Το φιλαράκι και το φανταράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο «Ν» και είμαι εικοσιοκτώ. Μένω επαρχία και έχω ένα φιλαράκι καλό και εξηγημένο. Ξεσκιζόμαστε συχνά στο γαμήσι και είναι καύλα.

Ένα μεσημέρι μετά το Πάσχα, ήμουν στο msn και καύλωνα. Μου χτυπά μήνυμα το φιλαράκι ότι έχει κανονίσει συνάντηση με ένα φανταράκι και μου πρότεινε να πάω κι εγώ. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που έκανα τρίο μαζί του.

Ετοιμάστηκα και έφυγα. Όταν έφτασα σπίτι του ανυπομονούσα να δω το φανταράκι. Μπαίνω μέσα και τους βλέπω και τους δύο αραχτούς. Ο φαντάρος εικοσιπεντάρης, μελαχρινός προς μελαμψός, με ωραίο γυμνασμένο σώμα. Πιάσαμε κουβέντα περί στρατού και μαλακίες μέχρι να σπάσει ο πάγος, ενώ εγώ ήθελα να τους αρπάξω και τους δύο να τους ρουφήξω τα καυλιά με τρέλα.

-    «Εγώ πάω να κάνω ένα μπανάκι» λέει ο φαντάρος.

Εντωμεταξύ, ο φίλος είχε αρχίσει να με χαϊδεύει. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και άρχισε να καυλώνει τρελά ώσπου έπιασα το εσώρουχο του και ένιωσα το τεράστιο εργαλείο του φίλου μου να πάλλεται. Σκίζω με μανία το μποξεράκι του και τον πήρα στο στόμα. Δεν είναι πολύ μεγάλος, περί τα 17 cm αλλά είναι τόσο χοντρό και σκληρό που σε σκίζει απίστευτα. Τον τσιμπούκωνα με μανία. Κάναμε 69, τρελαίνεται να γλείφει την ξυρισμένη τρυπούλα μου.

Ξαφνικά, βγαίνει και το φανταράκι με μια πετσέτα που ίσα έκρυβε το καυλί του. Το υγρό μελαχρινό σώμα του γυάλιζε στο φως και οι μύες του με έκαναν να καυλώσω απίστευτα.

-    «Έλα ξάπλωσε…» του λέει ο φίλος μου.

Πετάει την πετσέτα και βλέπω ένα απίστευτα τεράστιο καυλί να κρέμεται. Αμέσως σκέφτηκα: «Δεν είναι καν καυλωμένος, αν καυλώσει πόσο θα είναι;». Ξάπλωσε μαζί μας και αρχίσαμε τα παιχνίδια. Άρχισε να καυλώνει ο πούτσος του και δεν έχασα ευκαιρία να το αρχίσω στο τσιμπούκι. Ήταν τόσο τέλειο καυλί που δεν σταμάταγα να το ρουφάω με μανία ενώ οι δυο τους φιλιόντουσαν και έλεγαν βρωμόλογα. Το φανταράκι άρπαξε το καυλί του φίλου και άρχισε να τον τσιμπουκώνει αμέσως. Ο φίλος μου άρπαξε το δικό μου, σκληρό έτοιμο να χύσει από καύλα πούτσο, και με τσιμπούκωνε τρελά.

Ξαφνικά, νιώθω το καυλί του φαντάρου να γίνεται τόσο σκληρό και μεγάλο που με τα βίας μπορούσα να βάλω το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου. Ενώ ένιωθα την τρυπούλα του καυλιού του να βγάζει ένα γλυκό υγρό. Έπιασα το καυλί του με τις δυο παλάμες μου και είχα καλύψει λιγότερο από το μισό και ούτε καν έκλειναν οι παλάμες μου από το πάχος. Πάνω από 25 cm!

-    «Wooowww!!! Πού θα το βάλω αυτό;» φώναξα.

-    «Άστο και θα σε κανονίσουμε…» είπε ο φίλος.

Αμέσως δεν έχασε ευκαιρία. Άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα, έπαιζε με το καυλί του, ακουμπούσε την τρύπα μου με το καυλί του, ένιωθα να το πιέζει μέσα… ξαφνικά, νιώθω την τρύπα μου να ανοίγει στα δύο. Ούρλιαξα από τον πόνο ενώ το φανταράκι έχωνε όλο και πιο βαθιά το καυλί του στο στόμα μου για να μην φωνάζω. Βγαίνει από μέσα μου και βάζει προφυλακτικό. Άρχισε να με σκίζει με λύσσα. Εγώ ρούφαγα συνέχεια την ψωλάρα του φαντάρου. Με ξέσκιζε σε πολλές στάσεις για δέκα λεπτά αν και αυτός μπορεί να πηδά ώρες ασταμάτητα. Μετά από ώρα βγάζει το σκληρό καυλί του και η τρυπούλα μου ανοιγόκλεινε υγρή και ανοιγμένη στα δύο.

