Μετά το μπάνιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ότι η νύχτα θα είναι υπέροχη, φαίνεται από την αρχή. Φαίνεται προτού καλά-καλά ξεκινήσουμε. Έτσι όπως είμαι ξαπλωμένος, ανακαλύπτω την υφή των σεντονιών που θα λερώσουμε και ακούω τους παφλασμούς του νερού στο κορμί σου, ενώ κάνεις ντους με την πόρτα του μπάνιου ανοικτή.

Καυλώνω αμέσως. Βήχω για να καταλάβεις ότι είμαι έτοιμος και ότι μπορείς να έρθεις, εφόσον τελειώσεις. Δεν θέλω ν’ αφήσεις την διαδικασία του μπάνιου σου στη μέση. Η εικόνα του διεγερμένου πούτσου σου ενώ κάνεις τις φαινομενικά αθώες κινήσεις που όλοι κάνουμε όταν πλενόμαστε, με κάνει να καυλώσω ακόμα περισσότερο. Σε φαντάζομαι. Που να σ’ έβλεπα κιόλας;

Το χαμόγελο μου είμαι σίγουρος πως φαίνεται από το φεγγάρι. Ακούω τον ήχο του νερού να σταματά. Σε λίγο σε βλέπω να έρχεσαι. Η διόγκωση του πούτσου σου, κάτω από την πετσέτα που έχεις τυλίξει γύρω από την λεκάνη σου, είναι προφανής. Συνειδητοποιώ ότι είσαι τόσο τελειομανής και γι’ αυτό δεν εμφανίζεσαι μπροστά μου ολόγυμνος… έτσι όπως θα έπρεπε. Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο το κάνεις από τη στιγμή που έχεις προετοιμάσει τον πούτσο σου όση ώρα τον έπλενες. Δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη και μου αρέσει.

Αντιστέκομαι στη διέγερση του πούτσου σου και σε κοιτώ στα μάτια. Βάζεις το χέρι σου κάτω από την πετσέτα και κρυφά παίζεις με τον πούτσο σου. Ήλπιζα ν’ άφηνες αυτή την ευχαρίστηση για μένα, αλλά δεν σου το λέω. Η αγάπη μου είναι τόση που είμαι έτοιμος να μοιραστώ τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Σου ζητώ να βγάλεις την πετσέτα αργά από τη μέση σου και να την αφήσεις να κυλήσει στο πάτωμα, μπροστά στα πόδια σου. Θέλω να απολαύσω το κορμί σου γυμνό. ν’ ακολουθήσω με το βλέμμα μου κάθε μυ σου. Θέλω να δω τον πούτσο σου να υψώνεται σαν τα μπαλόνια που κρατούσαμε όταν ήμασταν μικροί. Εστιάζω το βλέμμα μου εκεί που πρέπει.

Πλησιάζεις και σε πιάνω από τον καρπό του δεξιού χεριού σου. Τα δάχτυλά μου διασχίζουν το χέρι σου. το μπράτσο σου. Δένω τα δάχτυλά μου πάνω σου. Βλέπω τις ρώγες σου να σκληραίνουν καθώς αναπνέεις και το στήθος σου ανασηκώνεται. Θέλω απεγνωσμένα να σε φιλήσω, αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ.

Σε ξαπλώνω στο κρεβάτι και σε φέρνω αντιμέτωπο με το κορμί μου. Με το χέρι μου ανοίγω τα πόδια σου και φτιάχνω μια φωλιά για να βρεθώ ανάμεσά τους. Τεντώνομαι και τεντώνεσαι. Με τα δάχτυλά μου συγκεντρώνω τον ιδρώτα που σχηματίζεται σε ορισμένα σημεία του κορμιού σου. Τα χείλια μου ζηλεύουν. Τα δαγκώνω για να τα επιπλήξω. Τα χέρια μου αισθάνονται την ζεστασιά της σάρκας σου. Πιέζω τις σηκωμένες ρώγες του στήθους σου... τις τσιμπώ.

Ο πούτσος μου κάνει άλματα. συνεχόμενα. προς τα πάνω. Τον πιάνω με το ένα χέρι μου και τρίβω την άκρη του στην είσοδο ακριβώς της κωλοτρυπίδας σου. Σε κοιτάζω στα μάτια και σε φιλώ τρυφερά και άγρια... ταυτόχρονα. Αναστενάζεις. Καταπίνω με τη μία την γλώσσα σου και την κρατώ μέσα στο καυτό στόμα μου. Ξεκινώ να λικνίζω την λεκάνη μου ενάντια σου, σαν να χορεύω. Πιάνω ρυθμό για να εκπληρώσω τις ανάγκες σου. Αργά τα χείλια και η γλώσσα μου ερευνούν την επιφάνεια του κορμιού σου.

Σε φτάνω στα όριά σου. Χώνω τον πούτσο μου και παράλληλα παρεμβάλω το δάχτυλό μου μέσα στην κωλοτρυπίδα σου. Ο πούτσος μου κλειδώνεται μέσα σου… τινάζεται, πάλλεται.. Μια συγκλονισμένη κραυγή αναγγέλλει το ταξίδι του σπέρματός μου από τα αρχίδια μου μέχρι τη σχισμή της ουρήθρας μου. Αναγγέλλει ένα ταξίδι σπασμωδικό. Το κορμί σου τρέμει όπως ακριβώς και το δικό σου.

Χύνωωωωω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")