαύσει τον ήλιο, όπως είπε, προσπάθησε να βρει θέση κάπου στο κατάστρωμα πίσω, αλλά επειδή ήταν γεμάτο, ήρθε εκεί που καθόμαστε. Συστηθήκαμε, τον έλεγαν Sven και μιλούσαμε αρκετά για τα μέρη που είχε επισκεφτεί στην Ελλάδα. Εγώ, δυο μέτρα επίσης, αλλά πιο ευτραφούλης και εμφανώς τριχωτός σε σχέση με αυτόν τον χάζευα, σα μωρό πεινασμένο μπροστά σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Η ώρα περνούσε, ο ήλιος έδυε και το αεράκι άρχισε να γίνεται ψυχρό. Είπαμε να μπούμε μέσα για πιο ζεστά και πήγαμε στο σαλόνι της τουριστικής θέσης. Εκεί με γνώρισε και στην παρέα του. Μπουκιά και συχώριο. Τρία ντερέκια γυμνασμένα, ηλιοκαμένα, με τέλειες αναλογίες και προφανή φουσκώματα στο υπογάστριο. Συστηθήκαμε. Ο ένας από την παρέα του λεγόταν Baldor, εικοσιεννέα ετών γύρω στο 1.85, με φαρδιές πλάτες, μπράτσα με τέτοια γράμμωση σε όλο το κορμί που ο καθένας θα ζήλευε και ο τρίτος της παρέας τους λεγόταν Sjurd, επίσης δίμετρος, εικοσιοκτώ ετών επίσης, πιο ελαφρά γυμνασμένος από τους άλλους, ωστόσο και οι τρεις άπαιχτοι.

Με ρωτούσαν πράγματα πως λέγονται στα ελληνικά και σε μερικά αγγλικά, μερικά γερμανικά που επίσης μιλούσαν, προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε. Ο Sven τους είπε για τον φραπέ που τον κέρασα και η ώρα πέρασε ευχάριστα, τόσο που δοκίμασαν επίσης φραπέ. Κατά τις εννέα το βράδυ τους είπα πως θα πήγαινα για φαγητό. Με ακολουθήσανε και μοιραστήκαμε ένα τραπέζι. Πήραμε και δυο μπίρες και δυο αναψυκτικά και τρώγαμε.

Ξαφνικά, μια λάθος κίνηση ανάγκασε ένα ποτήρι γεμάτο κόκα κόλα να πέσει στο τραπέζι, χύνοντας το περιεχόμενο αστραπιαία τόσο πάνω στο τραπεζομάντηλο όσο και στη βερμούδα του Sven. Άρχισαν να βρίζονται μεταξύ τους στα νορβηγικά, λέξη δεν κατάλαβα, αλλά φανταζόμουν τι λέγανε. Με τα πολλά μας αλλάξανε τραπεζομάντηλο, αλλά ο Sven γεμάτος νεύρα που είχε γίνει παπί είχε πάρει ένα άγριο ύφος, που τον έκανε ακόμη πιο κόλαση.

Με το φαγητό, πέρασε η ώρα και λόγω κόσμου που περίμενε να φάει, γυρίσαμε στο καθιστικό. Όσο μιλάγαμε για διάφορα θέματα, παρατήρησα πως ο Baldor και ο Sjurd είχαν παρά την αρρενωπότητά τους πάρα πολλή οικειότητα σε σημείο να αγγίζονται αρκετά αλλά όχι αντρικά - φιλικά. Ο Sven άρχισε να κουνιέται στη θέση του, σα να είχε φαγούρα. Η βερμούδα του είχε ποτίσει από το αναψυκτικό και προφανώς κόλλαγε πάνω του, οπότε κάποια στιγμή ο Sven με νεύρο πέταξε κάτι στα νορβηγικά και οι τρεις τους άρχισαν τα πειράγματα σε σημείο οι δυο να ψιλοπειράζουν Sven κι εγώ ρώτησα τους άλλους τι συμβαίνει. Ο Sjurd απάντησε πως ο Sven έχει νεύρα που χύθηκε το ποτό πάνω του και κατηγορούσε τον Baldor για την αδέξια κίνησή του, αλλά πως κατά βάση κάνει έτσι (έχει δηλαδή αυτή τη συμπεριφορά) γιατί ο γκόμενος του τον παράτησε πρόσφατα και είναι μόνος του.

