Ο μπαμπάς μου και ο συμπέθερος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Λοιπόν, η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν μερικές μέρες και ήταν ότι καλύτερο μου συνέβη μέχρι τώρα. Με λένε Στέφανο, είμαι εικοσιοκτώ χρονών και μένω με τους γονείς μου. Ένα απόγευμα η μητέρα μου έπρεπε να φύγει στο χωριό καθώς αρρώστησε η γιαγιά μου. Έτσι έμεινα με τον πατέρα μου μόνος στο σπίτι.

Το πρωί ξύπνησα να πάω στη δουλειά ενώ ο μπαμπάς μου είχε ήδη ξυπνήσει και έπινε το καφεδάκι του. Πρέπει να σας πω ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Σωτήρης, 59 χρονών γεροδεμένος, περίπου 1.75 σφιχτό σώμα με μουστάκι και λίγη φαλάκρα.

Όταν πήγα στη δουλειά μετά από δυο-τρεις ώρες είδα ότι ξέχασα να πάρω κάτι σημαντικά έγγραφα και γύρισα σπίτι να τα πάρω. Μπαίνω μέσα στο σπίτι και πάω στο δωμάτιο μου να τα πάρω. Εκείνη την ώρα συνειδητοποιώ ότι ακούω κάτι παράξενους θορύβους από το σαλόνι. Πηγαίνω προσεκτικά και καθώς η πόρτα ήταν μισάνοιχτη, βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ένα dvd με gay τσόντα. Τα έχασα. Δεν πίστευα ότι ο πατέρας μου έβλεπε μια τέτοια ταινία.

Πήγα λίγο πιο πέρα να τον δω χωρίς να με δει αυτός και έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ο μπαμπάς μου καθόταν μαζί με τον συμπέθερο του στον καναπέ και τραβούσαν μαλακία ο ένας στον άλλον. Το σοκ που έπαθα ήταν μεγάλο. Έκατσα να τους βλέπω χωρίς να ξέρω τι να κάνω, ενώ είχα καυλώσει κι εγώ με το να τους βλέπω αλλά και με την τσόντα που έδειχνε κάτι πουτσαράδες πυροσβέστες να ξεσκίζουν έναν τρίτο. Πρέπει να σας πω ότι ο συμπέθερος είναι ο Νίκος πενηνταεπτά χρονών με μουστάκι και μούσι, και έχει και αυτός ωραίο σώμα σαν του μπαμπά μου.

Αποφάσισα να κρυφτώ πίσω από την πόρτα και να παίρνω μάτι. Είχα καυλώσει τόσο που έβγαλα έξω την πούτσα μου φόρεσα μια καπότα και άρχισα να τραβάω μαλακία. Ο μπαμπάς μου και ο συμπέθερος γυμνοί από πάνω που φαινόταν το τριχωτό τους στήθος και κατεβασμένα τα παντελόνια μέχρι τους αστραγάλους συνέχιζαν να αλληλο-μαλακίζονται και να αναστενάζουν. Ο μπαμπάς μου του τραβούσε μαλακία με το δεξί του χέρι και ο συμπέθερος με το αριστερό.

Φορούσαν και οι δύο καπότες, προφανώς για να μη λερώσουν όταν θα έχυναν. Ομολογώ ότι ο πούτσος του μπαμπά μου ήταν πιο μεγάλος από του συμπέθερου, κάπου 18-20 εκατοστά, ενώ η πούτσα του συμπέθερου που ήταν περίπου 15 εκατοστά ήταν πιο χοντρή. Μου άρεσαν και οι δύο και σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να με γαμήσουν και οι δύο αλλά δεν τόλμησα να μπω μέσα. Και οι δύο είχαν καυλώσει που οι πούτσες τους ήταν τέρμα σηκωμένες και σκληρές σαν ενός εικοσάχρονου. Μέσα στις καύλες τους και τους αναστεναγμούς λέει ο μπαμπάς μου:

-    «Ααααααααχχχχχ!!! Έλα συμπέθερε, παίξτον μου δυνατά καυλιάρη. Δες τι πούτσο έχω!»

-    «Αααααααχχχχ! Ναι! Έχεις πολύ μεγάλο καυλί Σωτήρη! Μπορώ να σου τον παίζω και με τα δύο χέρια».

