Δυο παντρεμένοι σε σουίτα Αθηναϊκού ξενοδοχείου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Παιχνίδια στη μπανιέρα

Με γυρνάς προς τον τοίχο όπου βρίσκεται η μπαταρία του μπάνιου. Λύνεις το κορδόνι από τον συναγερμό και μου δένεις με αυτό τα χέρια στο άγκιστρο του ντους.

Ρίχνεις στο σφουγγάρι αρκετό αφρόλουτρο και αρχίζεις να μου σαπουνίζεις προσεκτικά την πλάτη. Αρχίζεις από τον σβέρκο, τις ωμοπλάτες, τη σπονδυλική στήλη, τα χέρια. Συνεχίζεις προς τα κάτω, τους γλουτούς, το πίσω μέρος των μηρών. Χώνεις το σφουγγάρι ανάμεσα στα σκέλια μου και μου σαπουνίζεις τ' αρχίδια. Τα σφίγγεις μέσα στο καυτό σφουγγάρι.

Αυτό μου την δίνει και ο πούτσος μου σκληραίνει. Μου τον τρίβεις και αυτόν από πίσω, μου τον τυλίγεις με το σφουγγάρι. Αρχίζω να κουνάω τους γλουτούς μου προς τα εμπρός και ο πούτσος μου πηγαινοέρχεται μέσα στην πλούσια, πυκνή και ζεστή σαπουνάδα.

Έχεις καθίσει κάτω στα γόνατά σου κα μου δαγκώνεις ελαφρά τα κωλομέρια, ενώ το δεξί σου χέρι, εξακολουθεί να έχει περασμένο μέσα από τα σκέλια μου το σφουγγάρι και να μου σφίγγει με αυτό τον πούτσο.

Καθώς πηγαινοέρχεται το κάτω μέρος του κορμιού μου, βάζεις τα δυο σου δάκτυλα (δείκτη και μέσο) στην τρύπα μου. Τα δάκτυλά σου γλιστρούν εύκολα χάρη στον αφρό. Τα κρατάς ίσια, έτσι ώστε σε κάθε έξοδο του πούτσου μου από το σφουγγάρι σου, να βυθίζονται αυτά βαθιά μέσα στον σωλήνα μου. Βλέπεις τον πούτσο σου να πάει να σπάσει από την καύλα. Κάθε φορά που τα δάχτυλα σου βυθίζονται μέσα μου, τα κουνάς βιαστικά για να προλάβεις την εξερεύνηση της υγρής τρύπας μου. Βογκάω από ηδονή.

Σηκώνεσαι όρθιος πίσω μου. Το σώμα μου είναι γεμάτο αφρούς. Κολλάς πάνω μου σαν στρείδι και χώνεις τον πούτσο σου ανάμεσα στα σκέλια μου. Σφίγγω γερά τα μπούτια μου. Νιώθω τον πούτσο σου σκληρό σαν πέτρα να σπρώχνει τα αρχίδια μου και μετά να βρίσκει διέξοδο κάτω από αυτά προς τα μπροστά. Σε κάθε σφίξιμό σου, νιώθω την ψωλάρα σου να ζουλάει προς τα πάνω τα αρχίδια μου. Είναι εξαιρετικό καυλωτικό. Αρχίζω να σου λέω συχνά "σφίξου"! Και το κάνεις. Τρελαίνομαι.

Περνάς τα χέρια σου μπροστά και με χαϊδεύεις, μέσα από τον πυκνό αφρό, ενώ εγώ, με τα χέρια ψηλά δεμένα, αδυνατώ να ανταποδώσω.

Σε καυλώνει αυτό. Σε καυλώνει η στιγμιαία αίσθηση κυριαρχίας. Η αίσθηση ότι ο άλλος είναι αδύναμος στα χέρια σου. Ότι μπορείς να τον ξεσκίσεις με τον πούτσο σου έστω και αν αυτός δεν θέλει εκείνη την στιγμή. Σε τρελαίνει αυτή η ιδέα. Ότι μπορείς να του χώσεις τον πούτσο σου, ενώ τα χέρια του αλλουνού είναι δεμένα και δεν μπορούν να σε απωθήσουν.

Με χαϊδεύεις πρώτα στο λαιμό, μετά στο στήθος, στην κοιλιά, στη μέση. Το "μάγκικο" (αν είναι… αυτό της φωτογραφίας!) μούτρο σου ακουμπάει στον ώμο μου. Τα χείλια σου παίζουν με τον λοβό του αυτιού μου. Μου ψιθυρίζεις διάφορες προστυχιές: «Σ’ αρέσει μωρό μου; Νιώθεις τον πούτσο μου που τρίβεται στα αρχιδάκια σου γλύκα μου, καύλα μου γλυκιά με καυλώνει η κωλάρα σου...!»

Πάντα με σφιχτά τα πόδια μου κουνώ τα κωλομέρια μου και τα τρίβω πάνω στα φουσκωμένα, ζουμερά αρχίδια σου. Μουγκρίζεις από την ηδονή. Η γλώσσα σου εξερευνά το εσωτερικό του αυτιού μου. Νιώθω την ανάσα σου καυτερή.

Τα χέρια σου συνεχίζουν τα χάδια τους. Κατεβαίνουν πιο κάτω. Μέσα από την πυκνή σαπουνάδα πιάνεις τον πούτσο μου με το δεξί σου χέρι και αρχίζεις να μου τον παίζεις. Με τα δάχτυλα του αριστερού σχηματίζεις ένα κύκλο, μια "τρύπα" και την "εφαρμόζεις" στο δικό σου πουτσοκέφαλο, ενώ με τον αντίχειρα και τον δείκτη, εγκλωβίζεις τα αρχίδια μου μέσα στην χούφτα σου.

Αρχίζεις να κουνάς τη λεκάνη σου και να μου δίνεις δυνατές γαμιές. Κάθε φορά η πούτσα σου τρίβεται ανάμεσα από τα μπούτια μου, διαπερνά τα σφιγμένα σε κύκλο ακροδάχτυλά σου και συναντά τα αρχίδια μου μέσα στην καυτή χούφτα σου.

Οι γαμιές σου, όσο περνά η ώρα, γίνονται δυνατότερες και ακολουθούν ένα φρενήρη ρυθμό. Το δεξί σου χέρι εξακολουθεί να μου "τον" παίζει. Η καύλα έχει φθάσει και για τους δυο μας στον υπέρτατο βαθμό. Αρχίζουμε να χύνουμε συγχρόνως, εκστομίζοντας ανείπωτες φράσεις και αισχρές προστυχοκουβέντες!

Νιώθω το καυτό ψωλόχυμά σου να ποτίζει τα αρχίδια μου και την ίδια στιγμή η χούφτα σου γεμίζει από τα δικά μου καυτά χύσια....

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")