Παιχνίδια στην μπανιέρα και στο κρεβάτι με Πατρινό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι απόγευμα, εγώ μόλις ήρθα από την Πάτρα, και έρχομαι στο σπίτι σου. Με υποδέχεσαι φορώντας ένα σορτσάκι που τονίζει όμορφα το πόδια σου και ένα φανελάκι και είσαι τέλειος. Σε αγκαλιάζω και νιώθω την αντρίκεια μυρωδιά σου και τρελαίνομαι. Μου περνάει και η κούραση και όλα και το μόνο που θέλω είναι να σε κρατάω αγκαλιά και να μυρίζω αυτή την οσμή που έρχεται από το κορμί σου.

Με οδηγείς στο μπάνιο σου και με φιλάς πίσω από το αφτί και η ανάσα σου με καυλώνει αφάνταστα. Με γδύνεις και προσπαθώ να σε γδύσω κι εγώ αλλά τα χέρια μου τρέμουν και αγωνίζομαι να σε απαλλάξω από το φανελάκι. Το σορτσάκι δεν το πειράζω, θέλω να νιώσω και να δω το φούσκωμά σου και να χτυπάει η καρδιά μου για σένα…. σαν κομπρεσέρ να κάνει και να νιώθω να σκάνε βόμβες στο κεφάλι μου. Έχω καυλώσει κιόλας! Συνεχίζεις να με χαϊδεύεις και να σε χαϊδεύω και σε βλέπω να ερεθίζεσαι κι άλλο αλλά να είσαι ακόμη κυρίαρχος της καύλας σου… να αντέχεις θαρραλέα.

Θέλεις να με περιποιηθείς, να με ξεκουράσεις με το δικό σου τρόπο. Ανοίγεις τα νερά στη μπανιέρα. Ρίχνεις αφρόλουτρα με αρωματικά έλαια… το άρωμα του λαδιού έρχεται πιο δυνατά στα ρουθούνια μου. Η κοιλιά σου είναι απαλή. Παίζω με τον αφαλό σου και σ’ αρέσει πολύ αυτό, σε ηδονίζει και σ’ ακούω να αναστενάζεις σιγανά. Έχω ερεθιστεί πολύ… σε θέλω με όλες μου τις αισθήσεις και νιώθω να βουίζει το κεφάλι μου από τον ερεθισμό.

Μου παίρνεις το χέρι. Δεν θέλεις να προχωρήσω πιο κάτω. Σε κοιτάζω και καταλαβαίνω. Σηκώνεσαι όρθιος μέσα στη μπανιέρα. Στο σώμα σου κυλάνε οι αφροί και το άρωμα τους έχει ανακατευτεί με τη μυρωδιά του αντρισμού σου. Μισανοίγεις τα πόδια σου και μου δείχνεις με τα μάτια. Έρχομαι στο μέρος σου και βλέπω το όμορφο φούσκωμα στο μαύρο σορτσάκι σου. Όμορφο και βασανιστικό παράλληλα.

Πλησιάζω τα χείλη μου εκεί πάνω. Το φιλάω πρώτα απαλά, πολύ απαλά. Χρησιμοποιώ μόνο τα χείλη μου. Τρίβω το μάγουλο μου πάνω εκεί και μετά αρχίζω να σου δαγκώνω το σημείο χαμηλά που βρίσκονται τα βαριά και γεμάτα αρχίδια σου. Σε ερεθίζω κι άλλο… θέλεις πιο πολύ. Σου δίνω κι άλλα φιλιά εκεί… περνάω τη γλώσσα μου πάνω στο καυλί σου που έχει αρχίσει και διαγράφεται καθαρά τώρα, σαν δωρική κολώνα, και μου ζητάς να ανασηκωθώ. Το κάνω… αρχίζεις να χαϊδεύεις το φούσκωμά μου και προχωράς από κάτω ανάμεσα στα πόδια μου προς τα πίσω, εκεί που θέλεις να χωθείς και να κατακτήσεις με μοναδικό τρόπο.

