Με τον καρδιολόγο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το τελευταίο διάστημα δουλεύω ως μάγειρας σε ένα ξενοδοχείο σε νησί (δεν έχει σημασία πιο) και με την κούραση της δουλειάς και τη ζέστη, έφτασα σε σημείο την προηγούμενη βδομάδα να λιποθυμήσω.

Έτσι ο σεφ μου με πήγε αμέσως στο γενικό νοσοκομείο του νησιού. Το νοσοκομείο ήταν η χαρά του gay. Κουνιστά παιδάκια πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν. Υπήρχαν αρκετοί ασθενείς εκεί.

Εγώ έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και ήμουν υπό παρακολούθηση ώστε να μην ξαναλιποθυμήσω. Οι ώρες περνούσαν, μέχρι που βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όλα εντάξει ευτυχώς. Έπρεπε μονάχα να με εξετάσει καρδιολόγος και να πει αυτός το οκ για να φύγω. Μετά από λίγο ήρθε κι αυτός. Πάει να με εξετάσει και λέει:

-    «Μου φαίνεται πως πρέπει να σου κάνω υπέρηχο καρδιάς. Πάμε πάνω στο εργαστήριο».

Όσο ανεβαίναμε επάνω, μιλούσαμε σχετικά με το τι ασχολούμαι και τέτοια. «Πολύ φιλικός!» σκέφτηκα, «καλό αυτό για έναν γιατρό». Αυτός ήταν γύρω στα σαράντα, ελαφρώς γκριζομάλλης με σφιχτό σώμα. Φτάσαμε στο εργαστήριο, ξάπλωσα.

Αυτός άνοιξε το μηχάνημα για τον υπέρηχο και άρχισε πρώτα να με εξετάζει με το στηθοσκόπιο και με τα χέρια. Κάποια στιγμή μου ζητάει να ξεκουμπώσω το παντελόνι. Το έκανα θεωρώντας ότι αποτελεί μέρος της εξέτασης.

Σιγά - σιγά μου ψηλάφιζε το πράμα μου. Εγώ το έπαιζα ανήξερος επειδή σκεφτόμουν ότι πάνω από όλα με εξετάζει μέχρι που άρχιζε να παίζει με τον πούτσο μου και να μου τρίβει τη ρώγα. Πλέον βεβαιώθηκα ότι το πήγαινε αλλού και ο πούτσος μου άρχισε να καυλώνει στην παλάμη του. Τότε μου λέει:

-    «Ωραίο εργαλείο έχεις! Καύλωσες, ε ;»

Και εγώ απαντώ αμήχανα:

-    «Μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή;»

Γέλασε και συνέχισε. Έτσι άρπαξα το κεφάλι του και το κατέβασα στον πούτσο μου. Άρχισε να με γλύφει με μανία μέχρι που μου τον έκανε πέτρα. Εγώ συγχρόνως χάιδευα τον πούτσο του κάτω από την ιατρική ποδιά. Σηκώθηκα, τον έσπρωξα στον τοίχο, του έσκασα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο και του κατέβασα το παντελόνι.

Μετά άρχισα να του γλύφω την τρύπα. Πήρα μια καπότα από την τσάντα μου (πάντα έχω για ώρα ανάγκης), την φόρεσα και άρχισα να τον γαμάω καθώς του τραβούσα μαλακία. Μετά από κανένα τέταρτο έχυσε αυτός, μετά από λίγο και εγώ, ενώ τα τηλέφωνα βαρούσαν μανιωδώς! Τον έψαχναν κάτω.

Ντυθήκαμε, φιληθήκαμε και συνεχίσαμε με την εξέταση (μιας και αυτός ήταν ο λόγος που ανεβήκαμε επάνω). Όλα καλά ευτυχώς. Με έδιωξε αφού πρώτα ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Έκτοτε, συναντηθήκαμε ακόμα δυο φορές σπίτι του και κάναμε πολλά παραπάνω...


Ελπίζω να καταφέρω να τα διηγηθώ σε κάποια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")