Με τον πατριό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αχ! Η ιστορία είναι μεγάλη για αυτό θα την περιορίσω σε λίγες λέξεις. Ο Αντώνης είναι σαράντα δύο ετών. Γνωρίστηκε με την μητέρα μου (σαράντα ενός ετών) και γενικά τα βρήκανε.

Ο Αντώνης είναι ψηλός άνδρας με ψιλογκρίζα μαλλιά (όχι όλα αλλά λίγα), αδύνατος αλλά σφιχτό σώμα και κυρίως, υπέροχος γαμιάς. Τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους τρελαινόμουν βλέποντας την πούτσα του (δεν ξέρω εκατοστά αλλά μεγάλη αλήθεια), να μπαίνει στο στόμα της μάνας μου και στο μουνί της.

Την μεγάλη απόφαση να του την πέσω την πήρα αφότου παρακολούθησα άγριο ξέσκισμα από τον κώλο. Ήταν τόσο ωραίος στο κρεβάτι! Πρόστυχος και δυνατός. Έπρεπε να τον δοκιμάσω. Το κωλαράκι μου έκανε συσπάσεις και μόνο που τον έβλεπα να γαμάει… Έτσι, έβαλα τσόντα, κάθισα στο σαλόνι και περίμενα να έρθει. Ήξερα ότι θα ήμασταν μόνοι. Εκείνος ήρθε στο σαλόνι με τον καφέ του.

-    «Τσόντα πρωί - πρωί;», γκρίνιαξε προσποιητά.

Αλλά τον είδα να κοιτάζει ξελιγωμένος τις αχόρταγες πορνοστάρ να καταπίνουν σπέρμα. Εγώ κάθισα λίγο πίσω και παρατηρούσα. Κάποια στιγμή έβαλα αργά το χέρι μου πάνω στον πούτσο του. Ήταν σκληρός.

-    «Τι κάνεις εκεί ρε; Πούστης είσαι ρε;», φώναξε σχεδόν κόκκινος από τον θυμό.

Εγώ του είπα να ηρεμήσει και να με αφήσει να τον ευχαριστήσω. Αν και δεν το περίμενα, κάθισε στον καναπέ και έβγαλε το σλιπ. Επιτέλους έβλεπα από κοντά την τεράστια ψωλάρα που κρυφοκοίταζα. Ήταν μαζεμένη και μισοσηκωμένη τώρα.

-    «Ευχαρίστησε με…», είπε.

Και εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να γλύφω το λείο πουτσοκέφαλό του. Ήταν τόσο... εύγεστο! Ο πούτσος του δεν άργησε να θεριέψει και να μου μπαίνει στο στόμα σαν θυμωμένο φίδι καθώς εκείνος έσπρωχνε…

-    «Τελείωνε, θα γυρίσει η μάνα σου!», μου είπε.

Εγώ δεν μπορούσα να το χορτάσω… ρούφαγα. Οι φλέβες της πούτσας που προεξείχαν… άγγιζαν τα χείλη μου και πάλλονταν. Ρούφηξα απότομα και ο Αντώνης έκανε ένα «φφφ….» και τινάχτηκε αμέσως.

Με κατέκλισαν κύματα ανδρικού γάλακτος. Το στόμα μου είχε γεμίσει και ανήμπορο να τα κρατήσει, τα άφηνε είτε να κυλούν έξω από το στόμα μου, είτε να κατρακυλούν πίσω στο λαρύγγι μου, ενώ κανονικά θα αηδίαζα… αλλά δεν ξέρω… απλώς κατάπια όσο πιο πολύ μπορούσα. Ο Αντώνης έκανε:

-    «Ωω.. ωω… ω!!!»

Εγώ σηκώθηκα και εκείνος με έπιασε από το χέρι.

-    «Που πας;»

-    «Να πλυθώ…», του είπα.

-    «Μετά την γεώτρηση…;», μου είπε εκείνος.

Χαμογέλασα και κατέβασα τα ρούχα μου. Εκείνος μου ζήτησε να καθίσω πάνω και να στηριχτώ στα πόδια μου. Η πλάτη μου γυρισμένη σε εκείνον και τα πόδια μου στήριζαν το σώμα μου πάνω από το σκληρό καυλί που αδημονούσε να βουτήξει στο φοβισμένο αλλά ερεθισμένο κωλαράκι μου. Ο Αντώνης έβαλε τον πούτσο του λίγο στην αρχή του κώλου μου. Ερεθίστηκα…

-    «Σήκωσε τα πόδια σου!», είπε αυταρχικά.

Εγώ που κατάλαβα είπα:

-    «Όχι έτσι, θα τσούξει…»

Εκείνος ακόμα πιο αυταρχικά φώναξε:

-    «Τώραααα!»

Εγώ το έκανα. Η ανάσα μου έπαθε ταραχή καθώς ο κώλος μου δέχτηκε απρόσκλητα έναν τεράστιο πούτσο (από Σαλονίκη μεριά να επισημάνω). Ο κώλος μου είχε πάθει κρίση… συσπώνταν σαν τρελός. Εγώ δάκρυσα και σηκώθηκα αλλά με τράβηξε κάτω ο Αντώνης .

-    «Σ’ αρέσει; Έλα, μην κάνεις την δύσκολη…», μου είπε.

Έτσι, απλώς απόλαυσα το τσουχτερό και αιματηρό γαμήσι. Όταν έχυσε και σκούπισα το κωλαράκι μου, πρόσεξα αίμα. Από τότε, όταν η μητέρα μου δουλεύει, εγώ φροντίζω το σπίτι και... το νέο της σύζυγο.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")