Δεν αντέχω άλλο… τα χάδια σου είναι βασανιστήριο… τόση ηδονή! Με συγκρατείς και αρχίζω με τα δόντια να κατεβάζω το σορτσάκι σου σιγά-σιγά και γλύφω τις τρίχες που φανερώνονται. Με χαϊδεύεις στον κώλο, κυκλικά, απαλά και κάπου-κάπου το χέρι σου γλιστράει στη χαράδρα της καύλας. Τα δόντια μου βρίσκουν αντίσταση. Ο πούτσος σου έχει χοντρύνει πολύ και δεν μπορώ να κατεβάσω το σορτσάκι εντελώς. Δεν τολμάω να το πιάσω με τα χέρια γιατί το ξέρω πως δεν θέλεις. Προσπαθώ κι άλλο… και ξαφνικά πετάγεται μπρος στο πρόσωπό μου άγριος και απαιτητικός. Τινάζεται πέρα-δώθε και ζητάει κι αυτός το μερίδιο του στα χάδια και τα φιλιά. Πλησιάζω το κεφάλι του. Ένα μεγάλο μανιτάρι κατακόκκινο έτοιμο να εκραγεί… και το φέρνω βόλτες με τη γλώσσα μου, το γυαλίζω και το κανακεύω.

Αρχίζω να παίρνω το πιστόνι στο στόμα μου και με πνίγει. Το νιώθω να τινάζεται μέσα στο στόμα μου. Ερεθίζομαι και σε ακούω να ερεθίζεσαι πιο πολύ. Τρελαίνομαι… κοντεύει να μου ξεσκίσει το στόμα. Είναι μεγάλο και χοντρό και ακόμα δεν έχει φτάσει στις πλήρεις διαστάσεις του. Τραβιέσαι προς τα πίσω χωρίς να αφήνεις τα χέρια σου από τον κώλο μου και καταλαβαίνω ότι θέλεις να σου περιποιηθώ τα αρχίδια. Είναι μεγάλα, βαριά από τους χυμούς, θέλουν προσοχή και γλύκα. Παίρνω το ένα στο στόμα να το ζεστάνω και με τη γλώσσα του δείχνω πόσο μ’ αρέσει. Μετά το άλλο, και πάλι και πάλι… μετά προχωράω προς τη χωρίστρα ανάμεσα στα πόδια σου και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ανοίξεις λίγο ακόμα τα πόδια σου για να διευκολύνεις τη γλώσσα μου.

Το κάνεις και πλησιάζω μια αντρίκεια τρύπα που ζητάει περιποίηση και στοργή. Γυρίζω γύρω-γύρω τη γλώσσα μου και μετά προσπαθώ να χώσω τη γλώσσα μέσα, και νιώθω την καύλα σου… ακούω τα σιγανά βογκητά σου και σηκώνω το κεφάλι και βλέπω το παλούκι σου να έχει γίνει θηρίο άγριο, να τινάζεται πάνω-κάτω, να γυαλίζει το κεφάλι από λαμπερό υγρό που άρχισε να εμφανίζεται εκεί πάνω, σαν μαργαριτάρι. Το χαίρομαι και ξαναβάζω το κεφάλι μου και τη γλώσσα μου στην χαράδρα και την υπέροχη τρύπα. Τη γλυκαίνω κι άλλο και τη νιώθω να κάνει συσπάσεις κάτω από τα γλυκά φιλιά μου. Μοσχομυρίζει εκεί πέρα και οι τρίχες γύρω-γύρω την κάνουν πιο λαχταριστή.

Ξαναγυρίζω σιγά-σιγά για να ηρεμήσω λίγο το θηρίο, το παίρνω πάλι γλυκά στο στόμα μου και γεύομαι τις νόστιμες σταγόνες του. Το θέλω πολύ, το γλύφω πάνω κάτω συνέχεια, ξαναπιάνω τα αρχίδια και τα γυαλίζω όμορφα όπως σου αρέσει. Σε νιώθω να ηδονίζεσαι και φτιάχνομαι περισσότερο. Ξαφνικά, ενώ παίζει η γλώσσα μου με το καυλί σου, νιώθω έναν μικρό πόνο και νιώθω το δάχτυλό σου που έχει αρχίσει να μπαίνει μέσα στην τρύπα που σου χαρίζεται. Με πονάει αλλά κλείνω τα μάτια μου και περιμένω να μπει σιγά μέσα. Χαλαρώνω και σου έχω παραδοθεί απόλυτα, γιατί ξέρω ότι είσαι μάστορας και θα με κάνεις να ουρλιάξω αργότερα από ηδονή.

Χαϊδεύω τα αρχίδια μου, γλύφω τα δικά σου, νιώθω το κάψιμο από το δάχτυλό σου, όπως είσαι μισό-σκυμμένος από πάνω μου αρχίζω να μυρίζω το άρωμα από τις μασχάλες σου. Υποφέρω πλέον από την αβάσταχτη ηδονή και χωρίς να το καταλάβω χύνω μέσα στη μπανιέρα σου. Φεύγουν από δω κι από κει τα ζουμιά και σε βρίσκουν στα μπούτια σου και λίγο πέφτει πάνω στο κοντάρι σου. Γυαλίζει εκεί πάνω και πριν προλάβει να αρχίσει να κατρακυλάει, το μαζεύω με τη γλώσσα μου και το πασαλείβω πάνω στο καυλί σου. Προχωράω και παίρνω το άλλο από το μπούτι σου και το βάζω με τη γλώσσα στα αρχίδια σου. Το μπάνιο μυρίζει χλωρίνη, άρωμα, αντριλίκι.

