Αδελφικό σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Άκη και θα σας πω πως έκανα έρωτα με τον αδελφό μου. Από μικρός είχα μεγάλες καύλες και ήμουν συνεχώς στην μαλακία και κάποια μέρα με έπιασε ο αδελφός μου στα πράσα. Ήρθε κοντά και έκατσε δίπλα μου. Κοιτούσε την πούτσα μου σαν να έβλεπε πρώτη φορά πούτσα.

-    «Τι κοιτάς;», του λέω.

-    «Τίποτα», μου απατάει και φεύγει.

Το απόγευμα μπήκα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους. Μπήκε μέσα και με ρώτησε:

-    «Θες να σου τρίψω την πλάτη;»

-    «Ναι», του απάντησα.

Ήρθε κοντά και μου είπε να κάτσω στα τέσσερα. Το έκανα. Τότε αυτός ξεκίνησε να μου τρίβει την πλάτη και όταν με σαπούνισε τα χέρια του έφτασαν στον κώλο μου. Ερεθίστηκα αμέσως χωρίς να ξέρω το γιατί. Μάλιστα σε κάποια δυνατή και απότομη κίνηση του ένα του δάχτυλο μπήκε μέσα μου. Πόνεσα αλλά μου άρεσε. Το κούνησε λίγο και μετά το έβγαλε με ξέβγαλε την πλάτη και έφυγε δίνοντας μια δυνατή σφαλιάρα στο δεξί μου κωλομάγουλο. Το βράδυ δεν με έπαιρνε ύπνος και κοίταζα τα ροζ τηλέφωνα στην τηλεόραση και τότε μπήκε μέσα ο αδελφός μου και με ρώτησε:

-    «Τι έγινε; Καύλες έχουμε πάλι;»

-    «Ναι», του απαντώ.

-    «Για δείξε μου», μου λέει. «Θέλω να σε δω να την παίζεις».

Κάθεται δίπλα μου και εγώ την βγάζω έξω δειλά και την παίζω. Αυτός με κοιτάζει για λίγο και μετά απλώνει το χέρι του και μου την πιάνει λέγοντας μου:

-    «Άσε, θα την παίξω εγώ».

Και τον αφήνω αλλά αυτός την πήρε κατευθείαν στο στόμα και άρχισε να μου την γλείφει. Μου άρεσε σε κάποια φάση μου είπε να του την γλείψω κι εγώ όπως και έκανα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. Εγώ σηκώθηκα για να πάω να φτύσω το σπέρμα αλλά με σταμάτησε λέγοντας πως αν το καταπιώ θα με αφήσει να τον γαμήσω όπως και έγινε. Στήθηκε στα τέσσερα, άνοιξε αρκετά τα πόδια καθώς και τον κώλο του με τα χέρια και μου είπε:

-    «Γλείψε την τρύπα μου πρώτα, σάλιωσε την καλά και μετά γάμα με».

-    «Εντάξει», του λέω. «Αλλά στο τέλος θέλω να με καληνυχτίσεις με ένα γλωσσόφιλο».

-    «Καλά», μου απαντάει. «Ξεκίνα, μην αργείς».

Έσκυψα, τον έγλειψα και μετά τον γάμησα για ένα δεκάλεπτο περίπου όπου του είπα πως θα χύσω και τότε γύρισε μπρούμυτα και την πήρε στο στόμα όπου και έχυσα. Μετά από αυτά, ο αδερφός μου ξανακαύλωσε και μου είπε να καθίσω πάνω στην πούτσα του. Ξάπλωσε ανάσκελα και έκατσα πάνω. άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω κοιτώντας προς την πόρτα η οποία ήταν ανοιχτή. Είδα μια φιγούρα να μας κοιτάει. Ήταν η μαμά καθόταν στην πόρτα και μας κοιτούσε. Τότε κάνω μια απότομη και δυνατή κίνηση και την βάζω όλη μέσα μου και φωνάζω:

-    «Σκίσε με!»

-    «Σκάσε!» μου λέει. «Θα μας ακούσει η μαμά».

-    «Πονάει και τσούζει ο κώλος μου!», του λέω. «Χύσε επιτέλους!»

-    «Καλά» μου λέει. «Έλα γλύψε την».

Άρχισα να την γλείφω μέχρι που έχυσε μέσα στο στόμα μου. Αφού τα κατάπια μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και πήγε για ύπνο. Το πρωί που σηκώθηκα, η μαμά μου είπε πως ο αδελφός μου έφυγε για την Αθήνα. Το τι έγινε μετά με την μαμά μου και εμένα θα σας το πω σε κάποια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")