Αλβανός Αφέντης (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Από την ημέρα που μετακόμισε ο Αφέντης μου στο νέο σπίτι, πήγαινα και τον υπηρετούσα καθημερινά. Η ζωή μου είχε αλλάξει τελείως και είχε γίνει δύσκολη, αλλά η καύλα μου ήταν τρομερή, ιδίως μετά το κλείδωμα του πουλιού μου με ειδικό εξάρτημα που δεν το άφηνε να καυλώσει καθόλου. Είχα ήδη απομακρυνθεί από όλους τους φίλους και συγγενείς και ζούσα μόνο για να τον υπηρετώ.

Η καθημερινή ρουτίνα κυλούσε όπως περίπου τα είπα στο δεύτερο μέρος της ιστορίας, ώσπου μετά δυο μήνες σχεδόν, ο Αφέντης μου ανακοίνωσε ότι περίμενε τον ανιψιό του από την Αλβανία και ότι έπρεπε να είμαι έτοιμος να υπηρετώ και τους δυο. Έπρεπε για αυτό να μετακομίσω μόνιμα στο σπίτι του και να πάρω και μερικές μέρες άδεια αρχικά για υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση, και φυσικά ακολούθησα πιστά ότι μου είπε. Φυσικά η μητέρα μου αντέδρασε αλλά δεν μου κάηκε καρφάκι.

Την ημέρα που ήταν να έρθει ο ανιψιός του, μου έβαλε το πιο βρώμικο σώβρακο που υπήρχε, κάλτσες πολύ βρώμικες, μια κουκούλα από δέρμα κατουρημένη, με τρύπες μόνο σε μύτη και στόμα, το χοντρό κολάρο μου, μου έδεσε τα χέρια πίσω με τις χειροπέδες και με έβαλε να στέκομαι όρθιος στην γωνία του δωματίου και μου είπε να μην κουνηθώ καθόλου μέχρι να γυρίσει. Φυσικά και δεν τόλμησα να κουνηθώ αν και πιάστηκα παντού αφού άργησαν αρκετά.

Κάποια στιγμή άκουσα την πόρτα να ανοίγει... και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Στην αρχή γέλαγαν μαζί μου συνέχεια και μετά για αρκετή ώρα δεν μου έδωσαν καθόλου σημασία. Μιλάγανε συνέχεια στην δική τους γλώσσα και τους άκουγα αχνά εξαιτίας της κουκούλας. Κάποια στιγμή ένιωσα να μου βάζει την αλυσίδα μου στο κολάρο και να με τραβάει στην μέση του δωματίου. Παραλίγο να πέσω αλλά κατάφερα και στάθηκα όρθιος.

Όπως ήμουν όρθιος τράβηξε την αλυσίδα προς τα κάτω, έτσι ώστε να σκύψω μέχρι να κάνει το σώμα μου μια ορθή γωνία και έδεσε την αλυσίδα σε έναν κρίκο στο πάτωμα (το σπίτι είχε κρίκους πλέον παντού για να με δένει όπως θελήσει). Όπως ήταν τα χέρια μου δεμένα πίσω πέρασε ένα σχοινί και το άλλο μέρος το πέρασε από μια θηλιά στο ταβάνι και το τράβηξε ώστε να χέρια μου να σηκωθούνε και να τεντωθούνε όσο έπαιρνε από την θέση που ήμουν. Μετά μου κλώτσησε τα πόδια ώστε να ανοίξουνε πολύ και τα έδεσε και αυτά με σχοινί σε κρίκους στις άκρες του δωματίου.

Η θέση που με είχε ήταν τρομερά άβολη, με έκανε να πονάω πολύ και να είμαι διαθέσιμος σε ότι γουστάρανε να μου κάνουνε. Όπως ήμουν έτσι, μου έδεσε στα αρχίδια κάτι βαράκια που υπήρχανε και τα άφησε να κρέμονται έτσι, ενώ μου έβαλε και μανταλάκια με βαρίδια να κρέμονται και από τις ρώγες μου. Περιττό να πω ότι πόναγα σε όλο μου το κορμί αλλά δεν έβγαζα άχνα.

Μετά άρχισε να μου μιλάει. Να μου λέει ότι είμαι ένας μαλάκας και μισός, γεννημένος μόνο για να υπηρετώ Αλβανούς και ότι από εδώ και πέρα θα είχα και αυτόν και τον ανιψιό του σαν θεούς. Εκείνη την ώρα μου έβγαλε την κουκούλα και μπροστά μου ήταν ο ανιψιός. Από την θέση που ήμουν μπορούσα να δω από την μέση και κάτω... ήταν σχετικά ψηλός, λίγο υπέρβαρος αλλά stocky και φόραγε μόνο το εσώρουχο του και έτριβε τον πούτσο του που έμοιαζε τεράστιος. Άκουσα τότε τον Αφέντη να βγάζει την ζώνη του.

-    «Θα φας ξύλο τώρα μέχρι να λιποθυμήσεις! Έτσι για να καταλάβεις ότι δεν αστειεύομαι όταν λέω κάτι...», μου είπε.

Ο ανιψιός ήρθε κοντά μου και έχωσε την μούρη μου στην περιοχή του πούτσου του. Μύριζε τρομερά, και κατουρλίλα και χυσίλα και ιδρωτίλα. Έτσι όπως ήμουνα άρχισε το χτύπημα της ζώνης. Ο Αφέντης με χτύπαγε παντού. Κώλο, πόδια, πλάτη. Χτύπαγε συνέχεια και με δύναμη, ενώ ο ανιψιός μου πίεζε το κεφάλι πάνω του ώστε να μην μπορώ να βγάλω μιλιά.

Κάποια στιγμή από τον πόνο λιποθύμησα. Ξύπνησα στην ίδια θέση από κάτι υγρό που έπεφτε στο κεφάλι μου, που κατάλαβα ότι ήτανε κάτουρα. Μόλις συνήλθα αρκετά οι πόνοι ήτανε αφόρητοι, σε όλο μου το σώμα. Ο Αφέντης μου είπε ότι θα με λύσει όταν θα χύσουν από δυο φορές και αυτός και ο ανιψιός του.

Μου γάμαγαν στόμα και κώλο για μια και ώρα πριν χύσουνε και οι δυο από δυο φορές. Νόμιζα ότι θα πέθαινα από τον πόνο στο τέλος, αλλά τελικά άντεξα. Μετά με έλυσαν και με πέταξαν μέσα στην αποθηκούλα που κοιμόμουνα συνήθως.

Η συνέχεια της ιστορίας μας προσεχώς… και μόνο στο xstream.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")