Εσύ παρακολουθείς και κοντεύεις να χύσεις, το βλέπω. Το παλούκι έχει χοντρύνει κι άλλο, το κεφάλι έγινε κόκκινο και δεν χάνω τη μοναδική ευκαιρία. Το παίρνω αμέσως στο στόμα και το βοηθάω με τη γλώσσα. Τη γυρίζω γύρω του συνέχεια και σε ακούω να βγάζεις ένα βαθύ βογκητό και μου πιάνεις το κεφάλι με τα δυο σου χέρια και το σπρώχνεις για να πάρω όλο τον πούτσο στο λαρύγγι μου. Δεν θέλεις να χαθεί άδικα ούτε μια σταγόνα από τα χύσια σου και αρχίζεις να τα πυροβολάς μέσα στο στόμα μου. Τα νιώθω να έρχονται καυτά και παντοδύναμα… να καίνε το λαρύγγι μου, να με πνίγουν. Προσπαθώ, όμως δεν θέλω να σε απογοητεύσω, δεν θέλω να χαθεί τίποτα. Το ξέρω ότι κι εσύ θέλεις να τα πάρω όλα, να τα καταπιώ. Το κάνω… χύνεις, χύνεις συνέχεια και με πνίγεις. Έχει γεμίσει το στόμα μου από τη λύτρωσή σου και δεν θα χάσω σταγόνα.

Σε καταπίνω σε βάζω μέσα μου είσαι δικός μου τώρα, αυτή τη στιγμή και νιώθω τη ζωή σου να χύνεται μέσα μου. Ο πούτσος σου δεν χαλαρώνει στιγμή, δεν πέφτει καθόλου, γυαλίζει παντού και μου λες να τον καθαρίσω. Το κάνω με επιμέλεια, τον θέλω καθαρό και όμορφο. Δεν λες τίποτα άλλο, με σηκώνεις και με βάζεις να στηθώ μπροστά σου. Στάζω από τα νερά. Παίρνεις λίγο, και αρχίζεις να βάζεις πάλι το δάχτυλό σου μέσα μου. Πονάω… προσπαθώ να χαλαρώσω κι άλλο. Σε θέλω… θέλω να μπεις μέσα μου και φοβάμαι παράλληλα γιατί μετά από τόσα χρόνια ξέρω ότι θα πονέσω. Ήθελα όμως εσύ να είσαι ο δεύτερος άντρας μου, σε περιμένω.

Νιώθω  ότι προσπαθείς να χώσεις κι άλλο δάχτυλο και υπομένω τον πόνο γιατί το βλέπω ότι το χαίρεσαι και το απολαμβάνεις. Πιάνεις τον πούτσο σου με το χέρι και αρχίζεις να μου κάνεις πινέλο πάνω κάτω στη χαράδρα. Με τρελαίνεις με αυτό. Θέλω να το κάνεις ώρα πολλή αυτό. Τον νιώθω να καίει να είναι πολύ σκληρός, να απαιτεί το βραβείο του.

Έρχεται η στιγμή… το νιώθω ότι θέλεις να τον βάλεις μέσα στη φωλιά του και μου κόβεται η ανάσα. Όπως είμαι σκυμμένος μπροστά του και του έχω προσφέρει το έπαθλό του, με το αριστερό χέρι μου κλείνεις το στόμα και αμέσως νιώθω ένα τεράστιο κεφάλι να μπαίνει μέσα. Πονάω, πονάω πολύ. Μου μιλάς όμως και προσπαθώ να ξεπεράσω τον πόνο. Το κεφάλι είναι ακόμα μέσα. Το βγάζεις σιγά-σιγά, μου χαϊδεύεις πάλι την τρύπα με το πουτσοκέφαλο, και το ξαναβάζεις πιο δυνατά τώρα, πιο απαιτητικά. Ο πόνος είναι δυνατός, δεν θέλω όμως να σε δυσαρεστήσω γιατί σε θέλω πολύ.

