Με τον κολλητό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Τάκη και είμαι δεκαοκτώ χρονών. Η ιστορία αυτή είναι με τον καλύτερο μου φίλο. Οι γονείς μου είχαν πάει στο χωριό για διακοπές ενώ εγώ είχα μείνει στο σπίτι αφού έπρεπε να διαβάσω.

Ένα απόγευμα είπα στον κολλητό μου τον Πέτρο να έρθει στο σπίτι να τα πούμε αφού είχα να τον δω πολύ καιρό. Ο Πέτρος είναι σχετικά ψηλός με ωραίο σώμα και στην ηλικία μου.

Αν και ήταν gay εγώ δεν το είχα καταλάβει μέχρι τότε ούτε αυτός μου το είχε πει ποτέ. Όταν ήρθε στο σπίτι μου αρχίσαμε να συζητάμε για διάφορα πράγματα, για κορίτσια και άλλα. Μετά ενώ ψάχναμε στην ντουλάπα μου για κανένα επιτραπέζιο για να περάσει η ώρα, ο Πέτρος βρήκε ένα βαλιτσάκι με ιατρικά σύνεργα που είχα όταν ήμουν μικρός.

-    «Θέλεις να παίξουμε τον γιατρό;» μου λέει.

-    «Εντάξει» του λέω χωρίς να ξέρω τον σκοπό του.

-    «Εγώ θα κάνω τον γιατρό. Βγάλε την μπλούζα σου και ξάπλωσε».

Έκανα ότι μου είπε και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ο Πέτρος πήρε το στηθοσκόπιο και το έβαλε στο στήθος και στην κοιλιά μου κάνοντας τον γιατρό. Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου λέγοντας ότι έτσι τον βολεύει καλύτερα.

Εγώ μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει τίποτα και νόμιζα ότι ήταν ένα αθώο παιχνίδι. Τότε ξαφνικά άρχισε να μου γλύφει το στήθος και την κοιλιά.

-    «Τι κάνεις εκεί;» του λέω και τραβήχτηκα απότομα.

Αυτός άρχισε να με φιλάει. Μου έβγαλε τα παπούτσια και μου έγλυφε τις πατούσες χαϊδεύοντας και τον πούτσο μου που είχε αρχίσει να σκληραίνει. Τελικά σταμάτησα να αντιδρώ παραδομένος στην καύλα ενώ ο Πέτρος μου κατέβασε το παντελόνι και το σλιπάκι.

Πήρε την πούτσα μου και άρχισε να την παίζει και πριν το καταλάβω, την έβαλε στο στόμα του. Έχυσα μέσα στο στόμα του και κατάπιε όλα τα υγρά. Γδύθηκε και αυτός και άρχισα να του παίρνω πίπα μέχρι που έχυσε και αυτός.

Κάναμε ένα 69, γαμηθήκαμε από τον κώλο και ξαπλώσαμε αγκαλιά. Του έγλυφα τις πατούσες τις ρώγες του και την κοιλιά.

Μετά κοιμηθήκαμε αγκαλιά και το κάναμε άλλες δυο φορές μέχρι να έρθουν οι γονείς μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")