Παιχνίδια μεταξύ παντρεμένων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίκο. Θα σας πω για μια πολύ καυτή εμπειρία που είχα πρόσφατα. Καταρχάς είμαι ψηλός, μελαχρινός ,με ωραίο σώμα και μια πούτσα χοντρή γύρω στους 20 πόντους με πολύ χοντρό κεφάλι. Κοντεύω τα σαράντα και λατρεύω το σεξ σε καθημερινή βάση. Τα τελευταία χρόνια γνώρισα και τον έρωτα με άλλους άντρες και κάτι τέτοιο θα σας περιγράψω σήμερα.

Ένα βράδυ που ήμουν πολύ καυλωμένος πήρα αυτές τις γραμμές που αρχίζουν από 090 και άρχισα να μιλάω με διάφορους ξενέρωτους τύπους όπου και ετοιμαζόμουν να το κλείσω όπου άκουσα έναν τύπο που ακουγόταν πολύ αισθησιακός. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και αρχίσαμε να μιλάμε. Ο Γιάννης (αλλαγμένο) ήταν ένας ώριμος άντρας κι αυτός γύρω στα 45 κι αυτός παντρεμένος σαν και εμένα και παραμελημένος και επειδή έμενε σε ένα κοντινό νησί μου περιέγραψε πως του άρεσε να κάνει μπάνιο γυμνός και μια καυτή εμπειρία που είχε το καλοκαίρι με ένα πολύ ωραίο παιδί στην παραλία που έκανε μπάνιο γυμνός. Δεν είχε περάσει πολύ ώρα και είχαμε καυλώσει τόσο πολύ που κάναμε ένα φοβερό τηλεφωνικό σεξ και χύσαμε από δυο φορές ο καθένας. Του άρεσε πάρα πολύ αυτά που αρέσουν και σε μένα δηλαδή φιλιά παιχνίδια με τις γλώσσες και ατελείωτα 69.

Συνεχίσαμε να μιλάμε για κάμποσο καιρό από το τηλέφωνο και πάντα καταλήγαμε σε καυτό τηλεφωνικό όπου χύναμε ατελείωτα. Το καλό ήταν ότι είχε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και μου πρότεινε όταν έρθει να συναντηθούμε και να πάμε μετά εκεί. Ήρθε λοιπόν εκείνη η μέρα που ήρθε στην Αθήνα αλλά δυστυχώς είχε έρθει και η γυναίκα του μαζί. Γκαντεμιά. Δεν ήξερε τι να κάνει. Τότε του πρότεινα κάτι που με καύλωνε ασταμάτητα όποτε το σκεφτόμουν. Του είπα ότι θα τον περιμένω σε ένα ξενοδοχείο και να έρθει εκεί. Έτσι και έγινε πήγα και νοίκιασα να δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία Βικτορίας και του είπα να με πάρει τηλέφωνο μόλις φθάσει από κάτω για να του πω σε ποιο δωμάτιο να ανέβει.

Ήμουν πάρα πολύ καυλωμένος όταν έφθασα στο ξενοδοχείο. Νοίκιασα ένα δωμάτιο και ανέβηκα πάνω. Γδύθηκα και χάιδευα την καυλωμένη ψωλή μου μπροστά στους καθρέφτες όλο καύλα. Σε λίγο χτύπησε το κινητό και ήταν ο Γιάννης. Του είπα σε ποιο δωμάτιο να ανέβει αλλά του είπα ότι θα αφήσω την πόρτα μισάνοιχτη για να μπει να μην τον δω και να μπει κατευθείαν στο μπάνιο να γδυθεί και μετά να βγει μπροστά μου ολόγυμνος. Επειδή δεν τον είχα δει ποτέ φατσικά όλη αυτή η φάση με εξιτάριζε αφάνταστα. Πράγματι ξάπλωσα ολόγυμνος στο κρεβάτι και μετά από λίγο τον άκουσα να μπαίνει στο δωμάτιο και να κλείνει την πόρτα.

Μου μίλησε χωρίς να εμφανιστεί και μπήκε στο μπάνιο όπου μετά από λίγο εμφανίστηκε ολόγυμνος για πρώτη φορά μπροστά μου. Ήταν λίγο κοντύτερος από μένα με καλό σώμα και μια ψώλα χοντρή και μεγάλη σαν την δική μου. Τρελάθηκα. Ξάπλωσε δίπλα και μπλέξαμε τις γλώσσες μας για πολύ ώρα. Χουφτώναμε ο ένας τον άλλο και μαλακιζαμε ο ένας την ψωλή του άλλου.

Ήταν πολύ καυλωτικό τρέμαμε από καύλα και ξεκινήσαμε ένα αργό 69 μπουκώνοντας ο ένας το στόμα του άλλου. Έγλειφα την ψώλα του σαν τρελός κι αυτός το ίδιο μέχρι που αρχίσαμε σχεδόν ταυτόχρονα να αδειάζουμε τα καυτά μας χύσια ο ένας στο στόμα του άλλου. Μετά φιληθήκαμε και ανταλλάξαμε τα χύσια μας ο ένας στο στόμα του άλλου. Ήταν τέλειο ξεκουραστήκαμε για λίγο και αρχίσαμε δεύτερο γύρο μετά από λίγο.

Γενικά λατρεύω αυτού του είδους τα παιχνίδια μεταξύ δυο αρρενωπών αντρών.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")