Ο Πακιστανός βοηθός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 34 ετών, ψηλός, καστανόξανθος με καλό κορμί και γενικά καλή εμφάνιση και είμαι στο επάγγελμα μπογιατζής.

Ένα βραδάκι δέχτηκα από ένα κύριο ένα τηλέφωνο να πάω να του βάψω το εξοχικό κάνα δυο ώρες έξω από την Αθήνα. Δώσαμε ραντεβού και πήγα και είδα το σπίτι και τα βρήκαμε στην τιμή αλλά του εξήγησα ότι θα μπορούσα το Σαββατοκύριακο των εκλογών. Δέχτηκε και μου είπε ότι όμως αυτός θα λείπει στην επαρχία και αν μπορούσα να ερχόμουν μόνος. Μου έδωσε τα κλειδιά και χρήματα για τα υλικά και συμφωνήσαμε.

Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν, έψαχνα για κανένα βοηθό μιας και ο δικός μου θα έλειπε κι αυτός για το χωριό του. Πήγα στο καφενείο της γειτονιάς και ένας φίλος μου έδωσε το τηλέφωνο ενός Πακιστανού που ήξερε και την δουλειά. Έτσι τον πήρα τηλέφωνο και δώσαμε ραντεβού στο καφενείο. Ήρθε μετά από μια ώρα. Ήταν ένας άντρας γύρω στα 48, αρκετά μαύρος, κοντός, με μπόλικα κιλά, αλλά φαινόταν καλό παιδί. Γνωριστήκαμε του είπα πόσα θα του δώσω και συμφώνησε. Φεύγοντας του είπα να έπαιρνε ρούχα μαζί του γιατί θα μέναμε εκεί το βράδυ για να τελειώναμε την δουλειά και θα του έδινα κάτι παραπάνω και μου είπε οκ και δώσαμε ραντεβού για το πρωί.

Έτσι την άλλη μέρα πρωί - πρωί φύγαμε για το εξοχικό. Αρχίσαμε από νωρίς την δουλειά χωρίς ανάσα. Ήταν πολύ καλός μάστορας και γρήγορος, δεν το περίμενα. Δουλεύαμε μέχρι αργά το βράδυ με τα φώτα. Είχαμε τελειώσει όλο το σπίτι εκτός από ένα δωμάτιο που του είπα να το κάνουμε την άλλη μέρα να έχουμε κάπου να κοιμηθούμε μιας και μύριζε όλο το σπίτι μπογιές και αφήσαμε ένα μικρό δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι.

Όταν τελειώσαμε τα υπόλοιπα, του είπα ότι έχω φέρει από την Αθήνα πετσέτες να κάνουμε και μπάνιο. Μπήκα πρώτα εγώ, έκανα ένα μπανάκι, φόρεσα τα ρούχα μου τα καθαρά και του είπα να μπει κι αυτός να κάνει ένα μπάνιο και μετά να πάμε έξω σε κανένα ταβερνάκι για φαγητό. Μπήκε στα γρήγορα και βγαίνει έτοιμος, ντυμένος για έξοδο.

Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι της περιοχής και καθίσαμε. Παραγγείλαμε να φάμε και αρχίσαμε να πίνουμε μπίρες. Πιάσαμε την κουβέντα για το Πακιστάν και την ζωή εκεί αν έχει οικογένεια και πολλά άλλα. Είχαμε κατεβάσει αρκετά μπουκάλια μπίρα ώσπου στο τέλος αρχίσαμε να ζαλιζόμαστε και οι δυο. Κάποια στιγμή μου λέει να φύγουμε. Παίρνω καμιά δεκαριά μπίρες σε μια τσάντα ακόμα, πληρώνω και πάμε στο αυτοκίνητο να γυρίσουμε σπίτι. Κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο τον ρωτάω:

-    «Από σεξ πως τα πας;»

Αρχίζει και γελάει… και μου λέει:

-    «Πάει στα μπουρδέλα αλλά πολλά δεν τον βάζουν μέσα επειδή είναι ξένος…»

Γελώντας του κάνω με μια χειρονομία: «αλλιώς, τάκα – τάκα!» και γελάει δυνατά κοκκινίζοντας. Φτάσαμε στο σπίτι, καθίσαμε στον καναπέ και αρχίσαμε να πίνουμε τις μπίρες. Αυτός είχε ζαλιστεί πολύ και του είπα να πάει να κάνει ένα μπάνιο με χλιαρό νερό και να πάμε να ξαπλώσουμε. Έτσι και έκανε ενώ εγώ πήγα να ψάξω να βρω κάτι να σκεπαστούμε. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και ανοίγοντας την ντουλάπα βρήκα μια κουβέρτα και πήγα στο δωμάτιο. Δεν είχε βγει ακόμα από το μπάνιο και άρχισα να ανησυχώ. Πάω προς το μπάνιο και χωρίς να του φωνάξω ανοίγω την πόρτα και τον βλέπω. Σκουπιζόταν και ήταν ολόγυμνος μπροστά μου. Χωρίς να τα χάσει μου λέει:

-    «Θέλεις να κάνεις μπάνιο κι εσύ;»

-    «Ναι!», του λέω και ταυτόχρονα του κάνω πλάκα. «Άντε, γιατί αργείς;»

Και με το χέρι μου του κάνω την κίνηση της μαλακίας και γελάει και μου λέει:

-    «Οκι, Οκι!»

