Η γεύση της κωλότρυπας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
-    «Μμ… Μιχ… Μμμμ… Σε θέλω μέσα μου τώρα…», του λέω αναστενάζοντας καθώς μου βάζει κωλοδάχτυλο και ταυτόχρονα μου γλύφει την κωλοτρυπίδα…

-    «Περίμενε ανυπόμονε. Πρέπει να σε ετοιμάσω…», μου λέει μ’ αυτό το γνωστό, προστατευτικό του ύφος.

Από τις δονήσεις της φωνής του στην κωλοτρυπίδα μου, καυλώνω περισσότερο. Τρελαίνομαι από την ηδονή. Η σάρκα μου συναντά ξανά το ζεστό σου στόμα…

-    «Είσαι τόσο… τόσο…», του λέω χωρίς όμως να ολοκληρώνω αυτό που θέλω να το πω…

Με κρατάει στην άκρη του κρεβατιού, στριμωγμένο, και με βασανίζει με την γλώσσα του. sΣτο μυαλό μου κυριαρχεί η σκέψη του τεράστιου και χοντρού πούτσου του.

-    «Μιχάλη… Ω, ωω, ωω… Ω… Ω… Ωωωωωω…», κραυγάζω… σέρνοντας το βλέμμα μου στο πρόσωπό του…

Το κορμί μου κλονίζεται από τον οργασμό. Σφίγγω με τα χέρια μου το σεντόνι και προσπαθώ να κινητοποιήσω τον σφικτήρα μου για να φυλακίσω την γλώσσα του μέσα μου. Προσγειώνω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Μου είναι αδύνατο να τον κοιτάζω. Μου αρκεί να τον αισθάνομαι. Μόνο να τον αισθάνομαι…

Αποσύρει την γλώσσα του από την κωλοτρυπίδα του και αφήνει ένα κενό μέσα μου. Κοιτώντας με στα μάτια, πλησιάζει το πρόσωπό του στο δικό μου. Πλησιάζει τα χείλια του στα δικά μου. Με πάθος φιλιόμαστε. Κατόπιν γλιστράει την γλώσσα του στο στόμα μου. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορώ να δοκιμάσω την γεύση της κωλοτρυπίδας μου. Αναστενάζω μέσα στο στόμα του και σφίγγω τα δάχτυλά μου στα μαλλιά του.

Σταματώ το φιλί με δική μου πρωτοβουλία.

-    «Είναι η δική μου σειρά…», του λέω. Ψιθυρίζω στο αυτί του.

Ξεκινώ να τον φιλώ τρυφερά στο λαιμό. Αναστενάζω και αισθάνομαι τον πούτσο του να σέρνεται στο κορμί μου. Καταστέλλω τους αναστεναγμούς του σκεπάζοντας το στόμα του με φιλιά… πολλά φιλιά. Του δίνω πολλά φιλιά στην διαδρομή από το στόμα του μέχρι και τον πούτσο του. Το μέγεθός του με αναγκάζει… με προκαλεί… να τον χωρέσω στο στόμα μου.
Ρουφώ τον πούτσο του και τον γλύφω… πάνω-κάτω… έως ότου εκραγεί.

-    «Ωωω…ωωω… γρηγορότερα… σκληρότερα…», με ικετεύει.

Του χαμογελώ…
Δίνω έναν πιο γρήγορο ρυθμό στις κινήσεις μου.

-    «Θα… Θ… α… Θα… Χχχχχχχύύύύύύύύσσωωωωωωωωωωωωωωωωω…», μου λέει.

Προτού ολοκληρώσει την προειδοποίησή του, εμπιστεύεται στο στόμα μου το καυτό, κολλώδες σπέρμα του. Ασθμαίνει πραγματικά σκληρά. Ο ιδρώτας αρχίζει να εμφανίζεται στο μέτωπό του. Πλησιάζει ξανά το κεφάλι του στο δικό μου.

-    «Πως σου φάνηκε;», με ρωτάει.

-    «Καλό, πολύ καλό, μωρό μου…», του απαντώ. «… αλλά σε θέλω και μέσα μου…», του λέω. Τον ικετεύω.

Βυθίζει μέσα μου τον πούτσο του που ακόμα στάζει σπέρμα. Και οι δυο αναστενάζουμε και κραυγάζουμε… ομόφωνα, ταυτόχρονα. Η στύση του δεν είναι ικανή για να με σφυροκοπήσει, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που ήθελα να βρεθεί μέσα μου, το πέτυχα. Κινείται μέσα μου. Του επιτίθεμαι δαγκώνοντας το αφτί του. Μιμούμαι την ανάσα του, το λαχάνιασμα του. Που και που σφίγγω τον πούτσο του, γυμνάζοντας έτσι τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου.

-    «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να χύσω…», μου λέει μ’ ένα ύφος… σχεδόν απολογητικό.

-    «Θα το δούμε αυτό…», του λέω και του κλείνω πονηρά το μάτι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")