Εγώ με δυο ξαδέρφους (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η συνέχεια....
Και είχα μείνει που σηκώνω τον Κώστα…

Είμαστε και οι δύο όρθιοι πιάνω τα καυλιά μας και είχα αρχίσει να τα τρίβω μεταξύ τους. Ήταν ωραία! Συνέχισα με τον Δημήτρη.

Έγινε κάνα δυο φορές αυτό αλλά είχα πάρει φόρα, ήθελα κι άλλα.

Μετά τους έψησα να τρίβω το καυλί μου στο τέλειο κωλαράκι τους ανάμεσα στα κωλομέρια και με σειρά αυτοί στο δικό μου. Ήταν φανταστικά από όσο θυμάμαι.

Μετά από κει έγινε η καλή αρχή και αρχίσαμε να δοκιμάζουμε πίπες να γαμιόμαστε σε διάφορες στάσεις… τα πάντα.

Μετά δεν κρατιόμασταν. Όποτε βρισκόμαστε θέλαμε να γαμηθούμε. Γυρνούσε η θεία αλλά δεν σταματούσαμε, θέλαμε κι άλλο.

Περιμέναμε να κοιμηθεί για να συνεχίσουμε ή και όχι, το σπίτι ήταν μεγάλο.

Καθόταν ο ένας στην πόρτα και φυλούσε τσίλιες άμα ερχόταν η θεία στο δωμάτιο, όσο εγώ με τον άλλον βγάζαμε τα μάτια μας και ο "τσιλιαδόρος" κοιτούσε και μαλακιζόταν ώσπου να τελείωνα με τον έναν και να ερχόταν η σειρά του.

Αλλά ήταν και πολλές φορές που ούτε αυτό μπορούσαμε να κάνουμε και έτσι φεύγαμε και πηγαίναμε μια υποτιθέμενη βόλτα, αλλά όχι πολύ μακριά.

Πηγαίναμε μέσα στην οικοδομή, μέσα στα ρολόγια της οικοδομής ή στα σκαλιά ενδιάμεσα σε ορόφους, και κάναμε τα όργια μας.

Τους έπαιρνα στα όρθια και άμα ήμασταν και οι τρεις μαζί, ή κάναμε το "τρενάκι" ή έβαζα τον έναν να μου γλύφει τα αρχίδια και τον κώλο την ώρα που τον κάρφωνα στον αδερφό του.

Γενικά το κάναμε παντού όπου βρίσκαμε. Μια φορά είχα βάλει τον Κώστα να μου πάρει πίπα στο μπαλκόνι.

Είχαμε κάνει και διακοπές μαζί δυο-τρία καλοκαίρια όταν πηγαίναμε στην παραλία με τους γονείς τους, τους έπαιρνα και καλά για βόλτα και πηγαίναμε μέσα σε μικρά δασάκια και τους ξεκώλιαζα άνετα έχοντας και θέα.

Γαμούσα τον έναν και τσιμπούκωνα τον άλλον, ή με γαμούσε ο ένας και πίπωνα τρελά τον άλλον.

Εκείνη την περίοδο άρχιζα να βλέπω και ερωτικά την μάνα τους λόγω καλοκαιριού μαγιό κλπ.

Είχα πετύχει την μάνα τους αρκετές φορές χωρίς μαγιό. Η φαντασία οργίαζε και έβγαινε στα ξαδέρφια. Σκεφτόμουν την μάνα τους και γαμούσα αυτούς, ήταν τέλειο!

Ζούσα ένα μικρό ανώμαλο όνειρο…

Βέβαια συνεχίστηκε αρκετά χρόνια αυτό και έχουν γίνει πολλά. Άμα είναι ενδιαφέρουσα η ιστορία μου ας ζητηθεί να συνεχίσω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")