«Όπα!», σκέφτηκα. «Δικός μας ο Sven!». Δεν έδειξα να με ενοχλεί που η παρέα ήταν γκέι. Τότε ρώτησα τον Sven γιατί δε πάει να αλλάξει και μου απάντησε πως τα ρούχα του είναι στο αμάξι… στο γκαράζ και τώρα δε μπορεί να τα πάρει, πρώτον γιατί το αμάξι είναι περικυκλωμένο από άλλα και δεύτερον έχουν κλείσει την πόρτα για το γκαράζ. Του είπα να το πούμε αν είναι στο πλήρωμα, για να τον αφήσουν να πάει κάτω, αλλά δεν ήθελε. Έτσι σκέφτηκα τρόπο να τον ξεμοναχιάσω. Του είπα πως θέλω να πάω μια βόλτα και αν ήθελε να πάμε μαζί. Συμφώνησε.

Βγήκαμε και αρχίσαμε να περπατάμε σιγά - σιγά, γύρω - γύρω. Σε μια στιγμή, πιάνοντάς του τον ώμο τον ρώτησα αν νευρίασε με το όλο σκηνικό. Απάντησε καταφατικά. Του είπα πως ακριβώς επειδή το ταξίδι ήταν μεγάλο είχα προνοήσει να κλείσω καμπίνα και πως αν ήθελε θα μπορούσαμε να πάμε εκεί, να πλύνει τη βερμούδα του για να μην κολλάει και μετά να γυρίσουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν είχε και πολλές επιλογές. Συμφώνησε. Πήγαμε προς την καμπίνα μου. Εκεί του πρότεινα να μπει να κάνει ένα ντους για να μην κολλάει και να πλύνει και τη βερμούδα του και ως να ψιλό-στεγνώσει θα πήγαινα μέχρι το μπαρ να πάρω δυο ποτά… για να περάσει η ώρα στην καμπίνα.

Τον άφησα να κάνει ντους και σε λίγα λεπτά επέστρεψα στην καμπίνα με δυο κουτάκια αναψυκτικό. Κάθισα στο κρεβάτι και περίμενα. Κάποια στιγμή, άνοιξε η πόρτα και βγήκε αυτός τυλιγμένος με μια πετσέτα γύρω από το επίμαχο σημείο και κρατώντας τη βρεγμένη βερμούδα, την άπλωσε σε μια καρέκλα για να στεγνώσει και κάθισε στο απέναντι κρεβάτι. Η αμηχανία ήταν έντονη. Ήταν κούκλος. Ένα σώμα να το γλείφεις όλη την ώρα. Έκατσε στο κρεβάτι και ξάπλωσε ανάσκελα. Όλα διαγράφονταν τέλεια. Και κάτω από την πετσέτα ένα μικρό φούσκωμα άρχισε σταδιακά να γίνεται πιο έντονο.

Δεν άντεξα. Τον ρώτησα αν ήταν αλήθεια αυτό που είπαν οι άλλοι, πως δηλαδή ήταν γκέι. Με ρώτησε αν με πειράζει και το μόνο που πρόλαβα να πω πριν πέσουμε και οι δυο γυμνοί στο κρεβάτι ήταν… το μόνο που θα με πειράξει είναι να μην με αφήσει να γευτώ αυτό το καταπληκτικό καυλί που κρύβει εκεί μέσα.

