Ένα αναπάντεχο δώρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα! Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη τρεις εβδομάδες πριν.
Eίχα αγοράσει ένα παντελόνι και επειδή το μετάνιωσα τελικά, αποφάσισα να πάω να το αλλάξω. Ο πωλητής που με είχε εξυπηρετήσει την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν εργαζόταν πλέον εκεί. Έτσι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος φώναξε κάποιον άλλο. Όντως σε ένα λεπτό ήρθε ένας τύπος ο οποίος είχε μια άγρια φάτσα και έδειχνε να κάνει με το ζόρι την δουλειά του.

Βαριεστημένα μου απευθύνθηκε και με το ζόρι μου έφερε να δοκιμάσω τα παντελόνια που διάλεγα. Σε κάποια φάση τα είχα πάρει πολύ στο κρανίο μαζί του και του είπα:

-    «Ρε φίλε, θα με εξυπηρετήσεις κάποια στιγμή για να σηκωθώ να φύγω ή θα μου σπάσεις τα νεύρα;»

Με κοίταξε ενοχλημένος και μου είπε -ενώ μαλάκωσε λίγο την έκφραση του:

-    «Συγνώμη ρε φίλε, αλλά έχω μία πολύ άσχημη διάθεση. Εάν θέλεις έλα αργά το απόγευμα να σε εξυπηρετήσω γιατί πιέζομαι και από αυτούς που περιμένουν…»

Έτσι και έκανα. Έφυγα και ξαναγύρισα γύρω στις εννέα παρά. Μπήκα στο μαγαζί και τον βρήκα με έναν άλλο τύπο να πίνουν καφέ. Δεν υπήρχε κανείς άλλος (ούτε η ιδιοκτήτρια).
Με το που με είδε, κάτι είπε στον άλλο και σηκώθηκε να με χαιρετήσει. Ήταν πολύ φιλικός και πρόσχαρος.

-    «Μπα;» του είπα. «Τι έγινε; Τώρα είσαι καλύτερα;»

Δεν μίλησε. Με προσπέρασε και πήγε και κλείδωσε την πόρτα του μαγαζιού από μέσα.
Με το που το είδα, τον ρώτησα:

-    «Τι κάνεις εκεί φίλε;»

-    «Αυτό που πρέπει!”, άκουσα να λέει ο άλλος ο οποίος είχε σηκωθεί από το σκαμπό του και κατευθυνόταν προς το μέρος μου...

Τα πάντα έγιναν σε χρόνο ντετέ! Ο πωλητής μου είπε:

-    «Τα αγοράκια που μου την λένε άσχημα ξέρεις τι τα κάνω; Τα γαμάω. Και επειδή θέλω να τα τιμωρήσω, τα γαμάω με το φιλαράκι μου».

Με είχαν ήδη σύρει στο πίσω μέρος του μαγαζιού, είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και ήδη με είχαν γονατίσει μπροστά τους παρατείνοντας τα καυλιά τους για να τα πιπώσω. Δεν έκανα τον δύσκολο. Απλά, προέβαλα λίγη αντίσταση για να δω που θα το πάνε. Όταν έπεσε η πρώτη μπούφλα, δεν το πολυσκέφτηκα. Τους άρπαξα και τους πίπωνα εναλλάξ.

Μούγκριζαν σαν ζώα. Το ίδιο και εγώ. Προσπαθούσα να μπουκώσω την πούτσα του πωλητή η οποία ήταν κανονική σε μήκος αλλά πολύ χοντρή σε πάχος. Του φίλου του ήταν νορμάλ. Τα ρούχα μου στο εντωμεταξύ ήδη είχαν βγει, ενώ ο φίλος του πωλητή αφού φόρεσε ένα προφυλακτικό είχε πάρει ήδη θέση μάχης από πίσω μου. Δεν προέβαλα καμιά αντίσταση... και αυτός ο μαλάκας λες και πήρε το ο.κ. με τη μία σφηνώθηκε όλος μέσα μου. Άρχισε να με σφυροκοπά ασταμάτητα ενώ ταυτόχρονα ο πωλητής με μπούκωνε με το παλαμάρι του.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο ο φίλος του ήδη άδειαζε μέσα μου ενώ ο πωλητής αφού του χτύπησε θριαμβευτικά το χέρι, φόρεσε το προφυλακτικό του και ήρθε σε θέση μάχης από πίσω μου. Με έσκισε ο πούστης! Τον έβρισα (απ’ ότι θυμάμαι τον είπα καριόλη) και εκείνος μου ανταποκρίθηκε με ένα σκαμπίλι στα κωλομάγουλα.

Το γαμήσι που μου έκανε δεν λέγεται. Με έσκιζε για κανένα μισάωρο. Στα τέσσερα εγώ και εκείνος να έχει στην κυριολεξία οργώσει τον κώλο μου. Αφού τελείωσε και αυτός, με άφησαν να ντυθώ και μετά σαν να μην τρέχει τίποτα, μου είπε ο πωλητής:

-    «Στην διάθεσή σου τώρα. Διάλεξε το παντελόνι που θέλεις και ξεκουμπίσου!»

Όταν τελείωσα, στο ταμείο μου έδωσε το ίδιο νούμερο παντελόνι και σε άλλο ένα χρώμα.

-    «Το δωράκι σου» μου είπε. «Για να κρατήσεις ότι έγινε μεταξύ μας…»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")