Η πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι τριάντα έξι χρονών, αρκετά γυμνασμένος και όμορφος. Πριν τρία χρόνια μέσα στην καύλα και ενώ μιλούσα σε chat room με κάποιον μπάρμαν, του είπα ότι θα ήθελα να δοκιμάσω με άντρα. Μου εξήγησε ότι είναι top. Κάπου κολλούσα, αλλά σε κάποια φάση με προκάλεσε και δέχτηκα να δώσουμε ραντεβού κοντά εκεί που έμενε.

Όταν τον πρωτοείδα κόλλησα. Ήταν πολύ πιο μικρός μου, δεν το περίμενα αυτό. Όμως αυτός δεν κόλλησε καθόλου. Ίσα-ίσα από μακριά και ενώ ερχόταν στο δρόμο προς το μέρος μου, μου έσκασε χαμόγελο και ταυτόχρονα έτριψε την πούτσα στο παντελόνι. Χαιρετιστήκαμε τον ακολούθησα στην γκαρσονιέρα που νοίκιαζε. Μπήκαμε, με φίλησε και μου έπιασε τον κώλο πάνω από τα ρούχα. Μου είπε:

-    «Μην κολλάς που είμαι πιο μικρός. Έχω γαμήσει και άλλους μεγάλους».

Του εξήγησα ότι δεν έχω εμπειρίες πολλές. Μου λέει:

-    «Μη στενοχωριέσαι, θα στα αναπληρώσω εγώ».

Και άρχισε να με γδύνει και να με φιλάει. Μου βάζει δάχτυλο. Πόνεσα και τραβήχτηκα. Ξαφνιάστηκε. Μου λέει:

-    «Δεν έχεις ξαναγαμηθεί μωρή;»

Κόλλησα που μου μίλησε έτσι. Το κατάλαβε και με σπρώχνει στα γόνατα. Βγάζει μια τεράστια πραγματικά πούτσα πάνω από 20 cm και χοντρή, μου την σπρώχνει στο στόμα και μου λέει:

-    «Κατάπινε μωρή!»

Άνοιξα το στόμα και άρχισα να τον παίρνω. Πρόσεξα μην κουραστώ αλλά μου άρεσε κιόλας. Τότε μου λέει:

-    «Γαμιόλα σ’ αρέσει ε;»

Και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Έτσι, σε κάποια στιγμή επιτάχυνε. Τον έβγαλε και μου λέει να ανοίξω το στόμα καλά και άρχισε να χύνει μέσα. Με έβαλε και τα κατάπια όλα. Μετά με έπιασε, με σήκωσε, πήρε μια κρέμα ΚΥ και άρχισε να μου βάζει στην τρύπα μου και να με φιλάει. Μου λέει:

-    «Μου αρέσεις και θα τα πάμε καλά οι δυο μας, αλλά πρέπει καταλάβεις μερικά πράγματα…»

-    «Δηλαδή;» λέω εγώ.

Με βουτάει, με ρίχνει στο πάτωμα και μου λέει:

-    «Γλείφε τα πόδια μου γαμιόλα! Γλείφε τον άντρα σου!»

Άρχισα να γλείφω… είχα καυλώσει. Το βλέπει και μου λέει:

-    «Έτσι γαμιόλα. Γλείφε τον γαμιά σου!»

Και με πατάει. Μετά έρχεται και κάθεται με τον κώλο του στην μούρη μου και μου λέει:

-    «Γλείφε!»

Άρχισα να γλείφω τα τριχωτά του αρχίδια και την τρύπα του. Μετά μου τον βάζει ξανά στο στόμα. Με σηκώνει και με ρίχνει στο κρεβάτι, μου ανοίγει τον κώλο και αρχίζει να σπρώχνει τον πούτσο του. Πόνεσα φοβερά. Δεν τον άφησα να με γαμήσει καλά… μου τον έβαλε ίσα - ίσα… έτσι μου είπε. Με έχυσε στην πλάτη και μετά με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα στο κρεβάτι.

Άρχισε να μου ρίχνει σφαλιάρες στο κωλαράκι μου, γιατί δεν ήμουν καλή, και φέρνει ένα αγγούρι μεσαίου μεγέθους και μου το βάζει στον κώλο μισό μέσα, μισό έξω, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει:

-    «Έτσι θα κοιμηθείς απόψε. Πρέπει σιγά-σιγά να ανοίξεις για το πρωί…»

-    «Τι εννοείς;» λέω.

-    «Το πρωί θα σε γκαστρώσω και θέλω και να με ξυπνήσεις με πίπα».

Πράγματι το πρωί ενώ κοιμόταν, άρχισα να ρουφάω την τεράστια πούτσα του. Όταν ξύπνησε με ξεκώλιασε κανονικά. Πονούσα, δάκρυσα, αλλά μου άρεσε… αλλά πραγματικά πονούσα. Με αγκάλιασε μετά και με ρώτησε αν τον ένιωσα καλά μέσα μου και μου είπε ότι ήμουν πολύ καύλα. Μου έδωσε το τηλέφωνο του και έφυγα.

Δεν μπορούσα να καθίσω περίπου μια βδομάδα σε καρέκλα και ένιωθα σαν πουτάνα. Στο σπίτι μου το έπαιζα όλη την βδομάδα. Έχυνα και τον σκεπτόμουν. Μου τηλεφώνησε μου είπε να ξυρίσω την τρυπούλα μου και να πάω να με γκαστρώσει.

Πήγα. Μου είπε ότι δεν γουστάρει να με φωνάζει με το όνομα μου. Μου είπε ότι είμαι η γκομενίτσα του και με έβαλε να διαλέξω όνομα. Μου έλεγε πολλά ονόματα και διάλεξα το  Σίσι. Γέλασε και με μπούκωσε με την πούτσα του. Μετά την έβγαλε, με έβαλε να ανοίγω το κωλαράκι μου με τα χέρια μου, και άρχισε να μπαίνει σιγά - σιγά…

Μετά άρχισε να με ανοίγει και να μπαίνει βαθιά μέσα μου. Πονούσα αλλά ένιωθα και πολλή καύλα. Άρχισε να με ρωτάει αν μου αρέσει που γαμιέμαι. Μετά άρχισε γρήγορα να με γαμάει. Σε κάποια στιγμή μου λέει να χαλαρώσω. Το κάνω και τον καρφώνει όλον. Σταματάει και αρχίζω να νιώθω το σπέρμα μέσα στον κώλο μου. Τον βγάζει και μου τον δίνει στο στόμα, με γυρίζει με τον κώλο και αρχίζει να χώνει δάκτυλα στον χυμένο κώλο μου. Άρχισε να με χαϊδεύει λέγοντας μου:

-    «Σίσι μωρό μου, τον πήρες όλο μέσα σήμερα! Με ευχαρίστησες σήμερα».

-    «Έχω ανοίξει πολύ ε;» τον ρώτησα.

-    «Έχεις ανοίξει αλλά θέλεις κι άλλο. Αλλά μην σε νοιάζει, θα σε ανοίξω εγώ καλά! Θα παίρνεις όλα τα μεγέθη τις πούτσες χωρίς πρόβλημα. Θα δεις  Σίσι μωρό μου…»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")