Δευτερόλεπτα μετά φιλιόμαστε με πάθος. Σε λίγο με έγδυσε και πέσαμε γυμνοί στο κρεβάτι. Ρουφιόμαστε ασταμάτητα. Φιλιά με γλώσσα, πιασίματα και κούναγε και το πλοίο. Όταν τον πήρα στο στόμα μου τον ένιωσα ακόμη να μεγαλώνει. Ο Sven βόγκαγε από καύλα και απλώθηκε σαν πασάς στον οντά του κι εγώ πρόθυμα τον ρούφαγα όλο μέσα. Λίγο μετά με έβαλε ανάσκελα στο κρεβάτι. Ήρθε κοντά στο πρόσωπό μου, μου τον έδωσε πίπα ξανά, αλλά αυτή τη φορά σα να μου γαμούσε το στόμα τον έσπρωχνε βαθιά μέσα. Πνιγόμουν αλλά μου άρεσε. Κατάπινα το πρησμένο του καυλί και σάλια μαζί.

Δευτερόλεπτα μετά ένιωσα τα αρχίδια του να μαζεύονται και να σκληραίνει απότομα. Σταμάτησε να γαμάει άγρια το στόμα μου και παίζοντάς τον πάνω - κάτω το πετσάκι πέντε - έξι φορές με μια αντρική κραυγή έχυσε. Ένα πράγμα σαν πηχτό γιαούρτι βγήκε από το πουλί του με ορμή και κατέληξε το πιο πολύ μέσα στο στόμα μου, πάνω στη γλώσσα και ένα μέρος στα χείλη μου και λίγο στη μύτη. Κι εκεί που η γλώσσα μου απολάμβανε αυτή τη γλυκιά κρέμα, τρεις ακόμη ριπές γέμισαν το στόμα μου ακόμη περισσότερο. Αυτός βογκούσε συνέχεια και όσο έπαιζε με το πετσάκι του, τόσο ποσότητες ολοένα και πιο πηχτές έβγαιναν από μέσα.

Σταδιακά σταμάτησε να τον παίζει και με τα στρογγυλά του δάχτυλα έπιασε ότι είχε πέσει στα χείλη ή στα μάγουλά μου και μου τα έβαζε στο στόμα να τα γλείψω. Εγώ εμφανώς σοκαρισμένος, καθώς ποτέ ως τότε δεν το είχα κάνει αυτό, δεν ήξερα τι να κάνω. Από τη μια είχα μια γλυκιά κρέμα στο στόμα μου που ήθελε να την καταπιώ, από την άλλη, τον ένιωθα πως δε θα σηκωνόταν από πάνω μου, αν δεν τα κατάπινα όλα πρώτα.

Με τα πολλά τα κατάπια και τότε μέσα μου κάτι με έκανε να νιώσω πλήρης. Έτσι όπως το καυλί του ήταν πασαλειμμένο με μια κίνηση το έβαλα όλο στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω λαίμαργα. Εκείνος εκστασιασμένος μούγκριζε και το καυλί του το ένιωθα ακόμη να συσπάται, για να βγάλει και τις τελευταίες σταγόνες από μέσα. Αφού τον καθάρισα καλά - καλά, έσκυψε και με φίλησε στο στόμα και ήταν τέλεια. Οι γλώσσες μας έγιναν ένα, κι εκείνος ξάπλωσε εξαντλημένος πάνω μου να χαλαρώσει, ψιθυρίζοντάς μου στο αφτί:

-    «Ευχαριστώ…»

Λίγα λεπτά μετά σηκώθηκε για κατούρημα. Μπήκε στο μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα και γύρισε έτσι ώστε να τον βλέπω να κατουράει. Την τίναξε καλά, την έβαλε κάτω από τη βρύση και την έπλυνε… συχνά γελώντας προς το μέρος μου. Μόλις επέστρεψε, έπιασε τη βερμούδα του που ακόμη δεν είχε στεγνώσει, οπότε με ένα χαμόγελο μου πρότεινε να συνεχίσουμε…

Με έστησε στα τέσσερα. Προσπάθησα να το αποφύγω, καθότι πολύ στενός και παρθένος! Στο άκουσμα της λέξης παρθένος, έγινε ακόμη πιο απαιτητικός. Εγώ επέμεινα αρνητικά. Κι εκείνος, για να με πείσει, που είδε πόσο λάτρεψα το χύσι του μου είπε με πρόστυχο υφάκι, πως αν με έπαιρνε από πίσω, θα φρόντιζε σε όλο το ταξίδι να καταπίνω χύσι συνέχεια. Στη σκέψη να έχω το καυλί του μέσα μου στο στόμα και να το καταπίνω όλη νύχτα, γύρισα κώλο προς το μέρος του χωρίς πολλά λόγια. Εκείνος με έστησε στα τέσσερα, σάλιωσε ένα δάχτυλο και άρχισε να μου το βάζει αργά - αργά. Στην αρχή πόναγα, αλλά γρήγορα άρχισε να μου αρέσει.

