Σχέση στο Λονδίνο (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την επομένη το πρωί δεν αισθανόμουν και τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη βραδιά δεν μου άρεσε και τόσο. Ήμουν λίγο στενοχωρημένος και το είδε.

Μιλήσαμε λίγο και αυτός είπε ότι μάλλον τελικά εγώ είμαι ενεργητικός. Συζητούσαμε τις πιθανότητες να μην του άρεσε ούτε εκείνου το παθητικό και είπαμε ότι θα το αντιμετωπίζαμε πιο μετά αυτό το ενδεχόμενο. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι.

Περάσαμε τη μέρα βολτάροντας στο Λονδίνο.
Επιστρέψαμε στο σπίτι το βράδυ.
Μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ. Αυτό με εξέπληξε γιατί δεν ήξερα ότι ήξερε. Δέχτηκα όμως γιατί μου φάνηκε πολύ ερωτικό.

Ξάπλωσα μένοντας με το μποξεράκι. Είχε μείνει κι αυτός με το μποξεράκι. Άρχισε να μου κάνει μασάζ σιγά-σιγά και αισθησιακά. Στη συνέχεια μου έβγαλε το μποξεράκι και άρχισε να παίζει με τον κώλο μου.

Άρχισε να μου τον φιλά και εγώ είχα καυλώσει. Μετά προχώρησε στο να παίξει με την τρύπα μου, αλλά γύρισα και του είπα ότι δεν ήθελα να προχωρήσει.

Γονάτισε και με φίλησε γλυκά στο στόμα, προχωρώντας και πιο κάτω και παίρνοντάς μου πίπα, μέχρι που τελείωσα στο στόμα του. Μου καθάρισε τον πούτσο και πήγαμε και οι δύο στο μπάνιο.

Καθαρίστηκε και με πήρε απ’ το χέρι και μου είπε ότι τώρα θα δοκίμαζε αυτός.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, ολόγυμνοι και ξανά καυλωμένοι και οι δύο. Μου φόρεσε το προφυλακτικό και κάθισε στα τέσσερα. Άρχισα να παίζω με την τρύπα του και να του βάζω nivea.

Πήγαινα κάπως στα τυφλά, μέχρι που σιγά-σιγά άρχισα να μπαίνω.

Κατάλαβα πως πονούσε και του πρότεινα να σταματήσω, αλλά αυτός φάνηκε πιο θαρραλέος από εμένα. Προχωρούσα αργά-αργά και αυτός άρχισε να το απολαμβάνει κάτι που με ανακούφισε.

Τελειώσαμε σχετικά γρήγορα. Όταν βγήκα από μέσα του μου είπε ότι του άρεσε και θα προχωρούσαμε έτσι. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και ευτυχισμένοι.

Είμαστε μαζί έκτοτε. Τελειώσαμε το πανεπιστήμιο και βρήκαμε δουλειά και οι δύο στην Αγγλία. Στους γονείς μας στην πατρίδα λέμε ότι συγκατοικούμε για να μοιράζουμε τα πρώτα έξοδα, και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.

Όσο για την ερωτική ζωή, γίνεται όλο και πιο καυτή με τον καιρό… δοκιμάσαμε νέα πράγματα.

Εγώ ξαναδοκίμασα το παθητικό σεξ ακόμα δυο φορές μέσα στα επόμενο χρόνο, αλλά δεν με τράβηξε, ήμουν πεπεισμένος πλέον ότι δεν μου ταίριαζε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")