Βγαίνει και πάει στο δωμάτιο και μπαίνω για ένα μπανάκι. Κάποια στιγμή φοράω ένα μποξεράκι και πάω στο δωμάτιο και μου λέει:

-    «Πού να κοιμηθεί εγώ; Κάτω;»

-    «Όχι ρε Αλί. Εδώ μαζί, δεν πειράζει. Άντρες είμαστε…», του απαντάω.

Είμαι με το μποξεράκι κι αυτός με ένα σώβρακο άσπρο και μπαίνω εγώ από την μεριά του τοίχου κι αυτός από έξω και όπως ήταν ξαπλωμένος μου λέει:

-    «Κεφάλι εμένα γυρίζει από μπίρα γύρω - γύρω…»

Αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω και του λέω καληνύχτα και του γυρίζω την πλάτη δεν με κολλούσε ο ύπνος. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος μου και τα όργανα του ακουμπάνε στον κώλο μου. Προσπαθώ να κάνω πιο εκεί αλλά είμαι στον τοίχο και βάζω με το μυαλό μου διάφορα. Ξαφνικά σηκώνομαι και κάνω ότι πάω στην τουαλέτα και κάθομαι στον καναπέ να κάνω ένα τσιγάρο.

Στο μυαλό μου ήρθε μια φάση που είχα κάνει πριν ένα χρόνο με ένα πιτσιρικά που ο ένας τον είχε παίξει στον άλλο και αμέσως άρχισα να καυλώνω και έλεγα: «Λες ο Αλί να γουστάρει τέτοια παιχνίδια;» και έσβησα το τσιγάρο και πήγα και ξάπλωσα.

Γυρίζω πάλι προς το τοίχο και περιμένω να δω τι θα κάνει. Δεν κάνει καμία κίνηση και κολλάω την πατούσα μου στις δικές του. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ανάψει και με το χέρι μου αγγίζω τον πούτσο μου και με αργές κινήσεις προσπαθώ να κολλήσω πάνω του. Κατεβάζω σιγά - σιγά το μποξεράκι λίγο κάτω και πάω τον κώλο μου προς το μέρος του και όπως είναι ανάσκελα, ακουμπάω τον κώλο μου στο αριστερό του μπούτι. Το αφήνω για λίγο εκεί και λέω από μέσα μου! «Θα κολλήσω στον τοίχο και αν δεν κάνει κίνηση να έρθει κοντά μου, θα πάω τουαλέτα να τον παίξω».

Δεν βλέπω φως και είμαι έτοιμος να σηκωθώ. Ξαφνικά γυρίζει προς το μέρος μου, κολλάει πάνω μου και το καυλί του είναι πάνω στο γυμνό μου κώλο. Τον αφήνω να δω αν είναι ξύπνιος. Δεν κάνει τίποτα και σπρώχνω το κορμί μου προς το μέρος του. Σπάω λίγο την μέση μου και του δίνω όλο τον κώλο μου και κάνω απαλές κινήσεις και κάνω ότι κοιμάμαι. Ξαφνικά βάζει το χέρι του από μέσα από τα σκεπάσματα και κάνει ότι ξύνει το πόδι του και το χέρι του ακουμπάει την γυμνή μου γάμπα.

Ξαφνιασμένος καταλαβαίνει ότι μου έχει κατέβει το μποξεράκι. Ξεκολλάει για λίγο και γυρίζει ανάσκελα, κάθεται για λίγο έτσι και ξαφνικά κατεβάζει το αριστερό του χέρι και το αφήνει στάσιμο ακουμπώντας το κώλο μου για να σιγουρευτεί ότι είμαι γυμνός.

Ξαφνικά γυρίζει προς τα εμένα. Με ακουμπάει και ξαφνικά νιώθω ότι το καυλί του είναι έξω από το σώβρακο και μου το κολλάει πάνω στα κωλομέρια μου. Κάνω ότι κοιμάμαι και με κινήσεις κολλάει με πιο πολλή δύναμη πάνω μου. Ξεκολλάει και βγάζει τελείως το σώβρακο και με το χέρι του χαϊδεύει τα κωλομέρια μου. Το δάχτυλο του έρχεται γύρω - γύρω από την τρύπα μου και αρχίζει να μου την τρίβει απαλά. Έχω ανάψει και κουνώντας τον κώλο μου απαλά βγάζω σιγανά βογκητά…

-    «Μμμμμμμμμμμ…»

