Ένα ξεκώλιασμα απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καθόμουν γυμνός στο κρεβάτι μου, με δύο δάχτυλα χωμένα βαθιά στην πεινασμένη κωλοτρυπίδα μου και με το άλλο χέρι μου τραβούσα αργά μια απολαυστική μαλακία. Με συχνές ροχάλες κρατούσα υγρό το καυλί μου. Το πουτσοκέφαλό μου έσταζε διάφανες σταγόνες κι έδινα μάχη να συγκρατήσω τα χύσια μου.

-    «Έχεις τρελαθεί στη καύλα, ε μωράκι μου;» ακούστηκε η βαθιά φωνή του.

Όποτε μου μιλούσε, η πούτσα μου παλλόταν κι έπρεπε να σταματήσω να τη παίζω για λίγο. Το δωμάτιο ήταν ολοσκότεινο αλλά τον ένιωθα κοντά μου, δίπλα μου, τον άκουγα να ανασαίνει βαριά και μύριζα τον ιδρώτα του. Η φωνή του σίγουρη, απότομη, αποφασιστική.

-    «Έτσι μωράκι μου, συνέχισε ν’ ανοίγεις τη τρυπούλα σου και θα στη σκίσω εγώ σε λίγο».

Πόσο με καύλωνε να με βασανίζει!

-    «Μη βγάλεις τα δάχτυλα απ’ τον κώλο σου. Και μη χύσεις.»

Το ένιωσα να κινείται. Στο σκοτάδι τα χέρια του ψηλάφισαν το σώμα μου και βρήκαν το κεφάλι μου. Ένιωσα τη καυλωμένη ψωλή του να ακουμπάει τα χείλια μου. Τα άνοιξα και άρχισα να του τη ρουφάω. Είχα τα χέρια μου απασχολημένα αλλά αυτός μου κρατούσε το κεφάλι στη θέση που τον βόλευε και μου γαμούσε το στόμα. Η ανάσα του άλλαξε ρυθμό.

-    «Μωράκι μου είσαι καύλα!» είπε με τρεμάμενη πλέον φωνή.

Έμεινε λίγο ακίνητος με τον πούτσο του βαθιά στο λαρύγγι μου να απολαύσει την αίσθηση. Η τρύπα μου είχε αρχίσει να συσπάται γύρω απ’ τα δάχτυλά μου και ζητούσε επίμονα να την καρφώσει με το πελώριο εργαλείο του. Αυτός όμως δεν ήθελε ακόμα να αφήσει το στόμα μου. Η πούτσα του τώρα μπαινόβγαινε πιο γρήγορα, πιο βίαια (μάλλον γούσταρε να με ακούει να πνίγομαι) και τα χέρια του πίεζαν το κεφάλι μου.
Την έβγαλε απότομα και πήρα δυο-τρεις βαθιές ανάσες.

-    «Είναι έτοιμη η τρύπα σου;» με ρώτησε.

Έβγαλα τα δάχτυλα μου και γρήγορα στήθηκα στα τέσσερα. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Τα χέρια του πάλι ψηλαφούσαν το κορμί μου.

-    «Θέλω να σε γαμήσω πολύ άγρια. Θέλω να πονέσεις όταν σε σκίζει ο πούτσος μου!»

Βρήκε τη τρύπα μου και έβαλε δυο δάχτυλα μέσα.

-    «Είσαι καλά ανοιγμένος βλέπω…!» είπε λακωνικά.

Ακούμπησε το κεφάλι της ψωλής του στην κωλοτρυπίδα μου και τον έχωσε μέσα μου. Μια κραυγή μου ξέφυγε και ο πούτσος μου χωρίς καν να τον αγγίξω άρχισε να αμολάει τα χύσια μου.

Άρχισε το ξεκώλιασμα. Τον άκουγα να αγκομαχάει και ένιωθα τις τρίχες του στήθους του να γαργαλάνε την πλάτη μου. Η πούτσα του με όργωνε, άνοιγε τον κώλο μου να χωρέσει όλη και να με γεμίσει ξανά και ξανά. Ήταν μάστορας στο γαμήσι. Παίδευε με τον καλύτερο τρόπο την τρύπα μου κι έστελνε κύματα ηδονής σε όλο το κορμί μου. Σχεδόν με είχε καυλώσει πάλι.
Όπως ήταν από πάνω μου, δάγκωνε το λαιμό μου, πιπίλιζε το αφτί μου και με κρατούσε σφιχτά στα χέρια του. Εγώ ανταποκρινόμουν στις κινήσεις του, ακολουθούσα το ρυθμό του και τον άφηνα να χωθεί όλος μέσα μου. Η πούτσα του με πηδούσε χωρίς έλεος.

Ο ρυθμός του αυξήθηκε, δε θα άντεχε πολύ ακόμα. Ήταν έτοιμος να μου ταΐσει τα χύσια του.

-    «Μην κουνηθείς!» είπε αυστηρά.

Άκουγα τον ήχο που έκανε το καυλί του όπως το έπαιζε και την ανάσα του να γίνεται γρήγορη και κοφτή.

-    «Χύνω ψώλα!!»

Φώναξε και τα ρυάκια του χυσιού του άρχισαν να σκάνε στη πλάτη μου και να κυλάνε σε όλο το κορμί μου.
Απόλαυση!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")