Ο ηθοποιός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κοίταξα την είσοδο της παλιάς πολυκατοικίας που βρισκόταν σε κεντρική οδό κοντά στην Πατησίων. Την ώρα εκείνη έβγαιναν κάτι μαύροι και μερικοί αλβανοί από μέσα. Ήταν άθλια πολυκατοικία, το έβλεπες και από έξω και από μέσα μόλις ανέβαινες τα σκαλοπάτια της.

Όμως εκεί έμενε αυτός που είχαμε μιλήσει νωρίτερα, ένας εικοσιτετράχρονος που είχε δηλώσει πως σπούδασε ηθοποιός. Φαινόταν ωραίο παιδί, με γραμμωμένους κοιλιακούς, ξανθός και κοντός και είχε κι εκείνος τις ίδιες καύλες που είχα κι εγώ όσο μιλούσαμε.

Ανέβηκα στον όροφο που μου είχε πει, χτύπησα το κουδούνι και σε λίγο μου άνοιξε την πόρτα. Πίσσα σκοτάδι στο δωμάτιο και κρύο διαπέρασε τα ρούχα μου μόλις μπήκα. Το δωμάτιο φαινόταν φτωχικό, σημάδι ότι ο νεαρός μας δεν ήταν στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Είχε μια σόμπα στο δωμάτιό του, που δεν έκανε σπουδαία πράγματα όμως.

Ο νεαρός ξάπλωσε στο κρεβάτι και κουκουλώθηκε. Μου είπε αν κρυώνω να κάνω το ίδιο και στην αρχή είπα να το παίξω παλικάρι, όμως ο χειμώνας ήταν πιο φοβερός μέσα στο σπίτι από ότι έξω, οπότε σύντομα βρέθηκα κι εγώ στο κρεβάτι με τα εσώρουχα. Τουρτούριζα λίγο στην αρχή αλλά μετά ζεστάθηκα και αρχίσαμε τη γνωστή κουβέντα περί ανέμων και υδάτων.

Ήμασταν και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι και ο μικρός ακουμπούσε τη λεκάνη του πάνω μου. Στην αρχή τριβόταν λίγο, μόνο όταν προσπαθούσε να βολευτεί στο κρεβάτι, αργότερα όμως το τρίψιμο είχε συγκεκριμένο σκοπό και άρχισε να γίνεται όλο και πιο δυνατό και γρήγορο μέχρι που νόμιζα πως δεν θα άντεχα άλλο… ή το μποξεράκι θα σκιζόταν ή θα τελείωνα χωρίς να κάναμε τίποτε άλλο.

Έβαλα το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό του και άρχισα να του χαϊδεύω τον κώλο. Το δάχτυλό μου κινούνταν ανάμεσα στα δυο κωλομέρια και έτριβε την τρύπα του, κάνοντάς τον να βγάζει συνεχόμενες μικρές κραυγές και βαθείς αναστεναγμούς.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και έβαλε το κεφάλι του κάτω από τα σκεπάσματα. Τον ένιωσα να ξεκουμπώνει τα κουμπιά από το εσώρουχό μου και να τον παίρνει στο στόμα του. Έβλεπα το κεφάλι του κάτω από την κουβέρτα να ανεβοκατεβαίνει πότε αργά και πότε γρήγορα και ένιωσα μια υγρή αίσθηση εκεί κάτω.

Έβαλα τα χέρια μου κάτω από τα σκεπάσματα και του τράβηξα τη φανέλα. Του χάιδευα την πλάτη σε όλο της το μήκος και έπαιξα με τις ρώγες του, ενώ με το χέρι μου βοηθούσα το κεφάλι του να μπουκώσει περισσότερο.

Σε κάποια φάση, βγήκε από τα ρούχα, άνοιξε ένα συρτάρι, πήρε κάτι και ξαναμπήκε συνεχίζοντας το τσιμπούκι. Σταμάτησε πάλι και ένιωσα πως μου φορούσε προφυλακτικό. Βοήθησα με το χέρι μου στην τοποθέτηση και αμέσως μετά, χωρίς να βγει από τα ρούχα, ανασηκώθηκε, κάθισε επάνω και το πήρε αμέσως μέσα του.

Στάθηκε λίγο να συνηθίσει και μετά, γέρνοντας τον κορμό του προς το στήθος μου, άρχισε να κουνάει τη λεκάνη του ώστε να τον παίρνει όλο μέσα, να τον βγάζει μέχρι το κεφάλι και μετά να συνεχίζει το ίδιο. Τον ξεσκέπασα και όση ώρα ίππευε, χάιδευα το στήθος και όλο το κορμί του.

Δεν έκανα τίποτα, τα έκανε όλα εκείνος και κάποια στιγμή άπλωσε τα πόδια του κατά μήκος του κορμιού μου, ώστε οι πατούσες του βρέθηκαν στους ώμους μου και οι γάμπες του πάνω στα πλάγια του στήθους μου. Κρατήθηκε πίσω από τις δικές μου γάμπες και συνέχισε να κουνιέται μπρος πίσω. Ήταν μια τέλεια στάση την οποία βοήθησα τραβώντας τα πόδια του από ψηλά στους μηρούς. Με καύλωνε γιατί ήταν κορμάρα και οι κοιλιακοί του συσπώνταν σε κάθε του κίνηση.

Αλλάξαμε στάση, ήταν η ώρα να είναι δικός μου ο έλεγχος. Τον έβαλα ανάσκελα και έδειξε την ευλυγισία του καθώς μάζεψε τα πόδια του τόσο που οι φτέρνες να ακουμπάνε στους ώμους του. Ξάπλωσα πάνω του, μπήκα μέσα με τη μία και κρατήθηκα από τα κάγκελα του παλιού κρεβατιού, καθώς τον πηδούσα πλέον δυνατά.

Κρατήθηκε κι εκείνος από τα κάγκελα και δεχόταν με ευχαρίστηση τα κύματα της καύλας μου που χτυπούσαν πάνω του όπως τα κύματα της θάλασσας στους βράχους. Υπήρχαν μόνο αναστεναγμοί και πνιχτές κραυγές και το κρεβάτι που έτριζε. Το καυλί του, μικρό αλλά σκληρό τριβόταν πάνω στην κοιλιά μου κι ένιωσα μερικές σταγόνες υγρών λίγο πριν τελειώσει πάνω μου.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν πλησίαζε η ώρα της δικής μου έκρηξης βγήκα, μου έβγαλε το προφυλακτικό και σύρθηκε προς τα κάτω στο κρεβάτι, ώστε το πρόσωπό του να είναι κάτω από το καυλί μου. Του τα έδωσα στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Δέκα λεπτά αργότερα βρισκόμουν έξω στο δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Ο κρύος αέρας που φυσούσε ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν εκείνη την ώρα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")