Αμερικάνικη παρτούζα στην Κρήτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στην Κρήτη όπου και πηγαίνω συχνά, υπάρχει η γνωστή Σούδα, η Αμερικάνικη βάση, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να κυκλοφορούν στρατιώτες του Αμερικανικού Στρατού. Να λοιπόν πως με γαμήσανε παρτούζα…

Εγώ είμαι δεκαεννιά ετών και είμαι αρρενωπός, αν και τον παίρνω γενικά. Είχα πάει σε ένα κλαμπάκι. Εκεί γνώρισα μια παρέα στρατιωτών. Κυρίως μίλησα στον Κέβιν αλλά ήταν όλοι ωραία παιδιά. Ο Κέβιν ήταν δεν ήταν δεκαεννιά με εικοσιένα, οι υπόλοιποι κυμαίνονταν στις ηλικίες.

Ο Κέβιν ήταν ξανθούλης, ξυρισμένο σχεδόν μαλλί, και γαλανό μάτι. Αμερικανάκι μέχρι το μεδούλι. Φορούσαν όλοι στρατιωτικό παντελόνι και χακί φανέλα από πάνω και δεν μπορούσα να μην προσέξω τα υπέροχα μπράτσα τους.
Πιάσαμε την κουβέντα στα αγγλικά με τον Κέβιν, στον οποίο είπα ότι είχα στόχο τον ψώλο του. Εκείνος χαμογέλασε και μου είπε να πάμε στην παραλία.

Εγώ σηκώθηκα και ακολούθησα τον Κέβιν, ο οποίος μίλησε στην υπόλοιπη παρέα. Επτά άτομα μαζί με τον Κέβιν. «Ωπα!» σκέφτηκα, «εδώ θα φάω πούτσα!». Πήγαμε στην παραλία και εκεί όλοι η παρέα έπαιζε μαζί μου...

Π.χ. ο ένας με έβαζε να σκύβω και έλεγε στους άλλου να κοιτάξουν πόσο με ανάβει αυτό που έκανε. Δηλαδή ότι μου τον ακούμπαγε με το παντελόνι στον κώλο. Ο Κέβιν μου είπε να γδυθώ. Εγώ ντρεπόμουν αλλά οι φίλοι του με έγδυσαν.

Μου τράβηξαν το σορτσάκι κάτω. Εγώ ντράπηκα αλλά το έβγαλα. Ένας από αυτούς ήρθε πίσω και μου τον κάρφωσε χωρίς πολλά-πολλά. Ε, αυτό ήταν η αρχή…

Ξαφνικά, όλοι η παρέα σηκώθηκε όρθια και με είχε παγιδεύσει στις πούτσες. Ο κώλος μου δεχόταν επίθεση. Ένας έβγαινε, ο άλλος έμπαινε… τρελό γαμήσι! Το στόμα μου το ίδιο… ο ένας μετά τον άλλον, θυμάμαι με πηδούσαν σαν *πετσάφι.

Δεν υπήρχε συναίσθημα, απλά γαμούσαν. Σε μια φάση, άκουσα κάτι που δεν μου άρεσε. Ο ένας έλεγε να μου βάλουν δύο στον κώλο. Εγώ τραβήχτηκα και είπα: «Όχι! Όχι!».

Με γαμούσε η ίδια πούτσα μέχρι που ένιωσα κάτι δυνατό, πίσω στον κώλο. Δεν μπορούσα να δω γιατί με έβαζαν να παίρνω πίπα και με κρατούσαν. Τότε ένιωσα ένα τσούξιμο…

Αχ! Κάποιος είχε μπει στον κώλο ταυτόχρονα. Όντως αυτό συνέβαινε. Με γαμούσαν με δύο στον κώλο! Εγώ τραβήχτηκα. Πόνεσα αλλά δεν σταματούσαν.

Όταν τελειώσανε με βάλανε να τους κοιτάω και με χύσανε όλοι παρέα στα μούτρα. Ο Κέβιν είπε: «With love from USA!».

Ντύθηκα και πήγα στο δωμάτιό μου. Ο κώλος μου είχε ανοίξει σαν χωνί... απίστευτο γαμήσι!
* Πετσάφι = πατσαβούρι

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")