Ο Sven άρχισε να με γλείφει πίσω. Έλιωσα. Ένας τέτοιος παιδαράς να με γλείφει και να μου βάζει δάχτυλο. Το καυλί του άρχισε να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Άρχισε να μεγαλώνει. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και με έβαλε από πάνω του για να κάνουμε 69. Εκείνος στην αρχή με έγλειψε επίσης στον πούτσο, αλλά γρήγορα επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στον κώλο μου. Εγώ απολάμβανα τόσο τα δάχτυλα στην τρύπα μου, όσο και το καυλί του, που πλέον ήξερα τι χυμούς παράγει. Έγλειφα αχόρταγα. Το δαχτύλωμα στον πάτο μου άρχισε να γίνεται πιο έντονο. Το ένιωθα καθαρά να μου βάζει δυο δάχτυλα μαζί. Πονούσε στην αρχή, αλλά μετά το συνήθιζα. Εκείνος έσπρωχνε τα δάχτυλα του μέσα μου αργά στην αρχή και όταν με άκουγε να βογκάω καυλωτικά, άρχισε να τα σπρώχνει πιο βίαια.

Με γύρισε ανάσκελα στην κουκέτα και γονάτισε στο πάτωμα του δωματίου. Με έβαλε να πιάσω τους μηρούς μου με τα χέρια μου και να ανοίξω τα πόδια μου, όπως οι γυναίκες στον γυναικολόγο. Εκείνος άρχισε να με γλείφει από κάτω πλέον πιο έντονα και μου τράβαγε μαλακία. Είχαμε καυλώσει μαζί απίστευτα. Κι από αυτή τη στάση, ανέβηκε πάνω μου, πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισε να με φιλάει. Λίγο μετά μου ψιθύριζε στο αφτί στα αγγλικά, πόσο γουστάρει που αυτός θα γίνει ο πρώτος γαμιάς μου. Κι όσο τα έλεγε αυτά, τον έτριβε από κάτω.

Χωρίς να καταλαβαίνω τι γινόταν, με γύρισα μπρούμυτα στο στρώμα, έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά μου και έπεσε γυμνός από πάνω μου, έτσι που το πουλί του να αγγίζει τον κώλο μου. Άρχισε να κάνει πως με γαμάει. Με ρώταγε αν τον ήθελα μέσα μου. Με ρώτησε αν θέλω να με γαμήσει και να γίνει αυτός ο πρώτος άντρας μέσα μου. Κι έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα στημένος, χωρίς να προλάβω να πω λέξη, άρχισε να μου τον χώνει αργά - αργά. Στην αρχή ένιωσα απλά να σπρώχνει. Λίγο μετά το σφίξιμο του κώλου μου να υποχωρεί, ενώ παράλληλα τα δάχτυλά του με χάιδευαν εκεί πίσω. Εγώ, παραδομένος στην ηδονή του και σκεπτόμενος το καυλί του με τα χύσια, βογκούσα καυλωμένος.

Ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει με μιας και ένα κομμάτι κρέας ζεστό να καρφώνεται μέσα μου. Τα πόδια μου μούδιασαν. Το κορμί μου παρέλυσε από τον πόνο από τη μέση και κάτω και ένιωσα σα να με είχαν σκίσει στα δυο. Κόντεψαν να μου πεταχτούν τα μάτια έξω. Ο πόνος, ακόμη έντονος, γρήγορα έγινε τσούξιμο. Ένιωθα σα πουτάνα εκείνες τις στιγμές.

