Στα αποδυτήρια με τον ποδοσφαιριστή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο αγώνας μόλις έχει τελειώσει. Είσαι κατάκοπος, αναψοκοκκινισμένος από την προσπάθεια και μούσκεμα από τον ιδρώτα. Έχεις μόλις βγάλει τα αθλητικά ρούχα σου, είσαι ήδη στην καμπίνα του ντους και ετοιμάζεσαι να ανοίξεις τη βρύση για να δεχθείς το ζεστό νερό πάνω στο κορμί σου!

Ξαφνικά η κουρτίνα τραβιέται και μπαίνω εγώ, επίσης γυμνός. Τα χάνεις, δε με περίμενες. Με είχες για την Θεσσαλονίκη, αλλά εγώ θέλησα να σου κάνω έκπληξη.

Σου κλείνω το ανοικτό από την έκπληξη στόμα με ένα υγρό φιλί και μ' ένα ελαφρύ χάδι με το χέρι μου στα ζουμερά αρχίδια σου. Αφήνω τα χείλη σου και αρχίζω να σου γλύφω τον ιδρώτα από το στέρνο και γύρω από τις ρώγες.

Ο πούτσος σου, πάντα σε ετοιμότητα, είναι ήδη σηκωμένος. Μου τον χώνεις κάτω από τα αρχίδια, ανάμεσα στα σφικτά μπούτια μου και μου λες: "Θέλω να μου τον τσιμπουκώσεις τώρα γλύκα μου, γονατιστός μπροστά μου".

Κοιτάς με περιέργεια να ξεβιδώνω το "ακουστικό" του ντους, να μειώνω πολύ την ένταση της ροής του νερού, έτσι ώστε να τρέχει από τον λευκό πλαστικό σωλήνα όσο "μια τρίχα" και να ρυθμίζω την θερμοκρασία του νερού στο χλιαρό.

Μετά με βλέπεις να γονατίζω μπροστά σου, να παίρνω τον ωραίο, ιδρωμένο πούτσο σου στο στόμα μου και να σε τσιμπουκώνω κανονικά. Κλείνεις τα μάτια και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι βάζω στο τριχωτό γλυκό κωλαράκι σου το σωληνάκι του ντους και ότι το χλιαρό νερό αρχίζει να γλύφει τον προστάτη σου.

Μια ανατριχίλα ηδονής διαπερνά τον πούτσο σου και βογκάς από την καύλα που αρχίζει να σε συνεπαίρνει. Όσο περνούν τα δευτερόλεπτα, τόσο το να "κρατιέσαι" αρχίζει να γίνεται και πιο δύσκολο.

Σφίγγεις την κωλοτρυπίδα σου και αυτό -το νιώθω και το νιώθεις- κάνει σκληρότερο τον πούτσο σου. Για εκτόνωση αρχίζεις να κουνιέσαι μπρος-πίσω και να με γαμάς από το στόμα. Σφίγγεσαι, λες: "Σταμάτα το αυτό αγόρι μου, δεν αντέχω άλλο".

Κλείνω τον διακόπτη και βγάζω το σωληνάκι του ντους. Έχεις σφικτή την κωλοτρυπίδα σου. Σπρώχνω το δάκτυλό μου μέσα της, βαθιά. Παραληρείς!! Μικρές ..."απώλειες"! Βρίζεις. Σφίγγεσαι, ο ιδρώτας κυλά από όλο το κορμί σου.

Θέλεις να ανακουφιστείς, η καύλα σου μεγαλώνει, ο πούτσος σου σκληραίνει, είναι... πέτρα. Τον σπρώχνεις με μανία στο λάρυγγά μου, μου δίνεις δυνατές γαμιές, αγκαλιάζω τα δυνατά γυμνασμένα πόδια σου να μην πέσω προς τα πίσω, είσαι έτοιμος... έτοιμος... το χέρι μου δουλεύει την τρύπα σου, χύνεις... χύνεις... μέσα μου, την ίδια στιγμή, ακριβώς την ίδια στιγμή που το δάκτυλό μου απελευθερώνει την τρύπα σου, την ίδια στιγμή που επιτέλους.... "ανακουφίζεσαι!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")