Αρχίζει να με φιλάει στην πλάτη του δίνω όλο τον κώλο μου και ανοίγω τα πόδια μου και του λέω:

-    «Τι έγινε Αλί; Τι μου κάνεις; Δεν είναι σωστό…»

Νιώθω σαν πουτάνα αλλά δεν θέλω με τίποτα να σταματήσει και αμέσως μου λέει:

-    «Εγώ θέλει εσένα πολύ να χαϊδεύει το κορμί σου…»

Αμέσως βγάζω το μποξεράκι μου τελείως, ανοίγω τα πόδια διάπλατα και κάθομαι ανάσκελα. Αυτός είναι από πάνω μου και μου φιλάει τον λαιμό και με το χέρι του σαλιωμένο μου τρίβει την κωλοτρυπίδα. Εγώ με το δεξί μου χέρι του πιάνω τον πούτσο. Είναι πέτρα, όχι πολύ μεγάλος αλλά καλός.

-    «Να βάλει λίγο δάχτυλο μέσα;», μου λέει.

-    Λίγο όμως γιατί δεν το έχω ξανακάνει…», του λέω.

Σπρώχνει σιγά - σιγά το δάχτυλο μέσα. Τρελαίνομαι από καύλα και του σφίγγω τον πούτσο με δύναμη. Ξαπλώνει ανάσκελα και μου λέει:

-    «Θέλεις πάρει λίγο μέσα στο στόμα πούτσα μου;»

Αμέσως, χωρίς να το σκεφτώ, αρχίζω να τον γλείφω και ταυτόχρονα να του τρίβω τα αρχίδια. Η γεύση είναι τέλεια και προσπαθώ να το κάνω όσο μπορώ καλύτερα. Γυρίζω το κεφάλι μου ρυθμικά πάνω στο κεφαλάκι του πούτσου του και βγάζει αναστεναγμούς:

-    «Μμμμμμμμμ…»

Δεν μπορώ να το πιστέψω το τι κάνω αλλά είναι τέλεια. Μου σπρώχνει το κεφάλι πάνω στον πούτσο του και με αναγκάζει να τον πάρω όλο μέσα. Πνίγομαι και έχω γεμίσει το καυλί του όλο σάλια αλλά μου αρέσει πολύ. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Κάτσε έτσι…»

Με βάζει και κάθομαι ανάσκελα, μου ανοίγει τα πόδια, βάζει στη μέση μου ένα μαξιλάρι για να σηκωθεί ο κώλος μου ψηλά, κάθεται στα γόνατα και μου λέει:

-    «Θέλει να γαμήσω τώρα…», και μου γεμίζει την κωλοτρυπίδα με σάλια.

Σπρώχνει ένα δάχτυλο μέσα. Έχει ανοίξει η τρύπα μου κάμποσο και φέρνει κοντά τον πούτσο του. Κάνει κυκλικές κινήσεις πάνω στην τρύπα μου και τον κεντράρει. Προσπαθεί να μπει…

-    «Ααααααααααα!!!», φωνάζω. πονάω πολύ και του λέω: «Οχι Αλη ποναει!»

Σταματάει και μου λέει!

-    «Καλά, άστο. Άλλη φορά…»

Πιάνει το καυλί του, φτύνει πάνω στην τρύπα μου και αρχίζει και μου κάνει πινέλο. Τρελαίνομαι! Το πουτσοκέφαλο του περνάει πάνω από την τρύπα μου και με τρελαίνει.

-    «Εσύ έχει πολύ καλό κώλο και ωραία τρύπα!», μου λέει και εξακολουθεί να τον παίζει πάνω στην τρύπα μου.

Αρχίζω και παίζω τον πούτσο μου όσο αυτός μου κάνει πινέλο και ξαφνικά αρχίζω να χύνω και γεμίζω την κοιλιά μου με χύσια ενώ αυτός εκεί… να τρίβει το καυλί του στον κώλο μου.

-    «Έχυσες!», μου λέει.

-    «Εσύ πώς θέλεις να χύσεις;», τον ρωτάω.

-    «Εγώ θέλω πάνω στον κώλο σου…»

Με γυρνάει στα τέσσερα και αρχίζει και τρίβεται πάνω μου. Ξαφνικά νιώθω τα ζεστά του χύσια να κυλάνε στα κωλομέρια μου και να στάζουν στο κρεβάτι. Σηκωνόμαστε και οι δυο και πάμε στο μπάνιο. Κάνουμε μπάνιο μαζί, πλενόμαστε και ξαπλώνουμε για ύπνο. Όλη νύχτα με είχε αγκαλιά. Το πρωί τελειώσαμε το βάψιμο, κάναμε μπάνιο και του έκανα άλλο ένα τσιμπούκι και γυρίσαμε στην Αθήνα.

Μου υποσχέθηκε ότι θα έμενε μεταξύ μας. Αλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε όταν έχουμε χρόνο θα βρισκόμασταν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αλλά μου άρεσε πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")