Ο Sven έμεινε για λίγο ακίνητος. Με κράτησε αρκετά σφιχτά από τη μέση και αφού ζυγοστάθμισε το καυλί του μέσα μου, τραβήχτηκε λίγα εκατοστά έξω. Ένιωσα σαν να ξαλαφρώνει η κοιλιά μου (όπως στο χέσιμο), όμως πριν προλάβω να πάρω ανάσα, τον είχε καρφώσει και πάλι μέσα μου. Τον ένιωθα πιο βαθιά αυτή τη φορά.

Ο Sven άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά και σταθερά μέσα μου. Εγώ σφιγγόμουν για να βγει και του έλεγα να σταματήσει. Κι όσο παρακαλούσα να σταματήσει, τόσο εκείνος συνέχιζε. Νόμιζα πως θα λιποθυμήσω. Ίσως και να συνέβη. Το μόνο που ένιωσα λίγο μετά, ήταν ο πόνος-τσούξιμο, να φεύγει. Και να δίνει τη θέση του σε απόλυτη ηδονή. Πλέον, δεν τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά να συνεχίσει να με γαμάει. Ο Sven είχε αρχίσει να ιδρώνει και επιτάχυνε το ρυθμό του. Ένιωθα το καυλί του να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα μου. Ένιωσα σαν τις πουτάνες στις πορνοταινίες που βογκούσαν όταν γομάρια τις ξέσκιζαν το μουνί τους.

Ο Sven βγήκε τελείως από μέσα μου για λίγο και ένιωσα την τρύπα μου να κλείνει απότομα. Με γύρισε ανάσκελα στο στρώμα του κρεβατιού, γονάτισε μπροστά μου και μου τον έχωσε πάλι. Αυτή τη φορά μπήκε πιο εύκολα. Άρχισε να με γαμάει κανονικά πλέον. Το στρώμα σειόταν μαζί του. Επιτάχυνε συνέχεια. Και κάποια στιγμή, μέσα στο πάθος, μου είπε να ετοιμαστώ. Ήθελε να χύσει μέσα μου. Ένιωσα τον ψώλαρο του να σκληραίνει απότομα και το κωλαράκι μου να γεμίζει. Ένιωσα τις συσπάσεις στο καυλί του και τον οργασμό του σε όλο του το μήκος.

Βγήκε από μέσα μου εμφανώς εξαντλημένος και όταν είδα την καπότα κάτασπρη μπροστά έχυσα κι εγώ. Του την έβγαλα και λυσσασμένα την έβαλα στο στόμα μου. Κατάπια όλα τα χύσια που είχαν μείνει πάνω στο καυλί του και του τον έγλειψα ως να φύγουν όλα. Βογκούσε σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας μου στο πουλί του. Πέσαμε στο κρεβάτι πτώματα. Χαλαρώσαμε για λίγο εκεί και μετά πήγαμε και οι δυο στο ντους. Κάτω από το καυτό νερό κάναμε ένα ντουζάκι μαζί. Με έπλυνε πίσω και για να τον ευχαριστήσω του τον έγλειφα πάλι. Όταν βγήκαμε από το ντους, ένιωθα σαν ερωτευμένος εικοσάρης. Τον πήρα αγκαλιά, τον φίλησα και γεμάτος ερωτισμό του είπα:

-    «Είσαι ο Πρίγκηπος μου».

Γέλασε. Απάντησα πως το εννοώ. Δε θα τον ξεχάσω ποτέ… αφού ήταν ο πρώτος μου. Με ένα πλατύ χαμόγελο, μου είπε πως το όνομά του, σημαίνει αγόρι, στα νορβηγικά και πως ο Πρίγκιπας, ήταν ο φίλος του Baldor. Το Sjurd σημαίνει φύλακας! «Ουάου…» σκέφτηκα. «Όνομα και πράγμα!». Γαμήθηκα με ένα πραγματικό αγόρι, με φίλους του έναν Πρίγκιπα κι ένα φύλακα. Εκστασιασμένος εγώ, στον κόσμο μου, είχα καθίσει στο κρεβάτι και του τον έπαιζα σαν παιδάκι, όσο εκείνος ντυνόταν. Η βερμούδα ήταν πλέον αρκετά στεγνή για να την φορέσει. Ντύθηκε κανονικά και γύρισε στους φίλους του. Με ρώτησε αν θέλω να πάω μαζί του. Του είπα πως ήθελα να ξαπλώσω να ηρεμήσω λίγο και πως θα πήγαινα μετά.

