Στην παραλία με τον παππού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιώργο και είμαι 33 χρονών παντρεμένος εδώ και 3 χρόνια.
Θα σας περιγράψω μια ιστορία που μου συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι και ήταν η πρώτη μου ως παθητικός. Από τότε χωρίς να το πολύ ψάχνω έχω μόνο άλλη μια επαφή που θα σας την περιγράψω άλλη φορά. Καταλαβαίνετε ότι λόγω συζύγου δεν έχω πολλές ευκαιρίες για να κινούμαι ελεύθερα.

Ήταν Ιούνιος μήνας και είχα πάει για μπάνιο μια καθημερινή απόγευμα μαζί με την γυναίκα μου στο Λουτράκι.
Εκεί λόγω μόνιμων κατοικιών έχει πάρα πολλούς μεγάλους και ηλικιωμένους άνδρες. Από μικρός είχα επιθυμία να δω ξεβράκωτους, να πηδάνε, να χύνουν, να φιλιούνται μεγάλοι άντρες. Έχω παίξει πολλές μαλακίες από παιδί για θείους μου, για φίλους των δικών μου και γενικός για μεγάλους άντρες πάνω από 55 ετών.

Εκεί λοιπόν στην παραλία όποτε πηγαίνουμε, ψάχνω να βρω αυτόν που με φτιάχνει από την φάτσα και το αντρικό κορμί με την κλασική κοιλίτσα και το φούσκωμα στο μαγιό από το καυλί και τα μεγάλα αρχίδια.

Μια μέρα λοιπόν το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Λίγο πιο πέρα από εμάς καθόταν ο κύριος Γιάννης 60 ετών με μια στρογγυλή κοιλιά με λίγες τρίχες, σφιχτός από την δουλειά, πρώην οικοδόμος με την καραφλίτσα του και με βλέμμα πραγματικά αντρικό. Μαζί του ήταν και η γυναίκα του η κυρία Σοφία 55άρα με μεγάλα βυζιά και στρογγυλό κώλο και σχετικά καλό σώμα για την ηλικία της.

Από την ώρα που τους είδα, άρχισα να φαντάζομαι διάφορα. Μόνο με την σκέψη ότι γαμιούνται μεταξύ τους είχα γίνει πύραυλος. Μετά από λίγο δε, που της έβαζε στην πλάτη και στα μπούτια λάδι πρέπει να έχυσα στο μαγιό μου.

Τα μάτια μου δεν ξεκόλλαγαν από πάνω τους. Είχα φορέσει τα μαύρα γυαλιά μου και όλο καρφωνόμουν πάνω στο μαγιό του που διέγραφε τα εργαλεία του. Έδινα τα πάντα για να κάτσω μπροστά του και να του κατέβαζα το μαγιό και να έπαιρνα όλο το καυλί του μέσα στο στόμα μου μέχρι να με γέμιζε χύσια.

Κάποια στιγμή των είδα που μπήκε στη θάλασσα μόνος του και αμέσως μπήκα και εγώ. Δεν ξέρω τι είχα πάθει εκείνη την μέρα αλλά παρόλο που έξω ήταν η γυναίκα μου, αλλά και η δικιά του γυναίκα, ήθελα να του ορμήξω. Έκανα ότι κολυμπούσα αλλά το μάτι όλο έπαιζε προς το μέρος του. Το έβλεπα να ασχολείται με τα εργαλεία του και έσβηνα από καύλα.

Όσο περνούσε η ώρα όλο και καρφωνόμουν πάνω του και των πλησίαζα. Του έπιασα κουβέντα για την ζέστη και διάφορα τέτοια και κατάλαβα από τον τρόπο που με κοίταξε ότι με κατάλαβε. Εγώ παρόλο που φοβόμουν μην καταλάβουν από έξω κάτι συνέχισα και του είπα ότι και τι δεν θα έδινα να ήμουν λίγο στην σκιά αλλά με καλή παρέα.

Αμέσως τσίμπησε και μου πρότεινε να πάω πίσω από ένα μαγαζί που είχε απέναντι από την παραλία για να μην μας βλέπουν για να δω τι δροσιστικά πράγματα έχει και θα έρθει και αυτός. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βγήκα έξω και είπα της γυναίκας μου ότι με έχει πιάσει κόψιμο και θα πάω λίγο στην τουαλέτα στο μαγαζί από πάνω. Δεν την πείραξε καθόλου γιατί έκανε ηλιοθεραπεία και την είχε υπνωτίσει ο ήλιος.

Πήγα από πίσω από το μαγαζί και είχε κάτι καλαμιές που δεν φαινόμουν καθόλου. Περίμενα περίπου δυο λεπτά και τον είδα να έρχεται. Μου έκανε νόημα να πάω από πίσω του και με πήγε πιο μέσα στις καλαμιές σε ένα μέρος που δεν φαινόμασταν με τίποτα.

Αφού συστηθήκαμε και με ρώτησε αν είναι η γυναίκα μου αυτή και ότι η κυρία δίπλα του ήταν η γυναίκα του και διάφορα άλλα, ότι δηλαδή δεν το έχω ξανακάνει…. με άρχισε σε κάτι γλωσσόφιλα και μετά με τσιμπούκωσε  και με έχυσε στο στόμα και στα μούτρα.

Μόνο με την ιδέα ότι εγώ του έπαιρνα πίπα και οι γυναίκες μας ήταν λίγα μέτρα μακριά μας, με ερέθιζε πιο πολύ.

Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα και όσα χρόνια περάσουν θα τον θυμάμαι γιατί ήταν πραγματικά αρσενικός παρόλο την ηλικία του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")