Με τον ξάδελφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας παιδιά. Θα σας διηγηθώ την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία με άντρα και συγκεκριμένα με τον ξάδερφο μου.

Κάθε καλοκαίρι σχεδόν πήγαινα στο χωριό μου όπου εκεί μαζευόταν όλο το σόι και ερχόταν και ο ξάδερφος μου από την Αγγλία με τους γονείς του. Τότε αυτός ήταν εικοσιπέντε κι εγώ δεκαοκτώ. Κάθε βράδυ κοιμόμασταν σε ένα από τα δωμάτια μόνοι μας. Εκεί ένα βράδυ βλέπαμε ένα κανάλι που είχε τσόντα και ρωτούσα συνέχεια τον ξάδερφο μου πως γίνεται αυτό και πως το κάνουν και τέτοια.

Τότε μου έλεγε ιστορίες του που γαμούσε μια κοπέλα και πως το έκαναν. Εγώ ασυναίσθητα του είπα να μου δείξει το καυλί του να το δω από περιέργεια και να το συγκρίνω με το δικό μου. Τότε τον έβγαλε έξω και τον έπαιζε για να μου δείξει πως είναι. Δεν ήταν καυλωμένος αλλά τον είχε μεγάλο.

Μετά από κάποια βράδια βλέπαμε πάλι τσόντα κι εγώ μέσα στην καύλα μου του είπα αν θέλει να την παίξουμε ο ένας στον άλλον. Φοβήθηκα μήπως με βρίσει αλλά έγινε το αντίθετο, ευτυχώς. Μου είπε εντάξει και μου τον έβγαλε και τον έπαιζε. Εγώ είχα ζαλιστεί και μόλις μου ήρθαν οι σταγονίτσες, σταμάτησε και ξεκίνησα εγώ.

Όταν έχυσε γέμισε το χέρι μου σπέρμα και μου είπε αν θέλω να το πιω. Το έκανα αλλά δεν μου πολυάρεσε η γεύση. Από εκείνο το βράδυ και για τρία ακόμα βράδια κάναμε το ίδιο πράγμα. Ακολούθησαν κι άλλα πράγματα όταν ξαναήρθε.

Μετά από έναν χρόνο είχε έρθει στην πόλη που μένω να μας επισκεφτεί και μετά να πάει στο χωριό.

Όταν ήρθε τον υποδεχτήκαμε και την άλλη μέρα βγήκα μαζί του για καφέ. Συζητήσαμε λίγο αυτά που είχαν γίνει πέρσι κι εγώ άρχισα να καυλώνω. Εκείνο το απόγευμα οι δικοί μου θα πήγαιναν σε κάτι συγγενείς για επίσκεψη και έτσι μείναμε μόνοι στο σπίτι.

Εγώ κάθισα στον υπολογιστή και έβαλα κάτι τσόντες να δούμε και είπαμε να κάνουμε ότι κάναμε και πέρσι. Έτσι λοιπόν τις βγάλαμε και οι δύο έξω και έπαιζε ο ένας το καυλί του άλλου. Σε κάποια φάση σταματήσαμε και έψαξα γκέι τσόντες να δούμε. Πάτησα το κλικ και είδαμε έναν νεαρό να κάνει πίπα στον άλλον. Τότε λέω στον ξάδερφο μου:

-    «Θέλεις να κάνουμε κι εμείς ότι κάνουν κι αυτοί εδώ;»

-    «Πήγαινε στο κρεβάτι…», μου λέει.

Πάω κι εγώ και ξαπλώνω. Έρχεται, πιάνει το καυλί μου και το βάζει στο στόμα του. Δεν είχε ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο και με τα δόντια του με έγδερνε λίγο. Να πω εδώ ότι ο ξάδερφος δεν είναι και πολύ εμφανίσιμος αλλά με αυτόν έτυχε να τα κάνω αυτά.

Τέλος πάντων, όταν σταμάτησε πριν χύσω, ξάπλωσε αυτός και μου είπε να κάνω ότι έκανε κι αυτός πριν. Εγώ χωρίς να σκέφτομαι τι κάνω, το έβαλα στο στόμα μου και ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου.

Το καυλί του ήταν μαλακό και όχι πολύ μεγάλο αλλά η γεύση του ήταν ωραία. Μετά του ζήτησα αν ήθελε να τον γαμήσω. Μου είπε «ναι» αλλά εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου να με ρωτήσει αν ήθελα κάτι από έξω γιατί ερχόντουσαν.

-    «Κρίμα…» του είπα και πήγαμε στην τουαλέτα.

Εκεί του τον έπαιξα μέχρι να χύσει και έκανε κι αυτός το ίδιο. Ακόμα και σήμερα όταν το σκέφτομαι καυλώνω. Δεν ξανακάναμε τίποτα από τότε και δεν έχω επιχειρήσει να κάνω κάτι με άντρα.

Αν σας άρεσε ή θέλετε να με ρωτήσετε κάτι, περιμένω τα σχόλια σας…