Στο κλείσιμο της πόρτας, κατέληξα στην λεκάνη της τουαλέτας. Τόσο σφίξιμο και τόση ένταση έπρεπε πλέον να ξεσπάσουν. Λίγα λεπτά μετά μπήκα και πάλι κάτω από το ντους για να πλυθώ και προσπαθώντας να καθαρίσω το κωλαράκι μου, διαπίστωσα έντρομος το άνοιγμα πίσω. Πλέον το σφιχτό μου τρυπάκι είχε χαλαρώσει αρκετά. Το πάγωμα της στιγμής, έγινε χαρά. Πλέον ήμουν γαμημένος.

Σκουπίστηκα και γυμνός ξάπλωσα λίγο στο κρεβάτι. Με έτσουζε ακόμη. Έβαλα μια αλοιφή που είχα στην τσάντα για αιμορροΐδες και τεντώθηκα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Το κούνημα του πλοίου με έκανε να κοιμηθώ. Ξύπνησα περίπου δυο ώρες μετά. Το σεξ μου είχε ανοίξει την όρεξη. Έτσι, αποφάσισα να πάω στο μπαρ και να τσιμπήσω τίποτε αν υπήρχε εκεί. Ντύθηκα και περπάτησα ως εκεί. Παραδόξως, το περπάτημα δεν με ενοχλούσε, αλλά η προσπάθεια να καθίσω με τράβαγε ιδιαίτερα πίσω. Στο περπάτημα είχα την εντύπωση πως κάτι τρέχει από πίσω μου.

Στο μπαρ πήρα ένα σάντουιτς και συνέχισα να βολτάρω. Στο καθιστικό είδα τον Sjurd να κάθεται σε έναν καναπέ και να ακούει μουσική, ενώ δίπλα του, εμφανώς κουρασμένοι και οι δυο φίλοι του, είχαν ξαπλώσει στον καναπέ για να χαλαρώσουν. Κοιμόντουσαν. Ο Sjurd φύλακας στα πράγματά τους, ξαγρυπνούσε εκεί. Βγήκα για λίγο έξω να με χτυπήσει ο αέρας. Πιάστηκα σε ένα στύλο, έκλεισα για λίγο τα μάτια και απολάμβανα τον κρύο αέρα της νύχτας με τη θαλασσινή αύρα. Άνοιξα τα μάτια μου και ο Sjurd ερχόταν προς το μέρος μου…

-    “They are all sleeping inside. Everything’s ok?”

-    “Yes, everything is fine. You are bored, ja?”

-    “It’s a long trip. And with the best company!”

-    “Ι know…!”, σκεπτόμενος πόσο καλή παρέα ήταν ο Sven στο κρεβάτι!

-    “Where, were you all this time? In the cabin?”

-    “Yes, I had a shower, and then slept a while!”

-    “Are you going back to sleep?”

-    “I guess… there is nothing to do! And you?”

-    “I have to stay here…to watch our stuff!”

Και τότε, σκέφτηκα να γίνω ξανά καλός Σαμαρείτης. Ίσως με την ευκαιρία να ξαναέτρωγα πούτσο…! Του πρότεινα για να μην έχει άγχος για τα πράγματα, να τον βοηθήσω να τα πάμε στην καμπίνα μου και μετά είτε να κάνουμε καμιά βόλτα ή να παίξουμε χαρτιά. Συμφώνησε. Πήρα δυο σακ βουαγιάζ στα χέρια μου και εκείνος κάτι τσάντες ώμου και τα πήγαμε στην καμπίνα.