-    «Ώρα να πάρεις και το στρατευμένο νιάτο μας…» με πρόσταξε ο φίλος μου.

Αμέσως ξάπλωσε κάτω και έβαλε το προφυλακτικό. Με πρόσταξε με βρωμόλογα να κάτσω επάνω του.

-    «Ανέβα μωρή ξεκωλιάρα να σου δείξω τι σημαίνει στρατιωτικό πυροβόλο!»

Εκείνη τη στιγμή κάθισα αργά αργά ενώ ο φίλος με βοηθούσε να βολευτώ πάνω του. Δεν άντεξε από την καύλα και ανασηκώνει το σώμα του με δύναμη. Το τεράστιο καυλί βιδώνεται στον πάτο μου με δύναμη τόσο πολύ, που ένιωσα να τερματίζει στον πάτο μου. Υπέφερα από τον πόνο αλλά εκείνη τη στιγμή πέταξα από μέσα μου έναν πίδακα από χύσια που γέμισε τον φαντάρο ακόμη και στο πρόσωπο.

-    «Τρελάθηκες ξεκωλιάρα ε;» μου είπε ενώ έγλειφε τα χύσια μου από πάνω του.

Με άφησαν δυο λεπτά να ηρεμήσω και άρχισα πάλι να ανεβοκατεβαίνω στο 25άποντο εργαλείο του φαντάρου. Άρχισα να νιώθω ότι εκτός από την ψωλάρα, να προσπαθεί να καρφώσει και ο φίλος ταυτόχρονα το χοντρό του καυλί. Ποτέ δεν πίστευα πως θα τα κατάφερνα να πάρω δύο τόσο μεγάλα καυλιά ταυτόχρονα, αν και το είχα ξανακάνει αλλά με πιο χαλαρά εργαλεία. Κι όμως με επιδεξιότητα ο φίλος με έκανε να χαλαρώσω και δεν άργησε να μπει και αυτός. Ένιωσα το κόσμο να χάνεται. Μπαινόβγαιναν μέσα μου και οι δύο.

-    «Τώρα θα τον παίρνεις πιο άνετα!» φώναξε ο φίλος και βγήκε ενώ ο άλλος συνέχισε να με πηδάει.

Με ξέσκιζε σε πολλές στάσεις ενώ φώναζε:

-    «Τι καυτό κωλαράκι! Καίει, καίει....»

Ταυτόχρονα ο φίλος τον παρότρυνε:

-    «Γάμα τον το ξεκωλιάρη! Σκίστον!!!» χώνοντας το καυλί του στο στόμα μου.

-    «Κοντεύω να στα δώσω ξεκωλιάρη!» φώναξε ο φαντάρος και πέταξε το προφυλακτικό και άρχισε να τον παίζει μπροστά στο στόμα μου.

Ο φίλος δεν έχασε ευκαιρία και κάρφωσε το σκληρό του παλούκι μέσα μου.

-    «Χύνω ρε πούστη! Πάρτα όλα!!!»

Και βλέπω από το τεράστιο καυλί να πετάγεται τόσο πολύ χύσι, που νόμισα πως θα πνιγώ. Ήταν καυτό και πάρα πολύ! Μου κάλυψε το πρόσωπο. Ήπια και έσταζαν πάνω μου...
Πήρα το καυλί του στο στόμα μου και καθάρισα και τις τελευταίες σταγόνες από τα χύσια του.

Ο φίλος με πήδαγε ασταμάτητα. Ανασηκώθηκα στα γόνατα και άρχισα να τραβάω μαλακία χαϊδεύοντας τα χύσια του φαντάρου αφού είχα καυλώσει τρελά.

-    «Έτοιμος καύλα;» με ρώτησε ο φίλος.

-    «Ναι μωρό» του απάντησα.

-    «Τότε πάρτα ξεκωλιάραααα!!!» άρχισε να φωνάζει.

Ταυτόχρονα έχυνα κι εγώ ουρλιάζοντας από καύλα, ενώ ένιωθα τα καυτά και απίστευτα πολλά χύσια του να γεμίζουν τον πάτο μου μέχρι να αρχίσουν να στάζουν έξω…

-    «Σ’ άρεσε καυλάκο;» μου είπε.

-    «Πολύ! Πάρα πολύ!!!» του απάντησα.

Κάναμε μπανάκι και πήγα το αγοράκι στο στρατόπεδο αφού από τις πέντε μας είχε πάρει δέκα και έπρεπε να μπει μέσα.

-    «Πέρασα υπέροχα!» μου είπε και μου έδωσε το πιο καυτό και παθιασμένο φιλί που είχα ποτέ.

Από τότε δεν τα ξαναείπαμε αφού έφυγε με μετάθεση. Αλλά με τον φίλο συνεχίζουμε να περνάμε καλά.. Θα σας τα πω κι αυτά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")