Σπερματικές απολαύσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Νίκος και είμαι δεκαεννιά ετών. Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία, όχι η πρώτη γενικά, η πρώτη μου εμπειρία με πιο ώριμο άνδρα.

Συγκεκριμένα ο Θάνος, σαραντατεσσάρων ετών, μου έδειξε ότι το γαμήσι έχει άλλη γεύση όταν το κάνεις με μεγάλο. Λοιπόν, να πως άρχισε…

Ο Θάνος και εγώ συνομιλήσαμε μαζί σε ένα γνωστό chat. «Καλό παιδί!», σκέφτηκα. Αφήστε που έχυσα πάνω μου από τα ηδονικά λόγια που μου έλεγε. Τελικά με το πολύ το ψήσιμο, του λέω:

-    «Πρέπει να συναντηθούμε».

Εκείνος δέχτηκε αμέσως. Αυτός ήταν εξάλλου ο στόχος του εξαρχής. Ήρθε και με πήρε έξω από το σούπερ μάρκετ που του υπέδειξα. Ήταν ένας σαραντατεσσάρης Τοξότης με νεανικές επιρροές, όχι αυτό το γελοίο, αλλά φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο που το άφηνε ανοιχτό και μπορούσα να δω τις περιποιημένες τρίχες στο στήθος του, και ένα μαύρο παντελόνι.

Φορούσε και γυαλιά μυωπίας, πράγμα που δεν μου το είχε πει αλλά δεν με χάλαγε, ίσα-ίσα ήταν πιο καυτός έτσι. Όταν πάρκαρε στο γνωστό μπουρδελο-σημείο στην παραλία, ότι έβαλε το χέρι του στο κάθισμά μου δίνοντας μου έτσι ένα σιωπηλό έναυσμα.

Εγώ έπεσα στα πόδια του και με γρήγορες κινήσεις χαδιού, κατάφερα να αφυπνίσω το τέρας που βρισκόταν μέσα. Όταν τον ένιωσα αρκετά σκληρό, τον έβγαλα από το σλιπάκι, έναν δεκαοκτάρη περίπου πρησμένο πούτσο, ένα καλό καυλί. Το έβλεπες και σου έτρεχαν τα σάλια.

Άνοιξα το στόμα μου και το πιπίλισα λίγο στην αρχή του πουτσοκέφαλου. Ο Θάνος ερεθίστηκε απίστευτα, σε σημείο που μου είπε να το πάρω όλο μέσα, και αυτό έκανα. Άρχισα να γλύφω και να βάζω όσο πούτσο μπορούσα μέσα στο στόμα μου.

Είχε λίγο περίεργη γεύση αλλά μπροστά σε τέτοια σεξουαλικά αριστουργήματα δεν ψάχνεσαι. Ο πούτσος του έμπαινε μέχρι την μέση, πιο πέρα με έπιανε εμετός γιατί δεν είχα εξασκήσει την μέθοδο deepthroat. Μια φορά την είχα κάνει με το ζόρι στο νταή του σχολείου, στο λύκειο, αλλά ποτέ δεν είχα εξασκηθεί σε αυτό.

Ο Θάνος έπιασε την πούτσα του και έφτυσε. Το σάλιο του απλώθηκε από το πουτσοκέφαλο ως κάτω.

-    «Δοκίμασε τώρα, αλλά γρήγορα!»

Έτσι εγώ με μια ρουφηξιά τον πήρα όλο στο στόμα μου. Ένιωσα τον εμετό αλλά όχι τόσο έντονα γιατί μπαινόβγαινε γρήγορα ο πούτσος. Οι φλέβες άρχισα να σκληραίνουν και τότε χωρίς να ρωτήσω τίποτα, τον ρούφηξα μέχρι την βάση και μέσα σε δευτερόλεπτα το κρεμώδες σπέρμα του γέμισε τα μέσα μου.

Μου έδωσε εκατό ευρώ, αν και ειλικρινά δεν το ζήτησα. Από τότε βγαίνουμε συχνά, χωρίς πληρωμή ε; Δεν είμαι πόρνη, απλά είμαι κάποιος που του αρέσει το σπέρμα, κακό είναι;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")