Μπαίνοντας μέσα, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Σε εμφανές σημείο κάτω στο πάτωμα της καμπίνας, ήταν παρατημένο το προφυλακτικό, που μερικές ώρες πριν είχα αφαιρέσει από το καυλί του Sven για να τον ρουφήξω μετά το απολαυστικό παρθενικό γαμήσι που μου έκανε. Ο Sjurd το είδε και δεν έχασε χρόνο. Μου έβαλε χέρι.

-    “What we have here?”

-    “It´s not what u think!”, απάντησα κοκκινισμένος. «I was horny, and I…”

-    “Sven had exactly the same look, when he returned back to us! Did u both had sex?”

Δεν ήξερα τι να πω. Ντρεπόμουν. Ξεροκατάπια. Ο Sjurd φαινόταν να έχει καταλάβει τα πάντα. Μου έπιασε με νόημα το κωλαράκι και μου είπε πως θέλει να γαμήσει. Για να τον αποφύγω -τάχα μου πως δεν ήθελα, πρόβαλα μια δικαιολογία πως οι φίλοι του θα τον ψάχνουν και μαζί με αυτόν τα πράγματά τους. Χωρίς πολλά λόγια με έσπρωξε να γονατίσω. Κατέβασε το σορτσάκι του και από μέσα πετάχτηκε ένα θηρίο 20 πόντων, γεμάτο φλέβες και ένα πρησμένο κεφάλι καλυμμένο σε ένα σκουρόχρωμο πετσάκι.

Τράβηξε το πετσάκι πίσω αργά - αργά και το κατακόκκινο κεφάλι βγήκε μπροστά. Τον είχα σε απόσταση μερικών εκατοστών από το στόμα μου. Χωρίς να χάσω χρόνο τον πήρα πίπα. Δε χώραγε στο στόμα μου, μα όλο και τον έσπρωχνε γοργά να μπαινοβγαίνει. Με ρώτησε αν ο Sven πριν με πήδηξε και με τάισε πούτσο και αμήχανα απάντησα «Ναι». Μου έκλεισε το μάτι, σαν να μου υποσχόταν τι θα ακολουθούσε.

Λίγα λεπτά γλειψίματος ήταν αρκετά για να χύσει κι αυτός. Τα χύσια του πιο υγρά από του Sven, κατέληξαν στα μαλλιά μου και στο λαιμό μου και αφού έχυσε, τον έγλειψα ξανά να τον καθαρίσω από τα χύσια του. Παρά την υγρή σύστασή τους, ήταν αρκετά γευστικά. Σκουπίστηκα πρόχειρα με μια πετσέτα, φόρεσα ξανά την μπλούζα μου και επιστρέψαμε στο καθιστικό. Οι άλλοι ακόμη κοιμούνταν. Ο Sjurd του σκούντηξε έντονα και αφού τα δυο παλικάρια ξύπνησαν, ο Sven με κοίταξε περίεργα. Και πάλι ξεροκατάπια.

Ο Sjurd κάτι τους είπε στα νορβηγικά και αμέσως και οι δυο σηκώθηκαν, κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, γέλασαν, κι ο Baldor σαν να επαινούσε τον Sven του έριξε μια ελαφριά μπουνιά στον ώμο και κάτι πρόσθεσε στα νορβηγικά, κλείνοντάς του το μάτι. Ο Sjurd απάντησε κάτι και τότε όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, κι άρχισαν να ψιθυρίζουν κάτι. Προφανώς έλεγαν για μένα.

Ο Sjurd είπε κάτι στον Baldor κι εκείνος με κοίταξε από την κορυφή ως τα νύχια. Ο Sven χαμογέλασε χαιρέκακα προς το μέρος μου και κούνησε το κεφάλι του σαν να μου έλεγε: «Πουτανάκι! Έφαγες κι άλλο καυλί σήμερα ε; Σ’ άρεσε ε; Και που να δεις τι σε περιμένει…!». Ο Baldor ήρθε προς το μέρος μου. Κι έτσι επιβλητικός όπως ήταν, ύψωσε την κορμοστασιά του μπροστά μου και με ύφος αυστηρό μου είπε:

-    “My both friends were sucked. I need to cum also. Are u ready to taste a cock-tail from Norwegian men?”

