Μια φορά και μοναδική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια! Με λένε Γιώργο. Είμαι 1.90, 90 κιλά, καστανός και με καστανά μάτια. Πριν πέντε μήνες, γνώρισα ένα παιδί τον Κώστα από το ίντερνετ. Είναι 1.78, 75 κιλά, λιγάκι γυμνασμένος, μελαχρινός με καστανά μάτια.

Όταν μου έστειλε κάτι φωτογραφίες, δεν ενθουσιάστηκα, αλλά είχε μια ιδιαίτερη γοητεία. Για να μην πολυλογώ, συναντηθήκαμε προχτές, μετά από επιμονή μερικών μηνών. Συναντηθήκαμε στο Κολωνάκι και μπήκα στο αμάξι του για να πάμε για καφέ. Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί πάνω του. Γελούσε και οι ρυτίδες έκφρασης τον έκαναν ακόμα πιο γοητευτικό.

Εκεί πιάσαμε την κουβέντα για τους γκέι. Μου έδειξε που συχνάζουν, τι φοράνε, που το κάνουν κτλ. κτλ. Ξέχασα να πω ότι ο Κώστας είναι γκέι κι εγώ μπάι. Μετά, ήρθε η κουβέντα στο επίμαχο. Ο Κώστας δεν ήθελε να κάνουμε κάτι γιατί ήμουν πολύ μικρότερος του (δεκατέσσερα χρόνια με περνούσε). Εμένα δεν με ένοιαζε. Μου είχε φτιάξει τη μέρα. Περνούσα τέλεια μαζί του και άκουγα ότι μου έλεγε. Για να μην πολυλογώ, σε κάποια φάση με ρωτάει:

-    «Τι θα ήθελες να μου κάνεις;»

-    «Μια πίπα!», του απαντάω.

Εκεί, άρχισε να βαριανασαίνει καθώς οδηγούσε. Ήξερα ότι ήθελε αλλά τον εμπόδιζε η ηλικία μου. Μου κράτησε και το χέρι. Όταν περνούσαμε έξω από ένα πάρκο, του είπα να στρίψει σε ένα στενό, αν ήθελε να γίνει κάτι. Έστριψε τελικά. Παρκάρει και μετά άρχισαν τα πρώτα λεπτά αμηχανίας. Μου επεσήμανε την ηλικία μου (δεκαοκτώ είμαι), αλλά εμένα δεν με ένοιαζε. Ήθελα απλά να τον νιώσω. Και τον Κώστα και τον Κωστάκη. Ώσπου σε κάποια φάση μου λέει:

-    «Για δείξε μου λοιπόν τι ξέρεις…», βάζοντας τα χέρια του πίσω στο κεφάλι του.

Εγώ έβγαλα τη ζώνη του παντελονιού του, το ξεκούμπωσα, αλλά το κατέβασε εκείνος. Δεν ήταν καυλωμένος. Τον βάζω στο στόμα μου και εκείνος με πίεσε προς τα κάτω. Εκεί άρχισαν και οι πρώτοι του αναστεναγμοί. Ξαφνικά σκλήρυνε και φανερώθηκαν τα δεκαοκτώ εκατοστά του. Συνέχιζα να του παίρνω πίπα και συνέχισε να με πιέζει προς τα κάτω.

Ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου και συνέχισα την πίπα. Με πίεζε μέχρι να βάλω στο στόμα μου όλο του τον πούτσο. Είχα τρομάξει μην πνιγώ, αλλά μου άρεσε κιόλας πάρα πολύ. Άρχισε να βάζει χέρι στον κώλο μου και είχε πολύ ωραία αίσθηση. Μετά ζήτησε να βγάλω ότι φοράω και έμεινα γυμνός.

Εκεί άρχισε να γλείφει το στήθος μου με μεγάλη μανία. Εκεί η καύλα απλώς δεν περιγράφεται. Ξανασυνέχισα την πίπα, αλλά πρώτα τον φίλησα στο στόμα. Ήταν κόλαση. Είχε τα πιο ωραία χείλη που είχα γευτεί ποτέ. Με πίεζε και άρχισα να με χτυπάει στον κώλο και να μου λέει:

-    «Έτσι πουτανίτσα μου, θα σου τα μάθω όλα!»

Τότε είχα βγάλει την γλώσσα μου και την κουνούσα μπρός - πίσω. Ενίοτε τον δάγκωνα και πονούσε και μου έλεγε πως δεν ήθελε δόντια (συγγνώμη Κώστα). Πήρα τότε την πρωτοβουλία να του ρουφήξω το πουτσοκέφαλο του. Εκεί είχε καυλώσει άγρια και η πούτσα του είχε γίνει μεγαλύτερη από ποτέ. Εκεί του ζήτησα να με γαμήσει. Ήθελε να τον παρακαλέσω και το έκανα. Πήγαμε στο πίσω κάθισμα και εκεί με έστησε στα τέσσερα.

Πρώτη απόπειρα αποτυχημένη. Δεύτερη προσπάθεια.. μπαίνει και πόνεσα απίστευτα. Αλλά διήρκησε λίγο γιατί μετά βγήκε, μιας και ήμουν στενός. Τρίτη, πάλι αποτυχία. Τα παρατάει και συνεχίζω την πίπα ώσπου ήταν έτοιμος να χύσει. Μου λέει δυνατά:

-    «Πάρτα!!!»

Κι εγώ τα ήπια όλα. Ήταν πολύ ζεστά και πάρα μα πάρα πολλά. Αλλά δεν μου ξέφυγε καμιά σταγόνα. Ντυθήκαμε, με πήγε σπίτι μου και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. Δεν ξέρω αν ξεπέρασε το ηλικιακό πρόβλημα.

Δυστυχώς, την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι μετάνιωσε για αυτό που κάναμε και ότι είμαι μικρός. Μου είπε ότι θέλει να τα λέμε μόνο από το ίνετρνετ και να μην ξαναβρεθούμε. Σεβάστηκα την απόφαση του. Δεν ήθελα να τον πιέσω. Νοιάζομαι πολύ για εκείνον κι ας ξέρω ότι δε θα τον ξαναδώ ποτέ μου.

Ήταν μια εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ μου. Κρίμα που καταλήξαμε έτσι. Κρίμα που δε θα ξαναδώ το χαμογελαστό πρόσωπο του, δε θα ξανακούσω την γλυκιά φωνή του, δε θα ξαναχαϊδέψω το σώμα του. Κρίμα που δεν έδωσε την ευκαιρία να μείνουμε φίλοι και να τα λέμε από κοντά. Έκλαψα πολύ.. δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν με νοιάζει πια κανείς και τίποτα. Και για πολύ καιρό ακόμα θα κατηγορώ τους γονείς μου που δεν με γέννησαν το 1985 αλλά το 1991.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")