Η αρχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όταν ήρθε να με επισκεφτεί ο ξάδερφος μου, κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε…

Είχα κατεβάσει κάποιες τσόντες με τρανς στον υπολογιστή μου, αλλά είχα κάνει το λάθος να αφήσω το φάκελο ανοιχτό με εμφανή όλα τα ονόματα των βίντεο. Έτσι όταν επέστρεψα με το αναψυκτικό που μου είχε ζητήσει τον βρήκα μπροστά στον υπολογιστή μου να βλέπει ήδη το πρώτο βίντεο.

-    «Τι είναι αυτά ξάδερφε;» με ρώτησε πριν προλάβω καν να σαστίσω.

Κάθισα στο κρεβάτι μου γεμάτος από ντροπή. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου.

-    «Σου αρέσουν τα αγοράκια ξάδερφε;» με ρώτησε. «Έχεις παίξει ποτέ μαζί τους;»

-    «Όχι» του απάντησα. «Ποτέ. Μόνο σε παρακαλώ μην πεις σε κανέναν τίποτα για τα βίντεο».

-    «Καλά, αυτό θα το δούμε. Για πες τώρα. Δεν έχεις κάνει τίποτα; Ούτε πούτσο δεν έχεις δει;»

-    «Τίποτα σου λέω..»

Δεν πρόλαβα να τελειώσω τη φράση μου και τον είδα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ένα κάγκελο κοντά στους είκοσι πόντους πετάχτηκε έξω. Πήρε το χέρι μου και το οδήγησε στο πούτσο του.

Άρχισα να το παίζω ελαφρά. Έτρεμα από καύλα αλλά ντρεπόμουν ακόμα να κάνω την επόμενη κίνηση. Ευτυχώς πήρε τη πρωτοβουλία εκείνος

-    «Έλα boy, δικός σου!»

Άρχισα να τον παίζω χαλαρά. Ξάπλωσα προς το μέρος πλησιάζοντας το στόμα μου και ξεκίνησα να του φιλάω το κορμό. Με άρπαξε από τα μαλλιά.

-    «Άνοιξε το στόμα σου», με πρόσταξε.

Πριν προλάβω να ανταποκριθώ, μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα κάτω. Ο πούτσος του, μόλις που πρόλαβε να χωθεί από τον μισανοιγμένο μου στόμα. Καρφώθηκε στον ουρανίσκο μου. Προσπάθησα να ανταποκριθώ, αλλά τόσο το μέγεθος όσο και η θέση δεν με βόλευε. Τον έβγαλα για λίγο έξω, άνοιξα όσο πιο πολύ μπορούσα το στόμα μου και αργά-αργά τον έχωνα όσο πιο μέσα μπορούσα.

Λιγότερο από τη μέση είχε τερματίσει. Η γλώσσα μου τυλιγόταν γύρω από το κορμό, ενώ τα μάγουλα κάθε φορά που ανέπνεα από το στόμα εφάπτονταν του πούτσου του. Συνέχισα να του τον ρουφάω, προσπαθώντας να τον βάλω ακόμα βαθύτερα, μέσα μου. Ένιωσα το χέρι του να γλιστρά κάτω από το μποξεράκι μου. Το δάκτυλό του ακουμπούσε ήδη την τρύπα μου. Με μια βίαιη κίνηση τη παραβίασε.

Έκανα να σηκωθώ αλλά πριν προλάβω να τον βάλω έξω από το στόμα μου, με το άλλο του χέρι του, μου έσπρωχνε το κεφάλι κάτω. Ανέπνεα με δυσκολία, την ίδια ώρα που τα δάχτυλα είχαν γίνει πια δυο. Προσπάθησα να του κάνω σήμα με τα χέρια, σηκώνοντας το κεφάλι μου προς τα πάνω, αλλά όσο το επιχειρούσα αυτό, τόσο εκείνος, πίεζε το κεφάλι μου προς τα κάτω τα πρώτα υγρά είχαν αρχίσει να βγαίνουν και ανακατεμένα με τα σάλια μου κύλαγαν στο κορμό του πούτσου. Με τράβηξε από τα μαλλιά, έχοντας βγάλει και τα δάχτυλα του από την τρύπα μου.

-    «Πονάς, πουστράκι; Γονάτισε και άνοιξε το στόμα σου!» με πρόσταξε.

Έπεσα στα γόνατα, αλλά δεν είχα προλάβει να ανοίξω το στόμα μου Με έπιασε από το μάγουλα και πιέζοντας τα με ανάγκασε να το ανοίξω. Με άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε με βία να μου γαμάει το στόμα. Ο πούτσος του καρφωνόταν με ορμή στον ουρανίσκο μου κάθε φορά που με τραβούσε από τα μαλλιά. Νόμιζα ότι θα πνιγώ.

Σε μια ενστικτώδη κίνηση το έκλεισα για ελάχιστα δευτερόλεπτα ικανά όμως να νιώσω μια σφαλιάρα στο πρόσωπο μου. Αρπάζοντας με, πάλι από τα μαλλιά μου είπε:

-    «Ρε καταλαβαίνεις τι λέμε;» Άνοιξα το στόμα μου. «Κάτσε να το λιπάνω λίγο..»

Έφτυσε τον πούτσο του, ο οποίος είχε ήδη αρκετά από τα δικά μου σάλια πάνω του. Το δεύτερο φτύσιμο ήταν προς το πρόσωπο μου. Άρχισε να με τραβάει πάλι από τα μαλλιά μέχρι που με άφησε να αναλάβω εγώ πλήρη δράση. Αλλά να τον βάλω όλο μέσα μου, την πρώτη φορά ήταν αδύνατο.

Του γράπωσα τα αρχίδια και μετά άρχισα να του τα δαγκώνω ελαφρά, στη αρχή το ένα και μετά και τα δύο μαζί. Η γλώσσα μου κινιόταν προς τα πάνω μέχρι που συνάντησε πάλι το κεφάλι του πούτσου του. Δευτερόλεπτα αργότερα με τράβηξε έξω από τα μαλλιά φέρνοντας με σε απόσταση βολής.. Είχα καταλάβει ότι ήρθε το τέλος…

Έκλεισα τα μάτια μου και το στόμα μου. Τα χύσια του εκτοξεύτηκαν στο πρόσωπο μου, σε όλη την επιφάνεια του. Πήρε την πούτσα του και την έτριψε στα χείλη μου. Σηκώθηκε όρθιος και με έσπρωξε προς το πάτωμα. Δεν έκανα να σηκωθώ, σαν να περίμενα προσταγή του.
Μου έριξε μια πετσέτα από το μπάνιο.

-    «Σκουπίσου boy. Σε θέλω καθαρή για τη συνέχεια….»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")