-    «Κι εσύ δεν πας πίσω. Γέμισε η χούφτα μου με τόση χοντρή πούτσα που έχεις!»

Με το ένα τους χέρι αλληλο-μαλακίζονταν και με το άλλο πότε χάιδευαν ο ένας τα αρχίδια του άλλου ή το τριχωτό στήθος. Οι αναστεναγμοί δεν έλεγαν να σταματήσουν και ούτε τα καυλόλογα. Ο συμπέθερος έλεγε στον μπαμπά μου:

-    «Τράβηξέ μου μαλακία! Κάνε με να χύσω. Μου αρέσει να μου τον παίζεις. Ωωωωχχχχ. Ναι! Καύλα!!!»

-    «Μμμμμμμ! Ναι! Πόσο καυλώνω μ’ αυτό που κάνουμε. Παίξτον μου πιο δυνατά».

-    «Σου αρέσει ο πούτσος μου Σωτήρη;»

-    «Ναι, Νίκο. Είναι τόσο χοντρός!»

Μετά από λίγο σηκώθηκαν πάνω επειδή πιάστηκαν και άρχιζαν να τον παίζουν όρθιοι. Τότε είδα καλά και τα αρχίδια τους. Είχαν και οι δυο τους τριχωτές πουτσάρες και τριχωτά αρχίδια. Εγώ δεν άντεξα και έχυσα. Αυτοί τραβούσαν μαλακία ο ένας στον άλλον με το δεξί τους χέρι και με το άλλο αλληλο-χάιδευαν τα αρχίδια τους.

Ο συμπέθερος του είπε ότι θα ήθελε χύσουν ο ένας πάνω στις πουτσότριχες του άλλου. Ο Μπαμπάς μου του είπε:

-    «Ναι. Και εγώ το θέλω».

Οι αναστεναγμοί του μπαμπά μου έγιναν πιο έντονοι, σημάδι ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Βγάζει γρήγορα την καπότα και βάζει τον πρησμένο πουτσοκέφαλο του στις τρίχες του συμπέθερου πάνω από τον πούτσο του.

-    «Ααααχ! Ναι! Νίκο, χύνω, χύνωωωωω!»

-    «Χύσε πάνω μου ψωλαρά!»

Τότε ο μπαμπάς μου πετάει τα χύσια του πάνω στον συμπέθερο του και τον γέμισε όχι μόνο τις πουτσότριχες με χύσια αλλά και τον πούτσο του και την κοιλιά του. Ήρθε η ώρα να χύσει και ο καύλας ο συμπέθερος. Ξάπλωσε στον καναπέ, άνοιξε ελαφρώς τα πόδια του και ο πατέρας μου έπιασε την χοντρή του πούτσα και του τον έπαιζε πάνω κάτω, ενώ με το άλλο του χέρι του χάιδευε τα τριχωτά του αρχίδια.

-    «Σου αρέσει Νίκο;»

-    «Ναι! Συνέχισε. Σε λίγο χύνω», έλεγε αυτός.

-    «Χύνω! Αααααχχχχχ! Ναι!»

Τότε σηκώνεται γρήγορα βγάζει την καπότα και ρίχνει τα χύσια του πάνω στις πουτσότριχες του. Έμειναν στον καναπέ για να ξεκουραστούν και εγώ για να μην με καταλάβουν κρύφτηκα στο δωμάτιο μου. Μετά σηκώθηκαν πήγαν στην τουαλέτα, προφανώς για να πετάξουν τις καπότες και να πλυθούν. Εγώ άνοιξα κρυφά την πόρτα και έφυγα.

Σε όλο το δρόμο σκεφτόμουν ότι κακώς που δεν μπήκα και εγώ στο "χορό". Δε θα περιμένω όμως την επόμενη φορά. Κάποια μέρα θα τους ζητήσω να το κάνουμε και οι τρεις μαζί ή μόνο οι δύο, αφού ξέρω πλέον ότι τους αρέσει να το κάνουν αυτό. Και ποιος ξέρει! Το πράγμα μπορεί να προχωρήσει και να αρχίσουμε τα τσιμπούκια…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")