Ένα “Hmmm” βγήκε από μέσα μου, χωρίς να ξέρω τι να πω.

-    “If u say yes, we will fuck u all three together! And u will taste our creamy cum!”

Η φράση του ήταν αρκετή για να με καυλώσει. Ομολογώ πως η ιδέα να με σκίσουν τρεις παιδαράδες μαζί με φόβιζε λίγο, αλλά η καύλα ήταν τέτοια, που μόλις έφερα στο μυαλό μου τα μεγέθη τους. Δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο, ούτε καιρός για δικαιολογίες και ανόητα ναζάκια. Δεν απάντησα τίποτε. Απλά σηκώθηκα και έκανα να πάω προς την καμπίνα. Ο Baldor και η παρέα του με σταμάτησαν. Ήρθαν και οι τρεις προς εμένα και ψιθυριστά μου είπαν:

-    “Remember… from the moment we enter the cabin, u will do as we say. We stop when we want. You are going to be our slut for the evening. And if u do a good job, you will taste all the cum you want! Agreed?”

Μπόρεσα μόνο να πω: «Οκ». Συνέχισα να περπατώ προς την καμπίνα μου. Λίγο πίσω μου ακολούθησε ο Sven. Και λίγο πιο πίσω του, ο Sjurd κι ο Baldor, συζητώντας μεταξύ τους. Μπήκα μέσα γρήγορα και άφησα την πόρτα ανοιχτή. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Ο Sven μπήκε με υφάκι αντρικό. Μου έκλεισε το μάτι και μου είπε πως τώρα κατάλαβε γιατί τον κέρασα καφέ. Τον γούσταρα από τότε. Με φίλησε στο στόμα και μου είπε γρήγορα πως θα φροντίσει αυτός να με κεράσει νορβηγικό καυλί, ξανά και ξανά. Και με πολύ… γάλα!

Η πόρτα έκλεισε και δυο ντερέκια στέκονταν μπροστά της. Ο Sjurd κι ο Baldor έβγαλαν παπούτσια και σορτσάκια σε χρόνο ντε τε. Ο Sven μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι! Και εκεί… έκανε ένα βήμα πίσω και σχεδόν συγχρονισμένοι, τρεις νταγλαράδες παίδαροι, τα έβγαλαν όλα μπροστά μου. Πρώτα αφαίρεσαν τις μπλούζες τους, αφήνοντας τα κορμιά τους γυμνά από τη μέση και πάνω. Τα μπράτσα τους διαγράφονταν τέλεια. Κοιλιακοί μύες και άτριχα κορμιά λικνίζονταν ελαφρά μπροστά τα μάτια μου. Ο Sven έλυσε το λάστιχο της βερμούδας του, έβαλε ένα δάχτυλο μεταξύ του σώματός του και του σλιπ του και με μια κίνηση τα άφησε να πέσουν στα πόδια του.

Ο δίμετρος νορβηγός γαμιάς μου, γυμνός και πάλι μπροστά μου. Ο Sjurd κι ο Baldor ακολουθώντας το παράδειγμα του Sven ήρθαν μπροστά μου στο ύψος του στόματός μου και ξεκούμπωσαν τα σορτσάκια τους τόσο ώστε να αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά και το κάτω μέρος της.

Άπλωσα τα δυο μου χέρια και τράβηξα τα σλιπ τους προς τα κάτω… δυο ψωλάρες σηκωμένες, γεμάτες φλέβες και κατακόκκινα πρησμένα πουτσοκέφαλα πετάχτηκαν μπροστά μου, κι ο Sven ήρθε στο κρεβάτι από πίσω μου. Ο Baldor τράβηξε το πετσάκι του πίσω… του έπιασα τον πούτσο και τον έβαλα αργά - αργά στο στόμα μου. Ο Sjurd έβαλε το δεξί μου χέρι να πιάνω το παπάρι του, κι ο Sven μου σιγοψιθύρισε στο αφτί:

-    «Γλείφτους καύλα μου».

Μια νέα ζωή μόλις ξεκινούσε για μένα…

Η συνέχεια, μετά τα σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")