Δικηγόροι στα τέσσερα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Με λένε Χρήστο, είμαι δικηγόρος και είχα μέχρι πριν τρεις μήνες μια straight σεξουαλική ζωή. Πάντα μου περνούσε από το μυαλό να πειραματιστώ με άτομο του ιδίου φύλου αλλά δεν έκανα τίποτε μέχρι που απρόσμενα έκατσε τον περασμένο Μάιο...

Για όλα φταίει ο συνάδελφός μου ο Κυριάκος, που με κάλεσε ένα βράδυ κατά τις εννέα η ώρα στο γραφείο του για να τον βοηθήσω σε μια υπόθεση. Ο Κυριάκος είναι ένα πολύ γυμνασμένο παιδί, με μανία στην αποτρίχωση και μου είχε περάσει αρκετές φορές από το μυαλό ότι έχει ορέξεις για άτομα ιδίου φύλου. Το γραφείο του είναι ευρύχωρο και αρκετά μεγάλο και το χει διαμορφώσει το μισό για να μένει, σαν σπίτι και το άλλο μισό σα γραφείο.

Φτάνοντας στο γραφείο, και ανοίγοντας την πόρτα, αντικρίζω τον Κυριάκο να συνομιλεί με έναν κύριο, τον Πέτρο: αρχιτέκτονας γύρω στα σαρανταπέντε, γκριζομάλλης, με επώνυμα ρούχα. Είχε αρκετό καιρό κάποιος να μου κάνει το κλικαι και αυτός μου το έκανε. Πιάσαμε την κουβέντα για την υπόθεση και υπήρχε γενικά μια χαλαρότητα στην ατμόσφαιρα. Παρατηρούσα πόσο καυλωτικά ωραίος ήταν ο Πέτρος και τρελαινόμουν. Τον έγδυνα στην κυριολεξία με τα μάτια μου αλλά δεν μπορούσα να ελπίζω σε κάτι παραπάνω.

Ώσπου μου τελείωσαν τα τσιγάρα και πετάχτηκα στο περίπτερο να πάρω. Γυρνώντας πίσω, είδα την πόρτα μισάνοιχτη, και μπήκα απευθείας. Άκουσα ξαφνικά κάτι μικρές κραυγούλες ηδονής. Κοίταξα δειλά - δειλά από την μισάνοιχτη πόρτα του γραφείου κι αυτό που είδα ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Ο Πέτρος τα είχε πετάξει όλα τον είχε βγάλει έξω και του έπαιρνε πίπα ο Κυριάκος, ο οποίος φορούσε μόνο το σλιπάκι του.

Περιττό να πω ότι άρχισα σιγά - σιγά να μουσκεύω στην κάτω περιοχή. ο πούτσος μου πονούσε, είχε βγει ήδη από το μποξεράκι και κόντευε να βγει κι απ’ το παντελόνι. Ενστικτωδώς τον έβγαλα κι εγώ κι άρχισα να τον παίζω, βλέποντας μπροστά μου αυτή την εικόνα. Ένα λεπτό αργότερα, ακούω ξαφνικά τον Πέτρο να λέει:

-    «Θα μας κάνεις επιτέλους παρέα ή θα κάθεσαι να τον παίζεις μόνος σου;»

Για πότε είχα στο στόμα μου το μεγάλο πούτσο του Πέτρου, και για πότε άρχισα τα γλωσσόφιλα με τον Κυριάκο ούτε που το κατάλαβα. Λίγο αργότερα, ο Πέτρος μας έβαλε να κάτσουμε στα τέσσερα και τους δυο στον καναπέ του γραφείου, και ηδονικά έγλειφε τις τρυπούλες μας, βάζοντας και λίγη βαζελίνη. Μετά άρχισε να μας τον χώνει εναλλάξ. Ομολογώ πόνεσα στην αρχή (ήταν και πρώτη φορά) αλλά ήταν τόση η ηδονή που έχυσα περίπου σε δυο λεπτά..

Μετά άρχισαν τα υπονοούμενα: «Έτσι γαμιέται η δικαιοσύνη», έλεγε ο Πέτρος και «βρήκατε μουνάκια τη θεία δίκη σας» και «πως σας γαμάει ο εισαγγελέας σας».. Μπορεί να ακούγονται αστεία αλλά εκείνη την ώρα λιώναμε κι οι δυο από ηδονή.

Μετά αγωνιζόμασταν για το ποιος θα πρωτογλείψει τα χύσια του αρχιτέκτονα και είκοσι λεπτά αργότερα η παράσταση έλαβε τέλος. Το δυσάρεστο ήταν ότι δεν ξαναείδα τον Πέτρο του πουτσαρά αρχιτέκτονα αλλά το καλό είναι ότι βρίσκω προφάσεις στην κοπελιά να βγαίνω με τον Κυριάκο (που τον ξέρει) και πηδιόμαστε τα δυο μας αρκετά συχνά. Περνάμε καλά εμείς οι δικηγόροι λοιπόν (είμαι τελείως καυλωμένος από εκείνη την ημέρα του Μαΐου ακόμη και τώρα που γράφω την ιστορία. Α ρε Πέτρο..

Καλό βράδυ!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")