Καλαμάτα - Αθήνα 1-0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα! Είμαι ο Μπάμπης, είκοσι ενός ετών γεματούλης, από Καλαμάτα. Η φάση άρχισε όταν είχα έλλειψη από γκόμενα και συζητώντας με έναν φίλο στο chat, μου είπε να ψαχτώ για κανέναν γκέι.

Δεν μου καλάρεσε η ιδέα γιατί, όχι ότι μισώ τους γκέι και τέτοια, απλώς δεν ήξερα αν θα μου σηκωνόταν μπροστά σε αγόρι. Αλλά τελικά ψάχτηκα… δεν έβρισκα τίποτα μέχρι που ο φίλος μου στο chat μου είπε ότι βρήκε έναν που ψάχνει αγόρι από Καλαμάτα. «Εδώ είμαστε!» σκέφτηκα.

Ο νεαρός να μην το κουράζω, είναι είκοσι ετών, bisexual από ότι φαίνεται. Ήθελε λέει να δοκιμάσει να γαμηθεί με όλο το πακέτο. Έτσι και εγώ δέχτηκα. Αφού με είδε και τον είδα σε φωτογραφία δεν έμενε παρά η συνάντηση και το γαμήσι. Ο Αντώνης Αθηναίος, καστανόξανθος κοντό μαλλί, με ωραία χαρακτηριστικά, αρρενωπότατος θέλω να πω.

Ήρθε και έμεινε σε ξενοδοχείο με τους δικούς του. Έμενε σε ξεχωριστό δωμάτιο οπότε αυτό με βόλευε. Πήγα στο δωμάτιο του. Φορούσα ένα κόκκινο σορτσάκι και μια κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, ζελέ στο μαλλί να φαίνεται το καρφάκι. Χτύπησα την πόρτα, μου άνοιξε και με ανακούφιση παρατήρησα ότι ήταν ο ίδιος που είδα στην φωτογραφία. Μου είπε να περάσω.

Το δωμάτιο πολύ μεγάλο, λες και είχε βγει από τσόντα. Μου είπε να καθίσω και με ρώτησε αν θέλω κάτι. Του είπα ένα αναψυκτικό γιατί είχα κορακιάσει. Γενικά μας είχε κυριεύσει η αγωνία και τους δύο αλλά για διαφορετικούς λόγους. Εμένα γιατί δεν είχα ξαναπηδήξει αγόρι και εκείνον φαντάζομαι γιατί δεν τον είχαν ξαναπηδήξει. Του είπα:

-    «Φίλε αν άλλαξες γνώμη μην κολλάς, φεύγω όπως ήρθα».

Εκείνος το σκέφτηκε λίγο και είπε:

-    «Όχι, γουστάρω. Μείνε».

Δεν φαινόταν για γκέι καθόλου, και ίσως να μην ήταν. Ίσως ήθελε να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του, τι να πω δεν ξέρω. Ήπια το αναψυκτικό μου και σηκώθηκα. Κάποιος έπρεπε να αρχίσει.

-    «Λοιπόν…» είπα. «Είσαι έτοιμος;»

Εκείνος ήρθε σχεδόν τρεμάμενος. Γονάτισε και μου χάιδεψε τον πούτσο πάνω από το σορτσάκι. Εγώ ψιλοκαύλωσα. Μου κατέβασε το σορτσάκι. Ο μαλλιαρός ψώλος μου είχε πρηστεί. Με κοίταξε… εγώ του είπα πάλι:

-    «Φίλε μήπως δεν νιώθεις άνετα;»

-    «Μια χαρά είμαι!» είπε αμέσως εκείνος.

Μου τράβηξε πίσω το πετσάκι και άρχισε να γλείφει το πουτσοκέφαλο. Αρκετά καλά για άμαθος. Η γλώσσα του δούλεψε πρώτα γύρω-γύρω (όπου είχε μαζέψει λίγο "τυρί" αλλά δεν φάνηκε να τον ενοχλεί) και μετά πάνω στην τρυπίτσα. Καύλωσα πολύ… κάθισα κάτω και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Εκείνος συνέχισε την πίπα.

-    «Αχ! Γλείψε μου τα παπάρια αγόρι μου…» είπα και εκείνος υπάκουσε.

Πήγε στα ξυρισμένα παπάρια μου και τα ρούφηξε ένα-ένα. Είχε χαλαρώσει πιο πολύ τώρα. Με χάιδευε στην κοιλιά και έγλειφε πολύ γρήγορα. Σηκώθηκα και του είπα να πέσει στα τέσσερα. Εκείνος το έκανε. Έτρεμε πάλι… του χώρισα τα κωλομέρια και άρχισα το γλειφοκώλι. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει και μένα, απλώς είχα πάρει φόρα. Το κωλαράκι του ήταν ξυρισμένο και καθαρό. Συνέχισα να γλείφω… εκείνος βόγκαγε, καύλωσε κιόλας. Άρχισα να του τον παίζω ενώ έγλειφα τον κώλο του. Έπιασα την καπότα και την φόρεσα.

-    «Μπαίνω!», είπα και άρχισα να του τον βάζω μέσα χωρίς σταματημό.

Τα βογγητά του με καύλωναν περισσότερο. Είχε μπει όλος ο πούτσος μου μέσα. Οι πουτσότριχες ακουμπούσανε τα κωλομέρια του. Είχα τρελαθεί μαζί του. Άρχισα να κινούμαι γρήγορα, δεν ήθελα να τον αφήσω να πάρει ανάσα. Μέσα - έξω… ο κώλος του παραήταν στενός αλλά μετά από πολλά σπρωξίματα άνοιξε και σταμάτησε και αυτός να βογκάει. Τώρα έβγαζε μια καυλιάρικη κραυγούλα «Αχ!» και ο κώλος του φαινόταν κατακόκκινος γύρω από τον πούτσο μου. Δεν είχα χύσει ακόμα.

Τον γύρισα ανάσκελα και του έβαλα τα πόδια στον ώμο μου. Μπήκα με ευκολία στον κώλο του και άρχισα άλλη μάχη δυνατά. Άρχισε πάλι να βογκάει, αλλά με κοιτούσε με ένα βλέμμα πολύ καύλα. Ένιωσα να θέλω να χύσω. Τραβήχτηκα και τράβηξα την καπότα. Του τον έβαλα στο στόμα έτσι όπως ήταν ανάσκελα και τα ήπιε όλα. Άρχισε να βήχει και πήγε να ξεράσει.

Έκανε ντους και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Τώρα αν με ξαναπάρει θα έχετε και άλλη ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")