Η πρώτη μου φορά με τον θείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν καλοκαίρι… όπως κάθε χρόνο θα πήγαινα για λίγες ημέρες στο χωριό για να μείνω με τους θείους της μητέρας μου. Θυμάμαι πως με μαύρη καρδιά παρακολουθούσα τις προετοιμασίες του ταξιδιού μου σε ένα κεφαλοχώρι της Ηλείας.

Το ταξίδι διήρκεσε μια ώρα περίπου και σε όλη τη διαδρομή σκεφτόμουν πως θα περάσει ο καιρός με τους θείους της μητέρας μου που αποκαλούσα παππούδες μου.

Όταν έφτασα με περίμενε ο Παππούς μου Νίκος που ήταν εβδομήντα χρονών και αφού με παρέλαβε, με οδήγησε στο σπίτι όπου μας περίμενε η γιαγιά (αδελφή του καθώς τα δυο αδέλφια είχαν μείνει ανύπαντρα). Μετά τα φιλιά της υποδοχής τακτοποίησα τα πράγματα μου και βγήκα να πάω να βρω τους φίλους μου της περιοχής.

Όταν βράδιασε μαζεύτηκα στο σπίτι για να φάμε. Αφού φάγαμε και καθίσαμε στο χαγιάτι, μετά από λίγο πήγα για ύπνο κουρασμένος από το ταξίδι. Ο παππούς μου με οδήγησε στο δωμάτιο και κάθισε μέχρι να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω. Με καληνύχτισε και έκλεισε την πόρτα.

Από την υπερένταση του ταξιδιού δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γύριζα στο κρεβάτι, όταν ξαφνικά άκουσα βήματα. Κάποιος άνοιξε την πόρτα του δωματίου, κοντοστάθηκε και μετά από λίγο μπήκε μέσα. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και ένα χέρι άρχισε να με χαϊδεύει αρχικά στην πλάτη και μετά αφού σήκωσε το σεντόνι, άρχισε να μου χαϊδεύει το μικρό μου κωλαράκι.

Εγώ φοβισμένος και μουδιασμένος, έκανα πως κοιμόμουν, σχεδόν δεν ανάσαινα, ακούγοντας την βαριά ανάσα αυτού που είχε μπει στο δωμάτιο. Ξαφνικά ένιωσα ένα δάχτυλο να μου χαϊδεύει την τρυπούλα μου, και τον αρχικό φόβο διαδέχτηκε μια περίεργη ανατριχίλα. Ο επισκέπτης έβαζε το δάκτυλο του ίσα - ίσα στην άκρη της τρύπας μου και την ίδια ώρα -όπως κατάλαβα αργότερα- χάιδευε την πούτσα του.

Αυτό διήρκεσε τρία περίπου λεπτά που μου φάνηκαν ατέλειωτα, με εμένα να ανατριχιάζω συνέχεια, ώσπου ξαφνικά ο επισκέπτης άρχισε να ανασαίνει γρήγορα και να μουγκρίζει. Λίγο αργότερα σηκώθηκε και αφού έκλεισε την πόρτα, άκουσα τα βήματα του να απομακρύνονται.

Το πρωί φοβισμένος αλλά και αναστατωμένος, πήγα στην κουζίνα όπου βρήκα ήδη τον παππού και την αδελφή του να τρώνε πρωινό. Με υποδέχτηκαν και αφού φάγαμε, η γιαγιά που είπε πως θα έφευγε για να πάει σε ένα κοντινό χωριό και ότι θα γύρναγε το βράδυ.

-    «Φύγε εσύ και μην σε νοιάζει. Εμείς θα περάσουμε ωραία!», της είπε ο παππούς μου με ένα τόνο που μ’ έκανε να νιώσω περίεργα.

Λίγο αργότερα άφησα την κουζίνα και πήγα πάλι να βρω τους φίλους μου. Γύρισα σπίτι το μεσημέρι. Βρήκα τον παππού να έχει έτοιμο τραπέζι και να μου έχει βάλει ήδη φαγητό. Αρχίσαμε να τρώμε και με ρώταγε πως πέρασα.

Αφού φάγαμε, σηκώθηκα να πάω για ύπνο και τότε ο παππούς Νίκος σηκώθηκε και αυτός.

-    «Πάω να ξαπλώνω κι εγώ...», είπε και με ακολούθησε.

Το δωμάτιο του ήταν μετά το δικό μου και ερχόταν από πίσω μου. Όταν άνοιξα την πόρτα, αντί να συνεχίσει για το δικό του δωμάτιο, ήρθε από πίσω μου.

-    «Ήρθα να σε βοηθήσω...», μου είπε.

Και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια προσποιούμενος ότι με βοηθούσε να βγάλω το παντελόνι μου. Εγώ έμεινα ακίνητος μένοντας σε δευτερόλεπτα γυμνός με τον παππού μου να με χαϊδεύει στο κωλαράκι και τα μπούτια. Δευτερόλεπτα μετά, έβγαλε τον πούτσο του έξω, ένα μαύρο και όχι ιδιαίτερα σκληρό και αφού με έβαλε να καθίσω στο κρεβάτι, πήρε το κεφάλι μου και έβαλε τα χείλη μου επάνω του.

-    «Γλείψε το» μου είπε. «Να δεις θα σ’ αρέσει…»

Σαν υπνωτισμένος έκανα ότι μου είπε φιλώντας απαλά το μαύρο μακρύ πούτσο που σε τέτοιο μέγεθος έβλεπα γα πρώτη φορά. Αυτός μούγκριζε και λίγο αργότερα λέγοντας μου πως θα με κάνει κοριτσάκι του, με φωνή που δεν χωρούσε άρνηση, μου είπε να βγάλω το σλιπάκι μου και να καθίσω στα τέσσερα.

Έτσι κι έκανα. Ένιωσα ένα δάκτυλο υγρό να κάνει ότι είχε κάνει και το βράδυ που είχε περάσει. Λίγο αργότερα αισθάνθηκα την γλώσσα του να με γλείφει στο ίδιο σημείο ώσπου ξαφνικά, δύο χέρια μ’ έπιασαν απ’ τους ώμους και ένα καυτό καυλί ένιωσα να ακουμπάει την τρυπούλα μου. Με προσοχή και σιγά - σιγά έβαζε το καυτό του παλούκι μέσα μου, με εμένα να έχω μουδιάσει, ανατριχιάσει και να νιώθω μια πάρεργη γλύκα ενώ αυτός μούγκριζε από πίσω μου.

Λίγο αργότερα ένιωσα καυτά υγρά να τρέχουν μέσα μου. Λίγο αργότερα βγήκε και μου ζήτησε να του πιπιλίσω την πούτσα και να την γλείψω κι έτσι έκανα. Από τότε και για δυο εβδομάδες ο παππούς Νίκος έπαιζε με το στόμα μου και το κωλαράκι.

Ακόμα και σήμερα όταν βλέπω σε κινηματογράφους ή άλλους χώρος ηλικιωμένους και γέρους νιώθω να αναστατώνομαι και να ανατριχιάζω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")