Ξεπαρθένιασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν δεκαεννιά και ήδη είχα πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου. Πάντα ήμουν ο μικρός γαμιάς που έσκιζα αρκετά μεγαλύτερους και το απολάμβανα.

Μίλαγα καιρό στο ίντερνετ με έναν τυπά αρκετά μεγαλύτερο μου, ήταν τότε εκείνος τριανταδύο. Καθόλου όμορφος, μάλλον άσχημο τον έλεγες, αλλά είχε τόσο πρόστυχο βλέμμα που σε κόλλαγε. Όλες μας οι συζητήσεις άνοιγαν με το ποιους είχαμε γαμήσει τελευταία και τι τους κάναμε και έκλειναν με την υπόσχεση μιας συνάντησης αφού κάναμε τα απίστευτα μέσω κάμερας.

Ένα βράδυ λοιπόν που όπως πάντα ήμουν μέσα στην καύλα συνδέθηκα και τον είδα μέσα και όπως πάντα αρχίσαμε τα ίδια. Χωρίς να το καταλάβω, είχε ήδη πάει τέσσερις το πρωί και ήθελα να το κλείσω εκεί το όλο, μιας και πρωί-πρωί έπρεπε να είμαι στη σχολή, αλλά εκείνο το βράδυ κάτι έμελλε να αλλάξει. Αυτός άρχισε να με πειράζει πως κάνω σαν παιδάκι που έχει να πάει στο σχολείο κτλ. και εγώ άρχισα να εκνευρίζομαι και έγινα επιθετικός. Όταν του είπα:

-    «Άντε και γαμήσου ρε μαλάκα! Τι θες πια;»

Η απάντηση του ήταν:

-    «Ακριβώς αυτό θέλω!»

Για να μην πολυλογώ, έκανα μπάνιο, ντύθηκα, και βουρ ταξί για Νέο Κόσμο. Δεν είχε και κίνηση και στις πέντε ήμουν εκεί.

Φτάνω από κάτω, του ρίχνω τηλέφωνο και μου δίνει τις κλασικές οδηγίες: «Τάδε όροφος, έλα προς την ανοιχτή πόρτα». Μπαίνω μέσα και δε βλέπω τίποτα παρά ένα ωραίο σπίτι. Μένω λίγο αναζητώντας με το βλέμμα να τον δω κάπου, ενώ κλείνω την πόρτα πίσω μου κι ακούω απ’ το βάθος:

-    «Βολέψου και έρχομαι!»

Κάθομαι αναπαυτικά, αναπαυτικά στον καναπέ λοιπόν και περιμένω, μέχρι που έρχεται φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι και από κάτω τίποτα. Ο πούτσος του ακαύλωτος και πεσμένος φαινόταν ήδη πολύ μεγάλος.

-    «Δεν περίμενες πολύ;»

Έκανα να πω «όχι», αλλά πριν προλάβω να μιλήσω, είχε πέσει από πάνω μου και μου ρούφαγε τη γλώσσα και τα χείλη με τόση μανία, λες και ήθελε να μου τα βγάλει. Μείναμε έτσι λίγο μέχρι που σηκώθηκε και έκατσε δίπλα μου.

-    «Σήκω και έλα μπροστά μου», μου κάνει και έτσι έπραξα.

Σηκώθηκα και στάθηκα μπροστά του. Μου σήκωσε τη μπλούζα και άρχισε να μου φιλά την κοιλιά ενώ κατέβαινε προς τα κάτω. Στα σβέλτα ξεκουμπώθηκα και κατέβασα το παντελόνι και αμέσως άρπαξε τον πούτσο μου και με πίπωνε πάνω από το εσώρουχο. Μου το κατέβασε κι αυτό και με τη μία πήρε όλο μου τον πούτσο μέσα στο στόμα. (δεν είναι και μικρός, δεκαοκτώ εκατοστά είναι).

Ήταν η καλύτερη πίπα που μου είχαν κάνει ποτέ! Ο πούτσος μου έφτανε στο λαρύγγι του και όσο και δυνατά να τον γαμούσα, δεν πνιγόταν καθόλου. Τρελάθηκα!!! Του έπιασα το κεφάλι και άρχισα να τον γαμάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι που έφτασα την απόλυτη ηδονή και του τα έδωσα όλα στο στόμα.

