Ξεκωλιασμένος δόκιμος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια χαρά σε όλους! Με λένε Γιώργο, είμαι τριάντα τριών χρονών, 1.82, 74 κιλά και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη στο στρατό.

Υπηρέτησα τη θητεία μου ως δόκιμος στη Σάμο. Μια μέρα έπρεπε να πάω για ώνια στην πόλη και όπως γινόταν πάντα θα έπρεπε να περάσω από το λόχο διοίκησης να πάρω τον οδηγό με την κίνηση που μου είχε εγκριθεί. Φτάνοντας νευριασμένος στην καναδέζα, τα ώνια ήταν μια δουλειά που σιχαινόμουν, άνοιξα όλο νεύρα την πόρτα του συνοδηγού καλημερίζοντας χωρίς να κοιτάξω ποιος είναι, τον οδηγό. Μια αρρενωπή και ωραία φωνή, απάντησε:

-    «Καλημέρα δόκιμε».

Σηκώνω το βλέμμα σα μαγεμένος και τι να δω! Έναν παιδαρά, στο ύψος μου, μελαχρινό, μυώδη, με τις φλέβες να πετάγονται από παντού να μου χαμογελάει και να φαίνεται η ολόλευκη οδοντοστοιχία του. Είχε ανοιχτό το χιτώνιο και το ελαφρώς τριχωτό στήθος του, σκληρό σαν μάρμαρο καθήλωσε το βλέμμα μου.

Ξεκινήσαμε και σ’ όλη τη διαδρομή κυριολεκτικά μου έτρεχαν τα σάλια.. τον ρώτησα από που είναι και πως τον λένε. Μάριο τον έλεγαν. Μετά απ’ αυτά, δεν μίλαγε κανείς. Τότε αποφάσισα να ρισκάρω λιγάκι. Άρχισα να τον ακουμπάω δήθεν τυχαία, στο πόδι και το χέρι μου να ακουμπάει πάλι τυχαία στο δικό του. Σχεδόν χαϊδευόμασταν κάθε φορά που άλλαζε ταχύτητα. Ο μικρός μπήκε γρήγορα στο νόημα και με άκομψο τρόπο, με ρωτάει:

-    «Ρε δόκιμε, μπας και είσαι πούστης; Γιατί αν είσαι πούστης μπορώ να σε γαμήσω αν θες..»

Στην αρχή κόμπλαρα, αλλά δε μπορούσα και να αρνηθώ τα πάντα και να χάσω έτσι μια θαυμάσια ευκαιρία να με ξεκωλιάσει ένας καυλιάρης φαντάρος.

-    «Ναι ρε!» του λέω. «Γαμιέμαι. Γιατί τι θα μου κάνεις;»

-    «Θα δεις μωρή πούστρα που το παίζεις και ηγεσία στη μονάδα τι θα πάθεις!»

Έστριψε σε ένα αγροτικό δρόμο και μπήκε σε ένα ερημικό χωράφι. Βγήκαμε έξω από την καναδέζα και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Είχα καυλώσει σαν τρελός και ήθελα να τον φάω σα λυσσασμένος. Του έγλειψα τις ρώγες, τις έτριψα με τα δάχτυλα μου και τον χτυπούσα στο μυώδες στήθος του.

Με βία με έσπρωξε προς τα κάτω για να γλείψω την καυλωμένη του πούτσα που την είχε πετάξει έξω. Άρπαξα το καυλί με λύσσα και το κατάπινα με μανία. Μαλάκιζα ότι απέμενε στρίβοντας τον κορμό δεξιά, αριστερά. Το έβγαλα από το στόμα μου και άρχισα να το χτυπάω στη γλώσσα μου, στα μάγουλα μου και μετά να το ξαναγλείφω.

Ο Μάριος είχε πεθάνει από την καύλα και μου έριχνε χαστούκια καθώς τον πίπωνα φορτώνοντας με, με ένα σωρό βρωμόλογα.

-    «Έτσι μωρή πούστρα, ξεκωλιάρη, παλιογαμημένε! Γλείψτον καλά καριόλη, μουνόπανο. Και σε λίγο θα τον φας κιόλας!»

Όπως τον έγλειφα, έκοψε μια βίτσα από μια ελιά και επιτακτικά μου λέει:

-    «Στήσου στα τέσσερα παλιομαλάκα!»

Έκανα ότι μου είπε και γρήγορα άρχισα να ουρλιάζω καθώς η βίτσα ανεβοκατέβαινα στα κωλομέρια μου. Εκείνος με έβριζε ακόμη περισσότερο.

-    «Πάρε μωρή ξεκωλιάρα! Σήμερα θα γίνεις το πουτανάκι μου παλιοκαριόλη, ξεσκισμένε!»

Κάποια στιγμή, σταμάτησε και έγινε κάτι που με τρέλανε από καύλα. Όπως είχε αρπάξει φωτιά ο κώλος μου, άρχισε να με κατουράει! Ήταν κάτι τρομερά ερεθιστικό! Με σήκωσε από κάτω και με βία με έσπρωξε προς την καναδέζα. Ακούμπησα τα χέρια μου στο αυτοκίνητο, τούρλωσα τον κώλο και περίμενα τον εισβολέα να μπει μέσα μου.

Για καλή μου τύχη μου έκανε ένα γλειφοκώλι που παραμιλούσα. Και οι χερούκλες του μου έδιναν και καμιά γρήγορη. Στο τέλος, άνοιξε τα κωλομάγουλα να βρει την τρύπα, την έφτυσε καλά και κάρφωσε το παλούκι του με βία μέσα μου, κάνοντας με να ουρλιάζω από πόνο. Αυτό στην αρχή, γιατί μετά άρχισα να κουνιέμαι στο ρυθμό που με πήδαγε.

Δεν άργησε να έρθει σε οργασμό. Βγήκε από μέσα μου, ήρθε στη μούρη μου και σε λίγο τα καυτά του χύσια είχαν λούσει τη μάπα μου. Δεν άργησα να χύσω κι εγώ. Μπήκαμε στην καναδέζα, κάναμε τις αγορές και από τότε τα ώνια ήταν η αγαπημένη μου δουλειά, ειδικά όταν είχα οδηγό το Μάριο!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")