Η πρώτη φορά με το θείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το καλοκαίρι του 1978 ήταν γραφτό να μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου. Ότι είχα τελειώσει το σχολείο και οι δικοί μου θα με έστελναν για λίγες ημέρες στο χωριό της μάνας μου για να μείνω δεκαπέντε μέρες. Αυτή την φορά οι υποχρεώσεις τους δεν τους επέτρεπαν να έρθουν μαζί. Έτσι θα έμενα με τους θείους της μάνας μου.

Οι δικοί μου με έβαλαν στο λεωφορείο και μετά από ταξίδι μιάμισης ώρας έφτασα σε ένα από τα κεφαλοχώρια της Ηλείας που ήταν ο προορισμός μου. Στο σταθμό με περίμενε ο θείος της μάνας μου που με καλοδέχτηκε και με πήγε στο σπίτι όπου μας περίμενε η αδελφή του.

Αφού ειπώθηκαν τα σχετικά πόσο μεγάλωσες και ότι έχω αρχίσει να γίνομαι άντρας βγήκα για να παίξω. Επέστρεψα αφού είχε νυχτώσει και αφού φάγαμε ετοιμάστηκα να πάω για ύπνο αφού ήμουν κουρασμένος από το ταξίδι και το παιχνίδι.

Λίγο αργότερα βρισκόμουν ξαπλωμένος στο δωμάτιο μου προσπαθώντας να κοιμηθώ όταν άκουσα βήματα και μετά από λίγο ν ανοίγει η πόρτα. Έκανα πως κοιμόμουν και δευτερόλεπτα μετά ένιωσα κάποιον να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού.

Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να με χαϊδεύει πάνω από το σεντόνι ενώ ταυτόχρονα με κυρίεψε ένα μούδιασμα και μια ανατριχίλα διαπέρασε το κορμί μου. Με βαριά ανάσα ο επισκέπτης πέρασε το χέρι του μέσα από το σεντόνι και άρχισε να μου χαϊδεύει το κωλαράκι ενώ την ίδια ώρα η ανάσα του γινόταν πιο γρήγορη και τα δάκτυλά του έμπαιναν στην άκρη της τρυπούλας μου. Λίγο αργότερα άρχισε να μουγκρίζει και ένα ζεστό υγρό έπεφτε πάνω στο σεντόνι.

Μετά από λίγο απομακρύνθηκε, άνοιξε την πόρτα και άκουσα τα βήματα του στο διάδρομο. Ένα περίεργο συναίσθημα φόβου και αναστάτωσης με κυρίεψε.
Το πρωί σηκώθηκα με ένα και πήγα στην κουζίνα όπου με περίμεναν οι θείοι της μάνας μου.

Αφού φάγαμε πρωινό η θεία της μάνας μου με ενημέρωσε πως θα έφευγε και θα γύρναγε το βράδυ γιατί έχει δουλειές σε ένα κοντινό χωριό.

-    «Μην ανησυχείς…» της είπε ο αδελφός της κοιτάζοντας εμένα. «Εμείς θα περάσουμε μια χαρά!»

Μια ανατριχίλα διαπέρασε το κορμί μου. Σηκώθηκα από το τραπέζι και βγήκα για να παίξω με τα άλλα παιδιά. Γύρισα το μεσημέρι και βρήκα τον θείο της μάνας μου να είναι στην κουζίνα και να έχει ήδη στρώσει το τραπέζι. Αφού φάγαμε, σηκώθηκα να πάω για μεσημεριανό ύπνο και ο θείος της μάνας μου είπε πως νιώθει κι αυτός κουρασμένος και πως θα πήγαινε να ξαπλώσει.

Προχώρησα προς το δωμάτιό μου και αυτός ερχόταν από πίσω μου για να πάει στο δικό του που ήταν μετά από αυτό που θα έμπαινα. Όταν άνοιξα την πόρτα, μπήκε κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και αφού την έκλεισε πίσω του, άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο ενώ προσφέρθηκε να με βοηθήσει να βγάλω το παντελόνι μου. Έμεινα ακίνητος μουδιασμένος, ενώ αυτός άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια.

Δευτερόλεπτα μετά άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε έξω το πουλί του που ήταν σκούρο και μισοσηκωμένο. Δίχως να διστάσει μου είπε να το φιλήσω και μου το έφερε στο στόμα μου. Σαν υπνωτισμένος έκανα ότι μου έλεγε. Του φύλαγα τον πούτσο και τον φιλούσα όπως μου έλεγε ενώ η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά.

Ξαφνικά, με γύρισε μπρούμυτα, με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα και αφού μου έβγαλε το βρακάκι, άρχισε να γλύφει την τρυπούλα μου. Σε λίγο τα δάκτυλά του άρχισαν να μπαίνουν σιγά- σιγά στην τρυπούλα μου ενώ εγώ ένιωθα ρίγη και ανατριχίλα. Με έπιασε με τα δυο του χέρια από τον ώμο και ξαφνικά ένιωσα το σκληρό πούτσο του να ακουμπάει την τρυπούλα μου.

Αργά και γλυκά έσπρωχνε και έμπαινε μέσα. Λίγο αργότερα τον ένιωθα να μπαίνει μέσα και να μουγκρίζει ενώ μετά από λίγο ένα ζεστό υγρό γέμιζε το κωλαράκι μου.

Από εκείνη την ημέρα, ο θείος της μάνας μου έπαιζε για δεκαπέντε ημέρες με το κωλαράκι μου.

Ακόμα και σήμερα όταν βλέπω ηλικιωμένους αναστατώνομαι και με διαπερνά μια περίεργη ανατριχίλα.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")