Εντωμεταξύ, ο πούτσος του είχε καυλώσει τελείως. Ποτέ δεν είχα δει πιο μεγάλο εργαλείο, χοντρό όσο ο πάτος του ποτηριού και μακρύ περίπου εικοσιδύο εκατοστά. Τον σήκωσα και πήγαμε στο δωμάτιο του. Φουλ στους καθρέφτες και τίποτα άλλο. Δωμάτιο που σε προδιέθετε για πολλά. Γρήγορα, γρήγορα ξεφορτώθηκα όσα ρούχα είχαν μείνει πάνω μου, πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε μια ερωτική πάλη. Μόνος κανόνας: όποιος πέσει πρώτος γαμάει τον άλλο. Έβαλα τα δυνατά μου αλλά φάνηκε τελικά πιο ύπουλος και με έριξε.

Καιρό το περίμενα μου κάνει αυτό.

-    «Σήκω όρθιος».

Σηκώθηκα και άρχισε ξανά να με πιπώνει και να μου τραβά τα αρχίδια. Τα σάλια του άρχισαν να τρέχουν στ’ αρχίδια μου και προς την τρύπα μου. Τα μάζεψε με το δάχτυλο και μου τα άλειψε πάνω στην τρύπα κι έβαλε σιγά-σιγά το δάχτυλο του μέσα. Τον σταμάτησα λέγοντας πως αν συνέχιζε θα έχυνα αμέσως ξανά. «Οκ!» μου κάνει και με τραβά ξανά στο κρεβάτι και μου λέει:

-    «Στήσου στα τέσσερα!»

Και έτσι έκανα. Ήταν στους όρους του παιχνιδιού: όποιος νικήσει κάνει ότι θέλει τον άλλο.
Μου έκανε ένα απίστευτο γλυφοκώλι που με καύλωνε τρελά. Έβαζε τη γλώσσα μέσα-έξω στη σούφρα μου και άνοιγε όλο και πιο πολύ τα κωλομάγουλα μου. Φαινόταν πολύ ήρεμος και τρυφερός όση ώρα με έγλυφε. Εκεί που είχα χαλαρώσει, μου λέει:

-    «Ώρα να σε γαμήσω!»

Και πριν προλάβω να καταλάβω τι μου γινόταν, είχε πιάσει το λιπαντικό και μου παραγέμιζε τη σούφρα. Ξάπλωσε, έβαλε μια καπότα και μου λέει:

-    «Έλα να γαμηθείς!»

Ανέβηκα πάνω του και προσπάθησα να βάλω το τέρας του στην παρθένα μου τρύπα. Δεν έμπαινε με τίποτα! Προσπάθησα πολύ, αλλά μάταια. Με πιάνει από τους ώμους και εκεί που δεν το περίμενα, με πιέζει προς τα κάτω. Πέθανα στον πόνο. Νόμιζα πως θα μείνω εκεί, πως με έσκιζαν στη μέση. Είχα τώρα το μισό του πούτσο μέσα μου και τον ένιωθα ήδη πολύ βαθιά! Με πιάνει από τα καπούλια και ανασηκώνει τη λεκάνη του. Αυτό ήταν! Τον είχε βάλει όλο μέσα και εγώ ήδη έχυνα ξανά πάνω του. Δεν κάτσαμε πολύ έτσι, ίσα-ίσα να ανοίξει η σούφρα μου.

Επιτακτικά μου ξαναλέει:

-    «Πέσε ξανά στα τέσσερα!»

Είπαμε: κανόνες του παιχνιδιού. Και έτσι έκανα. Με το που στήθηκα, μου λέει:

-    «Τώρα θα σε γαμήσω για τα καλά!»

Ήξερα πως με περίμενε πολύς πόνος. Μου τον σπρώχνει με τη μία μέσα και μου σκάει δυο κωλοσκάμπιλα πολύ δυνατά. Αμέσως άρχισε να γαμάει με μανία τον παρθένο μου κώλο και να βογκάει από ηδονή. Μου άλλαξε θέση προς τον καθρέφτη απέναντι για να βλέπω καλύτερα πως με γάμαγε. Με πήδαγε έτσι πολλή ώρα και δεν έλεγε να χύσει με τίποτα, λες και το έκανε επίτηδες.