Αρχίζεις και μπαίνεις κι άλλο… σιγά-σιγά χώνεται όλο αυτό το παλούκι μέσα μου και το νιώθω να μου οργώνει τα σωθικά μου. Με παίρνεις όμορφα, μοναδικά. Άξιζε που σε περίμενα γιατί είσαι εξπέρ στο γαμήσι. Αρχίζεις να μπαινοβγαίνεις και τον νιώθω σε όλο του το μήκος. Σφίγγομαι λίγο και ξέρω ότι σου αρέσει. Γίνεται πιο χοντρός, πιο σκληρός, μου φαρδαίνει την τρύπα και την κάνει δική του. Αρχίζω και το απολαμβάνω. Μ’ αρέσει τώρα… είμαι δικός σου μετά από τόσο καιρό, μέσα στη μπανιέρα σου.

Νιώθω τη βαριά ανάσα σου μου δαγκώνεις την πλάτη. Νιώθω τον πούτσο σου να με κατακτάει και να με κυριεύει. Τον βγάζεις τελείως έξω και τον ξαναβάζεις απαλά. Μόλις νιώθεις ότι έχω ανοίξει, τον βγάζεις όλο και μου τον ξαναχώνεις απότομα, άγρια, αντρίκεια. Βογκάω από το σύντομο πόνο και ασυνείδητα σφίγγομαι και σε καυλώνει πιο πολύ αυτό. Τον παγιδεύω εκεί μέσα… νιώθει ότι εκεί μέσα είναι ο πρώτος που μπαίνει μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια. Του αρέσει που είναι στενά και ζεστά. Βογκάς από πάνω μου, μου φιλάς το λαιμό και εγώ σου χαϊδεύω τα πόδια σου.

Σε θέλω συνέχεια… έχω καυλώσει και παίζω τον πούτσο μου, και νιώθω το δικό σου να με καρφώνει συνέχεια να γίνεται το αφεντικό του κώλου μου, να μου δείχνει τι σημαίνει ποιοτικό γαμήσι με τον Πέτρο. Μου λες ότι θέλεις να χύσεις. Τον βγάζεις, με γυρίζεις, και με βάζεις να γονατίσω μπροστά του και αρχίζεις να μου τον χτυπάς στο πρόσωπο. Μου χύνεις απότομα την στιγμή που χύνω κι εγώ πάνω στο πρόσωπο μου. Άλλα προλαβαίνω να τα πάρω στο στόμα, άλλα φεύγουν εδώ κι εκεί και σε νιώθω σε όλο το πρόσωπο μου. Πίσω πονάει τώρα, καίει, αλλά ξέρω ότι άξιζε. Ικανοποίησα την καύλα σου, σε έκανα δικό μου και εσύ δικό σου με μοναδικό τρόπο. Τα χείλη μου έχουν πρηστεί από τα φιλιά σου. Πονάω από την εισβολή σου είμαι εξαντλημένος από την ένταση μαζί σου.

Με βγάζεις από τη μπανιέρα, με τυλίγεις σε ένα μπουρνούζι και με οδηγείς στο κρεβάτι σου. Σε κρατάω αγκαλιά και σε φιλάω, σε χαϊδεύω, παίζω με τα πόδια σου και εσύ είσαι πολύ-πολύ γλυκός μαζί μου. Με έκανες ευτυχισμένο. Νιώθω κούραση γλυκιά και θέλω να κοιμηθώ αγκαλιά μαζί σου με το πρόσωπο μου στη μασχάλη σου να μυρίζω το άρωμά σου, το χέρι μου στην κοιλιά σου και στα αρχίδια σου να πηγαινοέρχεται να παίζει μαζί τους, μέχρι να ξεκουραστείς… γιατί μου υπόσχεσαι ότι θα έχει και δεύτερο γύρο, ακόμα πιο καλό από τον πρώτο. Τώρα που άνοιξα και σου λέω ότι θα σου κάνω ότι θέλεις…

Μου ζητάς να σηκωθώ και να ξαναπάμε στο μπάνιο. Σηκώνομαι, με βάζεις στην άδεια μπανιέρα να ξαπλώσω και ενώ βρίσκεσαι απ’ έξω, πιάνεις τον πούτσο σου και τον στρέφεις πάνω μου. Βλέπω και νιώθω μια χρυσή βροχή να πετάγεται από το κοντάρι σου και να μου κάνει μπάνιο. Κλείνω τα μάτια και νιώθω τη ζεστασιά. Ξέρω ότι σου αρέσει. Σ’ αφήνω να το κάνεις και να το απολαύσεις. Το απολαμβάνω κι εγώ… πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα.  Μόλις τελειώνεις, με σηκώνεις και μου λες να τον καθαρίσω. Το κάνω πρόθυμα. Είναι πάλι καθαρός και έτοιμος για να εισβάλλει πάλι όποτε θέλει να ξεσκίσει το στόμα ή τον κώλο που του δόθηκε….

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")