Κάποια στιγμή σταμάτησε, βγήκε και νόμιζα πως λυτρώθηκα επιτέλους από τη βοϊδόπουτσα του που αλώνιζε στα σωθικά μου, αλλά έκανα λάθος.

-    «Ξάπλωσε!» μου λέει.

Ξάπλωσα και βιαστικά μου πήρε τα πόδια μου στους ώμους του και έφτασαν τα γόνατα μου στους δικούς μου ώμους.

-    «Θέλω να σε βλέπω όταν σε γαμάω, μέχρι να σε χύσω…» ήταν το μόνο που είπε και ξεκίνησε πιο δυνατό γαμήσι αυτή τη φορά.

Δεν πάλευα τον πόνο πια, βρήκα τη δύναμη και τον πέταξα από πάνω μου και αυτός άρχισε να φωνάζει:

-    «Μη, μη, αααααααααααααχ! Χύνω!!!»

Ένιωθα τόσο άσχημα και ταπεινωμένος… πήγαινα γαμήσω εγώ και βρέθηκα να με έχει κάνει πουτάνα του αυτός. Με φιλάει και γυρίζω το κεφάλι μου.

-    «Τι έχεις μωράκι μου; Δεν σου άρεσε;»

-    «Όχι φυσικά! Πόνεσα πολύ και εγώ ήρθα εδώ να πηδήξω εσένα ρε μαλάκα, όχι να με σκίσεις εσύ!»


-    «Δεν τελειώσαμε ακόμα…» μου λέει.

Και τότε στήνει στα τέσσερα την κωλάρα του.

-    «Όλος δικός σου!» μου λέει. «Γάμα τον όσο θες!!!»

Κάγκελο ξανά εγώ! Αλλά δεν άφησα την ευκαιρία. Του άρπαξα τα χέρια και τα κράταγα πίσω από την πλάτη του και με τη μία χωρίς κανένα λιπαντικό, του ακούμπησα τον πούτσο στην τρύπα.

-    «Τώρα θα σε κάνω εγώ πουτάνα!» του είπα και έσπρωξα όλο μου τον πούτσο στη σούφρα του.

Έκανε να τραβήξει τα χέρια του. Τα τράβηξα πιο δυνατά ενώ βόγκαγε.

-    «Έτσι μωρή παλιοπουτάνα! Θα πάρω το αίμα μου πίσω!!!»

Τον γάμαγα όσο πιο δυνατά και γρήγορα είχα γαμήσει ποτέ! Αυτός μου έλεγε να ρίξω ρυθμούς αλλά η μόνη απάντηση μου ήταν:

-    «Βούλωσέ το! Σε γαμάω!»

Όταν έφτασα στην κορύφωση, τον έμπηξα όσο βαθιά πήγαινε και τα άφησα να φύγουν όλα μέσα στον κώλο του.

-    «Ναι, ναι, ναι, γαμιά μου! Γκάστρωσε με!!!»

Έμεινα εκεί μέχρι να ρίξω και την τελευταία σταγόνα πριν βγω. Τον έβγαλα και του τον έφερα στο στόμα.

-    «Τώρα καθάρισε τον όπως πρέπει!»

Ενώ με πίπωνε, άρχισε η σούφρα του να στάζει τα χύσια μου. Έβαλα το χέρι μου, μάζεψα όσα βγήκαν και του τα έδωσα να τα γλύψει και αυτά.

Αμέσως πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα ντους, ντύθηκα, του είπα «καλημέρα» και έφυγα βιαστικά. Είχα ήδη χάσει τη διάλεξη και ένιωθα τον κώλο μου τρύπιο, αλλά είχα τόση ευχαρίστηση που γάμησα το γαμιά μου.

Από τότε δε συναντηθήκαμε ποτέ ξανά, ούτε ξαναέκανα παθητικό σεξ, αλλά έκανα στροφή στο πιο έντονο και kinky γαμήσι. Ήταν μια νέα αρχή…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")